15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

WPC: stä valmistettu yksityisyyden suoja: nämä ovat materiaalin 5 tärkeintä etua

Vaikka aita on usein unohdettu, se on yksi puutarhan suunnittelun tärkeimmistä elementeistä. Jos puutarha -aidan ei pitäisi toimia vain kiinteistön rajana, vaan myös yksityisyyden suojana, WPC on erinomainen vaihtoehto klassiselle puuaidalle. Tässä artikkelissa teemme yhteenvedon siitä, mikä tekee WPC: stä yksityisyysnäytön ja mitä etuja materiaalilla on tarjota.

Mikä on WPC?

Yksityisyyden aita puutarhalle mitä materiaalia

WPC (Wood-Plastic-Composite) on komposiittimateriaali, joka koostuu yleensä 40 % muovista ja 60 % puukuiduista. Tässä materiaalissa yhdistyvät muovin parhaat ominaisuudet ja puun erityinen ulkonäkö. Tästä syystä WPC: tä käytetään laajalti ulkona, esim. B. terassien, aitapaneelien ja jopa huonekalujen valmistukseen.

Yksityisyyden suoja WPC: stä ja alumiiniyhdistelmä -aidasta Boston

WPC -aidat näyttävät itsessään erittäin moderneilta, mutta ne voidaan yhdistää myös muiden materiaalien, kuten alumiinin, lasin ja HPL: n kanssa. Tämä tekee aidasta entistä kestävämmän ja tarjoaa monia vaihtoehtoja yksilölliseen suunnitteluun. Yksi esimerkki tästä on Fiberdeckin Bostonin WPC -tietosuojajärjestelmä, joka yhdistää WPC -profiilit säänkestäviin alumiiniprofiileihin. Alumiiniset aitaelementit eivät ole syövyttäviä ja siten lisäävät yksityisyyden suojan jäykkyyttä. Tuloksena on helppohoitoinen ja kestävä aitajärjestelmä suunnittelusta tinkimättä.

WPC: stä valmistetun yksityisyysnäytön edut

WPC: n edut puutarhan aidalle säänkestäväksi

Vakuuttavien ominaisuuksiensa vuoksi WPC on yksi parhaista materiaaleista ulkokäyttöön. Olemme listanneet puu-muovi-komposiitin tärkeimmät edut alla.

Kestävä ja säänkestävä

Laadukkaat WPC -levyt voivat kestää jopa 30 vuotta. Komposiittimateriaali on vettä hylkivä, joten sinun ei tarvitse huolehtia aidan mätänemisestä tai vääntymisestä. Suuren muoviosuuden ansiosta WPC -aidat kestävät edelleen mätää ja tuholaisia. Lisäksi tästä materiaalista valmistettu aitajärjestelmä on erittäin vakaa ja sillä on hyvä sää- ja tuulenkesto.

Toisin kuin puu, WPC: llä on korkea värinkestävyys – lankkujen pinta ei muutu ajan myötä. Materiaalin suojaamiseksi värimuutoksilta sääolosuhteiden, kuten UV-säteiden vaikutuksesta, se on usein päällystetty lisäsuojakerroksella (koekstruusio).

Luonnollinen ilme

Yksityisyyden suoja WPC -etulevyistä, luonnollisen näköinen

WPC: stä valmistetulla yksityisyyden suojalla on suosittu puun ulkonäkö ja tuntuma ilman haittoja. WPC -aidat tarjotaan eri väreissä – harmaasta kahviin ja paljon muuta. Mutta voit myös valita luonnollisemman värin, joka jäljittelee puun ulkonäköä, kuten teak tai ipé. Tämän etuna on luonnollisen näköinen pinta, joka sulautuu harmonisesti ympäristöönsä.

Ei halkaise

WPC -aitapaneeleilla on myös se etu, että ne eivät halkeile. Tämä tarkoittaa, että aita säilyttää saman ilmeen monta vuotta ilman perinteisten puuaitojen kanssa luonnollisesti esiintyvää sirpaleiden ongelmaa.

Yksilöllinen muotoilu

Seinä- ja yksityisaidan yhdistelmä läpinäkymätön

WPC: stä valmistettu yksityisyyden suoja tarjoaa monia suunnitteluvaihtoehtoja. Voit valita eri muotojen ja värien välillä tai valita yhdistelmä -aidan, jossa on alumiinista tai lasista valmistettuja elementtejä. Esimerkiksi laserleikattujen muotoiluristikkojen tai himmeän lasin avulla voit suunnitella oman aidasi yksilöllisesti.

Vähän tai ei lainkaan ylläpitotyötä

Jokaisella, joka valitsee WPC: stä valmistetun yksityisyysnäytön, on vähän tekemistä sen kanssa tulevaisuudessa. Materiaali on erityisen helppohoitoinen, eikä erityistä hoitoa, kuten öljyämistä tai maalausta, tarvita. Tarvittaessa aitaelementit voidaan helposti huuhdella pois vedellä ja sienellä.

Johtopäätös

WPC -aita, jossa on ristikkoelementtejä

Yksityisyyden suojaamiseksi puutarhassa ja terassilla tarvitset sopivan suojausnäytön. WPC-suoja-aidan avulla voit hyötyä muovin helppohoitoisista ominaisuuksista ilman, että sinun tarvitsee luopua puun luonnollisesta ulkonäöstä. Mahdollisuudet personointiin ja pitkäikäisyys tekevät materiaalista suositun puutarhan suunnittelun valinnan.

Previous Post
Tähtilihasten rakentaminen – Miten Hollywoodin näyttelijät harjoittelevat roolejaan supersankareina?
Next Post
Ydinlihasharjoitukset: Perimmäinen ydinvoimaharjoittelu vahvalle ytimelle!