15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

30 ideaa edulliseen puutarhan suunnitteluun ja sisustamiseen

puutarhan suunnittelu halpa-idea-kivi-lattia-aurinkotuoleja

Kaikille intohimoisille puutarhureille, joilla on joko vähän aikaa tai ei tarpeeksi rahaa Puutarhasuunnittelu Olemme laatineet vinkkejä siitä, kuinka tehdä puutarhasta edullinen ja moderni. Tarvitset vain ulkotilan ja paljon mielikuvitusta. Ennen kuin aloitat, sinun tulee olla tietoinen siitä, että huolellisesti maisemoitu puutarha vaatii paljon huoltoa ja aikaa. Muokkaa siis kasvilajien ja -määrien valinta vapaa -aikaasi varten voidaksesi tarjota tarvittavaa hoitoa.

Luova ja edullinen puutarhan suunnittelu – 10 vinkkiä

Puutarhasuunnittelu halpa-idea-ulkokeittiö-laskurin lohkot

Suunnittele kaikki puutarhan suunnittelun elementit säästääksesi aikaa ja rahaa

1. Jos tiedät tarkalleen mitä haluat, voit todella valita halvimman vaihtoehdon Puutarhasuunnittelu Löytö. Sinun tulisi harkita tarkkaan, miten aiot käyttää puutarhaasi ja kuinka paljon aikaa olet valmis investoimaan puutarhan ylläpitoon. Suunnittele ensin, miltä haluat puutarhan näyttävän, ja vasta sitten osta tarvittavat kasvit, koristeet ja huonekalut. Niille, jotka haluavat tehdä kaiken itse – tämä on epäilemättä yksi halvoista ideoista, mutta se vie myös paljon aikaa.

Puutarhataide ja huonekalusuunnittelu

puutarhakalusteet-halpa-idea-puunrunko-sivupöytä-terassi

2. Haluatko designpuutarhan, jossa on alkuperäisiä elementtejä, koristeita ja ainutlaatuinen muotoilu? Niille, jotka haluavat käyttää enemmän rahaa siihen, saattaa olla parempi palkata ammattimainen suunnittelija Puutarhasuunnittelu tilata. Hän auttaa myös suunnittelussa, vastaa toiveisiisi, mutta antaa myös ehdotuksia paremmasta suunnittelusta, koska hänellä on loppujen lopuksi jonkin verran kokemusta.

Neuvoja ammattilaisilta

puutarha-suunnittelu-halpa-idea-suunnitelma-etukäteen-luonnos

3. Puutarhanhoitoasiantuntijan neuvot voivat aina auttaa sinua – karkeilla ideoillasi ja hänen taitotiedollaan pääset varmasti yllättävään tulokseen Puutarhasuunnittelu tule. Ammattitaitoinen puutarhanhoito voi rajoittua kausityöhön. Hän tietää myös erityyppisten kasvien tarpeet ja osaa siksi kertoa tarkasti, mitkä lajit ovat helppoja hoitaa ja mitkä sopivat vapaa -ajallesi.

Ideoita ulkona puutarhaan

puutarhan suunnittelu-halpa-idea-luonnonkivilaatat-lattia-maanpäällinen-välissä

4. Älä osta kaikkea kerralla. Tee luettelo kaikista ostettavista esineistä ja koristeista ja laske keskimääräiset viikoittaiset kulut, joita voisit tehdä. Kaikki mitä et tarvitse kiireesti, löytyy myöhemmin. Tänä aikana sinulla on myös mahdollisuus jakaa ideasi Puutarhasuunnittelu harkita uudelleen. Jälkeenpäin ajateltuna saatat jopa keksiä jotain parempaa.

DIY-puutarhakalusteet-penkki-muotti-lohkot-puulevyt

5. Halpa ei välttämättä tarkoita halpaa. Valitse parempi, ei välttämättä halvempi. Harkitse erilaisia ​​tuotteita ennen ostamista. Investointi tiikkikalusteisiin on suositeltavaa, koska se kestää koko elämän, kun taas halvempi puu vaatii paljon enemmän hoitoa ja saattaa kestää vain muutaman vuoden. Sama koskee muita elementtejä, kuten lattiaa, jossa kivi on parempi valinta kuin esimerkiksi puu. Suunnittele kulusi hyvissä ajoin, jotta voit nauttia puutarhasuunnittelustasi pitkällä aikavälillä.

Vaativat tai helppohoitoiset kasvit?

puutarha-sisustus-halpa-idea-istutus-sulkimet-lohkot-rakennus

6. Puutarhasuunnittelu on pieni haaste. Käytä luonnonmateriaaleja – puu, metalli ja kivi sopivat erityisen hyvin terassin sisustamiseen sekä koristeluun. Vanhasta puunrungosta voidaan tehdä pieni sivupöytä. Romanttinen joen kivistä ja hiekasta tehty kivipolku voi johtaa patiolle. Jos esimerkiksi haluat lampin, sinun on löydettävä luovia tapoja toteuttaa se.

7. Jos haluat esimerkiksi vaativia kasvilajeja, jotka ovat eksoottisia, maaperän on täytettävä tietyt vaatimukset. Ja se tietysti vaikuttaa myös siihen, kuinka paljon aikaa sinun on investoitava ylläpitoon. Valitse sopivat kasvilajit puutarhan varjoisille, osittain varjostetuille ja aurinkoisille alueille.

