15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Istuta suihkulähde ruohoa puutarhaan tekstuurin ja värin vuoksi

Suihkulähde ruoho-puutarha-moderni-puutarhan suunnittelu-maanpäällinen

Jos haluat saada tekstuurin puutarhaan, kannattaa ehdottomasti harkita ruohoa. Lajikkeiden valikoima on valtava, joten valinnan tekeminen voi olla vaikeaa. Auttaaksemme sinua hieman, haluamme esitellä sinulle tietyn lajin, josta pidät varmasti. Tämä on suihkulähteen ruoho (Pennisetum setaceum). Että Suihkulähde ruoho puutarhassa antaa hyvän värin ja tekstuurin ja sitä voidaan käyttää melkein missä tahansa joustavuutensa ansiosta.

Suihkulähde ruoho puutarhassa – helppohoitoinen näyte

Suihkulähde ruoho-puutarha-inspiraatio-suunnittelu-kevät-kesä

Suihkulähde ruoho on myös erittäin helppo hoitaa, mikä on toinen syy sen suosioon. Puutarhassa, terassin tai parvekkeen kukkaruukussa tai kattoterassilla näiden ruohojen ei pitäisi ensinnäkään puuttua. Haluamme jakaa kanssasi vinkkejä hoitoon ja joitain tietoja puutarhan suihkulähde -ruohosta.

Suihkulähde ruoho puutarhassa houkuttelevilla väreillä

Suihkulähde ruoho puutarha ämpäri kori suunnittelu koristeellinen idea

Mikä erottaa tämän rikkaruohon muista, on sen mielenkiintoinen väri. Maanpinnan tasolla laitoksessa on vihreät ruohonkorret, jotka muuttuvat vähitellen Burgundista mustaksi kohti yläosaa. Tällä tavoin puutarhan suihkulähde ruoho sopeutuu täydellisesti muihin kasveihin, mutta on samalla aksentti ja todellinen katseenvangitsija.

Tekstuuri puutarhassa

Suihkulähde-ruoho-puutarha-koriste-virnistävä kasvi-afrikkalainen

Syy tähän ei ole vain väri. Päät muistuttavat foxtaileja ja putoavat ulospäin kuin suihkulähde. Tästä on peräisin ruohon nimi. Markiisit ilmestyvät keväällä ja koristavat kasvia kesään saakka ja usein pitkälle syksyyn. Puutarhan suihkulähde näyttää erityisen kauniilta, kun kevyt tuuli puhaltaa ja teltat heiluvat edestakaisin.

Kompakti koko

Suihkulähde-ruoho-puutarha-kukkaruukku-kori-kasvit-katto-terassi-parveke

Toinen tämän tyyppisen rikkaruohon etu on sen koko. Keskikorkeat kasvit eivät vie paljon tilaa puutarhassa. Tämä on nopea ja helppo tapa löytää sopiva paikka suihkulähteen ruohon näyttämiseen puutarhassa.

Nopea kasvu

Suihkulähde-ruoho-puutarha-kukka-ruukku-lehdet-vihreä-punainen

Lisäksi ruoholle on ominaista nopea kasvu. Joten sinun ei tarvitse käyttää paljon rahaa täysikasvuiseen kasveihin. Hyvin lyhyessä ajassa puutarhassa on täysikasvuinen suihkulähde, joka kehystää kauniisti alemmat kasvit etualalla tai toimii mielenkiintoisena taustana.

Suunnittele kukkapenkit kasvien koon mukaan

Suihkulähde ruoho puutarhassa tekstuuri kukkapenkki hoito vinkkejä

Kukkapenkki on yleensä jaettu kolmeen riviin. Etualueella ovat matalat kasvit ja kukat. Istuta keskikorkeat lajit keskiriville. Puutarhan suihkulähde ruoho voi myös löytää paikkansa täältä. Sen taakse asetat korkeammat kasvit uudelleen. Näin voit olla varma, että jokainen kasvi havaitaan eikä kadota.

Suihkulähde ruoho ryhmissä

suihkulähde-ruoho-puutarha-pennisetum-setaceum-keskikorkea-osittainen varjo

Niin houkuttelevia kuin ruohot ovat, ne eivät yleensä tule omaksi kasveksi. Voit torjua tämän luomalla ryhmiä. Tämä tarkoittaa vähintään kolmen ruohon sekoittumista. Jätä puutarhan jokaisen suihkulähteen ruohon väliin riittävästi tilaa niiden väliin, jotta kukin kasvi kehittyy hyvin.

Suihkulähde ruoho yhtenä kasvina

Suihkulähde ruoho puutarha kukkaruukku petunia keltainen kukka idea järjestely

Yksittäisenä kasveina ruoho sopii jälleen kukkaruukkuun tai istutukseen. Varmista, että säiliö on tarpeeksi suuri ruoholle. Jos yläreunan halkaisija on 60 cm, tämä riittää. Koska kukkaruukku katsotaan yleensä kaikilta puolilta, sinun pitäisi istuttaa suihkulähde ruoho keskelle. Jätä se rauhaan tai ympyröi se muiden, alempien kasvien, kuten petunioiden tai taikakellojen kanssa, jotka lisäävät mielenkiintoisia värejä järjestelyyn.

Ruohon kastelu

Suihkulähde ruoho puutarhassa, istutus-terassi-koristelu-vaaleanpunaiset kukat

Irrota maaperä hyvin ennen suihkulähteen ruohon istuttamista puutarhaan. Hän pitää kovasti löysästä maaperästä. Hän ei myöskään saa pitää vettä. Anna maaperän aina kuivua hieman ennen seuraavaa kastelua. Suihkulähde ruoho sietää kuivia aikoja edellyttäen, että se on asettunut niin sanotusti eli vahvat juuret ovat muodostuneet.

Suihkulähde ruoho puutarhassa – Sijainti

Suihkulähde-ruoho-puutarha-opiskelija-kukat-kelta-oranssi-nurmikko-vuoteet

Periaatteessa puutarhan suihkulähde ruoho on melko vankka. Suosittelemme kuitenkin, että valitset paikan osittain varjossa tai paikan itään tai kaakkoon ruohon istuttamiseksi. Kasvi ei saa voimakasta aurinkoa kesällä iltapäivällä niin hyvin. On olemassa vaara, että se kuivuu kesällä.

Ruohot talvella

Suihkulähde ruoho puutarhassa osittainen varjo-linna-koira-väri-kukat-vaaleanpunainen

Talvella suihkulähde ruoho pysyy puutarhassa eikä vaadi erityistä hoitoa. Jos asut leudolla alueella, leikkaa se helmikuussa. Jätä pituus kuudesta kahdeksaan tuumaa. Tämä tarkoittaa, että ruoho voi kasvaa uudelleen ja ilahduttaa sinua kauniilla rakenteellasi tulevana kautena. Kylminä talvina ruoho on todennäköisesti istutettava uudelleen. Tällaisilla alueilla sitä viljellään yksivuotisena kasvina.

Previous Post
Arkkitehtitalo lasirintamalla avaa luonnon
Next Post
Käsityöideoita tuoreilla kukilla keväällä: Todellisia mielialan kohottajia!