15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Asioita rannalle – Tärkeimmät rantatarvikkeet lomalle meren rannalla

rantatarvikkeet, jotka koostuvat rantasandaaleista rantahattu rantalaukku rantatarvikkeena

Aurinko paistaa ja on taas aika pakata lapset, kylmälaatikko ja isoäiti autoon ja ajaa merelle oikeiden tavaroiden kanssa rannalle. Monet meistä tekevät kuitenkin usein niin, että avaamme pyyhkeet ja huomaamme nopeasti, että olemme unohtaneet jotain kotiin. Älä kuitenkaan anna tämän ärsyttää sinua, koska se tapahtuu myös parhaille lomailijoille. Voit myös olla varma, että tämä luettelo auttaa sinua muistamaan, että voit tuoda rantatarvikkeet ja ehkä joitain asioita, joita et yleensä ajattele.

Rannan tärkeimmät asiat

perheen nainen ja mies lapsen kanssa kesävaatteissa rannalle

Kesä on taas täällä ja voimme levätä meren rannalla. Kiristä matkalaukut ja suuntaa rannalle. Yksi miellyttävimmistä hetkistä koko vuoden aikana on lepo ja kosketus veteen. Olet työskennellyt koko vuoden ja ansainnut sopivan nautinnon. Sinun ei tarvitse paljon mennä merelle, mutta rannalla on asioita, joita emme voi tehdä ilman. Yksi niistä asioista, joita yleensä tarvitset rannalle, on aurinkosuoja. On erittäin tärkeää saada tämä ajoissa ja ihotyypille. Sinun on myös arvioitava, kuinka kauan olet rannalla ja kuinka paljon haluat suojautua auringon säteiltä. Siksi markkinoilla on niin paljon erilaisia ​​aurinkovoiteita ja vastaavia kesän ihonhoitotuotteita. Ne ovat eri merkkejä, valmistajia ja erilaisia ​​UV -suojatekijöitä.

kaksi pientä lasta rakentaa hiekkalinnoja rannalle täynnä ihmisiä

Kun aurinko paistaa ja lämpötila nousee, monet perheet suuntaavat rannalle. Vietät aikaa hiekkalinnojen rakentamiseen, uimiseen ja melontaan vedessä tai frisbeen heittämiseen. Joten mikä ei pidä siitä? Jos et kuitenkaan suunnittele rantatarvikkeita etukäteen, päivä rannalla voi muuttua todelliseksi painajaiseksi. Jos vierailet suosikkikohteessasi ja se on hieman poissa tieltä, sinun on valmistauduttava onnistuneeseen pakoon. Tästä syystä olemme koonneet luettelon sinulle tärkeimmistä rantatarvikkeista. Joten tässä ovat tärkeimmät rantaesineet, jotka voit ottaa mukaasi päiväksi.

Riittävästi vettä

Käytä matkatavaroissasi käytännöllistä muovipulloa ja vettä rannalle lomalla

Keskimääräinen aikuinen tarvitsee 8 täyttä lasillista vettä päivässä, kuten lääkärit suosittelevat kaikkialla. Tämä luku kasvaa, kun makaat auringossa. Hyvä vinkki on ottaa muutama pullo vettä mukaasi rannalle. Näin voit säilyttää pullon jäähdyttimessä, eikä sinun tarvitse tuhlata arvokasta jäähdytystilaa.

Hyvä aurinkosuoja

kaksi tyttöä makaa rannalla rantapyyhkeellä juoma kädessä

Vaikka monet meistä muistavat tuoda aurinkovoidetta, se usein tapahtuu, kun palaamme kotiin illalla. Olemme kuitenkin yllättyneitä siitä, että meillä on edelleen lievä auringonpolttama. Tästä syystä varmista, että tiedät tarkalleen, mikä SPF (aurinkosuojakerroin) sopii sinulle.

rantavarjo

Sateenvarjo, jossa sivuvarjo ja taitettavat tuolit viileällä laatikolla hiekalla

On suositeltavaa tuoda jonkinlainen varjo auringosta auringonottoon, jotta voit pitää taukoja lämmöstä ja UV -altistuksesta. Sopiva päivänvarjo on myös täydellinen tapa estää lapsiasi ja itseäsi saamasta vaarallista auringonvaloa. Ei vain sitä, mutta ranta itsessään voi näyttää melko ankaralta, eikä vain aurinko paista ylhäältä alas, vaan myös silloin, kun se heijastuu hiekasta.

