15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutarhalammen turvaaminen lapsille – yleiskatsaus vaihtoehtoihin

Tee puutarhalampi lapsiturvalliseksi lampi-turva-lapsi-puutarha-pelit-kalastus

Kesä on jo saapunut ja aurinkoiset päivät kannustavat meitä viettämään enemmän aikaa puutarhassa ja puutarhalammessa perheen kanssa. Vesi on aina houkuttelevaa lapsille, mutta lammen ympärillä on myös vaaroja. Jotta vältyt onnettomuuksilta, jotka pilaavat hyvän mielen, sinun on tehtävä ajoissa Tee puutarhalampi lapsiturvalliseksi. Tässä artikkelissa esittelemme yhteenvedon lammen lapsiturvallisuudesta ja esittelemme mielenkiintoisia malleja, joita voit harkita. Yksinkertaisista ja edullisista monimutkaisempiin ja koristeellisempiin vaihtoehtoihin on hienoja ideoita.

Tee puutarhalampi lapsiturvalliseksi aidan ympäröimänä

Tee puutarhalampi lapsiturvallinen omaisuus-aidat-aita-lampi-huvimaja

Useimmat vanhemmat aloittavat lastensuojelun kotona ennen syntymää. Kun lapsi kasvaa ja voi jo kävellä, on varmistettava alueet, joilla putoamisvaara on olemassa. Turvallisuus on erityisen tärkeää puutarhoissa, joissa on lampia ja vesistöjä. Yksi mahdollisuus olisi aidata puutarhalammessa. Markkinoilta löytyy laaja valikoima eri korkeuksia, värejä ja malleja. Aidan tulee olla riittävän tiukka, jotta lapset eivät pääse läpi, mutta voivat silti katsoa veteen.

Tulppa -aita lammelle – tee puutarhalammasta lapsiturvallinen

Tee puutarhalampi lapsiturvallinen lampi-kivi-aita-puinen postiköysi

Hyvä vaihtoehto yksinkertaiselle aidalle puutarhalammen ympärille on plug-in-aita. Se on helppo koota eikä vaadi betonointia. Pylväät työnnetään yksinkertaisesti maahan ja pistoke-aita kiinnitetään niihin. Jos et halua metalliaitaa puutarhaan, voit yhdistää puiset pylväät köydellä ja käyttää niitä aidan lammen suojaamiseen lapsiturvallisella tavalla. Varmista, että lapset eivät voi kiivetä aidan alle tai yli.

Mukava kansi puutarhalammen lasten turvallisuuteen

Tee puutarhalammesta lapsiturvallinen mobiili-säleikkö-kansi-pyöreä-kaunis-muotoilu

Puutarhalammen peittäminen teräsverkolla on suosittu vaihtoehto aidalle. Suunnittelumahdollisuuksia on monia – voit valita pyöreän tai neliömäisen muodon, eri värit, motiivit ja säleikön korkeuden. Suojaritilän avulla voit tehdä puutarhalammasta lapsiturvallisen ja samalla myötävaikuttaa kauniiseen puutarhan suunnitteluun. Säleikkö on todella kaunis katsella.

Kiinnitä puutarhalampi litteällä teräskannella

Tee puutarhalampi lapsiturvalliseksi

Lammen kansi varmistaa lasten turvallisuuden, mutta estää puutarhalammen säännöllisen huollon. Jos koristeelliset kalat tarvitsevat erityistä huolenpitoa, niitä on erittäin vaikea poistaa lampista, koska jotkut teräsverkot on ankkuroitu maahan tai lammen reunaan. Syötettäessä sitä vastoin ei ole ongelmia, koska useimmat kannet eivät ole liian tiukkoja.

