15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Yksityisyyden lisääminen puutarhassa: yleiskatsaus parhaista yksityisyyden suoja -ideoista!

Oman puutarhan tulee olla rauhan ja hyvinvoinnin keidas. Erityisesti kesällä rakastamme rentoutua arjesta ulkona, syödä ystävien ja perheen kanssa ja uida auringossa. Mutta kaikki tämä on vain puolet hauskempaa, kun meitä voi katsella uteliailla silmillä. Sopiva yksityisyysnäyttö estää ohikulkijoita ja naapureita näkemästä yksityiselämäämme ja takaa aina enemmän yksityisyyttä puutarhassa. Valtavan valikoiman seinien, yksityisyyden suoja -aidojen ja luovien ideoiden ansiosta yksityisyysnäyttö näyttää niin koristeelliselta, että muotoilu ei ole millään tavalla huonompi kuin sen toiminta. Haluatko eristää itsesi ja perheesi ulkomaailmasta? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan, koska esittelemme sinulle parhaat vaihtoehdot, joita voit käyttää tähän!

Yksityisyyden suoja lisää yksityisyyttä puutarhassa

Puiset yksityiset aidat Vinkkejä puutarhan yksityisyyden lisäämiseen

A Yksityisyyden suoja on luultavasti ensimmäinen ja ilmeisin valinta kaikille, jotka haluavat enemmän yksityisyyttä puutarhassa. Näin se ei ainoastaan ​​suojaa talon omistajaa uteliailta naapureilta, vaan tarjoaa myös riittävän suojan voimakkailta tuulilta ja melulta. Useimmat markkinoilla olevat yksityisaidat yhdistävät vakuuttavan toiminnon houkuttelevaan ulkonäköön ja antavat ulkoalueelle erityisen viehätyksen. Valikoima on nyt niin suuri, että jokaiselle on taattu löytää oikea yksityisyyden suoja. Pidätkö yksinkertaisista ja minimalistisista muodoista? Sitten betonista valmistettu yksityisyyden suoja olisi täydellinen ratkaisu sinulle! Myös gabioneista tai kaksoisvarren matoista valmistetut yksityisaidat ovat saaneet yhä enemmän suosiota viime vuosina ja varmistavat kodikkaan ja kodikkaan ilmapiirin puutarhassa.

Kasvit yksityisyysnäytöinä ovat todellinen katseenvangitsija

Kasvit yksityisyyden suojaa ideoita yksityisyyttä puutarhassa vinkkejä

Yksityisyyden suoja ei ole sinua varten ja haluat yhdistää hyödyllisen kauniin? Silloin olisit parhaissa käsissä kasveista valmistetun yksityisyysnäytön avulla! Vapaasti kasvavat kukkivat pensaat ja pensaskasvit tarjoavat paitsi yksityisyyttä puutarhassa, myös luontaisen turvallisuuden tunteen. Jotkut pensaslajit, kuten kirsikkalaakeri, marjakuusi ja tuija, voivat saavuttaa jopa 3 metrin korkeuden, ja tiheät lehdet estävät tehokkaasti uteliaita katseita ulkopuolelta. Lisäksi ne pysyvät kauniisti vihreinä talvella ja pitävät muotonsa säännöllisin leikkauksin. Tai entä lisäämällä puutarhaan ripaus romantiikkaa ja koristamalla yksityisyyden aidan kiipeilykasveilla? Clematis ja kiipeilyruusut ovat erityisen suosittuja, mutta ne tarvitsevat aurinkoisen paikan. Toisaalta ikivihreä kuusama kasvaa jopa syvässä varjossa ja voidaan yhdistää upeasti murattiin.

Puutarhaseinä lisää yksityisyyttä puutarhassa

Puutarhan seinän yksityisyysaita, joka on valmistettu kivistä yksityisyydestä puutarhavinkkeissä

Kiviseinän rakentaminen saattaa kuulostaa hieman oudolta joillekin teistä, ja sen taataan olevan paljon enemmän mukana kuin yksityisyyden suoja, mutta se todella luo paljon yksityisyyttä puutarhassa. Välimeren tunnelmaa varten voit koristaa puutarhan seinän kasveilla haluamallasi tavalla tai laittaa sen parrasvaloihin vilkkaalla varjolla. Olitpa sitten betoni, luonnonkivi, rapattu tiili tai avoin klinkkeri – minkä materiaalin valitset, riippuu täysin sinusta. Erityisesti korkeammilla seinillä kannattaa valita laastivaihtoehdot, koska ne voidaan rakentaa paljon kapeammiksi.

Käytännöllinen ja tehokas: yksityiset markiisit puutarhaan

Yksityisyyttä puutarhassa Vinkkejä telttaan yksityisyyden suojaksi

Jos yksityisyysaita tai -seinä luopuu kokonaan, teltat ovat täydellinen ratkaisu puutarhan yksityisyyden lisäämiseksi. Uteliaisten silmien estämiseksi on parasta yhdistää tietosuojateltta ja sivuteltta. Joten sinua ei voi enää häiritä tai tarkkailla edes viereiseltä terassilta. Sivumarkiisit tarjoavat myös erityisen tehokkaan suojan tuulta vastaan, jotta voit nauttia grilli -illasta sateellakin. Markiisin tyypistä riippuen voit odottaa hyvin erilaisia ​​malleja ja värejä, ja korkealaatuiset kankaat takaavat, että voit nauttia yksityisyydestä puutarhassa useita vuosia.

Pergola tai talvipuutarha yksityisyysnäytönä

Pergola yksityisyysnäytönä lisää yksityisyyttä puutarhassa

Jos jostain syystä haluat pitää ulkoalueen auki ja haluat silti luoda lisää yksityisyyttä puutarhaan, sinun kannattaa harkita pergolaa. Pergolassa on yleensä seinät ja katto, ja rakenteesta riippuen ne voidaan varustaa myös ikkunoilla tai ovilla. Pergola täyttää useita tehtäviä ulkoalueella ja on myös todellinen katseenvangitsija, joka parantaa tunnelmaa. Sisällä voit jopa asettaa sohvia ja muita puutarhakalusteita, jotka tarjoavat välittömästi enemmän mukavuutta. Tai entä mukava talvipuutarha? Tämä on paljon vakaampi kuin pergola ja voit halutessasi asentaa lattialämmityksen.

Vinkkejä yksityisyyden luomiseen puutarhassa Tietosuoja -ideoita

Previous Post
Rantahuvila Balin saarella Indonesiassa
Next Post
Vinkkejä korotettujen sänkyjen istuttamiseen – mitkä kasvit sopivat hyvin yhteen?