15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

40+ ideaa betonista puutarhassa – Kuinka voit käyttää modernia materiaalia

Luo rakenne puutarhaan betonilla ja luo kaunis maisema

Puutarhasuunnittelu betonilla ei ole vain monipuolinen ja moderni. Tämä rakennusmateriaali on myös erittäin säänkestävä, joten se on erittäin helppohoitoinen ja vakaa materiaali ja täydellinen puutarhaan. Ja vaikka se ei välttämättä aluksi loi kauniita kuvia päähän, koska se liittyy karuihin rakennuksiin, kannattaa silti harkita puutarhan betonia. Koska moderni materiaali voi olla paljon houkuttelevampi ja hyödyllisempi kuin luulet, jos sitä käytetään luovasti ja oikein. Puutarhakoristeet voivat olla paitsi betonia, myös lukuisia muita betonista valmistettuja puutarhaelementtejä, kuten askelmia, osoittautuvat kauniiksi ja käytännöllisiksi. Meillä on tänään muutamia ideoita siitä, kuinka voit käyttää rakennusmateriaalia jo hyvin suosittujen betonikoristeiden lisäksi. Yhdessä kauniiden puutarhaesimerkkien kanssa vakuutat varmasti nopeasti itsesi siitä, että tämä materiaali voi olla varsin houkutteleva.

Yhdistä betoni puutarhassa

Inspiraatio penkille, jossa on betonista valmistettu selkänoja ja puinen istuin

Vaikka monet ovat edelleen skeptisiä betonin suhteen, siitä on tullut erittäin suosittua viime vuosina, erityisesti moderneissa ja minimalistisissa kalusteissa ja puutarhasuunnittelussa. Rakennusmateriaali voi näyttää todella houkuttelevalta yksinkertaisuudellaan ja neutraalilla ulkonäöltään. Tämä tekee siitä myös täydellisen yhdistelmän muiden materiaalien kanssa. Esimerkiksi Corten -teräs valitaan usein toiseksi materiaaliksi puutarhan suunnittelussa betonin kanssa. Mutta myös yhdessä puun, kiven tai lasin tai pleksilasin tai akryylilasin kanssa luodaan kauniita asetelmia, jotka herättävät jokaisen huomion. Nämä toissijaiset materiaalit, jotka eroavat väriltään betonista, luovat mielenkiintoisia kontrasteja, joita voidaan käyttää minkä tahansa alueen tai elementin korostamiseen. Jopa värikkäille kukkapenkeille voidaan antaa täydellinen tausta esimerkiksi betoniseinällä, jotta ne voivat näyttää värinsä täydellisesti.

Betonin värit ja kuviot

Tyylikäs yksityisnäyttö, joka on valmistettu valkoisesta betonista kuvioiduilla rakennuspalikoilla

Betonin ei välttämättä tarvitse olla klassinen vaaleanharmaa väri. On myös tummempia harmaan sävyjä ja jopa mustaa tai miellyttävää valkoista betonia, joita voit käyttää puutarhan suunnitteluun betonin kanssa. Mutta nämä neutraalit sävyt eivät suinkaan ole ainoa valinta. Betoni voidaan värjätä haluamallasi tavalla ja siitä voi tulla puutarhassa mielenkiintoinen väritys.

Jos sileä, yksinkertainen pinta on liian tylsä ​​sinulle, voit valita kuviolliset. Betoni voi jäljitellä muun muassa puuta, mutta myös kukkakuvioita ja muita ideoita voidaan toteuttaa. Tätä varten kysy vain valitulta valmistajalta tai etsi Internetistä valmistajia, joilla on tällainen tarjous.

Betonin laittaminen puutarhaan

Idea betoniseinälle, joka on valmistettu mustista rakennuspalikoista ja kasvikivistä

Vaikka voit kaataa betonia puutarhassa itse ja käsitellä sen mihin tahansa elementtiin ja koristeeseen, tämä ei ole kaikille. Lisäksi itse tehdyt projektit ovat enemmän pieniä asioita, kuten koristeita. Ammattilaisten on suoritettava suuret elementit, koska betonia käytettäessä ja valmistettaessa ulkokäyttöön on otettava huomioon muutamia asioita ja betoni on käsiteltävä sen mukaisesti. Haluatko vielä ojentaa kätesi? Onneksi tällaisiin tapauksiin tarjotaan esivalmistettuja rakennuselementtejä, kuten paneeleja, joita ihmiset, joilla ei ole kokemusta betonityöstä, voivat sitten käyttää yksilöllistä puutarhan suunnittelua betonilla. Seuraavassa haluamme näyttää sinulle muutamia ideoita siitä, miten ja mitä elementtejä voit käyttää betoniin puutarhassa:

