15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kauniit puutarhan kukat luovat todellisen värin räjähdyksen

kaksivuotinen foxgloves digitalis - violetti violetti - kukkivat kukat puutarhan maisemoinnissa

Oletko aina haaveillut kauniista kukista puutarhassa? Tässä on yksi mahdollinen ratkaisu unelman toteuttamiseksi. Tänään haluamme esitellä teille erityisiä kukkia. Näissä kukissa on yleensä monia värejä, jotka eivät haalistu pitkään aikaan, ne leviävät nopeasti ja voivat pian täyttää puutarhan upeilla vivahteilla ja upeilla tuoksuilla. Plus, ne kasvavat joka kukkapenkki! Eikö se ole ainutlaatuista? Oletko kiinnostunut nyt? Lue vain saadaksesi lisätietoja näistä upeista Kukkia puutarhaan kokea.

Kukkia puutarhaan – tässä on joitain helposti hoidettavia lajeja

Unohtumattomia sinivalkoisia vaaleanpunaisia ​​vivahteita kukkapenkki puutarha

Et voi tuskin uskoa sitä, mutta kaikki nämä kukat ovat ainutlaatuisia kauneuksia. Edellä mainittujen ominaisuuksien vuoksi tähän ryhmään kuuluvat vuotuinen Nigella damascena (neitsyt vihreänä), Eschscholzia calofornica (Kalifornian unikko), kehäkukka (kehäkukka), kaksivuotiset kettuhanskat (digitalis), orvokit ja jotkut monivuotiset kukkalajit elämä on 3 – kestää 4 vuotta – kolumbiinit, lupiini (Lupinus) jne.

Kalifornian unikon siemenet

Kasvi Eschscholzia calofornica Kalifornian unikon kukat kirkkaan oranssit

Kaikki nämä kukat pystyvät tuottamaan runsaasti siemeniä ja lisääntymään itsestään. Joten ne voivat esiintyä vanhassa paikassa puutarhassa, mutta myös muilla alueilla. Tämä on hyvä tietää, jotta et yllättyisi sijainnistasi.

Nämä puutarhan kukat tarvitsevat vapaata tilaa

monivuotinen kukka kasvit tarvitsevat tilaa

Jos puutarhassa on todella paljon vapaata tilaa, nämä kauniit kukat kannattaa kasvattaa siellä. Mutta ole varovainen: älä istuta niitä voimakkaasti kasvavien kasvien, kuten kurjenpolvien ja ikivihreiden, välittömään läheisyyteen. He eivät pidä toisistaan.

Jungfer vihreään

Jungfer im Grünen-nigella-damascene -vinkkejä puutarhaan istuttamiseen

Yleensä nämä kukkakauneudet istutetaan monivuotisten kukkien ympärille. Kun ne kasvavat, ne täyttävät puutarhan aukot ja nautit niiden upeista väreistä. Voit luoda paljon kauniita sävellyksiä panostamatta siihen paljon vaivaa ja rahaa. Tästä syystä monet puutarhurit pitävät näistä kasveista erityisen paljon ja käyttävät niitä kukkapenkkien suunnitteluun romanttiseen tyyliin tai maaseudun idyliin.

Punainen spurflower

punainen kannustaa kukka Centranthus ruber ideoita kukkia ilman paljon vaivaa

Jotkut harrastajapuutarhurit uskovat, että näiden kasvien käyttäytyminen ylittää kaikki rajat. Kyllä, punainen spurflower (Centranthus ruber), Kalifornian unikko, kolumbiinit ja unohtumaton leviäminen ilman paljon vaivaa. Jos et halua näiden kukkien valloittavan uutta aluetta, sinun on toteutettava kaikki toimenpiteet: poista tarpeettomat ja kuihtuneet kasvit ennen siementen kypsymistä.

Kukkia puutarha: Luo koostumus

Romanttiset kukkapenkit design-puutarhaideat harrastuspuutarhurit

Tarjoamme sinulle helpon tavan täyttää puutarhan aukot. Keväällä, pian maaperän lämpenemisen jälkeen, voit kylvää siemenet kukkapenkkiin ilman erityistä järjestystä. Aikaisemmin kasvatetut taimet kukkivat vielä huhtikuun lopussa. Voit myös antaa siementen kasvaa ruukkuissa, jotka on täytetty ruukkumaalla, ja jättää ne ikkunalaudalle kevään auringossa. Sitten muutaman viikon kuluttua voit istuttaa nuoret kasvit puutarhaan.

Sininen unohda minut 

Unohda minut puutarhassa, huolehdi sinisistä vivahteista

Ei tietenkään ole huono idea ostaa myös kukkia puutarhakeskuksista. Esimerkiksi sormustimet, unohtamattomat ja violetit. Ne antavat sinulle paljon väriä tällä kaudella ja täyttävät puutarhan tyhjät tilat värikkäillä vivahteilla. Voit täysin luottaa siihen! Siniset kukkivat unohtamattomat ovat erittäin helppohoitoisia ja nauttivat suuresta suosiosta. Tämä kasvi rakastaa kosteaa maaperää sekä osittaista varjoa. Tämä puutarhakukka kehittää täyden kukinnan vain suolla. Luonnon monimuotoisuus on erittäin suuri, unohtumattomia on yli 50 erilaista. Kukinta -aikana maaliskuusta toukokuuhun tämä suuri puutarhakukka miellyttää silmiäsi. Lisäksi nämä kasvit on helppo kylvää. Kesä- ja heinäkuu ovat parhaita aikoja tähän. Jokaisen, jolla on unohtumaton puutarha, on tiedettävä, että kasvi kylvää itseään. Ainoa vaatimus ei ole poistaa haalistuneita kukintoja. Varmista, että yksittäisillä kasveilla on tarpeeksi tilaa kehittyä kunnolla. Sinun ei tarvitse lannoittaa unohtumattomia.

