15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pyöräpuistot Saksassa – MTB -reitit seuraavaan seikkailuusi

Pyöräilypuistot Saksassa Pyöräily maastopyöräreitit Yksipolkuinen ulkourheilupyöräteline

Saksassa on monia erinomaisia ​​pyöräpuistoja, jotka tarjoavat sekä erilaisia ​​laskeutumisia että yhden reitin hauskaa. Jokainen, joka on käynyt maassa, tietää monet historialliset ja kulttuuriset aarteet, joita voi nähdä lähes joka paikassa. Kosmopoliittisista metropoleista keskiaikaisiin kaupunginmuureihin vihreille kukkuloille, joilla näyttää olevan vieläkin upeampia katedraaleja tai linnoja jokaisella kukkulalla. Jos kuitenkin etsit seuraavaa maastopyöräseikkailua, löydät tästä oppaasta joitain Saksan parhaista pyöräpuistoista. Olemme koonneet sinulle luettelon suosituimmista puistoista.

pyöräpuistot Saksassa pyöräily maastopyöräreitit yksipolkuinen kalliohyppy

Siellä on sopiva pyöräreitti jokaiseen makuun. Riippumatta siitä, oletko ammattilainen vai aloittelija, alamäestä freeride -lenkkeihin, Saksan pyöräpuistot tarjoavat erilaisia ​​reittejä jokaiselle adrenaliinihukulle. Ne on räätälöity ihanteellisesti MTB -ratsastajien tarpeisiin ja antavat heille mahdollisuuden täydentää tyyliä ja tekniikkaa. Pienistä alueellisista kansainvälisesti tunnettuihin – käytä kokoelmamme saadaksesi yleiskuvan ja valita oikea pyöräpuisto Saksassa seuraavaa pyöräretkeä varten.

Mitä hyviä pyöräpuistoja Saksassa pitäisi tarjota??

pyöräpuistot Saksassa pyöräily maastopyöräilyreitit Winterberg

Paras tapa saada kaikki irti laskusta maastopyörälläsi on tietysti lisätä adrenaliinitasoa. Hyvältä reitiltä ei siis saa puuttua monipuolisuutta ja monipuolisuutta. Tekniikan ja virtauksen yhdistelmä on tärkeä hauska tekijä useimmille Saksan pyöräpuistojen kävijöille. Muita tärkeitä kriteerejä ovat tietysti hinta ja tarjottu palvelu, jolloin toinen on melko toissijainen, mutta voi silti varmistaa miellyttävämmän oleskelun.

Winterbergin pyöräpuisto

pyöräpuistot Saksassa pyöräily maastopyörä venytyshyppy

Bikepark Winterberg on tunnettu urheilumahdollisuuspaikka Saksassa ja ympäri maailmaa. Se houkuttelee alamäkiä faneille Alpeilta ja Pohjanmeren rannikolta. Luovien ja haastavien esteiden vuoksi puisto on yksi Euroopan parhaista. Hyvin suunnitellut polut ja laaja huolto helpottavat henkilökohtaisen virtauksen löytämistä ja rytmin löytämistä. Siellä saat kaiken mitä tarvitset harjoitteluun. Työskentele tekniikkasi ja tyylisi kanssa rennolla tavalla tai yksinkertaisesti risteä jännittäviä polkuja ystäviesi kanssa.

pyöräpuistot Saksassa pyöräily maastopyöräreitit ramppi

Monista pyöräpuistoista Saksassa on Winterberg on saksalaisen alamäkeen keskipiste, ja sinäkin voit olla siellä. Valtava seikkailuleikkipaikka, johon voi tutustua polkupyörällä, odottaa sinua. Sinun ei välttämättä tarvitse olla ammattilainen, koska puistossa on tarpeeksi polkuja kaikentasoisille ajoille. Lisäksi pyöräpuistossa on polkuja, joita voit viedä taitojesi huipulle askel askeleelta. Ota hissi takaisin vuorelle – se tekee pyöräilystä todella nautinnon. Voit valita haluamasi polun ammattimaisesti hoidetuista, vaikeustasoista pyöräteistä. On kursseja, joilla opitaan MTB -ratsastuksen tekniset perusteet, ja tarvitsemasi laitteet voi vuokrata pyöräasemalta.

Garmischista Reintaliin

pyöräpuistot Saksassa pyöräily maastopyöräreitit yhden reitin näkymä raintalille

Urheilua kutsutaan maastopyöräilyksi, ja monet unohtavat, että upeat Alpit ulottuvat pitkälle Etelä -Saksaan, joten Saksan pyöräpuistoissa on monia pyöräilyyn tarkoitettuja vuoria. Esimerkiksi Garmisch on yksi parhaista alppimatkakohteista, joka tunnetaan upeasta maisemastaan ​​ja monipuolisista ulkoilumahdollisuuksista, kuten maastopyöräilystä. Reitti Garmischista Reintaliin alkaa suurella nousulla palosuojaan, mutta tarjoaa sitten erinomaisia ​​yksittäisiä polkuja uskomattoman ympäristön keskellä. Todellinen Alppien pala urheiluharrastajille, jotka haluavat nauttia luonnosta ja äärimmäisistä laskeutumisista. Jyrkät nousut ja kauniit pyörätiet nostavat sykettä, kun saavut sinne yhdellä polulla. Suosittelemme tätä Focus Bikepark Oberammergaussa.

