15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutarhasuunnitteluidea – loistava muotoilu ennen ja jälkeen

idea-puutarha-suunnittelu-houkutteleva-japanilainen vaahtera-betonilattia

Pienen puutarhan uudistaminen houkuttelevalla tavalla ja sen muuttaminen viihtyisäksi paratiisiksi ei aina vaadi paljon vaivaa ja kustannuksia. Esimerkki Brooklynin takapihasta tänään todistaa tämän myös Idea puutarhan suunnitteluun. Melko houkuttelevan puutarhan muutti kauniiksi alueeksi Anishka Clarke ja Niya Bascom, jossa voit nyt rentoutua ihanasti. Hiljattain järjestetty puutarhasuunnittelu tekee alueesta paitsi houkuttelevamman, myös tilavamman.

Puutarhasuunnitteluidea – puutarha etukäteen

idea-puutarha-suunnittelu-etukäteen-kaupunki-takapiha-kalustus-bambu-aita

Jo olemassa oleva suuri puu oli edullinen. Tämä antaa miellyttävän sävyn, ja asiakkaan lapsi voi myös käyttää sitä täydellisesti leikkiin. Minimalistinen tyyli ideana puutarhan suunnittelussa tarjoaa tarpeeksi tilaa leikkiä, koska tarpeettomat ja tilaa vievät vuoteet, huonekalut ja koristeet vältettiin.

Houkutteleva puu, jota aikaisemmin pidettiin häiritsevänä pienessä puutarhassa, on nyt todellinen katseenvangitsija, ja se on ehdottomasti mainittava puutarhan suunnittelun ideana. Suoraan alla oleva viehättävä sänky vaikuttaa myös tähän. Käytettiin varjokasveja “hostas”, jotka antavat puutarhalle miellyttävän vihreän ilmeen. Nämä kasvit olivat jo esillä puutarhassa. Suunnittelijat lisäsivät niihin lisää, mukaan lukien eri värisävyjä.

Puutarhasuunnitteluidea – istuta hostat varjoon

idea puutarhan suunnitteluun funkie-plant-deco-idea-sängyt

Paljon vihreää on myös erittäin tärkeää, kun otetaan huomioon, että harmaasävyjä betonilaattojen muodossa käytettiin koko suunnittelussa. Sivupuutarha oli olemassa ennen ja säilytettiin. Siellä oli myös kauniita aksentteja valkoisista pikkukivistä puutarhan suunnittelun ideana.

Terassisuunnittelu

idea-puutarha-suunnittelu-terassi-rakennus-kaivaminen-maanalainen-yksinkertaisesti-vain

U-muotoinen betonipolku toimi kehyksenä uudelle terassille uudelleensuunnittelun aikana. Tämän luomiseksi nurmikon kerros poistettiin. Tämän puutarhan suunnitteluidean kannalta on tärkeää, että pinta on suora ja tasainen.

Vältä rikkaruohoja puutarhassa

idea-puutarhanhoito-pressu-kalvo-rikkaruohojen suoja-alkuperäinen-käytännöllinen muotoilu

Pienemmillä alueilla voit tehdä hyvää työtä estääksesi rikkaruohot terassilla. Tätä puutarhan suunnittelun ideaa varten asetat vain suojapeitteen. Tämä estää ei -toivottujen ruohojen kasvamisen liitosten läpi, mikä puolestaan ​​säästää aikaa ja puutarhatöitä.

Päällystyskivien asettaminen

idea-puutarha-suunnittelu-hiekka-päällystys-asennus-liitokset-alkuperäinen-diy-ohjeet

Sitten pressulla oli hiekkaa. Sen avulla epätasaisuudet voidaan tasoittaa upeasti. Betonilaatat voidaan järjestää halutulla tavalla. Tätä puutarhasuunnittelua varten valittiin symmetrinen muotoilu, joka vastaa minimalistista tyyliä. Saumat ovat joskus tavallista leveämpiä, joten soralle on riittävästi tilaa.

