15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Virtuaalimatka lukitsemisesta huolimatta – näin voit vaihtoehtoisesti matkustaa pandemian aikana

Covid-19-pandemia tuo lukuisia rajoituksia. Emme voi enää viettää vapaa -aikaamme entiseen tapaan. Retket ovat mahdollisia vain rajoitetusti, puhumattakaan matkustamisesta. Mutta erityisesti lapsiperheet tai kotitaloudessa olevat iäkkäät ihmiset haluavat pelata turvallisesti hallituksen määräyksistä riippumatta ja vähentää tai välttää suuria ihmisjoukkoja. Onneksi digitaalinen maailma tarjoaa nyt lukuisia mahdollisuuksia matkustaa Internetin kautta. Eikä vain lapset voi oppia paljon. Aikuisilla on myös hauskaa matkustaa virtuaalisesti. Olemme koonneet luettelon mahdollisista retkistä, joiden avulla voit tehdä virtuaalisen matkan yhdessä milloin tahansa poistumatta olohuoneestasi. Matkusta Euroopan, Amerikan ja jopa avaruuteen tai valtamerien syvyyksiin seuraavien ilmaisten sivustojen avulla.

Virtuaalimatka vaihtoehtona koronapandemian aikana

Virtuaalimatka Google Earthin kanssa

Virtuaalimatka Google Earthin avulla - tutustu maailmaan, käy kaupungeissa ja ihaile nähtävyyksiä

Tuskin kukaan tietää Google Earth ei. Kaikki ovat varmasti matkustaneet ympäri maailmaa tällä työkalulla ja katsoneet kaukaisia ​​maita ja nähtävyyksiä. Siellä saat loistavan yleiskuvan lintuperspektiivistä, mutta voit zoomata kaduille ja katsella kaupunkeja Google StreetView’n tai jopa Saharan, vuorten, rantojen ja paljon muuta. Tämän lisäksi esillä on myös todellisia valokuvia, jotka tekevät virtuaalimatkastasi entistäkin mielenkiintoisemman. Joten kannattaa asentaa tämä ohjelma kerran, jos et ole jo tehnyt sitä. Hyvä vaihtoehto, joka kenellä tahansa Android -laitteella todennäköisesti on jo puhelimessa, on Google Maps.

Vieraile museoissa virtuaalisesti

Lähde virtuaalimatkalle Pariisiin Louvreen ja Mona Lisalle

Monet museot tarjoavat verkkosivuillaan virtuaalikierroksia, joissa voit katsella maalauksia, veistoksia ja muita näyttelyitä paitsi Saksassa myös kaikkialla maailmassa. Mikään ei siis estä kulttuuripyrkimystäsi, koska voit lähteä virtuaalimatkalle. Voit esimerkiksi käydä Musée du Louvressa (tämä säästää jonotunnit) ja näyttää lapsille maailmankuulun Mona Lisan tai japanilaisen taiteen Tokion Fuji-taidemuseosta.

Virtuaalimatka New Yorkiin Guggenheim -museoon

Voit myös vierailla Guggenheim -museossa New Yorkissa tai Rijksmuseumissa Amsterdamissa. Haluaisitko pysyä Saksassa? Entä Pergamon -museo Berliinissä tai Deutsches -museo Münchenissä? Monet kiertueista ovat Google Artsin järjestämiä & Kulttuuria tarjotaan.

Virtuaalimatka tehtaille ja teemapuistoihin

Jännittävä virtuaalimatka lapsille M & M: n tehtaalle tai huvipuistoon

Nuoremmat lapset eivät ehkä ole erityisen kiinnostuneita tällaisista museoista. Onneksi on kuitenkin olemassa mahdollisuuksia virtuaalimatkalle, joka voi myös kiinnittää huomionne. Tämä tarkoittaa esimerkiksi kierroksia tehtaan läpi, jossa herkullinen M&M: t tehdään (englanniksi) tai Nestlé. Oletko suunnitellut matkaa Lego Landiin tai Disneylandiin, mutta jouduit lykkäämään sitä pandemian vuoksi? Lähde vain virtuaalikävelylle saadaksesi jonkinlaisen käsityksen siitä, mitä siellä odottaa!