Humbergin torni

Kaiserslauternin ympärillä on likaisia ​​pyöräreittejä, ja Humbergturmin ympärillä oleva reitti on paikallinen suosikki. Halukas ratsastaja löytää mahdollisen määrän mahdollisia minkä tahansa pituisia pyöräteitä, kuviteltavissa, mukaan lukien kahden ja yhden polun.

Aloita pysähtymällä paikalliseen kirjakauppaan hakemaan kartta ja viettämään loppupäivä johonkin vakavaan alueen tutkimiseen. Voit odottaa täydellistä näkymää koko Kaiserslauternille ja ympäröivälle alueelle. Ja Trippstadtin pyöräpuisto kannattaa ehdottomasti käydä siellä.

MTB Nürburgring

pyöräpuistot Saksassa pyöräily maastopyöräreitit yksipolkuinen metsä

Monet kilometrit Nürburgin ympärillä tekevät tuntikausia pyöräretkiä, jotka voivat kestää jopa 24 tuntia. Siellä on todellakin 24 tunnin maastopyöräkilpailu. Et näe suuria muutoksia korkeudessa, mutta runsaasti ylä- ja alamäkiä ajaa ympäri vuorokauden. Tämä polku on jaettu kolmeen reittiin, ja jatkuvat ylä- ja alamäet muistuttavat vuoristorataa. 26 km pitkä reitti tarjoaa kiehtovan reitin, joka johtaa Vihreän luolan läpi. Yhtenä hetkenä ajat vaihtelevasti ja vaativasti kauniilla metsäreiteillä, ja seuraavalla minuutilla kiipeät kukkuloiden yli, joiden ympärillä on laaja maisema. Löydät tästä lisää Nürburgringin verkkosivuilta.

Rodalben

pyöräpuistot Saksassa pyöräily maastopyöräreitit yksipolkuhyppy

Rodalbenin pyörätiet ovat joitakin Saksan suosituimmista. Pfalzin metsän MTB -reitit ovat peräisin Saksan pyöräpuistoista, jotka tarjoavat erittäin mukavia ja viihdyttäviä ratsastuksia monilla teknisillä osilla. Alueella on maailmanluokan yksittäisiä polkuja, ja jos saavut paikalle aikaisin aamulla, voit paeta monia retkeilijöitä, jotka rakastavat myös reittiä. Lisäksi nauti auringonsäteistä puiden läpi aamukasteessa, kun risteilet purojen, vesiputousten ohi ja luolien yli. Yksi pyöräpuisto, jota voit kokeilla tällä alueella, on se Pfalzin metsän maastopyöräpuisto.

Pyöräpuistot Saksassa – Pohjois -Baijeri

pyöräpuistot Saksassa pyöräily maastopyöräreitit vuori

Baijerin pohjoisosassa on monia seikkailureittejä, esimerkiksi Baijerin metsässä, Fichtelgebirgessä tai Rhönissä. Yksittäiset polut Augsburgin, Regensburgin ja Ingolstadtin lähellä tarjoavat lempeitä nousuja ja laskuja. Jos haluat parantaa tekniikkaasi, vieraile Saksan pyöräpuistoissa, kuten Bischofsmaisissa tai Pääsiäisen poika. Monien lähteiden mukaan Tiergartenin reitti on yksi Saksan parhaista pyöräpuistoista. Tämä maastopyöräreitti tarjoaa oikean kokemuksen jokaiseen makuun. Voit pysyä palosuojalla tai osua yhdelle upeista yksittäisistä poluista. Jotkut yksittäiset reitit sopivat vain erittäin kokeneille pyöräilijöille. On olemassa useita pyöräteitä, joilla on erittäin voimakkaita hyppyjä kalliomuodostelmilta tai valmistetuilta potkureilta.

 Todtnaun pyöräpuisto

pyöräpuistot Saksassa pyöräily maastopyöräreitit yksipolkuinen ulkoilu urheilutoiminta alamäkeen laskeutuminen

Saksan ensimmäinen maastopyöräpuisto on alamäkeä ja freeride -reitti sekä uusi pohjoisrannan polku, jonne pääsee tuolihissillä. Tämä polku on alamäkipyörärata ja vaatii korkeaa taitoa. Alamäkireitin pituus on noin 3 km ja se voidaan luokitella kohtalaiseksi, vaikka se vaatii myös hyviä ajotaitoja. Ihanteellinen reitti niille, jotka haluavat sopeutua ja rakentaa alamäkeen. Freeride -reittiä käytetään talvella kelkkaradana, ja aloittelijat voivat käyttää sitä lämmittelyyn.

Previous Post
Pisteiden ruokavalio – Tämä siisti taulukko auttaa sinua laihduttamaan
Next Post
Suunnittele oma kalenteri – 12 hyödyllistä käsityöideaa seinälle ja pöydälle