Soraa puutarhan korostuksena

idea puutarhan suunnitteluun pikkukivi-valkoinen-betoni-laatta-terassi

Kevyen soran käyttö puutarhan suunnittelussa luo mielenkiintoisia väriaksentteja harmaan lattian keskelle. Muuten neutraali maaperä ei näyttäisi niin houkuttelevalta suuren puun lisävarjon vuoksi.

Yksityisyysnäyttö puutarhan suunnittelun ideana oli myös taitavasti valittu. Bambu ei ole vain halpaa ja modernia. Yksityisyysnäytön erityispiirre, joka voi olla erittäin käytännöllinen puutarhassa, on se, että se luo aukkoja, jotka eivät ainoastaan ​​päästä valoa tunkeutumaan, vaan tarjoavat myös miellyttävän ilmankierron, mikä voi olla erityisen hyödyllistä kuumalla kesällä.

Valkoiset puutarhakalusteet

idea puutarhan suunnitteluun moderni-minimalistinen-puutarhakalusteet-retro-valkoinen-metalli

Moderni puutarha sai myös upeat puutarhakalusteet. Niissä on retro -tyyli, joka saavutetaan ruudukon ulkoasun valkoisella metallilla. Valkoinen väri ei ainoastaan ​​täydennä soraa, vaan se tulee myös omakseen harmaan taustan ansiosta. Huonekalut ovat vaaleat, joten niitä on helppo siirtää. Jos kesällä tarvitaan viileää, varjoista paikkaa, huonekalut voidaan sijoittaa puun alle. Tämäntyyppiset huonekalut ovat todella hieno puutarhasuunnitteluidea, jota voit harkita myös puutarhallesi.

Kaunis peruukki

idea-puutarha-suunnittelu-vihreä-koristelu-takapiha-terassi-kalustus

Suunnittelijat istuttivat myös houkuttelevan peruukipensaan tynnyriin. Se toimii houkuttelevana aksenttina nurkan täyttämisessä olematta liian näkyvä. Saatat ihmetellä, miksi pensasta ei istutettu suoraan puutarhaan.

Alkuperäinen idea tynnyrillä

idea-puutarha-suunnittelu-peruukki-pensas-tynnyri-kasvit-koristetyynyt-keltainen

Tämän puutarhan suunnittelun idean tavoitteena oli, että pensaan enimmäiskoko on rajoitettu kapeammalla tynnyrillä, joten se ei vie arvokasta tilaa puutarhassa.

Vanha betonipolku

idea-puutarhan suunnittelu-puutarhapolku-runko-graeser-huebsch-inspiraatio

Täältä näet vanhan betonisen puutarhapolun, joka näyttää nyt paljon houkuttelevammalta uudessa ympäristössä. Tähän vaikuttavat myös eri ruohot, jotka riippuvat kauniisti betonin päällä. Riippumatta siitä, minkä puutarhan suunnitteluidean valitset, harkitse etukäteen, mitä yksityiskohtia voit säilyttää ja käyttää uudessa puutarhassa. Tämä säästää paitsi aikaa, myös rahaa.

Puu yksityisyysnäytönä korkeammalla tasolla

idea-puutarhan suunnittelu-palo-portaat-metalli-ruoste-optiikka-puu-puu-yksityisyyden suoja

Puutarhaa voi katsella ylhäältä palotieltä. Koska bambu -aita ei voi taata yksityisyyttä tällä korkeudella, japanilainen vaahtera tulee jälleen peliin. Korkeutensa ansiosta sitä voidaan käyttää myös erinomaisesti yksityisyysnäytönä. Olemassa olevien kasvien jättäminen puutarhaan on yhtä usein hyödyllinen idea puutarhan suunnittelussa.

Puutarhaidea Ishka suunnittelee.

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Isojen kukkaruukkujen istutus – 60 ideaa, kuvaa ja ehdotusta