15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Loma Tanskassa – tauko luonnon ja muotoilun ystäville

Loma Tanskassa rakennus-lyhyt matka-naapurimaa-nauttia

Skandinaavinen muotoilu tunnetaan maailmanlaajuisesti selkeistä ja yksinkertaisista muodoistaan, luonnonmateriaalien toiminnallisuudesta ja viihtyisyydestä. Se ilmaisee muotia, arkkitehtuuria ja sisustusta. Esimerkiksi tanskalaista huonekalusuunnittelijaa Arne Jacobsenia pidetään yhtenä skandinaavisen muotoilun esi -isistä. Myös esteetit ja muotoilun ystävät haluavat Tanskan lomalla olla tyylikkään arkkitehtuurin ja hyvän maun ympäröimänä. Kuka haluaa mennä lomalle guesthousessa, jossa on kukkatapetti ja viiluseinäyksikkö 1970 -luvulta, kun niitä ympäröi yksinkertainen ja moderni muotoilu kotona? Jos etsit puhdasta hyvinvointia ja maksimaalista rentoutumista, tanskalaiset lomailijat löytävät varmasti etsimänsä.

Loma Tanskassa – rento maa meren rannalla

Loma Tanskassa -suunnittelu-ranta-rannikko-romanttinen

On monia syitä puhua lomasta Tanskassa. Yksi niistä on nopea ja helppo pääsy Saksasta joko autolla tai junalla. Esimerkiksi Deutsche Bahn kulkee useita kertoja päivässä Hampurista ja Berliinistä Kööpenhaminaan – täydellinen viikonloppumatkalle pääkaupunkiin.

Tanska tunnetaan ensisijaisesti loma-asuntojen maana, minkä vuoksi monet itsepalvelulomalaiset matkustavat autolla. Maatiet ja moottoritiet ovat maksuttomia (lukuun ottamatta Oresundin kanavan ja Great Belt -sillan ylityksiä) ja vähän käytettyjä. Kaduilla on rauhallista vauhtia, joten lomanviettäjien tulisi tuoda mukanaan aikaa, mutta heidät palkitaan matkalla erilaisissa maisemissa. Lukuisat saaret ja niemimaat on yhdistetty siltoilla tai lautoilla.

Loma Tanskassa – pääkaupunki Kööpenhamina

Loma am Tanska suunnittelu-viikonloppu-matka-syksy-järjestelyt

Pienellä maalla on paljon tarjottavaa. Parhaat matkavinkit, mukaan lukien kaikki nähtävyydet, vapaa -ajan aktiviteetit, ravintolat ja ostosmahdollisuudet alla mainituille alueille, ovat tässä löytää.

Rento pääkaupunki ei ole vain muotoilun ja muodin ystävien arvoinen kohde. Metropoli, joka tunnetaan myös nimellä “Pohjolan Venetsia”, on säilyttänyt viehätyksensä ja kodikkuutensa kaikesta modernisuudestaan ​​huolimatta. Se on jo palkittu useita kertoja “maailman elävimmäksi kaupungiksi”. Syitä tähän ovat esimerkiksi Kööpenhaminan tarjoamat kontrastit. Kaupunki on historiallinen ja nuori samaan aikaan, se tarjoaa jännittävää arkkitehtuuria ja samalla lähellä luontoa. Nyhavnin satama -alue värikkäine kävelykaduineen ja lukuisine ravintoloineen kutsuu sinut viipymään. Ja vierailu Pikku merenneito, Kööpenhaminan symboli, on pakollinen.

Pääkaupungin lisäksi Tanska tunnetaan parhaiten kilometreistä hiekkarannoista ja leveistä maisemista. Jos rakastat rauhaa ja luontoa, tämä on oikea paikka sinulle. Aktiivilomailijat ja luonnon ystävät saavat rahoilleen vastinetta – olivatpa ne sitten pitkiä kävelylenkkejä ja lintujen tarkkailua tai pyöräilyä, ratsastusta tai kalastusta. Tasainen maa ja hyvin kehittynyt polkuverkosto ovat ihanteellisia pyöräretkiä, jopa lasten kanssa. Lisätietoja lasten kanssa vietetyistä lomista Tanskassa löytyy artikkelista visittevns.de löytää.

Funen

Funenin saarta kutsutaan myös valtakunnan vihreäksi puutarhaksi. Mäkiset maisemat ja olkikattoiset puutalot ovat ominaisia. Funenin eteläpuolella on Funenin eteläosa, jossa on monia pieniä saaria ja perheystävällisiä rantoja. Fyn on yhdistetty Seelantiin ja Jyllantiin siltojen välityksellä.

