15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

6 hyödyllistä vinkkiä onnistuneeseen puutarhasuunnitteluun takapihalla

vinkkejä puutarhan suunnitteluun takapihalla erilaisia ​​kasveja

Nämä käytännölliset ja hyödylliset vinkit auttavat sinua varmasti Puutarhasuunnittelu takapihalla auta. Niin kaunis kuin puutarhasi voi olla, siellä on varmasti ongelma -alueita tai pieniä kommentteja, joita haluat muuttaa. Katso nämä 6 kätevää vinkkiä takapihan parantamiseen ja asettelun säätämiseen.

Puutarhasuunnittelu takapihalla – piilota ongelma -alueet

puutarhan suunnitteluvinkit piilottavat takapihan ongelmat

Takapuutarhassa vietetään yleensä paljon vapaa -aikaa perheen ja ystävien kanssa. Mutta siellä on myös paikka, jossa voit säilyttää kaikenlaisia ​​puutarhatyökaluja ja tarpeetonta roskaa. Jotta saat optimaalisen Puutarhasuunnittelu takapihalla Sinun pitäisi pystyä piilottamaan kaikki nämä ongelma -alueet. Määrittele ensin kaikki ongelmat, jotka haluat poistaa, ja etsi sitten oikea ratkaisu. Jos esimerkiksi haluat takapihallesi enemmän yksityistä tilaa, voit luoda korkeita kasveja, jotka käytännössä piilottavat istuinalueen.

Puutarhasuunnittelu takapihalla – aksentteja

vinkkejä puutarhan suunnitteluun takapihan luonnonkivitakassa

Jotta saat Puutarhasuunnittelu takapihalla tehdä siitä mielenkiintoisempaa ja epätavallista, älä unohda laittaa kauniita aksentteja, jotka herättävät huomiota. Eksoottinen puu tai modernit design -huonekalut voivat helposti toimia puutarhan vetopisteinä. On erityisen tärkeää, että patio ei näytä tyhjältä ja tylsältä. Improvisoitu kivitakka voi toimia juuri tähän tarkoitukseen.

Luo ulkotila

vinkkejä puutarhan suunnitteluun takapihan tiililattiassa

Anna mielikuvituksesi valloittaa ja luo kodikas ulkotila ilman seiniä ja rajoja. Kohteessa Puutarhasuunnittelu takapihalla Kyse ei ole aina kasveista, vaan myös mukavasta oleskelualueesta, jossa voit rentoutua ja viettää vapaa -aikaa. Jos sinulla ei ole kuistia tai terassia, valitse vain pihasi paikka, jossa voit järjestää istuimet. Aloita ensin pienellä alueella ja levitä huonekalusetti ajan myötä. Kun aloitat, huomaat, että rajoituksia ei ole enää – voit vain lisätä istuimia, mutta myös avokeittiön ja muita mukavuuksia takapihallesi.

Aseta koristelu kulmiin

vinkkejä puutarhan suunnitteluun takapihan lehtimajassa

Näe takapiha dynaamisena ympäristönä – muutokset ovat aina tervetulleita

puutarhan suunnitteluvinkit takapihan riippumatotyynyt

Istuta vihanneksia ja hedelmiä

vinkkejä puutarhan suunnitteluun hnterhofin kivikoristuksessa

vinkkejä maisemointiin hnterhof -altaan vesiputouksessa

vinkkejä puutarhan suunnitteluun hnterhofin patioalueella  vinkkejä puutarhan suunnitteluun hnterhofin modernissa suunnittelussa

puutarhan suunnitteluvinkit takapihan lepotuoleja lampi

puutarhan suunnitteluvinkit takapihan ympyrän muodot    puutarhan suunnitteluvinkit takapihan suunnittelija puutarhakalusteet

vinkkejä puutarhan suunnitteluun takapihalle värikkäitä kukkia

Previous Post
5 ideaa ulkoalueelle – piristä kuistia
Next Post
7 yrttiä ja lääkekasveja, joita voit kasvattaa itse