Betonin käyttö puutarhassa – betoniset puutarhakalusteet

Pyöreä sohvapöytä betonista säänkestäviin puutarhakalusteisiin

Älä rypistä kulmiasi, kun luet betoni- ja ulkokalusteita yhdellä lauseella. Kyse ei missään tapauksessa ole tylsistä puutarhapenkeistä ja -pöydistä, jotka tiedät edelleen sosialismin puistoista. Tarkoitetaan houkuttelevia malleja, joissa on sileä ja moderni pinta, jotka yhdistetään usein puuhun. Istuin voi olla esimerkiksi puupalkkeja ja vain selkänoja betonia. Tämä vaihtoehto on erityisen suosittu, kun penkki on rakennettu suoraan puutarhan betonikorotetulle sängylle. Tällöin korotetusta sängystä voi myös tulla osa betoni- ja puupuutarhaa samanaikaisesti.

Ruokapöytä betonipinnalla ja puiset jalat mökin puutarhassa

Mutta betoninen puutarhapöytä on myös erittäin suosittu ja kaunis katsella. On jopa kokonaisia ​​tuoleja tai sohvia, joissa on ruokailu- tai sohvapöydät, joiden avulla voit suunnitella terassin tai muun istuinalueen puutarhassa. Puutarhan betonipöytä on erityisen helppohoitoinen ja taatusti elinikäinen. Tämä tekee myös betonisen näköisestä puutarhapöydästä pitkän aikavälin halvan vaihtoehdon ulkotilojen sisustamiseen.

Puutarhasuunnittelu betoniseinällä

Konkreettinen yksityisyysnäyttö yksityisyyden takaamiseksi modernilla oleskelualueella

Betonista valmistetut puutarhatiilit sopivat loistavasti yksityisyysnäyttöjen tai -seinien rakentamiseen ja tarjoavat siten tarvittavan yksityisyyden tai korotettujen sänkyjen rakentamiseen ja tukiseiniksi rinteillä. Laaja valikoima betonista ja muista elementeistä valmistettuja rakennuspalikoita mahdollistaa monipuolisen suunnittelutavan ja jopa betonisen puutarha -aidan pystyttämisen. Jos käytät betonin istutuskiviä seinän rakentamiseen ja jotkut niistä jäävät ulos, voit sitten istuttaa ne ja koristella betoniseinän puutarhassa vihreillä ja kukkivilla kasveilla. Puutarhasuunnitteluun tarkoitetut U-betonilohot ovat erityisen käytännöllisiä, ja niitä voidaan käyttää penkkeinä, mutta myös tukiseinäinä korotetuille vuoteille.

Puutarhan väliseinät puutarhan suunnitteluun betonilla

Houkutteleva sisustus ja yksityisyysnäyttö, jossa on vesitoiminto - betoni ja corten -teräs värikontrastina

Puutarhan yksittäinen betoniseinä on myös erittäin mukava katsella. Sitä voidaan käyttää tilanjakajana tai yksityisyysnäytönä. Betoniseinä osoittautuu usein yksinkertaiseksi koriste -esineeksi. Monet erikoisyritykset tarjoavat jopa kuvioita betonin jäljen muodossa, mikä antaa minimalistiselle pinnalle kauniin aksentin. Betoniseiniä voidaan käyttää myös vesiesineisiin, niihin voi kiinnittää kukkalaatikoita tai muita asioita.

Suunnittele terassi betonilla

Upotettu terassi puutarhan suunnitteluun, betoni ja takka

Terassikivi on ihanteellinen, jos etsit lattiapäällystettä, jolla haluat parantaa puutarhaa. Puutarhan ja terassin betonilohot muistuttavat hyvin luonnonkiveä ja ovat yhtä säänkestäviä ja kestäviä pienellä mutta hienolla erotuksella, että ne ovat halvempia. Varsinkin jos olet jo käyttänyt tällaisia ​​kiviä puolikorkeisiin seiniin ja tukiseiniin sängyissä, voit täydentää harmonisen ilmeen valitsemalla sopivat betonilaatat terassille.