Tee puutarhalammestasi lapsiturvallinen – läpinäkyvä teräksinen kansi

Puutarhalampi-tee-lapsiturvallinen-kansi-ruudukot-pienet-lapset-katso koriste kaloja

Pienet rakastavat epäilemättä vettä ja kaikkia sen asukkaita, mutta puutarhalammen ympärillä oleva aita estää enemmän tai vähemmän katsomasta sitä. Teräksellä varustetun kannen ansiosta lapset voivat katsella turvallisesti lammen koristekaloja ja kasveja ylhäältä. Mieti etukäteen huolellisesti, onko tämä oikea vaihtoehto, koska hankintakustannukset voivat olla melko korkeat.

Lasten turvatoimenpide – asenna lammen ritilä itse

puutarha-lampi-tee-lapsiturvallinen-mobiili-lampi-turvaverkko-teräs

Lammen kannen kokoaminen ei välttämättä ole asiantuntijan tehtävä. Voit myös tehdä puutarhalammen lapsiturvalliseksi itse. Sinun tarvitsee vain löytää sopiva ristikko lampillesi tai tehdä se ja korjata se. Hila näyttää erityisen tyylikkäältä, kun se ei vain makaa suoraan lammen päällä, vaan pikemminkin ulkonee kuin kupoli, ikään kuin täällä.

Tee puutarhalammasta lapsiturvallinen – tyhjennä vesi

puutarha-lampi-tee-lapsiturvallinen-lampi-tyhjä-pieni-virta-anna

Jos lapsesi haluavat leikkiä vedellä, voit yksinkertaisesti tyhjentää suurimman osan vedestä puutarhalammasta ja jättää vain pienen puron tai veden matalan. Tällä tavalla voit viettää lämpimät päivät lapsiturvallisessa lampissa ilman putoamisriskiä. Tämä on tietysti vain muunnelma, jos lammas ei asu kaloja ja kasveja. Mitä vähemmän vettä, sitä nopeammin se lämpenee, mikä olisi kohtalokasta kaikenlaisille eläville olennoille.

Täytä puutarhalampi kivillä

puutarha-lampi-valmistus-lapset-turvallinen-täyttö-kivet-matala-vesi-lapset

Jos haluat tehdä puutarhasta suuremman puutarhalammen lapsiturvalliseksi, voit täyttää sen kivillä, jotka alentavat vedenpintaa merkittävästi. Voit käyttää suuria tai pieniä kiviä, jotka ovat sekä veden ylä- että alapuolella. Nilkkakorkeassa vedessä ei ole hukkumisvaaraa ja voit antaa lasten leikkiä rauhallisesti. Muista kuitenkin, että jopa parhaalla lapsilukolla lapset tarvitsevat aikuisen valvontaa. Lapsista ei voi koskaan olla liian varovainen!

Lasten turvallisuus lampille – laita turvaverkko veden alle

puutarha-lampi-tee-lapsi-turvallinen-stream-puutarha-vedenalainen-verkko-puu-nauhat-kasvit

Veden pinnan alla oleva turvaverkko voi varmistaa, että lapset eivät putoa veteen muuttamatta puutarhalammen muotoilua. Tämä lasten turvalaite sopii erityisesti syvemmille lampille, joissa on hukkumisvaara. Lisäksi verkkoa ei voi nähdä ja se on hyvin piilossa veden alla, varsinkin jos siellä on vielä joitain vesikasveja. Märkiä jalkoja lukuun ottamatta tämän tyyppisellä suojauksella ei ole mitään hätää. Verkon sijasta voidaan käyttää myös ruudukkoa.

Hochteich tarjoaa lasten turvallisuutta

puutarha-lampi-lapsiturvallinen-tee-korkea-lampi-design-vesiputous-vesililjat

Lasten suojella varustetun lampin pitäisi estää pienten lasten pääsy, mutta silti mahdollistaa kasvien ja kalojen helppo hoito. Tämä voidaan saavuttaa korkealla lampilla, jonka rakentaminen on hieman monimutkaisempaa, mutta takaa lasten turvallisuuden. Joten jos et vielä omista lampia, mutta suunnittelet sitä edelleen, tämä on loistava vaihtoehto, jota voit harkita. Ulkoseinien tulee olla riittävän korkeita, jotta lapsi ei voi kiivetä niiden päälle.

