15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideoita uima -altaan suunnitteluun ja täydelliseen allasalueeseen

altaan suunnittelu-sementti-sisäänrakennettu poreallas-TSWIM-TOPCRET-ITALIA -AXXIHOME

Allas on melkein välttämätön jokaisessa puutarhassa. Se antaa sinulle virvokkeita, joita tarvitset kuumana kesänä, ja on myös täydellinen tapa pysyä kunnossa uimalla. Rentoutumisajan lisäksi saat myös riittävästi liikuntaa, mikä on myös hauskaa. Jos suunnittelet uima -allasta, sinulla on todennäköisesti myös muutama Ideoita altaan suunnitteluun olla kiitollinen.

Indalo Piscinen allasideoita

ideoita-pool-design-in-ground-pitkänomainen-muoto-lepotuoli-moderni

Yritys Indalo Piscine tarjoaa upeita ideoita uima -altaan suunnitteluun. Olipa infinity -allas, pitkänomainen tai aaltoileva muotoilu, jokainen toiveesi luetaan huuliltasi. Esimerkiksi yläpuolella on pitkänomainen uima -allas, joka on suunniteltu erityisesti mukavampaan uimiseen. Maan sisäiseen uima-altaaseen pääsee kahdelta puolelta.

Ideoita uima -altaan suunnitteluun – uima -allas, jossa on rantaefekti

ideoita-allas-suunnittelu-aalto-muoto-indalo-piscine-luonnollinen-ilme-kivi-eksoottinen

Toinen tämän mallin muunnelma on tämä abstrakti muoto. Tällaiset ideat uima -altaan suunnitteluun luovat puutarhan orgaanisen ilmeen. Tapa, jolla astut altaaseen, on myös alkuperäinen. Alue muistuttaa tavallaan rantaa, jossa astut vähitellen syvemmälle veteen.

Luonnollinen uima -altaan muotoilu

ideoita-allas-design-indalo-piscine-rocks-koriste-luonnon-terassi-kivi-laatat

Tällaisen uima -altaan ansiosta tunnet olevasi lomakohteen erämaassa. Uima -allasalue on kehystetty viehättävillä kivillä, kun taas infinity -allas toimii virvokkeena. Sen äkillinen loppu näyttää siltä, ​​että se on muuttumassa vesiputoukseksi ja kaatumassa kanjoniin. Jos haluat tällaisia ​​ideoita uima -altaan suunnitteluun, voit jälleen ottaa yhteyttä Indalo Piscinen.

Miniallas, jossa on hyvinvointivaikutus

Ideat-pool-design-bl-818-whirlpool-beauty-luxury-edge-wood-optiikka

BL-818 Beauty Luxuryilta

Vaikka melkein jokainen asunnonomistaja haluaa uima -altaan, se jää usein pois tilan puutteen vuoksi. Sen ei välttämättä tarvitse olla suuri, jotta siitä olisi käytännön hyötyä. Jotkut altaiden suunnitteluideat ovat hyvä vaihtoehto. Miniatyyrissä on upeita uima -altaita, mutta on myös minialtaita, jotka voivat olla yhtä hyödyllisiä sinulle, jos et välitä liikaa uima -altaasta.

Puhdasta rentoutumista

Ideat-allas-design-peili-620-teuco-poreallas-harmaa-terassi-rentoudu

Teucon peili 620

Tässä artikkelissa haluaisimme myös esitellä ideoita uima -altaan suunnitteluun, jossa on miniallas. Nämä edustavat pohjimmiltaan poreallasta ja varmistavat, että voit rentoutua todella hyvin ja päästä eroon kertyneestä stressistä kovan työpäivän jälkeen.

Miniallas zucchetista

ideoita-allas-suunnittelu-mini-allas-zucchetti-harmaa-pyöreä muotoilu

Zucchetti -miniallas on lähes veistoksellinen, koska se on pyöreä ja sileä, harmaa. Se tarjoaa miellyttävän vesihieronnan, jossa suihkut voidaan säätää eri tavalla, ja se on loistava vaihtoehto, jos etsit ideoita taiteellisen ulkonäön omaavalle uima -altaalle. Lisäksi siellä on houkutteleva LED -valaistus, joka tekee uimisesta miellyttävää myös yöllä.

Uima -allas ja poreallas yhdessä

ideoita-allas-design-bl-856-kauneus-ylellinen-moderni-wellness-puutarha

BL-856, Beauty Luxury

Etkö osaa päättää uinnin ja porealtaan välillä, mutta sinulla ei ole tilaa molemmille? Älä huolehdi siitä, koska täältä löydät alkuperäisiä uima -allasideoita, jotka auttavat sinua jälleen. On hieno muunnelma, joka yhdistää molemmat. Beauty Luxuryin mallilla jopa 6 ihmistä voi rentoutua ihanasti, mutta pitkänomainen muoto tarjoaa myös riittävästi tilaa uimiseen.

Ei liukastumisvaaraa

ideoita poreallasyhdistelmän vesihierontaan

Näet samanlaisen mallin kuin yllä oleva Indalo Piscinen malli, jossa on rantaefekti. Valmistaja on jälleen sama. Viehättävässä uima -altaassa on myös wellness -nurkkaus, jossa on poreallas. Lattian pinta on karkea, joten liukastumisvaaraa ei ole: tärkeä ominaisuus, joka on otettava huomioon, kun ideoita pohditaan altaiden suunnittelusta.

Laatoittaa allas

ideoita-allas-suunnittelu-appiani-klassinen-sininen-valkoinen-mosaiikki-design-portaat

Suunnittelija Appiani

Ideoita uima -altaan suunnitteluun kuuluu myös altaan sisäiseen suunnitteluun. Mosaiikkisuunnittelu on erittäin suosittu. Voit valita tämän klassisessa sinivalkoisessa väriyhdistelmässä tai missä tahansa muussa värissä.