Pilli

Hengenpelastaja hengenpelastaja punaisessa uimapuvussa pilli kädessä rannalla istuen

Lomakohteisiin odotetaan ennätysmäärä ihmisiä, joten rannalla vaeltaa joukko valvomattomia lapsia. Erinomainen tapa seurata lapsiasi on tuoda pilli. Opeta perheellesi “perheen vihellystä” ja olet varma, että saat heidät rinnallesi pian uudelleen.

Erittäin suuri huopa

erittäin suuri huopa rannalle vesimelonilla

Rannalle on aina hyvä tuoda iso viltti. Näin rantapyyhkeet voidaan kuivata, eikä sinun tarvitse huolehtia märästä, tahmeasta hiekasta. Peitot ovat yleensä painavampia kuin pyyhkeet, ja on helpompi pitää huopa lattialla.

Pese vesi ja ylimääräiset vaatteet

paljain jaloin rannalla istuu puutuolilla rannan sandaalien vieressä hiekassa

Jätä kannu vettä tavaratilaan, jotta voit lopulta pestä hiekkaiset jalkasi ennen kuin nouset autoon. Voit käyttää tähän myös esimerkiksi vauvajauhetta. Pyyhi se vain likaisille jaloillesi tai jaloillesi ja hiekka putoaa maagisesti. Kuinka monta kertaa olet palannut autoosi, kun jouduit olemaan puoliksi märkä? Nopea vaatteiden vaihto tavaratilassa ja muut kuin urheilulliset shortsit ja t-paidat, on nopea ja helppo tapa ratkaista tämä ongelma.

Musiikki ja kuulokkeet

nuori nainen rentoutuu ja mietiskelee rannalla kuulokkeilla auringon alla

Erinomainen tapa hukuttaa ärsyttävät naapurit rannalla on avulias pieni kumppani, joka tunnetaan radiona. Olipa kyseessä iPod -stereo, vedenpitävä langaton kaiutin tai klassinen pieni matkapuhelin kuulokkeilla, musiikki kirkastaa tunnelmaa koko rannalla oleskelusi ajan. Muista kuitenkin kunnioittaa muita lomailijoita.

Lisää viihdettä rannalla

lisää viihdettä kesälomalla oikeilla asioilla rannalle

Tuo jalkapalloja, bocce -palloa, frisbeitä ja muuta toimintaa, josta koko perhe voi nauttia. Perhe, joka leikkii yhdessä, pysyy yhdessä. Muista tässäkin tapauksessa kunnioittaa naapureitasi rannalla. Kirja tai aikakauslehti tai ehkä jopa viitekirja siitä, millaisia ​​simpukoita siellä on, voi myös olla suurta viihdettä rannalla. Jos haluat vain rentoutua, on parasta tuoda mukanasi kevyttä luettavaa.

Kiikarit ja ensiapupakkaus

nainen kiikarilla rannalla auringonlaskun aikaan

Usein on hetkiä, kun olet rannalla ja katselet merta. Yhtäkkiä näet jotain mielenkiintoista ja joku kysyy sinulta, mikä se voisi olla, ja osoittaa pieneen kohtaan kaukaisuudessa. Olisi hienoa, jos voisit käyttää kiikaria tähän. Tässä tapauksessa voit varmasti pärjätä halvalla laitteella. On aina parasta ottaa pieni ensiapupakkaus mukaasi autoon tai rannalle. Yllätyt kuinka käytännöllinen tämä voi olla, jos leikkaat sormesi esimerkiksi lasiin, tölkkiin tai simpukkaan.

Rantasandaalit tai varvastossut

varvastossut ja luonnonvalkoisista materiaaleista valmistettu hattu meren edessä olevalla hiekalla

Varvastossut ovat kriittisiä siirtymässä kuumasta hiekasta ei-niin kuumaan hiekkaan, kun vaellat kohti tätä vetistä jyrää. Tuo ne, et tule katumaan sitä. Ei ole koskaan hauskaa riisua kenkiä ja laittaa ne takaisin jalkaan hiekkaisilla, märillä jaloilla.

aurinkolasit

aurinkolasit ja kirjat rannalle tarkoitettuina esineinä oljesta valmistetun aurinkovarjon alla

Nyt tämä saattaa tuntua turhalta, mutta niille, jotka eivät käytä aurinkolaseja säännöllisesti, saatat unohtaa tämän kätevän pienen tuotteen. Joten kun seuraavan kerran menet rannalle, tee lista, tarkista se kahdesti ja elä päiväsi rannalla kuin se olisi viimeinen. Muista siis varata suosikkipaikkasi auringossa unohtamatta tätä tärkeää lisävarustetta. Ehkä pakkaat mukanasi myös sopivan kirjan.