Luo lapsille turvallinen puutarhalampi terassille

puutarha-lampi-tee-lapsiturvallinen-lampi-akvaario-suunnittelu-koriste-kala-vesililjat

Voit myös suunnitella puutarhalammen terassille, kuten suuren akvaarion. Sinun on löydettävä sopiva säiliö, ostettava kauniita koristekaloja, istutettava lumpeita ja muita kasveja ja täytettävä se lopuksi vedellä. Tämä vaihtoehto puutarhalammille on turvallinen lapsille ja toimii kauniina koristeena terassille.

Riippumatta siitä, onko kyseessä korotettu tai terassilampi, muista, että se, että lampi ei ole maassa, tarkoittaa, että se lämpenee nopeammin. Lämmin ilma ei vain lämmitä vettä ylhäältä vaan myös sivuseinät. Siksi suositellaan kevyttä, mutta varjoisaa paikkaa. On parasta saada neuvoja jälleenmyyjältä, mitkä kasvit ja kalat sopivat, jos haluat tehdä puutarhalammesta turvallisen lapsille.

Lasten turvallisuus puutarhalammelle vesiputouksella

puutarha-lampi-tee-lapsiturvallinen-vesiputous-kivet-tyhjennys-vesi-turvallinen-pelejä

Ei todellakaan ole ketään, joka ei pidä puutarhan veden ominaisuuksista. Erityisesti pienet lapset ovat kiinnostuneita vesiputouksista ja haluavat aina leikkiä heidän kanssaan. Kun vesiputous on asennettu, voit tehdä puutarhalammen lapsiturvalliseksi. Tällä tekniikalla vesi voidaan tyhjentää nopeasti ja altaaseen jää vain tarpeeksi jalkoja kastelemaan.

Lasten turvallinen lampi puutarhassa, jossa on matala lasten turvaportti

puutarha-lampi-tee-lapsiturvallinen-lampi-vartija-puutarha-istuinalue

Istutetulle lampille kannattaa valita lampi, joka ei ole liian tiheä, jotta korkeat kasvit voivat kasvaa kannen läpi. Ruudukko toimii lasten turvalaitteena, vaikka se on tuskin nähtävissä eikä pilaa kaunista puutarhan muotoilua. Riittävä auringonvalo ja happi tunkeutuvat myös altaaseen, jotta kasvit ja kalat saavat hyvin.

Tee puutarhalampi lapsiturvalliseksi korkealla metalliristikolla

puutarhalampi-lapsiturvallinen-metalli-ristikko-korkealaatuiset vesikasvit

Voit valita kannen mallin ja korkeuden itse. Jos haluat jättää kasveille vapaata tilaa, jotta ne eivät kasva metalliristikon läpi, säädä lapsilukon korkeus niiden korkeuden mukaan. On tärkeää, että kiinnität ritilät, joita käytetään kuomun tavoin, hyvin lattiaan. Lapset ovat uteliaita ja innokkaita kokeilemaan ja saisivat nopeasti selville sen ja miten ruudukkoa siirretään.

Kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu liikkuva kansi puutarhalammelle

puutarhalampi-lapsiturvallinen-kansi-kiillotettu-ruostumaton teräs-abstrakti-muotoilu

Voit myös saavuttaa modernin lammen suojan kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistetulla liikkuvalla kannella. Tällaiset teräsverkot voidaan asentaa ja purkaa nopeasti, ja kiinnitys puutarhalammelle on kiinnitetty riippulukolla. Tämä vaihtoehto sopii, jos vieraat, joilla on pieniä lapsia, tulevat luoksesi ja pysyvä järjestelmä ei ole tarpeen tai jos et halua poistaa pysyvää lastensuojelua puutarhasta, vaan poista se muutaman vuoden kuluttua.

