15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ulkopöytä puutarhassa ruokailuun – 16 huipputuotemerkkiä

Ulkopöytä -puutarha-pöytä-muotoilu -33-keraamiset-pöytäjalat-puu-katto

Todella epämiellyttävä on luoda todella mukava ulkoalue, viettää sosiaalisia hetkiä ystävien kanssa tai yksinkertaisesti ruokailla ulkona Ulkopöytä  tärkein vaatimus. Sen pitäisi kuitenkin täyttää useita vaatimuksia – olla toimiva, riittävän suuri, säänkestävä, helppohoitoinen ja tietysti miellyttää silmää ainutlaatuisella muotoilulla. Täältä löydät upean valikoiman 16 puutarhapöytämallia johtavilta valmistajilta ympäri Eurooppaa.

Ulkopöytä – ulkoruokailutila

Ulkopöytä -puutarha-pöytä-design-in-33-puu-levy-sininen-jalat

Italialaisen valmistajan Gervasonin puutarhapöytä ‘Inout 33’ on ehdottomasti erityinen huonekalu, jolle on ominaista poikkeuksellinen materiaalien yhdistelmä. Suorakulmainen pöytälevy on valmistettu tiikistä, pöytäjalat on valmistettu käsin emaloidusta keramiikasta ja hyödyllinen vakaus takaa kestävän teräsrakenteen.

Ulkopöytä – 16 mallia johtavilta puutarhakalusteiden valmistajilta

Ulkopöytä-puutarhapöytä-design-inout33-ylellinen-yksinomainen

Yksinomainen pöytä löytäisi varmasti paikan sisustuksessa, ja se voidaan mukauttaa upeasti ympäröivään sisustukseen ja muotoiluun emalin värivalikoiman ansiosta – valkoinen, antrasiitinharmaa tai sininen. Pähkinäpuusta, tiikistä tai värillisestä optiikasta valmistettuja viiluja on saatavana lisävarusteina ja vain sisäkäyttöön.

Mamagreenin ulkopöytä ‘Allux’

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-allux-kattoterassi-suorakulmainen

Suorakulmainen puutarhapöytä, joka on tavallinen ensi silmäyksellä, on suunnittelijoiden Vincent Cantaertin ja Barbara Widlingtiasin työ Alluxille, Italia. Se on saatavana suorakulmaisena tai neliömäisenä – 239 x 100 cm ja 100 x 100 cm. Pöytä on valmistettu kokonaan alumiinista ja siinä on helppohoitoinen lasitaso.

Integroidut väriset elementit voidaan helposti yhdistää muihin huonekaluihin

ulko-pöytä-puutarha-pöytä-design-allux-valkoinen-infinity-allas

Hyvin mielikuvituksellinen idea, kuten Alluxin suunnittelijat ovat osoittaneet, on värillisen paperin tai ohuiden pöytäliinojen tai pöytäjalkojen sijoittaminen pöydän lasipinnan alle. Pöytälevyn voi suunnitella uudelleen pienellä vaivalla ja yhdistää sen täydellisesti muihin huonekaluihin. Kangas tai paperi, joka on samanvärinen tai samankaltainen kuin huonekalujen verhoilu, luo yhteyden kalusteiden välille.

Atmosphera H2out -pöytä “Flair”

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-muotoilu hohto-suorakulmainen-valkoinen-terassi

‘Flair’ on tyypillinen suorakulmainen pöytä ulkokäyttöön. Se koostuu jauhemaalatusta sinkitystä teräksestä ja on saatavana sekä suorakulmaisena että pyöreänä. Kestävän pinnoitteen ja kestävän materiaalin ansiosta pöytä on erityisen helppohoitoinen, kestävä ja kestävä ulkoisia vaikutuksia vastaan.

RODA, Italia, pöytä “Pier”

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-laituri-puinen-pöytä-pergola

Pier on kokoelma teak -ulkokalusteita, jotka suunnittelija Rodolfo Dordoni on suunnitellut italialaiselle RODA -valmistajalle ja jossa yhdistyvät moderni muotoilu ja perinteinen huonekalurakenne. Sarja näyttää hyvin yksinkertaiselta ja rajoittuu toimintoon, jonka jokaisen huonekalun pitäisi täyttää.

