15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Matka -asiantuntijoiden mukaan 25 paikkaa, joissa sinun pitäisi ehdottomasti käydä vuonna 2018

Matkakohde 2018 eksoottinen tiikeripesä Bhutan

Mitä enemmän matkustamme, sitä enemmän ymmärrämme, että maailmassa on vielä niin paljon löydettävää. Business Insider kysyi maailman arvostetuimmilta matka -asiantuntijoilta – Airbnb: stä riippumattomiin bloggaajiin ja matkasuunnittelijoihin – missä vierailla uudenvuoden aikana. Vastauksesi on koottu 25 matkakohteen luetteloon. Olipa se paikka, joka edustaa seuraavaa suurta matkailutrendiä tai tuntematon luonnonilmiö, joka sinun on nähtävä ainakin kerran elämässäsi, nämä vuoden 2018 matkakohteet houkuttelevat vaihtelua ja seikkailua.

Lähde vaellukselle Layaan – Bhutanin korkeimpaan asutukseen

Bhutanilainen jakki rentoutuu rannalla

Matkablogin Lost With Purpose perustaja Sebastiaan Rijntjes uskoo, että opastetun vaellusretken Bhutanissa pitäisi olla kaikissa kokeneiden matkailijoiden luetteloissa vuonna 2018.

“Lokakuussa Bhutan viettää kolmatta vuotuista Royal Highland -festivaaliaan Layassa – yksi maailman korkeimmista siirtokunnista lähes 4000 metrin korkeudella”, Rijntjes sanoi..

”Festivaalilla juhlitaan Himalajan paimentolaiskulttuuria, joten odota ylämaalaisia ​​urheilulajeja, kuten jousiammuntaa ja ratsastusta, jak -kauneuskilpailuja ja loputtoman värikkäitä paimentolaisia ​​vaatteita. Jos olet onnekas, voit jopa tavata Bhutanin kuninkaan! “

Katso vintage -autot Viñalesissa, Kuubassa

Kohteet 2018 trendi oldtimer Kuuba

Tom McDermott, verkkokaupan ja Huckberry -lehden toimittaja, uskoo Viñalesin värikkäät kadut ja vehreät maisemat, Kuuba on vuoden 2018 suosituin matkakohde.

“Ympäröivä maisema on uskomattoman kaunis, ja voit kuunnella elävää musiikkia ja tanssia myöhään yöhön kaupungin aukiolla”, hän sanoi.

“Mene Mural de la Prehistoriaan nähdäksesi värikkäitä taideteoksia, jotka on luotu kalkkikivikallioon, tai vietä aikaa pelaamalla kortteja paikallisessa kahvilassa ja katsele, kuinka vanhat autot ajavat kaduilla.”

Surffaa Alentejon rannikolla Portugalissa

Matkakohteet 2018 Surf Alentejon rannikko Portugali

Maya Goldfine, Huckberryn tuotetoimittaja, kannattaa Sinesin ja Porto Covon kirkkaita aaltoja ja henkeäsalpaavia kallioita Portugalin Alentejon rannikolla.

”São Torpes on suosikki surffauspaikkani. Rannat ovat tyhjiä, aaltoja on helppo surffata eikä vesi ole jäätynyt, mikä on epätavallista Atlantin rannikolle ”, Goldfine sanoi..

”Alue on yhtä vaikuttava kuin suosittu Algarven rannikko, mutta etenkin amerikkalaisten matkailijoiden käymässä paljon vähemmän. Se on ehdottomasti paikka vain paikallisille. ”Asiakasarvio on käännetty automaattisesti saksasta.

Tutustu kulttuuriperintöön Vallettassa, Maltalla

Kohteet 2018 kulttuuriperintökaupunki Valetta Malta

Matkainspiraatio- ja reittisivuston IQPlanner perustajan ja toimitusjohtajan Dmitrijus Konovalovasin mukaan Maltan pääkaupunki Valletta on erittäin aliarvostettu lomakohde.

“Vallettalla, Euroopan kulttuuripääkaupungilla 2018, on laaja tapahtumakalenteri, joka lisää sen viehätystä”, hän sanoi.

Tue Karibian saarten yhteisöjä, jotka kärsivät vuoden 2017 hurrikaaneista (Maria ja Irma)

Karibian Aruban auringonpalmujen matkakohteet 2018

Konovalovas uskoo edelleen, että sosiaalisesti vastuullisessa matkailussa on nousu vuonna 2018.

“Ottaen huomioon viimeaikaiset tapahtumat Karibialla uskomme, että on olemassa liike, jonka tarkoituksena on tukea näitä suosittuja matkailijoista riippuvaisia ​​kohteita”, hän sanoi.