Virtuaalimatka eläintarhojen ja eläinpuistojen kautta

Käy eläintarhassa ja eläinpuistossa live -kameroilla lukituksesta tai huonosta säästä huolimatta

Jos on yksi asia, joka erityisesti kiehtoo lapsia, se on eläimet – ja tämä ei koske vain paikallisia, vaan erityisesti eksoottisia, joita et näe joka päivä. Eläintarhan läpi käveleminen voi olla paljon mielenkiintoisempaa ja hauskempaa tosielämässä, mutta pandemian aikoina tai yksinkertaisesti silloin, kun sää ei suostu yhteistyöhön, virtuaalimatka voi olla hyvä vaihtoehto. Monilla eläintarhoilla on verkkokameroita, joiden avulla voit katsella eläimiä livenä.

Virtuaalimatka akvaarioon - tarkkaile merieläimiä Seaworldissa

Voit jopa nähdä merieläimiä valitsemalla tämän ominaisuuden akvaarion. Seaworld Orlandossa on yksi niistä. Zürichin eläintarha tarjoaa myös live -kameroita, samoin kuin Edinburghin eläintarha. Tai tutustu jääkarhuihin Alaskan eläintarhassa! Entä safari Afrikassa tai matka Krugerin kansallispuistoon?

Matkusta virtuaalisesti ja näe nähtävyyksiä

Kiinan muuri ja muut nähtävyydet virtuaalisiin nähtävyyksiin

Täällä olet todella hemmoteltu valinnanvaraa ja tuhansia vaihtoehtoja valita. Rooman Colosseum, Vapaudenpatsas New Yorkissa, Kiinan muuri, Punainen tori Moskovassa tai Pietarissa, Eiffel -torni, Gizan pyramidit, Pääsiäissaari ja … New York virtuaalisen helikopterin kanssa. Google Earth tarjoaa jälleen hyvän mahdollisuuden virtuaalisiin kaupunkimatkoihin ja nähtävyyksien katseluun. Internetistä löydät myös muita sivustoja, joissa on web-kameroita tai 360 asteen videoita. Löydät joitain niistä alla olevasta virtuaalimatkaideasta.

Katse meren ja meren kauneuteen on ilo?

Virtuaalinen sukellus korallien ja kalan keskellä ja nauti siitä

Monet haaveilevat sukelluksesta, mutta kaikilla ei ole mahdollisuutta siihen, olipa se sitten taloudellisista syistä tai pelosta lähteä valtamerien syvyyksiin. Onneksi 2000 -luvulla se ei tarkoita, että sinun täytyy tehdä ilman sitä kokonaan. Koska 360 asteen videoilla saat pienen vilauksen, joka ehkä antaa sinulle viimeisen tärinän, jotta uskallat vihdoin ottaa askeleen pitkän pandemian jälkeen.

Sukeltaminen meduusojen kanssa meressä videoiden avulla

Siihen asti voit mennä virtuaalimatkalle ja uida hylkeiden tai lukemattomien meduusojen kanssa, katsella hain ruokintaa tai vain ihmetellä koralliriuttojen kauniita värejä ja muotoja. Seuraavat videot tarjoavat myös mielenkiintoista tietoa lajista englanniksi, jotta voit paitsi matkustaa virtuaalisesti myös oppia jotain uutta.

Universumi ja planeetat

Lähde virtuaalimatkalle avaruuteen lasten kanssa ja käy kuun ja planeettojen parissa

Erityiset virtuaalitodellisuusmatkat ovat avaruuteen suuntautuvia, yksinkertaisesti siksi, että valokuvien lisäksi tämä on ainoa tapa katsoa maailmankaikkeuden ääretöntä laajuutta. Jos etsit lapsille jotakin tekemistä, missä he voivat oppia jotakin ja jotka loitsivat lähes jokaisen lapsen, selitä heille heille virtuaalikierroksilla kaikkien planeettojen, kuiden ja aurinkokuntamme läpi ja kerro heille muutamia mielenkiintoisia asioita Tietoja ensimmäisestä kuun laskeutumisesta.

