15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Teräs rakennusmateriaalina: kierrätettävän ja ympäristöystävällisen metallin renessanssi!

Puutarhanhoidossa ja talonrakennuksessa vanha uusi materiaali voittaa talonomistajien sydämet. Tämä on vähintäänkin tuote kuin teräs, joka tässä maassa oli vain liian onnellinen voidakseen liittyä polttaviin masuuneihin ja pölyä saastuttaviin valimoihin aiemmin. Jotkut asunnonomistajat ymmärtävät vasta nyt, että terästä rakennusmateriaalina, kierrätettäväksi ja siksi ympäristöystävälliseksi metalliksi on kehitetty jatkuvasti yleisen edun vuoksi..

Puutarha, jossa teräspergola rakennusmateriaalina ja kiipeilyapuna rypäleille

Teräs käsittää kaikki rauta-hiiliseokset, joiden hiilipitoisuus on aina alle kaksi prosenttia. Teräksen moninkertainen käyttö johtuu sen erilaisista ominaisuuksista, jotka määritetään materiaalille valmistusprosessin aikana. Teräs erotetaan siten valmistusprosessin (esim. Thomasstahl tai Bessemerstahl), muodon (taottu ja valssattu teräs) ja koostumuksen (seostettu ja seostamaton teräs) mukaan. Viime kädessä teräksen erityisominaisuudet tekevät siitä käyttökelpoisen Käytä terässeinän altaana tai sälekaton rakennusmateriaalina. Siten teräs jaetaan käytön mukaan myös rakenneteräkseksi ja työkaluteräkseksi.

Teräs rakennusmateriaalina: Lumoavan ulkonäön ansiosta ruostumattomat teräkset takaavat erityisen ulkonäön!

Corten -terästä koristeena puutarhan sisäänkäynnin patsas

Kuka ajattelee, että ruostumattomasta teräksestä on kyse kirkkaasti kiillotetut ja korroosionkestävät metallit, joita esimerkiksi käytetään yhä useammin ovenkahvoihin, lampun kantoihin tai kaiteisiin, on kaukana totuudesta. Jokainen on kohdannut erityyppisen ruostumattoman teräksen, Corten -teräksen, tavalla tai toisella, eikä sen ulkonäköä voi tuskin verrata ruostumattoman teräksen normaaliin kuvaan.

Cortenin teräspuutarha -aidan kasvit ideoita puutarhakoristeisiin

Corten-teräs, kauppanimi Cor-Ten-teräkselle (“cor” lyhenne korroosionkestävyydestä ja “kymmenen” lyhenne vetolujuudesta), on säänkestävä rakenneteräs, jonka amerikkalainen Byramji D. Saklatwalla rekisteröi patenttiin vuonna 1932. Sään aiheuttama ruostekerros on tämän ruostumattoman teräksen tyypillinen tavaramerkki, johon on lisätty kuparia, nikkeliä, kromia, fosforia ja piitä. Korroosio, joka muodostuu yksinomaan pinnalle, ja sen vintage-kaltainen ulkonäkö ovat monien nykytaideteosten, julkisivuelementtien sekä puutarhaovien, aitojen ja yksityisyyden suojan painopisteitä, jotka tarjoavat siten erittäin houkuttelevan visuaalisen ärsykkeen. Puutarhasuunnittelussa Corten -teräksestä on nyt tullut osa nykyaikaista inventaariota.

Teräs rakennusmateriaalina: lamellikatto ja pergola, houkutteleva plus terassialueella!

Teräs kattomateriaalina patioideoille

Hyvin harkittuun maisemasuunnitteluun, jossa on puutarha ja uima-allas, kuuluu myös terassi, joka modernilla katolla tai pergolalla tulee visuaaliseksi ja varjoisaksi kohokohdaksi. Termi pergola ei ole mitenkään tuottava, sillä se viittaa itse asiassa koristepuutarhan klassiseen puutarhaelementtiin ja jänteeseen..

Teräs rakennusmateriaalina Aurinkosuoja terassille

Nykyaikaiset terassikatot, lamellikatot, koostuvat terästuista, jotka voidaan asentaa suoraan taloon ja sen kattoon tai vapaasti seisovaan. Talvipuutarhan tapaan myös lamellikatot voidaan lasittaa ja ne tarjoavat siten riittävän suojan tuulelta ja säältä riittävän aurinkosuojan lisäksi.

Valitse teräspergola terassillesi ja parvekkeellesi

Katokset on varustettu moderneilla puutarhakalusteilla, ja ne ovat ihanteellinen paikka nauttia lounasta tai kahvia ulkona. Useimmiten automaattisesti säädettävät sälekaton säleet ovat myös ennalta määrättyjä ottamaan aurinkoa, ja ne ovat käytetyn materiaalin ansiosta erittäin vakaita ja joustavia.

Previous Post
Arkkitehtitalo lasirintamalla avaa luonnon
Next Post
Käsityöideoita pääsiäiselle nuorille ja vanhoille – söpöjä pupuja ja muita aiheita