“Nyt voit löytää halvan loman Karibialle ja tukea aluetta sen toipumisen jälkeen.”

Liiku Antelope Canyonin veistettyihin syvyyksiin Utahissa Yhdysvalloissa

Kohteet 2018 Antelope Canyon Utah USA

Antiloopin kanjoni Utahissa tarjoaa Grand Canyonin henkeäsalpaavan luonnon kauneuden, mutta vähemmän linjoja, Pablo Carringtonin raportin mukaan – luksushotelliryhmän toimitusjohtaja.

”Tämä kapea kanjoni, joka on vähemmän tunnettu kuin Grand Canyon ja paljon pienempi, on upea. Kellonajasta riippuen et ehkä edes näe toista turistia ”, Carrington sanoi.

Löydä rauha Tokiosta, Japanista

Matkakohteet 2018 Night Lights Place Tokyo Japani

“Lempikaupunkini maailmassa on Tokio”, sanoi God Save The Points -sivuston perustaja Gilbert Ott..

”Siellä on aina hyvä aika mennä, mutta siitä lähtien, kun he alkoivat valmistautua vuoden 2020 olympialaisiin, paikasta on kuulunut erityistä huhua..

– Kaupungilla on maine kovasta ja kiireisestä, mutta ei kaikkialla. Se on itse asiassa maailman siistein paikka. Ihmisten ja kulttuurin kohteliaisuus on asia, joka täytyy kokea. “

Purjehdi Nusa Lembonganiin Indonesiassa

Kohteet Nusa Lembongan Indonesia

“Paikka, joka kiehtoi minua täysin tänä vuonna, on Nusa Lembongan”, Ott sanoi.

”Se on 30 minuutin venematkan päässä Balilta, ja se on yhtä, ellei mukavampi, mutta ei liian täynnä turisteja.

Pukeudu lämpimästi ja katsele Islannin revontulia

Kohteet 2018 Revontulet Islanti

Matkatoimisto HolidayPiratesin päätoimittaja Niamh Walsh uskoo, että matkailutrendi on menossa pohjoiseen vuonna 2018.

“Olipa kyseessä Islanti ja revontuli, Norja ja vuonot tai vain vierailevat joulupukissa Lapissa-ihmiset luopuvat ehdottomasti tavallisista, aurinkoisista lomakohteista yhä enemmän ja enemmän jotain outoa”, sanoi Walsh.

”Revontulen näkeminen on matkustajien helpompaa vuonna 2018. Viime aikoihin asti on aina ollut vaikeaa ja kallista päästä monille alueille, joilla ne ovat kirkkaimpia ja kauneimpia. Tämä henkeäsalpaava luonnonilmiö on paljon helpommin saavutettavissa, eikä tätä erityistä kokemusta kannata jättää väliin. “

Tutustu Chilen villieläimiin Terra do Fogon saaristossa

Kohteet 2018 Vaellus Penguine Chile Terra do Fogon saaristo

“Chile on ehdottomasti hotspot Yhdistyneen kuningaskunnan matkailijoille vuonna 2018”, sanoi David Warne, luksuslomayhtiö Wexas Travelin tuote- ja kauppajohtaja..

”Viime vuosina Chilen toimintakeskeiset retket ovat houkutelleet yhä enemmän matkailijoita spontaanille lyhyelle lomalle. Patagonia ja Atacama ovat näkemisen arvoisia kohteita ”, Warne sanoi.

Mene kajakkiin Bled -järven yli Sloveniassa

Kohteet 2018 Bled Lake Slovenia

“Kun on kyse henkeäsalpaavasta luonnon kauneudesta, matkustajien ei pitäisi katsoa pidemmälle kuin Slovenian Bled -järvelle”, sanoo App HolidaySwapin perustaja James Asquith. “Järvi on henkeäsalpaava ympäri vuoden ja tarjoaa aktiviteetteja, jotka sopivat kaikkiin sääolosuhteisiin.”

Opi kaikki orjien hämmästyttävästä historiasta Whitney Plantationissa, Louisiana

Abi Kingille, InsideTheTravelLab -matkablogin kirjoittaja ja perustaja, Whitney Plantation Mississippin rannalla tarjoaa uskomattomat näkymät ja kiehtovia historiallisia paikkoja, jotka kertovat tarinan orjakaupasta Yhdysvaltojen syvällä eteläosassa. Siellä on ensimmäinen museo, joka näyttää elämää Yhdysvalloissa orjuutettujen ihmisten silmin.

