15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutarhasuunnittelu kivillä – 18 inspiroivaa ideaa

Puutarhasuunnittelu kivillä puutarhapolku idea boxwood bed

Luonnonkivet antavat jokaiselle ulkoalueelle jotain tiettyä. Ja koska niitä voidaan käyttää myös monilla eri tavoilla ja ne ovat erittäin kestäviä, ei ole ihme, että ne ovat niin suosittuja puutarhan rakennus- ja suunnittelumateriaaleina. Annamme sinulle 18 inspiraatiota Puutarhasuunnittelu kivillä. Kiviä voidaan käyttää koristeena kaikissa puutarhatyyleissä – ja näytämme sinulle, miten ja miksi!

Puutarhasuunnittelu kivillä – luo puutarhapolku luovasti

puutarhasuunnittelu kivilaatoilla idea terassi kukkaruukku

Inspiraatioita varten Puutarhasuunnittelu kivillä Aloita perinteisellä idealla – luonnonkivestä valmistetulla puutarhapolulla. Voit suunnitella mielikuvituksellisesti puutarhapolun – pohja voidaan tehdä pienistä kivistä. Aseta kivilaatat tai puulevyt luodaksesi mielenkiintoisia siksak -kuvioita. Maalaistyylin fanit voivat myös luoda puutarhapolun vain pienillä kivillä – se näyttää paljon luonnollisemmalta.

Kivet voivat alleviivata ja täydentää muotoilua. Niitä käytetään hyvin usein myös vuoteiden reunaan, so. Sängynreunaan – kuten joen kivet puunpohjassa alla olevassa esimerkissä. Vieläkin mielenkiintoisemman vaikutuksen saavuttamiseksi voit myös yhdistää luonnonkiveä, pikkukiviä ja jokikiviä – tämä tekee puutarhasta monipuolisemman. Rannikkokivet voivat korostaa ja käyttää koristeena.

Puutarhasuunnittelu kivillä – ideoita koristeluun

puutarhasuunnittelu kivillä moderni muotoilu kivilaatta sorapalloja bambu

Sammalalla peitetyt kivet täydentävät maalaistyylistä puutarhaa. Istuta maa ikivihreillä kasveilla ja jaa kivet niin, että syntyy mielenkiintoisia geometrisia muotoja. Kukat ja ruoho voivat lisätä värillisiä ja tekstuurisia aksentteja. Alhaiset ikivihreät kasvit ja kivet puolestaan ​​voivat luoda mielenkiintoisia geometrisia kuvioita. Kivet eivät sovellu terassin lattiapäällysteisiin – puutarhakalusteet tarvitsevat kiinteän lattian. Siitä huolimatta voit silti käyttää niitä esimerkiksi puuterassin kehystämiseen. Jos puutarhasi on rinteessä, voit rakentaa tukiseinän puutarhakivistä. Anna itseäsi ohjata ehdotuksistamme Puutarhasuunnittelu kivillä innostaa!

Rakenna kukkatelineet itse – käytä vanhoja puisia tikkaita kukkatikkaina

Rakenna kukkatelineet itse – 12 metallista ja puusta valmistettua kukkahyllyä

55 ideaa puutarhan koristeluun vanhoista ikkunoista ja ovista

Kivestä kohotetut sängyt

puutarhan suunnittelu kivillä korotettu sängyn tuki idea pergola -keinu -aita

Korotetut sängyt ovat erittäin suosittu puutarhaelementti. Loppujen lopuksi ne eivät ainoastaan ​​korosta kasvejasi erityisen hyvin, vaan ovat myös erittäin helppoja käsitellä ja ylläpitää. Luonnonkiveä voidaan käyttää täällä myös tukimuurina maan pitämiseksi sisällä. Voit tietysti itse päättää, valitsetko pyöreän, soikean vai neliön. Luonnonkivestä korotetut sängyt näyttävät erittäin miellyttäviltä nurmikon keskellä sekä sorasta tai muusta kivestä valmistetulla pinnalla.

Idea puutarhan suunnitteluun

puutarhasuunnittelu kivillä puutarhapolku seinä lohkareita pikkukivi nurmikon yksityisyysnäyttö

Täällä näet jälleen kuinka erilaiset kivityypit voidaan yhdistää keskenään. Kivilaattapuutarhapolkua kehystää jokikivet – toinen puoli kivipohjan muodossa ja toinen puoli tukiseinän muodossa puutarhan korkeammalle tasolle, joka vähitellen laskee, kunnes se saavuttaa tason polusta. Harmaan kiven ja rehevän vihreän nurmikon välinen kontrasti on myös erittäin mukava katsella.

