15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kompostin luominen – miten voit hyödyntää kasvien jätettä

Perhe oikein kompostoi kevään kukkien istuttamista

Huhtikuussa, kun lumi on jo sulanut ja puutarhassa on kuivaa maata ja raunioita, puutarhurit alkavat puhdistaa puutarha -alueita. Nyt keräät pudonneet lehdet, leikataan kuivat rungot ja oksat ja yleensä poltetaan ne. Kyllä, mutta se on täysin ilmainen. Voit käyttää näitä vihannespaloja itse Luo kompostia, joka on erinomainen orgaaninen maaperänvahvistin.

Luo komposti – pikaopas

kompostointivihjeet ohjeet kasvijätteen kompostikasa

Miten voit oikeasti Luo komposti? Selitämme sen sinulle hyvin lyhyesti: Kiinteät ja paksut oksat on ensin hajotettava pieniksi paloiksi ja asetettava kuopan tai kukkalaatikon pohjalle, johon haluat säilyttää kompostin. Sitten kerätään erilaisia ​​puutarhan roskia, ruohonleikkeitä, nestemäistä lantaa, kanan lantaa, keittiöjätettä. Varoitus! Älä laita kompostinjäännöksiin sairaita kasveja, hiiltä, ​​luita, pahvia tai maaperää.

Kompostin luominen – mikä kuuluu kompostikasaan ja mikä ei?

mitä kasveja sisältä lehtien vihreät lehdet

Juuret ja siemenet, kissojen ja koirien ulosteet ja lehdet murenevat pidempään ja vaativat korkeita lämpötiloja, joten on parempi kerätä ne muualle. Peitä kattila tai astia, jossa on kompostia, kannella tai muovilla ja kastele sitä kuivalla säällä niin, että se pysyy kosteana koko ajan. Kauden lopussa tai ensi vuonna sinulla on hyvä materiaali kasvien ruokintaan ja multaamiseen. Mistä löydät ajatuksen oman kompostin tekemisestä??

Puutarhanhoito perheessä on hauskaa – käytä kasvijätettä kompostiksi

Kasvit kompostoivat kesän vinkkejä ja temppuja

Lehdet ja vihreät lehdet kuuluvat kompostikasaan

Kukat luovat kasveja kompostikukkaruukkuihin

Previous Post
Nest Designsin rannalla sijaitseva välimerellinen huoneisto
Next Post
Hula Hoop Fitness: Ohjeet ja parhaat harjoitukset hoikalle vyötärölle!