Huivi kiviä ideoita huivi kiviä

puutarhan suunnittelu-halpa-idea-huone-jakaja-portaat-askel-sulkimet

8. Viisas pitkän aikavälin investointi on esimerkiksi ikivihreät kasvilajit, koska useimmat ovat pysyviä ja helppohoitoisia. Haluttaessa monet ikivihreät kasvilajit voidaan myös muuttaa alkuperäisiksi bonsai -puiksi, joiden muoto on leikattu. Ja tämä leikkaus tapahtuu yleensä enintään kaksi kertaa vuodessa, joten sinun ei myöskään tarvitse käyttää siihen paljon aikaa.

Ideoita halpoihin lattia- ja jalkakäytäviin puutarhassa

puutarhan suunnittelu-halpa-idea-lattia-sora-betonilaatat

9. Suuntaus on Puutarhasuunnittelu perustuu vieraiden kulttuurien esimerkkiin. Aasian puutarhat ovat suurimmaksi osaksi enemmän huoltoa vaativia kuin muut tunnetut puutarhatyypit. Joten jos haluat suunnitella uudelleen Feng Shui -puutarhan tai japanilaisen zen -puutarhan, sinun kannattaa odottaa niiden erityispiirteitä. Juuri mainitut bonsai -puut ovat loistava vaihtoehto. Huoltoa vaativat nurmialueet voidaan korvata soralla ja kivillä.

pieni lampi ja kivipuutarha

puutarhan suunnittelu-halpa-idea-lampi-kivet-maanpäälliset saniaiset

10. Yksin Puutarhasuunnittelu Voit tietysti myös yhdistää vain yksittäisiä elementtejä eri puutarhatyypeistä ja luoda mielenkiintoisen yhdistelmän tyylejä. Voit aina tehdä puutarhassa mitä parhaaksi näet. Ei ole rajoituksia. Yhdistä modernit elementit maalaismaiseen, aasialaiseen Välimereen tai mihin tahansa kuvitella.

Ikivihreät kasvit sopivat aina hyvin

puutarhasuunnittelu halvalla-helppohoito-idea-ikivihreät kasvit

Ikivihreät kasvit eivät ole vain kauniita katsella. Lukuisten lajiensa vuoksi, joilla on erilaiset lehtirakenteet, korkeudet ja muokattavat vihreät, ne luovat mielenkiintoisen tekstuurin jokaiseen vuoteeseen. Lisäksi voit nauttia sen kauniista vihreästä väristä myös harmaana talvena. Puutarha näyttää paljon ystävällisemmältä.

Penkki muottilohkoista ja puusta

puutarhakalusteet-halpa-DIY-ikkunaluukut-lankku-penkki

Varusta puutarha tai terassi itse tehdyllä penkillä. Tätä varten et tarvitse erityisiä rakennustaitoja. Käytä betonilohkoja, jotka pinot vain päällekkäin. Suunnittelet istuimen puupalkkien avulla ja voit myös lisätä selkänojan. Puuttuu vain muutama istuintyyny ja sinulla on mukava ja moderni istuin.

Mini lampi kauhassa

puutarhan sisustus-halpa-idea-kuebel-lampi-vesikasvit

Lammen ei aina tarvitse olla suuri, jotta sillä olisi mielenkiintoinen vaikutus. Voit myös suunnitella pienen version kylpyammeisiin, kulhoihin tai kylpyammeisiin ja nauttia vedestä elementtinä jopa pienillä ulkoalueilla. Yhdistä se maanpeitteisiin, maaleihin, pikkukiviin ja jokikiviin. Tällä tavalla puutarhalampi näyttää luonnollisemmalta ja siksi houkuttelevammalta.

puutarhakoriste-halpa-idea-vesi-puutarha-keraaminen-kulho-terassi

Voit myös tiedustella sopivia vesikasveja, jotka ovat mukavimpia pienessä ja matalassa astiassa. On myös tärkeää, että pienlampi ei ole suorassa auringonpaisteessa, koska siellä oleva vesi lämpenee liian nopeasti ja kasvit tuhoutuvat. Muuten voit jopa nauttia kauniista vesililjoista. Suuremmalla aluksella saatat jopa saada mahdollisuuden kasvattaa pieniä kultakalaa. Voit myös saada lisätietoja tästä erikoisliikkeestä.

puutarhan suunnittelu-halpa-idea-raja-kivet-tulppaanit

Muuten, voit käyttää betonilohkoja paitsi puutarhapenkille. Jopa pienet väliseinät, joihin voit jopa istuttaa kauniita kukkia ja jakaa tietyt alueet, ja portaat voidaan rakentaa niiden kanssa ilman ongelmia ja myös helposti. Katso edellä tällaisia ​​ideoita. Kivet ovat helppoja käsitellä, ja siksi ne ilahduttavat kaikkia harrastepuutarhureita ulkoilumaiseman suunnittelussa.

puutarhan suunnittelu-halpa-idea-lattia-betoni-laatat-koriste-sora

puutarhan sisustus-halpa-idea-puiset tikkaat-kasvien jalusta

puutarhakalusteet-rakenna itsesi-ikkunaluukut-puulevyt-kasvit

puutarhan suunnittelu-halpa-askel-kivet-maanpäällinen-kukkapenkki

moderni-halpa-puutarha-suunnittelu-yksityisyys-pensas-pensaat

Mestariteoksia modernissa puutarhasuunnittelussa

20 ideaa puutarhaan, jotka lupaavat kauniita hetkiä ulkona

Previous Post
3 luovaa syksyistä lautasliinarengasta itse tekemiseen
Next Post
Valmista runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä reseptejä nopeasti – 6 ehdotusta jokaista ateriaa kohti päivässä