15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sadeveden käyttö puutarhassa säästää rahaa ja suojelee luontoa

Säästä sadeveden pergola -pensasaidan vastaavia kasveja

Järjestä järkevästi Sadeveden käyttö puutarhassa ja säästää rahaa ja resursseja – annamme sinulle ideoita niiden käyttämisestä halvalla ja tehokkaasti.

Sadeveden kerääminen puutarhassa – lattiapäällysteet ja kasvit

Kastelu sadevesijärjestelmä moderni muotoilu

Jotta saat Sadeveden käyttö puutarhassa varmista, että sinun on valmisteltava puutarhasi. Oikea lattia ja lattiapäällyste, joka päästää veden läpi, on ehdoton edellytys. Puutarhan pensaat ja puut säilyttävät puutarhan veden ja suojaavat maaperää eroosiolta – erittäin tärkeää erityisesti rinteillä sijaitseville puutarhoille – korkeammat kasvit suojaavat maan luistamiselta, kuten myös tukiseinä. Käytä puutarhassa luonnonmateriaaleja. Niin kutsutut sadevesiketjut ovat erittäin halpoja ja voivat johtaa veden katolta astioihin, joissa voit sitten käyttää niitä kasteluun. Vesisäiliö on asennettava astiaan. Sadevettä voidaan käyttää myös kaivoon tai puutarhalammelle.

Sadeveden talteenotto puutarhassa – vesisäiliö

Käytä luonnonvaroja Säästä rahaa Käytä sadevettä puutarhassa

Vesisäiliö tarjoaa hyödyllisen tavan Sadeveden käyttö puutarhassa, joka puhdistetaan sitten suodattimen läpi ja jota voidaan käyttää jopa kotitalouksissa. On tärkeää liittää pumppu säiliöön. Vesisäiliö ei saa päästää valoa läpi – tämä estää levien muodostumisen. Tätä varten asiantuntijat suosittelevat säiliön hautaamista maahan – tämä takaa myös pakkasen talvikuukausina. Tämä säästää tietysti myös tilaa. Alueilla, joilla sataa usein, vesisäiliössä on oltava yhteys viemärijärjestelmään – jotta veden ylivuoto voidaan välttää. Koska tämä vaihtoehto ei ainoastaan ​​säästä rahaa, vaan on myös erittäin ympäristöystävällinen, on periaatteessa mahdollista saada rahoitusta EU -ohjelman kautta. Koska vesisäiliö tarvitsee puhdistusjärjestelmän, on suositeltavaa tilata asennus yritykseltä. Annamme sinulle vain perusideoita ja ideoita vesisäiliöstä – sinun on kysyttävä asiantuntijoilta, voidaanko niitä käyttää alueellasi. Tämä on erittäin tärkeää, jotta sinulla on toimiva järjestelmä ja vältät mahdolliset ongelmat! Vaikka rahoitat asennuksen itse, investointi kannattaa.

Puutarhalampi sadevedellä

Feng Shuin puutarhalammen suunnittelu

Puutarhan suihkulähde sadevedellä

Sadevesikivet pensaat moderni muotoilu

Kastele nurmikkoa sadevedellä

Käytä sadevettä puutarhassa, nurmikolla, pikkukiviradalla

Pensailla ja korkeilla kasveilla on tärkeä rooli puutarhassa

käytä matalan pensaan vesisäiliön variantteja

Säästä vettä puutarhassa

säästää vinkkejä nurmikon pensaiden kasteluun

Puutarhasuunnittelu säästää resursseja

Kieselweg talon julkisivu puuterassi pensaat

Puutarhapolku, jossa on kiviä liitoksissa – ne päästävät veden läpi

Saumauskivet päästävät veden läpi

Previous Post
Bandana -kampaukset – 28 ideaa naisellisuuden ilmaisemiseksi
Next Post
Harjoitukset selluliittia vastaan: vinkit ja harjoitussuunnitelma kiinteälle iholle yhdellä silmäyksellä!