15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Uima -allas puutarhassa merikontista – edut ja haitat

Uima-allas puutarhassa -meren kontti-allas-juhla-järjestelmä-moderni

Kukapa ei unelmoisi lomasta ja roiskeesta, mutta myös mahdollisuuksien mukaan joka päivä raskaan työpäivän jälkeen? Monet sanovat, että on mahdollista tuoda lomatunnelma omaan puutarhaan rehevillä koristeilla, eksoottisilla kasveilla ja puutarhakalusteilla, jotka kutsuvat sinut rentoutumaan. Mikä on kuitenkin loma ilman merta, uima -allasta tai pohjimmiltaan ilman vettä, jossa voit uida ja roiskua? Jos sinulla on tarpeeksi tilaa, se on ehdottomasti sen arvoista Uima -allas puutarhassa integroitumaan ja pitämään hauskaa sen kanssa.

Uima -allas puutarhassa – konttirakenneUima-allas puutarhassa -meren kontti-allas-moderni julkinen puulattia-aurinkotuoleja

Kun valitset uima -allasta, käytettävissä oleva tila, paikka ja sijainti ovat erityisen tärkeitä. Esivalmistettu uima -allas voidaan perustaa pienellä vaivalla, toisin kuin tämä, joka on upotettava maahan. Lisäksi ensimmäinen voidaan purkaa, purkaa ja kylmänä vuodenaikana, kun ulkona ei ole olosuhteita uimiseen, säilytä se seuraavaan kauteen asti. Niin sanottu konttirakentaminen on tullut erittäin ajankohtaiseksi viime vuosina. Tällöin luodaan uusia, vaihtoehtoisia tiloja merikonteista, joissa tavarat yleensä lähetetään kansainvälisesti.

Puutarhan uima -allas, joka on valmistettu merikonteista – mobiili järjestelmä

Uima-allas puutarhassa -meren kontti-allas-suuri-järjestelmä-julkinen-yleiskatsaus

Todellinen uima -allas, jossa on kaikki koristeet, voidaan todella suunnitella merisäiliöön. Kansikuvassa on vaikuttava laitos, jossa Hilfiger Denim -brändi esitteli vuoden 2011 mallistonsa osana Bread and Butter -messuja. Allas oli osittain lasitettu, jotta ohikulkijat saisivat hyvän yleiskuvan tapahtumasta. Siellä esiteltiin myös brändin uimapuvut.

Merikontti uima -altaana puutarhassa              

Uima-allas puutarhassa -merisäiliö-allas-järjestelmä-yleiskatsaus-moderni-kokoonpano

Tapahtuman päätyttyä koko rakennus ja laitteet purettiin. Idea rakentaa merikonteista johtuu kuitenkin niiden kiehtovasta joustavuudesta. Täysin tavallinen teräksinen laivasäiliö toimii puutarhan uima -altaan perustana. Se on suljettu ja peitetty erityisellä kalvolla. Suodatinjärjestelmä, pumppu ja virtaliitännät on sijoitettu syrjään. Mukavaa sisään- ja uloskäyntiä on myös harkittava ja portaiden tai tikkaiden pituus on asennettava sen mukaisesti.

Uima -allas puutarhassa altaan reunalla

Uima-allas puutarhassa -meren kontti-allas-puulattiat-terassi-moderni

Vaihtoehtoisesti, jos tilaa on riittävästi, uima -altaan ympärille voidaan rakentaa altaan reunalla toissijaisena rakenteena. Siellä on lepotuoleja auringonottoon ja aluetta käytetään miellyttäviin allasjuhliin tilaisuuden tullen. Järjestelmän takaosassa, yleensä kannen alla portaiden vieressä, on tekniset laitteet – kiertovesipumppu, suodatinjärjestelmä, lämmitys. Haluttaessa voidaan asentaa yhtenäinen vedenalainen valaistus, jotta uima -allasta voidaan käyttää myös yön yli.

Uima -allas puutarhassa – uinti merikontissa

uima-allas-puutarha-meri-kontti-allas-talo-takaisin puutarha-mobiili

Jotta uintitilaa olisi riittävästi, 40 jalkaa – noin 12,19 metriä suuret merikontit ovat yleensä parhaita. Tarkat mitat ovat 2,44 W x 12,12 L x 1,20 H. On myös mahdollista lasittaa yksi sivupinta ja yksi päätypinta. Veden syvyys on keskimäärin 1 metri. Tyhjänä merisäiliön paino on 5,5 tonnia ja täytettynä noin 32,5 tonnia.