Aloita virtuaalimatka maailmankaikkeuteen videolla todellisesta raketin laukaisusta. Saksalainen astronautti Reinhold Ewald tarjoaa suuren avaruussafarin mielenkiintoisella tiedolla. Alla on linkki 360 asteen videoon. Google Earthin avulla voit myös tutkia avaruutta ja jopa joitain planeettoja sekä kuuta ja muita mielenkiintoisia ilmiöitä.

Matkusta käytännössä kuuhun ja näe maata

Jotkut planetaariot tarjoavat mahdollisuuden saada lisätietoja tähtikuvioista verkossa. Saat selville missä tähdistö sijaitsee. BBC havainnollistaa jälleen etäisyyksiä maapalloltamme muille planeetoille, auringolle, erilaisille satelliiteille ja tunnetuille meteoriiteille erityisesti lapsille. Kuinka suuri aurinkokuntamme on!

Lisää ideoita virtuaalimatkalle

Virtuaalimatka Mount Everestille, maailman korkeimmalle vuorelle

Varjoliito kiehtoo sinua, mutta pelkäätkö korkeuksia? Kokeile Varjoliito lumisella maisemalla Venäjällä ja nauti vuorten ainutlaatuisesta kauneudesta.

Löydä paljon lapsia ötökät todella mielenkiintoista. Luonnontieteellinen museo tarjoaa mahdollisuuden ottaa valokuvia monipuolisimmista Lähennä vikoja ja katso niitä tarkemmin – mukavalta sohvalta tai työpöydältä matkustamalla virtuaalisesti.

Maailman korkein vuori, joten Everest, kiipeily on mahdoton idea useimmille ihmisille. Itse asiassa haasteeseen liittyy paljon valmistautumista. Jopa ammattimaiset vuorikiipeilijät ovat vaarassa tällä retkellä. Valitse sen sijaan yksi virtuaalinen matka Himalajalle, tutkia reittiä lämpimän takan edessä pakkasen sijaan. On myös sovelluksia, joissa on Alppien 3D -karttoja, kuten sovelluksia 3D RealityMaps, joiden avulla voit nauttia kauniista eurooppalaisista vuoristamme.

Virtuaalikierros ympäri maailmaa

Vieraile Hang Son Doongissa Vietnamissa National Geographicin virtuaalikierroksen ansiosta

the maailman suurin luola Hang Son Doong sijaitsee Vietnamissa ja tarkemmin Phong Nha-Ke Bangin kansallispuistossa. Voit tarkastella tätä ainutlaatuista luonnonilmiötä tietokoneen tai älypuhelimen mukavasti käyttämällä National Geographic 3D -kierros käytä sitä virtuaalimatkalle. Laadukkaat kuvat ja äänet, kuten joen kiirehtiminen ja lintujen sirinä, saavat sinut viidakon kuumeeseen.

Virtuaalimatka - vieraile Berliinissä ja Reichstag -rakennuksessa ja televisiotorni

Haluatko virtuaalisen matkan Berliinin läpi? Lähes kautta Valtiopäivätalo ja Liittovaltion kanslia Voit myös kävellä 3D -kiertueen avulla löydät täältä voi. Muuten, voit myös nauttia upeasta näköalasta Berliiniin. Tai entäpä siitä Berliinin televisiotorni?

Katso revontulet verkkokameran tai 360 asteen videoiden avulla

Pienellä tuurilla voit katsella vaikuttavia revontulia live -verkkokameran kautta. Kamera on sisällä Churchill Kanadassa. Mutta jos sää tai kausi eivät toimi yhteistyössä, voit myös nauttia kauniista näkymästä 360 asteen videotallennuksen avulla. Tällaisia ​​videoita löytyy muun muassa sivustolta Valot Lapin yllä. Siellä voit paitsi nähdä revontulia, myös ottaa lyhyen virtuaalikelkkaretken porojen kanssa tai käydä kauniissa jäähotellissa. Katsokaa, koska silloin voit tehdä virtuaalisen matkan Ruotsiin lennossa.

Virtuaalimatka olohuoneesta - loistavia ideoita lapsille ja aikuisille

Previous Post
Alkuperäiset ja pelottavat Halloween-meikkivinkit miehille, naisille ja lapsille
Next Post
Melonin leikkaaminen – ideoita ja ohjeita juhliin ja välipaloja