15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittele puutarhasi modernisti näiden hyödyllisten suunnitteluvinkkien avulla

puutarha moderni muotoilu kukkapenkki-idea-puutarha-polku-valkoinen-kivi

Jos haluat suunnitella puutarhan uudelleen kasvien suhteen, kevät on juuri oikea aika tehdä se. Nykyaikaista puutarhan suunnittelua käytetään yhä useammin. Jos haluat saavuttaa yksinkertaisen mutta kauniin ilmeen, voit seurata puutarhanhoitovinkkejämme ja löytää lopulta uuden, ainutlaatuisen Suunnittele puutarha modernilla tavalla, josta olet ylpeä.

1. Suunnittele puutarha modernilla tavalla – yksinkertaiset värit

puutarha moderni muotoilu vihreä-valkoinen-väri-neutraali-seinä

Sen ei aina tarvitse olla sekalaista. Modernille puutarhasuunnittelulle on ominaista muun muassa neutraalit värit. Vihreä ja valkoinen väriyhdistelmä on erityisen suosittu, ja vihreää väriä edustavat kasvit. Valkoisena voit suunnitella puutarhan muut elementit, kuten seinät ja seinät, sekä puutarhapolut tai terassin modernilla tavalla. Käytä valkoista kipsiä tai pikemminkin kiveä.

Suunnittele puutarha modernilla tavalla – maalaa seinät

puutarha moderni muotoilu julkisivu-valkoinen-talo-design-lepotuoli

Jos sinulla on vanhoja elementtejä, joita et voi helposti korvata, yritä vain muuttaa niitä saadaksesi puutarhaan modernin ilmeen. Esimerkiksi tiiliseinä voidaan maalata valkoiseksi, mikä luo puutarhaan mielenkiintoisen tekstuurin. Valkoinen tausta korostaa myös kasveja erityisen hyvin.

2. Kasvien rakenne

puutarha-moderni-design-ruokailutila-eksoottiset kasvit-valkoiset huonekalut

Puutarha saa kauniin ja ajattoman ilmeen, jos toistat eri tekstuureja ja kasviyhdistelmiä säännöllisin väliajoin. Luo rivi puita tai pensaita, pensaita tai koristeita, toinen tietyn etäisyyden jälkeen ja niin edelleen. Tämä on keskeinen asia puutarhan modernisoinnissa.

Kontrastit

puutarha-moderni-muotoilu-symmetria-puut-korotettu vuode-boxwood-lounge

Moderni puutarha koostuu yksinkertaisista, geometrisista muodoista. Kuitenkin, jotta ulkonäkö ei näytä liian tarkalta, voit asettaa muutaman kontrastin, kun suunnittelet puutarhan nykyaikaisella tavalla. Täydellisen muotoisten kasvien lisäksi voit helposti lisätä joitain villimpiä kasveja, joita voit kurkistaa sängystä tätä tarkoitusta varten.

Rakenteet

Puutarha-moderni-muotoilu-pallo-muotoinen boxwood-koivu

Saat täydellisen rakenteen kasveilla, jotka voidaan leikata ja muotoilla. Laatikkopuuta käytetään usein tähän moderniin puutarhaan. Tämä sopii erityisen hyvin, koska sillä on tärkeä etu. Sen suhteellisen neutraali ulkonäkö ei varasta näyttelyä muista kasveista lämpiminä vuodenaikoina, mutta se lupaa melko vihreää talvella, kun kaikki muu on harmaata. Joten istuta puksipuuta, jos haluat tehdä puutarhasta modernin.

Valitse pääkasvi

puutarha-moderni-design-kukat-violetit-kukat-minimalistinen-verbena

Tiedetään, että jokaisella kukalla on aikansa. Nykyaikaisessa puutarhassa valitaan kuitenkin yleensä pääkasvi, joka ilahduttaa ainakin koko kesän. Verbenat ovat erittäin suosittuja täällä, ja niitä voidaan käyttää upeasti, jos suunnittelet puutarhan modernilla tavalla. Ne kasvavat melko korkeiksi ja levittävät unenomaisia ​​aksentteja purppuraan puutarhan vihreän loiston keskellä.

3. Työn viimeistely

puutarha-moderni-muotoilu-pystysuora-seinä-shakkilauta-kiviseinä

Älä seuraa trendejä, kun valitset kasveja ja koristeita. Puutarhan muotoilua ei voi muuttaa niin nopeasti ja helposti kuin asua. Riippumatta siitä, mitä valitset, kun teet puutarhasta modernin, sen pitäisi sopia makuusi ja valita juuri tästä syystä.

Huonekalut ja koristelu

puutarha-moderni-design-ajopuu-puutarhakalusteet-sohvapöytä-penkki

Voit myös tehdä puutarhasta modernin oikeilla puutarhakalusteilla ja koristeilla. Käytä luonnonmateriaaleista valmistettuja huonekaluja. Nämä ovat toinen hieno kontrasti moitteettomasti järjestettyjen kasvien ja valkoisten seinien kanssa. Valitse esimerkiksi ajopuusta valmistetut huonekalut oleskelu- tai ruokailutilaan. Kuluneella kourulla on myös koristeellinen vaikutus.

miekkailu

puutarha-moderni-suunnittelu-puutarha-aita-vaaka-nauhat-pylväät

Vaakasuoraan kiinnitetyistä säleistä valmistettu aita on hyvin tyypillinen nykyaikaisessa puutarhasuunnittelussa. Kaiken muun puutarhan symmetrian avulla voit kuitenkin lisätä lajiketta, jos teet puutarhasta modernin. Erota yksittäiset elementit toisistaan ​​pystysuorilla. Voit saavuttaa tämän myös korkeiden ja kapeiden kasvien avulla. On kuitenkin huolehdittava siitä, että pystysuoria osia ei esiinny liian usein. Muuten se antaa tunteen kuin olisit vankilassa.

valaistus

puutarha-moderni-design-valaistus-nurmikonhoito-ruokapöytä

Jos haluat suunnitella puutarhan modernilla tavalla, harkitse oikeaa valaistusta. Tällä on suuri merkitys nykyaikaisessa suunnittelussa. Valolla on jopa suurempi rooli kuin itse lampulla, joten valitaan yksinkertaisia ​​valonlähteitä. Suunnittele alueet, jotka haluat korostaa yöllä valolla. Pidätkö erityisesti symmetrisesti järjestetyistä kasveista vai pidätkö tiilimuurista? Tämä määrittää puutarhassa korostettavat alueet.

Previous Post
Tähtilihasten rakentaminen – Miten Hollywoodin näyttelijät harjoittelevat roolejaan supersankareina?
Next Post
Zac Efron Baywatch -harjoitus: Harjoittele kuin supertähti tämän harjoitussuunnitelman avulla!