Tuoreet tuoksuvat orvokit

Violetit kukat puutarhaideoille yksittäisille sävellyksille

Heti kun ensimmäiset auringon säteet tulevat ulos keväällä, kaunis violetti esittelee kauneutensa. Jos pidät tämän kasvin ainutlaatuisesta tuoksusta, voit nauttia tästä tuoksusta omassa puutarhassa pitkään. Violetit ovat yhtä helppohoitoisia ja suosivat osittain varjostettuja paikkoja. He pitävät kesällä maaperästä, joka ei ole liian kuiva eikä liian kuuma. Maaperä, jossa on runsaasti humusta ja joka sisältää myös ravinteita, on ihanteellinen valinta. Ihana-makean tuoksuinen värikäs kukka sisältää rajattoman määrän värejä. Olipa keltainen, sininen, valkoinen tai violetti, tämä herkkä kukka kaunistaa puutarhaasi. Nämä kukat voivat tulla toimeen vähällä vedellä ja selviytyä sekä kuivina että märinä aikoina. Pohjimmiltaan kaste- tai sadevesi riittää täysin riittävästi nestettä. Mutta jos lämpötilat ovat erittäin korkeat, sinun tulee kastella kauniita kukkia. Alkuperäiset lajit voivat talvehtia puutarhassa. Jos kuitenkin haluat siirtää niitä, sinun on kuitenkin otettava huomioon, että kukannuput muodostuvat vain 8-10 asteen lämpötiloissa.

Ideoita puutarhan kukille – kehäkukka

vinkit kukkapuutarha Calendula-istutus marigolds

Marigolds on yksi puutarhan kauniista kukista, joilla on upeat kirkkaan oranssit kukat. Tämä puutarhakukka ei aseta suuria vaatimuksia paikalle. Se kehittää vähemmän kukkia osittain varjossa kuin aurinkoisella paikalla. Marigold kukoistaa köyhässä maaperässä sekä ravinteikkaassa maaperässä. Vuotuista kasvia ei myöskään tarvitse kastella usein. Kastele appelsiininkukkia, kun maaperä on kuivunut hieman. Ei vain kukkapenkkejä voi istuttaa kehäkukan kanssa. Tällä laitoksella on kyky ajaa pois tuholaisia, minkä vuoksi kasvikset voivat hyötyä myös kehäkukasta. Kukan juuret parantavat maaperän laatua ja edistävät siten kurkkujen, perunoiden, lampaan salaatin, mansikoiden ja vadelmien kasvua. Jokaisen, joka valitsee puutarhassa kehäkukkia, on tiedettävä, että timjami ja värikäs kehäkukka eivät pidä toisistaan.

Columbines

Columbines tumman violetti luo kasveja puutarhavinkkejä harrastuspuutarhureille

Yksi puutarhan helppohoitoisista kukista, joka antaa sinulle hyvin vähän työtä, on kolumbiini. Kaunis kukka, joka tekee vaikutuksen upeilla valkoisilla, keltaisilla, vaaleanpunaisilla tai sinisillä kukilla, on lievästi myrkyllinen, minkä vuoksi on parasta käyttää aina puutarhatossuja. Kukkia, joilla on ylellinen muoto, kutsutaan myös mustalaiskelloiksi, haltiakengiksi tai hölmöksi. Vankka kasvi viihtyy myös varjoisissa paikoissa. Kostea ja humuspitoinen maaperä edistää täyden kukinnan kehittymistä. Upeita kukkien yhdistelmiä valmistetaan kolumbiineista, saniaisista, unohtumattomista, kenttähervileistä ja narsisseista. Kolumbiini esittelee värikkäitä kukiaan huhtikuusta heinäkuuhun.

Violetit sydämen glykosidit

Digitalis purpurea - sydämen glykosidit kukat maisema puutarhanhoito vinkkejä

Jos haluat herättää puutarhassa yhden katseenvangitsijan, valitse sydämen glykosideja, jotka tunnetaan myös nimellä punainen kettu. Sen kellonmuotoiset yksittäiset kukat eivät ole vain kauniita violetissa, punaisessa ja vaaleanpunaisessa. Värivalikoima ulottuu keltaiseen ja valkoiseen. Kasvin yksittäiset kellot ovat usein sisäpuolella, mikä tekee kukasta entistä houkuttelevamman. Kettulehti kukkii kesäkuusta elokuuhun ja suosii hiekkaista ja typpipitoista savimaata. Maagisesta vetovoimastaan ​​huolimatta punainen sormustin on myrkyllinen, minkä vuoksi lapsiperheet eivät halua käyttää sitä.

Previous Post
Lisää elinvoimaa nauttimalla C -vitamiinia kokonaisista hedelmistä
Next Post
Puutarhasi tammikuussa – Talvipäivät eivät ole täysin huolettomia