Ideoita uima -altaan suunnitteluun – Appianin laatat

ideoita uima-altaan suunnittelu laatta-mosaiikki-appiani-sininen-keltainen-muutettu

Kaksi mallia Appianilta “Wellness&Pool ”ja“ Laguna Blu ”. Mosaiikkisuunnittelun avulla voit koristella erilaisia ​​alueita. Olet tervetullut yhdistämään molemmat mallit tai valitsemaan yhden kahdesta altaassa esitetystä ideasta.

Altaan reuna

ideoita-allas-suunnittelu-carobbio-reuna-reuna-betoni-suunnittelu-houkutteleva

Allasta suunniteltaessa myös reuna on erittäin tärkeä. Sen pitäisi paitsi näyttää hyvältä, myös siinä ei saa olla teräviä kulmia tai reunoja, jotta ajoneuvoon astuttaessa ja sieltä poistuttaessa ei ole vaaraa. Tämä Carobbion muotoilu on erityisen sopiva. Yhtiö tarjoaa monia muita ideoita uima -altaan suunnitteluun, jolla on houkutteleva reuna, joista voit valita täydellisen.

Uima -altaan lattia

ideoita uima-altaan suunnitteluun moderni-mukulakivi-benacus-pietra-lavica-harmaa

Benacus Ferrari BK: ltä

Ei vain uima -allas itsessään on tärkeä suunnittelussa. Myös allasta ympäröivä lattiapäällyste on valittava oikein ja otettava huomioon altaan suunnittelussa. Nykyään on laaja valikoima, joten tuskin sinulla on ongelmia löytää jotain, joka sopii juuri sinun makuusi.

Betonin muotoilu

ideoita-allas-design-sassoitalia-betoni-beige-väri-välimerellinen-luistamaton

Ideal Workin Sassoitalia -lattia

Saat saumattoman suunnittelun, jos valitset betonin lattiapäällysteeksi. Mutta sinun ei tarvitse kuvitella tyypillistä harmaata muotoilua heti. Esimerkiksi Ideal Work -yritys tarjoaa ideoita allasuunnitteluun eri värisävyissä, jotka voidaan jopa yhdistää toisiinsa luodaksesi mielenkiintoisen kuvioidun lattiapäällysteen.

Posliinilaatat kivin näköisiä

ideoita-allas-suunnittelu-buxy-liekki-cotto-deste-kivi-harmaa-minimalistinen

Moderni allasalue voidaan suunnitella myös kivisen näköisillä laattoilla. Käytä esimerkiksi Cotto D’esten kaltaista mallia. Buxy Flammé -posliinilaatat ovat erityisen kestäviä eivätkä vain pakkasta, vaan myös kolhuja vastaan. Haluatko lisää ideoita altaan suunnitteluun? Lue sitten!

Posliinilaatat puuta

ideoita-allas-design-uusi-tek-realonda-laatat-puu-look-penkki-askel-mosaiikki

Nämä houkuttelevat laatat ideoina uima -altaan suunnittelussa ovat täydellinen valinta, jos pidät puun ulkonäöstä, mutta et halua käyttää materiaalia ulkotiloissa. Mallin nimi on New Tek-Pool ja sen tarjoaa Realonda.

Uima -altaan suunnitteluideoita – Koriste -elementtejä

ideoita-allas-suunnittelu-indalo-piscine-vesiputous-deco-vesiputous-kaide

Indalo Piscinen vesiputousallas

Voit tehdä uima -altaasta erityisen kauniin sisällyttämällä siihen erilaisia ​​koristeita. Pienet mutta myös suuret vesiputoukset ovat erityisen suosittuja. Niillä on myös rauhoittava vaikutus roiskuvan äänen vuoksi. Luontoon liittyvät allasalueen ideat ovat usein erittäin suosittuja.

Kaari kivestä

ideoita-allas-design-deco-falls-artman-italiana-vesiputous-kaarikivi

Putouksia Artman Italiana

Tämä vesiputous uima -allasideoiden luettelostamme on myös erittäin vaikuttava. Se edustaa maata, josta vesi putoaa. Jos vesiputous on asetettu kuten tässä esimerkissä, saat raikkauden annoksen altaan tullessa.

Rakenna dia

ideoita-allas-suunnittelu-liukumäki-hauskaa-vesikourut-artman-italiana-keltainen-sininen-punainen

Jos haluat todella pitää hauskaa viettäessäsi aikaa uima -altaallasi tai jos haluat antaa lapsillesi hauskaa, diat ovat täydellisiä ideoita uima -altaan suunnitteluun. Artman Italianan “Water Chutes” on myös keltainen väri, joka saa sinut iloiselle tuulelle vain katsomalla sitä. Se on saatavana myös punaisena tai sinisenä.

kaide

ideoita uima-altaan kaide-lasi-teräs-suoja-lasten parketille

Tässä maassa sitä ei vaadita laissa kuten Australiassa, mutta jos haluat silti lisätä lasten suojaa, SMEC: n kaide on todella sopiva. Ehkä lasikaide on mielestäsi erittäin hyvä yksinkertaisesti esteettiseltä kannalta. Olipa syy mikä tahansa, kaiteet ideoina uima -altaan suunnittelussa saavat allasalueen näyttämään paljon nykyaikaisemmalta, varsinkin kun se on lasia.

ideoita-allas-design-indalo-piscine-infinity-dark-allas-alue-puulattia

Previous Post
Wieniläiset pajuhuonekalut – kauniit punokset huonekaluissa ja kodin tarvikkeissa
Next Post
Kasvihuoneen rakentaminen ja asettaminen puutarhaan – mitä sinun on harkittava