Loma Tanskassa – Jyllanti, Seelanti ja Bornholm

Loma Tanska-Boat-Ideas-Sand-Beach

Jyllanti

Lomailija saapuu Jyllantiin juuri Saksan rajan toisella puolella. Mantereeseen yhdistetty niemimaa on Itämeren ja Pohjanmeren ympäröimä. Tasainen suo ja Pohjanmeren Waddenzeri muodostavat Tanskan länsiosan maiseman. Vertailun vuoksi Itä -Jyllannissa on leuto ilmasto ja vähemmän myrskyinen.

Seelanti

Lukuisten merivuonojen varrella on vanhoja kauppias- ja satamakaupunkeja sekä pitkiä hiekkarantoja. Koska pääkaupunki Kööpenhamina sijaitsee Tanskan suurimman saaren länsipuolella, Zealand tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän nähtävyyksiä ja rantalomaa.

Bornholm

Vihreä Bornholmin saari on Tanskan itäisin saari. Siellä on erityisen paljon auringonpaistetta ja leuto ilmasto sallii jopa trooppisten hedelmien kypsymisen. Ainutlaatuinen, kirkas valo on aina houkutellut taiteilijoita. Viljelysmaa, kalliorannat ja metsät vuorottelevat mäkisessä maisemassa. Etelärannikolla lomanviettäjät löytävät loputtomia valkoisia hiekkarantoja. Siellä oleva hiekka on niin hienoa, että sitä käytettiin aikoinaan tiimalasissa.

Loma Tanskassa – loma -asuntojen maa

Loma-Tanska-luonto-pyörä-ratsastus-kesä

Hyggelig – tanskalainen viihtyisä sana kuvaa hyvin osuvasti Tanskan lomatunnelmaa. Koska helppo pääsy autolla, useimmat matkustajat haluavat itsepalveluloman loma-asunnossa. Tietenkin on myös sopivia hotelleja lähellä merta; Loma -asunto on luultavasti mukavampi ja hiljaisempi vaihtoehto, jossa on enemmän yksityisyyttä. Tämäntyyppinen matka on myös ihanteellinen perhelomalle lasten kanssa, jotka voivat päästää höyryn loputtomille hiekkarannoille. Jos tulet ystävien tai koko perheen kanssa, mukaan lukien isoäiti ja isoisä, voit ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan luxusferienhaus.de tietoa erilaisista tilavista loma -asunnoista ja niiden varusteista. Jokaisella vieraalla on siis riittävästi tilaa levitä modernisti varustetuissa taloissa tai vetäytyä hetkeksi. Kaikissa taloissa on myös lämmitetty uima -allas. Uimista ei siis tarvitse peruuttaa sadepäivinä. Joissakin taloissa on tilaa jopa 24 vieraalle, joten niitä voidaan käyttää myös suurperheen juhliin tai lomille Tanskassa useiden perheiden kanssa.

Merellä oleskelu voi olla myös houkuttelevaa syksyllä ja talvella. Yksinäiset rannat ja hiljaisuus kutsuvat sinut kävelylle rannalle tai tarkkailemaan luontoa. Joulun siirtäminen loma -asuntoon perheen kanssa voi myös olla mielenkiintoinen lomavaihtoehto.

Koiran kanssa matkustaville seikkailijoille myös loma Tanskassa on sopiva valinta. Monien loma-asuntopalvelujen tarjoajien avulla voit ottaa nelijalkaisen ystäväsi mukaasi. Tanskan suurlähetystö on tiivistänyt artikkelissaan, mitä on otettava huomioon koiran kanssa lomalla Tanskassa.

Johtopäätös: todellinen rentoutuminen tapahtuu vain ympäristössä, jossa lomailija tuntee olonsa mukavaksi. Jos loma -alue ja majoitus vastaavat henkilökohtaisia ​​toiveitasi ja rentoutumisen ja toiminnan yhdistelmä on tasapainoinen, loma -tunne tulee itsestään.

Loma Tanskassa – matka ajan kautta vanhankaupungin läpi

Loma-Tanska-Kööpenhamina-veneily-arkkitehtuuri-ihme

Loma Tanskassa – Kööpenhaminan pääkaupunki on romanttinen

Loma-Tanska-arkkitehtuuri-rakastaja-romanttinen-tunnelma-ilta

Kuvat Pixabayn kautta

Previous Post
Kyle Buntingin modernit matot ja seinäpäällysteet
Next Post
Rakenna nukkekoti itse ja järjestä leikkialue lastenhuoneeseen