Kaunis ja lapsiturvallinen puutarhasuunnittelu – peite puutarhalammelle

Puutarha-lampi-tee-lapsiturvallinen-teräs-ruudukko-musta-istutettu lampi

Haluat tehdä puutarhalammasta lapsiturvallisen, mutta et luopu kauniista suunnittelusta. Monet valmistajat tarjoavat punoksia mielenkiintoisilla muodoilla tai kuvioilla, jotka on tehty asiakkaan toiveiden mukaan, mikä mahdollistaa yksilöllisen puutarhasuunnittelun ja jopa tekee ulkoalueesta paljon romanttisemman. Näillä kansilla on myös toinen etu. Suojaat lampi syksyn lehdiltä. Joten jos joudut seisomaan puun lähellä, josta lehdet putoavat veteen vuosittain, saat koristeellisen suojan.

Tee puutarhalammestasi lapsiturvallinen – tyylikäs muotoilu

puutarha-lampi-tee-lapsi-turvallinen-suunnittelu-ruudukko-pallot-moderni-puutarha

Moderneissa puutarhoissa tyylikkäät lammen säleiköt, kuten aaltomuodot, ovat sopiva päätös. Lasten turvallisuus lampi on taattu ja kansi vastaa puutarhan tunnelmaa samaan aikaan. Koska koristeluista ei pitäisi puuttua missään puutarhatyylissä, tämä on loistava vaihtoehto. Suunnittelu ei ole liian tunkeileva eikä liian upea, mutta herättää silti huomiota ja tekee lampista erityisen katseenvangitsijan ja tekee samalla puutarhalammasta lapsiturvallisen.

Puutarhalammen kansi varmistaa lasten turvallisuuden ja kasvinsuojelun

puutarha-lampi-tee-lapsiturvallinen-patio-alue-kulmikas-ruudukko-kansi-kasvit-vesililjat

Teräsverkkoinen kansi ei ainoastaan ​​tee puutarhalammasta lapsiturvallista, vaan myös suojaa lampia olevia kasveja ja kaloja muilta eläimiltä. Jos sinulla on esimerkiksi kissa, olet saattanut saada sen “kalastamaan”. Vaikka useimmat lampikalat osaavat suojautua, jotkut luottavat kalat voivat joutua uhreiksi. Ruudukko estää kissan pääsemästä suoraan veteen, ja eläimet, jotka ovat vielä vauvoja, eivät voi pudota veteen, kun he mökkeilevät puutarhassa.

Vaihtoehtoinen peite puutarhalammelle – turvaverkko

puutarha-lampi-tee-lapsiturvallinen-turvaverkko-lampi-vesililja-kala-kansi

Jos etsit yksinkertaista ja halpaa vaihtoehtoa lasten turvallisuudesta puutarhalammessa, voit valita turvaverkon. Se on helppo koota ja estää lammen putoamasta lasten veteen. Haittana on sen ei niin kaunis ulkonäkö, joka luultavasti ei sovi moderniin puutarhaan. Verkko voidaan kuitenkin helposti irrottaa ja kiinnittää takaisin milloin tahansa niin kauan kuin tarvitset. Joten jos et halua sijoittaa paljon rahaa väliaikaiseen ratkaisuun, jos haluat tehdä puutarhalammen lapsiturvalliseksi, yksinkertainen verkko on erittäin sopiva. Varmista, että verkko on hyvin kiristetty ja kiinnitetty altaan reunaan riittäviin paikkoihin painon kantamiseksi putoamisen sattuessa.

Previous Post
Nest Designsin rannalla sijaitseva välimerellinen huoneisto
Next Post
Hula Hoop Fitness: Ohjeet ja parhaat harjoitukset hoikalle vyötärölle!