Lisää vinkkejä rannalla tekemiseen

nainen aurinkolaseilla ja rantavaatteilla seisoo auton edessä rannalla

Joten kokonaissuunnitelmasi pitäisi näyttää tältä: kevyiden, ilmavien vaatteiden pitäisi hallita rantavalikoimaasi. Jos haluat tuntea olosi mukavaksi, luopu haalistuneista ja rypistyneistä t-paidoista ja siirry kesäiseen tyyliin, joka on kiillotettu eikä pullea. Ja vaikka haluat ehkä keskittyä sinne pääsemiseen, harkitse märien ja hiekkaisten esineiden kuljettamista kotiin. Ei ole mitään pahempaa kuin matkalaukku täynnä hiekkaa.

vauva rannalla peitolla aurinkolasien juomalla ja varvastossuilla

Joten mikä on tärkeintä? Saatat vihata sen ostamista, mutta mikään rantaloma ei ole täydellinen ilman uimapukua. Osta useampi kuin yksi, jotta voit aina kuljettaa jotain kuivaa ja tuoda sen mukanasi käsimatkatavaroissasi. Tuo varvastossut, sandaalit, vesikengät tai kangaskengät sekä tenniskengät jalkoihisi sen mukaan, millä rannalla olet. Kevyet kengät sopivat täydellisesti pakkaamiseen. Valitse verkko- tai nailonrantalaukku, jossa on erottuva kuvio. Tämä helpottaa laukun havaitsemista väkijoukkojen joukosta. Varmista myös, että laukussa on sisäiset taskut, mieluiten vedenpitävät. Se on parempi paikka piilottaa arvoesineet ja pienet elektroniset laitteet, kuten matkapuhelimesi. Jos puhut gadgeteista, varmista myös, että ne ovat vedenpitäviä tai että niissä on suojakotelot. Pehmeä, eristetty laukku juomille ja välipaloille on helpompi kuljettaa kuin iso jäähdytin.

lapsi naamio ja värikäs uimapuku meressä hymyilee

Pakkaa kertakäyttöpyyhkeitä nopeaan puhdistukseen. Uudelleenkäytettävistä muovipusseista voi tulla parhaita ystäviä rantaesineinä. Käytä sitä tuodaksesi elintarvikkeita rannalle ja kuljettamaan märkiä uimapukuja ja pyyhkeitä matkalla kotiin. Toinen “salainen ase” rannalle on oikea varustus. Jos käytät reseptilaseja ja etsit värikkäitä kaloja, investoi hyvään naamioon. Oman naamion käyttö voi myös estää tartuntatauteja. Jotkut ihmiset kokevat usein ikäviä sairauksia, joita he saavat saastuneista snorkkelista tai naamioista.

Pakkaa muut rantatarvikkeet matkatavaroihisi

leluja rannalle hiekalla lapsille

Turvallisuus etusijalla: Vaikka olisikin hyvä olo, aurinko ei ole aina ystävämme. Siksi on parempi ladata laukkuun parempi aurinkovoide, joka koostuu hoitotuotteesta, jota voit käyttää usein uudelleen. Kun käytät voidetta, älä unohda lisätä huulirasvaa kasvoillesi. Käytä aurinkolaseja yhdessä rantahatun kanssa parhaan peiton saavuttamiseksi. Muista noudattaa määränpääsi määräyksiä, koska jotkut paikat kieltävät haitalliset ja koralleja vahingoittavat kemialliset aurinkovoiteet. Osta sen sijaan turvallisia tuotteita ja kosmetiikkaa.

sininen punainen ja valkoinen lentopallo hiekalla pelaamiseen rannalla

Rannalla oleminen on tekosyy rentoutumiseen. Vältä tuottamasta liian tukkoisia tai kuvioituja vaatteita. Jos yövyt hotellissa, varmista, että tiedät hyvissä ajoin, että pyyhkeet ja muut rantapalvelut sisältyvät hintaan. Monilla loma -asunnoilla on myös oma inventaarionsa, kuten retkeilytuolit, joten sinun ei tarvitse tuoda omia. Kun sinulla on oikeat tarvikkeet taskussa, olet valmis polttamaan muutaman säteen ja saamaan aallon tai kaksi. Seuraa tätä kätevää luetteloa, niin voit pakata täydellisen rantalaukun, joka sisältää rannan tarpeet, ja hyödyntää jokaisen ohikiitävän, aurinkoisen päivän.

Previous Post
3 luovaa syksyistä lautasliinarengasta itse tekemiseen
Next Post
Valmista runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä reseptejä nopeasti – 6 ehdotusta jokaista ateriaa kohti päivässä