Nappaa tapas Sevillassa, Espanjassa

Matkakohde 2018 Sevilla Espanja

Tom Hall, Lonely Planet -matka -asiantuntijabrändin toimituksellinen johtaja, pitää Espanjan Sevillan kaupunkia vuoden 2018 parhaana matkakohteena.

“Upea ruoka, kaunis arkkitehtuuri, upea sää. Ei ole ihme, että Lonely Planet valitsi Sevillan parhaaksi kaupungiksi matkustaakseen vuoteen 2018 ”, Hall sanoi.

Ota upeita lomakuvia, kun upotat Azorien saariston villieläimiin Sao Miguelin saarella, Portugalissa

Lämpöjousi Ribeira Grande Azorit Portugali

Airbnb: n Pohjois -Euroopan pääjohtaja James McClurelle Sao Miguelin saari Portugalissa on idyllinen lomakohde.

”Maisema on mukava sekoitus Uutta -Seelantia, Peak Districtia ja Jurassic Parkia. Tulivuorenjärvet, metsäiset kukkulat, lämpölähteet ja kauniit vanhat mukulakivikadut kaupungeissa muodostavat tämän idyllisen paikan. “

Ohita Norjan Trollfjord

Kohteet 2018 Trend North Trollfjord

Luksusristeilylinjan Seabournin varatoimitusjohtajan Chris Austinin mukaan “Skandinaavisen kesän kaltaista ei ole olemassa, varsinkin kun nautit siitä risteilyllä”.

Purjehdi maailman satamien, kuten Tukholman, Oslon, Helsingin ja Pietarin, kautta. Vieraile suojaisilla lahdilla ja liukua Norjan Trollfjordin majesteettisten, kohoavien kallioiden välillä. Täältä voit mennä melontaan ja vaeltaa ”, Austin sanoi.

Tuntuu olevan ainoa turisti Tunisissa, Tunisiassa

Matkakohde 2018 El Jem Amphiteather Tunisia

Mitä tulee paikalliseen vieraanvaraisuuteen, muinaisiin maisemiin ja matkailun koskemattomiin alueisiin, matkakuvaaja Zach Murphy uskoo, että Tunisian pääkaupungissa on kaikki.

”Saapuessani hämmästyin uskomattomasta vieraanvaraisuudesta ja kulttuurisista ja historiallisista nähtävyyksistä, joita en olisi koskaan voinut kuvitella. Kävin joissakin Saharan syrjäisimmissä paikoissa ja sain muutaman dollarin toimeen ”, Murphy jakoi Instagram -tilillään.

”Join satoja pieniä kahvia vanhojen miesten kanssa tien laidalla ja hylkäsin niin monta savuketarjousta. Kävelin historiallisten raunioiden ympäri kallioilla, jotka näyttivät hylätyiltä eilen ja silti säilytin rikkaiden arabivaltioiden muinaiset salaisuudet. Tunsin olevani ainoa turisti. Mutta minua ei koskaan vaivannut, minun ei tarvinnut neuvotella ja minulla oli todella tunne, että voisin sopia saumattomasti paikalliseen elämänvirtaan. “

Vaeltaa Callanish Stone Circlelle Ulko -Hebrideillä, Skotlannissa

Callanish -kivipiiri Skotlannin ulko -Hebrideillä

Paul Hughes, Rare Escapesin toimitusjohtaja ja perustaja, uskoo, että matkustajien on etsittävä Skotlannin Ulko -Hebridejä kauemmas seuraavaan seikkailuunsa vuonna 2018.

“Kaikkien on käytävä Skotlannin länsirannikolla Ulko -Hebrideillä”, Hughes sanoi. “Tämä on maa, jolla on muinainen historia ja upeat luonnonmaisemat. Näet kauniita valkoisia hiekkarantoja, korkeita vuoria, kultakotkoja ja – mikä parasta – et näe muita turisteja. “

Lähde matkalle Gullfossiin, Islantiin

Matkakohde 2018 pohjoinen Gullfoss Islanti

“Vaimoni ja minä emme nauti kiireisistä kaupungeista tai matkailukohteista, joten Islanti on täydellinen meille”, sanoi matkakuvaaja Lachlan Menzies..

“Jos voit (sään salliessa), vuokraa auto ja mene viikonloppuna. Neljä tuntia pääkaupungin ulkopuolella, mihin tahansa suuntaan, saat rauhallisen tunteen. Menzies suosittelee Gullfossin vesiputousta unohtumattomaan elämykseen, jota ei voi tallentaa kameralla.

