15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutarhasuunnitteluideoita-käännä takapiha kauniiksi puutarhaksi

ideoita puutarhasuunnittelun muuttamiseen puutarhapihan alueella

the Ideoita puutarhan suunnitteluun ovat erityisen mielenkiintoisia, kun voit vetää rinnakkaisuuden siihen, miltä takapiha näytti istutuksen edessä. Lahjakas puutarhasuunnittelija Alexandra Abuza muutti pienen takapihan Brooklynissa kauniiksi puutarhaksi. Tämä artikkeli opastaa sinut prosessin läpi vaihe vaiheelta. Opit kuinka rajallinen tila on käytetty optimaalisesti ja siitä on tullut kaunis paikka rentoutua. Jos et tiedä mitä tehdä pienellä takapihalla tai kattoterassilla, anna näiden kauniiden ideoiden inspiroida sinua.

Puutarhasuunnitteluideoita – muutoksen ensimmäiset askeleet

ideoita puutarhasuunnittelun muutoksesta puutarhan lehtimajasta

the Ideoita puutarhan suunnitteluun eivät ole aina helppoja toteuttaa. Ihmisellä pitäisi olla selkeä käsitys siitä, miten muuntamisprosessi etenee. Tässä tapauksessa on noudatettava muutamia vaiheita. Takapiha, jossa muutos tapahtui, on 14,6 x 6,4 metriä. Omistaja halusi nähdä muutokset nopeasti. Suunnittelija loi ensin miniatyyrin puutarhasta, jossa suunniteltiin monia kasveja, kivipolkuja ja patio istuinalueella.

Puutarhasuunnitteluideoita – lähestymistavan rakenne ja suunnittelu

ideoita puutarhan suunnittelun muutoksesta puutarhan alusta

Muuntamisen lähtökohtana oli harmaa betonin tylsä ​​alue, jota ei missään nimessä voisi kutsua puutarhaksi. Ennen kuin voit aloittaa kukkien istuttamisen, maaperä on ensin parannettava ja hoidettava. Abuzalla kesti 2 viikkoa selvitä. Sitten hän määritteli puutarhan perusrakenteen asettamalla kivet. Uutta aitaa ei tarvinnut rakentaa, koska se oli jo olemassa. Seuraavaksi suunnittelija asetti kivipolun patiolle ja rakensi puisen huvimajan. Toteutus Ideoita puutarhan suunnitteluun tarvitsee puitteet hankkeen menestyksekkäälle kehittämiselle. Nämä ensimmäiset askeleet olivat niin sanotusti puutarhan kuori, joka myöhemmin täytetään kasveilla ja kukilla.

Valitse kasvilajit ja materiaalit

ideoita puutarhan suunnittelun muutoksesta puutarhan istutuksesta

Jotkut tärkeimmistä tekijöistä Ideoita puutarhan suunnitteluun, ovat kasvit ja materiaalit. Ne on valittava erittäin huolellisesti ja tarkkaavaisesti, jotta ne edustavat oikein haluttua ilmapiiriä. Abuza valitsi tarkoituksellisesti kivimateriaalin tällä käytetyllä ja maalaismaisella ilmeellä. Myös huvimajan puun pitäisi näyttää siltä, ​​kuin se olisi laitettu sinne vuosia sitten. Puutarha huokuu romanttista ajattomuuden tunnetta. Voisi kuvitella, että puutarha -alue otettiin Englannin maalaistalosta. Suunnittelijan tavoitteena oli luoda jotain, joka antaa vaikutelman, että se on aina ollut siellä.

Kasvien järjestys puutarhan ilmapiirin edellytyksenä

ideoita puutarhasuunnittelun muuttamiseen puutarhan muutoksesta

Kun näet lopputuloksen, voit varmasti olla samaa mieltä siitä, että Alexandra Abuza saavutti tavoitteensa. Herkkä istutusmalli, jossa irlantilainen sammal on kivien välissä, vaikutti varmasti tarkoituksen toteutumiseen. Aita oli peitetty kiipeilykasveilla ja suurin osa kasvilajeista valittiin perinteisen kaavan mukaan. Hortensioiden oli tarkoitus olla tärkeä osa puutarhamaisemaa. Kasvien annettiin tarkoituksella kasvaa hieman enemmän luodakseen puutarhaan luonnollisen ilmapiirin. Tällaisia ​​esimerkkejä Ideoita puutarhan suunnitteluun ovat aina hyvä roolimalli.

Yhdistä värit ja vivahteet puutarhamaisemassa asianmukaisesti

ideoita puutarhan suunnittelun muuttamiseen puutarhan kiipeilykasveista

Puutarhan värit on tarkoituksellisesti mykistetty ja harmonisesti valittu ja järjestetty niin, että värit eivät muutu liian näkyväksi aksentiksi maisemassa. Vivahteet liikkuvat sinisen, violetin ja keltaisen välillä, jotka sopivat hyvin yhteen vihreän kanssa. Ikivihreät kasvit takaavat värin ympäri vuoden ja luovat rentoutumisen ja rauhan tunteen.

Arvioi lopputulos ja mieti mahdollisuuksia parantaa

ideoita puutarhan suunnittelun muuttamiseksi puutarhan jälkeen

jälkeen Ideoita puutarhan suunnitteluun toteutetaan, kaikki näyttää useimmissa tapauksissa täydelliseltä. Mutta usein unohdetaan, että aina on parantamisen ja kehittämisen varaa. Abuzan mielestä maisemointi ei koskaan valmistuisi. Tämä projekti valmistui noin 10 viikossa. Jos olet kiireinen vastaavanlaisen projektin kanssa ja aloitit keväällä, nautit varmasti valmiista puutarha -alueestasi kesän alussa.

Muutokset ja innovaatiot ovat aina tervetulleita

ideoita puutarhan suunnittelun muutoksesta puutarhapuusta

Previous Post
15 inspiroivaa lastentarhaideaa – makuuhuoneen sisustus tytöille
Next Post
Moderni peili käytävällä – koristeellinen aksentti, jolla on suuri vaikutus