Puutarhalaatta

Nykyaikaiset betonilaatat ajotielle ja nurmikko liitoksille

Mutta myös betonilaatat ovat erittäin suosittuja betonin terassilla ja puutarhan suunnittelussa. Ne näyttävät erityisen moderneilta ja niitä voidaan käyttää erikokoisina. Lisäksi ne sopivat erinomaisesti puutarhan poluille, jotka ovat askelmien muodossa, sekä portaita tai sillan suunnittelua lammen yli, jossa vaikutus yleensä syntyy ikään kuin raskas betoni todella kelluisi veden päällä.

Betoni puutarhassa erilaisiin rakenteisiin

Betoninen pergola terassilla moderni aksentti ja vastakohta puulle

Olipa betoninen puutarhavaja, pergola, grillipaikka tai puutarhakeittiö, kaikki voidaan valmistaa tästä materiaalista rakennuspalikoiden ansiosta. Voit jopa rakentaa uima -altaan, paviljongin puutarhaan tai puutarhavajan, joka on rakennettu betoniin puutarhassa ja luoda siten nykyaikainen aksentti, joka on myös käytännöllinen. Yleensä paljon voidaan toteuttaa puutarhan suunnitteluun betonilla ja jotta inspiraatiota ei tarvitsisi, seuraavaksi on galleria, jossa on moderneja ideoita ja ehdotuksia, jotka on tarkoitettu jäljiteltäviksi.

Puutarhassa kauniita betonista tehtyjä rakenteita - seinät, pergola ja uima -allas

Rakenna betoniallas ja yhdistä se puuterassiin ja portaisiin

Lepotuoleja puutarhakalusteina moderniin betonipuutarhaan

Puutarhasuunnittelulaatat betonilla ja soralla luovat kivipuutarhan

Yhdistä puu ja betoni puutarhassa ja koristele vihreillä vuoteilla

Rakenna puutarha rinteelle, jossa on betonilohkoista tehty tukiseinä

Puutarha kahdessa tasossa betonisella tukiseinällä

Puutarhasuunnittelu betonilla istuinalueelle, jossa on pergola

Kevytbetoni ja luonnonkivi ovat mukava yhdistelmä tällä ulkoalueella

Yksinkertainen betonipenkki vetäytymiseen puutarhassa

Portaikko betonilaatoilla kelluvan vaikutelman aikaansaamiseksi

Terassi, jossa on suuret betonilaatat ja sora- ja puuseulat

Epätavallinen koristelu puutarhaan betonikuutioista ja pienistä sängyistä

Betoni puutarhassa grillille ja lokero polttopuille ja lautasille lattianpäällysteeksi

Betoni puutarhassa valkoisille tukiseinille, portaat ja terassi betonilaatoista

Perinteinen puutarhasuunnittelu ja betoni yhdistyvät suuriin, neliömäisiin askellevyihin

Yksinkertainen kulmapenkki, jossa on istuin betonista ja mökin tyylisistä istutusvuoteista

Rakenna baari tai laskuri puutarhalle itse betonista valmistetuilla kasvikivillä

Tämä puutarhaelementti on tukiseinä, penkki ja koriste yhdessä

Betonilohkoja seinille ja tukiseinää korotetuille vuoteille integroidulla vesiputouksella

Betonilohkoja seinälle modernissa puutarhassa, jossa on välimerellinen tunnelma ja markiisi

Käytä betonia puutarhalammessa sillana ja portaita ja puutarhapolkuja varten

Suuret askelmat betonista ja istutuskoneista etupihan sisäänkäynnin alueella

Korkea betoniseinä puutarhassa istuinalueella, jossa on palo

Korkeat ja puolikorkeat seinät puutarhan suunnittelussa

Minimalistinen idea puutarhan suunnitteluun betonilla - laatat portaita ja puutarhapolkua varten

Ideoita betonilohkoilla, -laatoilla ja yksityisyyssuojalla puutarhaan

Idea betonilla ja soralla puutarhapoluksi skandinaaviseen tyyliin rakennetun talon etupihalle

Tämä betoninen takka katolla varustetulla terassilla on moderni ja romanttinen samaan aikaan

Moderni ulkoalue betonilla seinille ja portaille

Alkuperäinen penkki pyöreällä betonista aurinkosuojana

Zen -puutarhasuunnittelu betonilla neliö- ja pyöreille laattoille ja harmaalle soralle

Houkutteleva yksityisyysnäyttö ja väliseinä kuviollisilla betonilohkoilla tummanharmaalla

Previous Post
Arkkitehtitalo lasirintamalla avaa luonnon
Next Post
Käsityöideoita tuoreilla kukilla keväällä: Todellisia mielialan kohottajia!