Pidä spa -tauko Tallinnassa, Virossa

Matkakohde 2018 Tallinna Viro

Matkailu- ja vapaa -ajan online -jälleenmyyjä lastminute.com analysoi tämän vuoden nopeimmin kasvavien matkailukohteiden tietoja selvittääkseen vuoden 2018 suurimmat matkailutrendit. Heidän listansa kärjessä oleva kaupunki oli Viron pääkaupunki Tallinna.

Reigo Eljas, maajohtaja at lastminute.com, sanoi: “Saatan olla hieman puolueellinen, koska tämä on kotikaupunkini, mutta Tallinna on täydellinen kohde, jos haluat aloittaa uuden vuoden kylpylälomalla.”

”Voit yhdistää hyvinvointiloman Helsinkimatkalle (vain kaksi tuntia lautalla). Uskomme, että yhdistelmämatkailu on suuri trendi vuonna 2018. “

Mene Amsterdamiin Alankomaissa viikonlopuksi

Rivitalot Amsterdamissa Alankomaissa

Amsterdam on myös suosikkikohde lyhyelle lomalle vuonna 2018. “Amsterdamista on tullut luksushotellien ja tyylikkäiden ravintoloiden keskus”, Eljas sanoi. “Vierailijat voivat myös suunnitella lyhyen välilaskun Brysseliin.”

Juhli Dakarin rannoilla Senegalissa

Matkakohde 2018 ranta Dakar Senegal

Suitcase Magazine -lehden digitaalinen toimittaja India Dowley uskoo, että Senegalista tulee seuraava Länsi -Afrikan turistikohde.

“Senegal on kehittyvä Länsi -Afrikan kohde, koska se tarjoaa upeita surffaus-, musiikki-, kulttuuri- ja keittiörantoja”, hän sanoi.

Surffauspaikkoja Senegalin pääkaupungissa Dakarissa ei ole vaikea löytää, ja innokas surffaaja voi odottaa hyviä aaltoja täällä ympäri vuoden.

Katso Baikal -järven jäätyneet vedet Venäjällä

jäädytetty vesi Baikal -järvi Venäjä

”Kaikki paikat, joissa olemme käyneet, ovat näkemisen arvoisia, mutta jos pyydät meitä nimeämään yhden paikan, sanoisimme, että Baikal-järvi on ehdottomasti nähtävä vuonna 2018. Se on maailman suurin makean veden järvi ja syvin järvi maailmassa. Se oli hullu matka, ja olimme niin hämmästyneitä nähdessämme, että se oli jäässä ”, kertovat Instagram -tähdet ja matkabloggaajat Murad ja Nataly Osmann..

Katso tähtiä Teiden kansallispuistossa, Teneriffalla

Vaella Teiden kansallispuistossa Teneriffalla

Cristina Pereira, Royal Hideaway Corales Resortin concierge -johtaja uskoo, että Teneriffan El Teiden kansallispuisto tunnustetaan lomakohteeksi vuonna 2018.

”Täällä voit katsella tähtiä yli 3550 metrin korkeudesta. Suosittelemme vieraita ihailemaan tätä vaikuttavaa luonnonilmiötä Teiden kansallispuiston köysiradalta, jossa he voivat olla tähtitieteilijän seurassa. “

Purje Sveitsin Lauterbrunnenin yli hiihtohissillä

Lauterbrunnenin hiihtohissi, Sveitsi

”Sveitsin luonto on ilmiömäinen. Lumipeitteisistä alppialueista lukemattomiin vesiputouksiin ja vihreisiin maisemiin täydellinen maisema piilee joka kulman takana ”, Jonny Clayton sanoo. Lauterbrunnenia kutsutaan edelleen 72 vesiputouksen laaksoksi.

Koe Mostarin, Bosnia ja Hertsegovinan kulttuuri

Matkakohde 2018 Mostarin kaupunki Bosnia ja Hertsegovina.

“Bosnia ja Hertsegovina on ehdottomasti suosituin matkakohde vuodelle 2018”, sanoi matkustava Instagram -käyttäjä Mili Shah.

”Sarajevo on maaginen kaupunki, jossa ihmiset ympäri maailmaa kokoontuvat luomaan upean palapelin. Mutta Mostar on eri kulttuuri itsessään, eikä sitä voida jättää huomiotta.

“Vieraile 1500-luvulla rakennetussa Stari Most -sillalla ja koe 450 vuotta vanha perinne, jossa uimarit tapaavat kerran vuodessa ja syöksyvät 21 metriä alas Neretva-joen kylmiin vesiin.”

Previous Post
Tee vaaleanpunaiset kynnet itse – 24 modernia kynsimallia ja -vinkkiä
Next Post
Yksinkertaiset joogaharjoitukset parantavat suoliston peristaltiikkaa ja ruoansulatusta