Matalat ikivihreät kasvit ja kaksisävyiset kivet

Puutarhasuunnittelu kivillä vihannekset ruoho geometrinen kuvio

Mitä mieltä olet tästä alkuperäisestä sängyn ideasta? Suunniteltiin useita neliöitä, jotka täytettiin vuorotellen kahden värin soralla sekä maanpeitteellä ja mehikasveilla. Tuloksena on erittäin värikäs muotoilu, joka näyttää erittäin luonnolliselta ja viehättävältä samanaikaisesti. Tällaiseen koriste -elementtiin voidaan käyttää monenlaisia ​​kiviä ja kukkivaa maanpeitettä.

Koristele puutarhan kivet ja kivet kukilla ja kasveilla

Kivet puutarhaideoita kukkaruukut puutarha penkki

Kiviä ja jokikiviä käytetään usein myös kivipuutarhoissa ja vuoteissa. Joten jos haluat puutarhan suunnittelun kivillä, voit myös pudota siihen. Sängyt suojataan rikkaruohoilta, ja niissä on erityinen fleece, johon myös istutetaan koristekasveja. Sinulla on jo helppohoitoinen sänky. Voit myös varustaa kivisängyn joissakin luonnonkivestä valmistetuissa koriste -elementeissä. Näitä ovat hahmot, istutuskoneet, suihkulähteet tai penkki.

Erikokoiset jokikivet luovat optisen harhan

Kivet puutarha joki kivet luvut kierre

Erityisesti zen -puutarhoissa mielenkiintoisia kuvioita haravoidaan soralla, jolla on tarkoitus olla rentouttava vaikutus. Tietenkin voit myös toteuttaa tällaisia ​​kuvioita missä tahansa muussa puutarhatyylissä, jos pidät siitä. Hienoa on, että mallia voidaan muuttaa ja suunnitella uudelleen milloin tahansa. Idea sopii istuttamattomille alueille, joilla et voi vahingoittaa kasveja haravoitaessa.

 Rannikkokivi yhdessä koristekivien kanssa japanilaiseen puutarhaan

Kivipuutarhan sisustusideoita japanilaiseen tyyliin

Jos kuitenkin sorasta tehty sileä pinta on liian tylsä, voit tehdä alueesta monipuolisemman muutamalla kivellä tai suuremmilla kivillä. Periaatteessa ei ole rajoituksia puutarhan suunnittelulle kivillä. Luonnonkivestä valmistettu penkki voi myös näyttää erittäin koristeelliselta tai voit asettaa kivikulhon veteen, jonka voit jopa istuttaa, kun se ei ole suorassa auringonvalossa.

Koristele puun sänky joen kivillä

Joen kivet puun vuode puutarhan suunnittelu

Jos terassin keskellä on puu tai muu laatoitettu tai kivetty alue, rungon ympärillä oleva alue voidaan paitsi istuttaa myös suunnitella kivillä. On tärkeää, että tällainen alue jätetään vapaaksi, jotta sadevesi voi tunkeutua sinne eikä puu kuivua ajan myötä. Valitsemasi soran väri riippuu makustasi ja odotetusta tuloksesta.

Ympäröi puinen terassi kivillä

maalaismainen oleskelualue puutarha puuterassi

Ei ole epäilystäkään siitä, että puu ja kivet sopivat upeasti yhteen ja niitä voidaan käyttää myös puutarhan suunnitteluun. Upea esimerkki on yllä olevan kuvan pieni terassi. Se koostuu säänkestävistä puulevyistä, jotka sitten sulautuvat sorapinnaksi. Tuloksena on houkutteleva ilme, jota korostavat jopa koristekasvit ja muut kasvit. Terassin takana olevan korotetun sängyn tukiseinä on myös puuta.

Luo puutarhapolku luonnonmateriaaleista

Kivet puulaudat puutarhapolku lampi keramiikka

Luo maalaistyylinen puutarha – vain kivistä tehty puutarhapolku

Puutarha kevään suunnittelu polku maan tyyliin kevään kukat

Feng Shui -tyylinen puutarha, jossa on puinen puutarhapolku

japanilaiset puutarhaelementit kivet ruoho

Luova sisustusidea kivillä puutarhassa

Puutarhasuunnitteluideoita Steinwegin sisäänkäynti

Joen kivien sisustusideoita puutarha rinteessä

Luonnonkivi puutarhapolku kivi laatat pikkukiviä

Luonnonkivi suihkulähde puutarhakivet japanilainen tyyli

Vesipelit puutarhassa tekevät oleskelusta siellä kokemuksen

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Selän venytysharjoitukset: Seuraavilla harjoituksilla julistat sodan selkäkipuille!