Uima -allas puutarhassa merikontista – edut

uima-allas-puutarha-meri-kontti-uima-allas-siirrettävä-takaisin-puutarha-kesä

Yksi merikontista valmistetun uima -altaan eduista on ennen kaikkea liikkuvuus. Rakenteesta riippuen se voidaan purkaa ja viimeistellä hyvin lyhyessä ajassa. Säiliöaltaita voi jopa vuokrata ja käyttää tilapäisesti tapahtumissa tai epätavallisissa ideoissa. Kun huomiota tarvitaan, tämä allas tulee omakseen, koska se houkuttelee huomiota. Toinen hyvä asia on tavanomaisen uima -altaan rakennustöiden puute. Tästä syystä rakennuslupa peruutetaan.

Uima -allas puutarhassa merikontista – haitat

uima-allas-puutarha-meri-kontti-allas-asuntovaunu-puutarha

Kun on kyse haitoista, jotka liittyvät uima-altaisiin, jotka on valmistettu merikonteista lyhytaikaisena ja ajallisesti rajallisena ratkaisuna, mitään ei pitäisi mainita. Allasohjaimen voi vuokrata kesäksi ja melontaa voi tarjota lyhyellä varoitusajalla. Pysyvänä ratkaisuna toisaalta tavanomaisen uima -altaan ostaminen ja rakentaminen olisi järkevämpi ratkaisu.

Uima -allas merikontissa – loistava kierrätysidea

uima-allas-puutarha-meri-kontti-allas-mobiili-siirrettävä takapiha

Ajoittain jotkut säiliöt romutetaan, mutta ne romutetaan. Uusien käyttötarkoitusten löytäminen käytetyille merikonteille on loistava kierrätysidea. Mutta mitä teet sen kanssa? Kuljetuskontit on valmistettu Corten-teräksestä, jonka rakenne on kestävämpi ja kestävämpi kuin muut maanpäälliset uima-altaat.

Allasastia – saatavana valmiina tuotteena 

uima-allas-puutarha-meri-kontti-allas-mobiili-puinen-lankkujärjestelmä-suorakulmainen

Kaikki tekniset laitteet ovat altaan kannen alla: kiertovesipumppu, suodatinjärjestelmä, lämmitys 

uima-allas-puutarha-meri-kontti-allas-järjestelmä-kokoonpano-järjestelmä-mobiili

Allas merikontista voi periaatteessa rakentaa kuka tahansa kokenut käsityöläinen itse. Jotta järjestelmä toimisi ilman ongelmia, sinun on kuitenkin kysyttävä neuvoa asiantuntijalta, mitä allastekniikkaa tarvitaan. Alla olevassa kaaviossa esitetään, miten varsinainen muunnos on suoritettava.

Pool -konttijärjestelmä – kaavamainen esitys

uima-allas-puutarha-meri-kontti-allas-järjestelmä-järjestelmä-esitys-järjestelmä

Valmis allasjuhliin – uima -allas puutarhassa, joka on valmistettu merisäiliöistä

uima-allas-puutarha-meri-kontti-allas-uima-allasjuhlatilaisuudet

Kesätapahtumissa, saadakseen lyhytaikaista huomiota tai vain tarjota hauskaa, allasastia näyttää olevan upea ratkaisu, joka voidaan asentaa ja purkaa hyvin lyhyessä ajassa. Tämä järjestelmä tekee vaikutuksen joustavuudellaan ja liikkuvuudellaan ja siinä on sen vahvuus.

Merikontti puutarhassa – vaihtoehto perinteiselle rakentamiselle

sea-container-garden-house-guest-house-room-summer-garden-modern

Elementtitalojen rakentaminen perustuu konttirakentamisen periaatteeseen. Valmiit moduulit on liitetty toisiinsa ja talo koostuu siis useista rakenteista. Mutta jos etsit luovaa ja helppokäyttöistä tapaa kierrättää käytetyt merikontit, on myös mahdollisuus yksinkertaisesti sijoittaa suuri laatikko puutarhaan tai guesthouseksi kiinteistössä. Vain tiedoksi, käytetty säiliö on saatavilla noin 850 eurolla.

Previous Post
Raudanpuute mitä tehdä? – Yleiskatsaus syistä, oireista ja rautaa sisältävistä elintarvikkeista!
Next Post
Kasvihuoneen rakentaminen ja asettaminen puutarhaan – mitä sinun on harkittava