Teak -puutarhapöytä, jossa on välimerellinen luonne

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-laituri-puinen pöytä

Mallistolle on ominaista tyypillinen välimerellinen luonne ja klassinen muotoilu. Puutarhapöytä, penkki ja tuolit ovat suorakaiteen muotoisia, ja vahvistetut jalat on valmistettu yksinomaan tiikistä. Sitä on saatavana neljä kokoa alkaen 170 cm.

Käytännöllinen, suorakulmainen ruokapöytä puutarhaan

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-muotoilu-suorakulmainen-laituri-puinen pöytä

Ulkopöytä ‘Rough’, NORR11, Saksa

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-karkea-luonnollinen-massiivipuuta-suorakulmainen

Jos olet asettanut puulattiat puutarhaan tai terassille, ei välttämättä ole muita huonekaluja, jotka sopisivat paremmin kuin saksalaisen valmistajan NORR11 suorakulmainen puutarhapöytä ‘Raugh’. Se on erittäin vankkarakenteinen, ja pöytälevy on valmistettu kokonaisesta puukappaleesta, puunrungosta.

Kiinteä puutarhapöytä, joka näyttää luonnolliselta

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-karkea-luonnon-puu-kiinteä

Puunrungosta valmistettu pöytälevy on 8 cm paksu ja puun viljan ja käsittelyjälkien luonnollinen ilme jätetään tarkoituksellisesti käsittelemättömäksi sellaisenaan.Puu on vain kyllästetty ja luonnehtii puunrunon luonnollista muotoa. Jokainen pöytä on muodostettu erilaisesta puukappaleesta, minkä vuoksi sen koko ja koko voivat vaihdella.

Ulkopöytä, Image’n, Ranska

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-kuva-suorakulmainen-puu-puu-potti

Ranskan luovan suunnittelutalon ‘Image’ puutarhapuutarha ilahduttaa leikkisällä luonteellaan. Se toimii ruokapöytänä ja samalla kukkaruukuna, jossa voit menestyksekkäästi kasvattaa matalakasvuista puuta tai hieman suurempaa kasvia. Pöydän nimi on yksinkertaisesti “ Garden Table ” ja se on kestävän kehityksen projekti Olivier Bergille Atelier So Green and Image -yhtiölle, joka on erikoistunut kekseliäiden istutuskoneiden kehittämiseen..

Juhli puutarhassa puun ympärillä

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-kuva-puu-puu-potissa

Ihanteellinen terassille, epätavallinen pöytä koostuu astiasta, jonka alaosa on hieman kartiomainen. Tämän lisäksi laitoksen ympärille on suunniteltu rengas, joka kiertää puuta. Se on riittävän leveä toimimaan hyllynä ja keskellä oleva aukko mahdollistaa kasvin päivittäisen hoidon.

Ulkopöytä ‘Symi’, Mediteraneo, Italia

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-rottinki-ruskea-muovi-symi

‘Symi’ on soikea puutarhapöytä Mediterraneosta, Italiasta, muoviverkosta. Yhdistettynä kokoelman istuinkalusteisiin se sopii erinomaisesti moderniin puutarhan suunnitteluun. Kuusi tuolia mahtuu pöydän ympärille, joten se on täydellinen paikka ystävien ja perheen kanssa vietettäville hetkille lämpimänä vuodenaikana.

Ulkopöytä ‘Long Board A-Lowha’, Lonc, Alankomaat

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-pitkä-lauta-moderni-surffilauta

Rogier Waaijerin hollantilaiselle valmistajalle Longille suunnittelema puutarhapöytä ‘LONG BOARD A-LOWHA’ ei saanut nimensä turhaan. Soikealla pöydällä on tyypillinen lainelauta. Pöytälevy on valmistettu HPL (High Pressure Laminates) -materiaalista ja se on vakaa rakenne, joka on valmistettu jauhemaalatusta teräksestä. Keskellä, pöytälevyä pitkin, on tehty aukko, joka sallii nesteiden, kuten sadeveden ja mahdollisesti roiskuneiden juomien valumisen ilman ongelmia.

Ulkopöytä ‘Olympia’ Fastista, Italiasta

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-soikea-valkoinen-olympia

Italialainen Fast -valmistaja tunnetaan toiminnallisista huonekaluistaan, joista osa sopii yhtä hyvin sisä- ja ulkokäyttöön. Olympia-kokoelma muotoilee brändin filosofiaa ja sille on ominaista sen erittäin kevyt, mutta samalla erittäin kestävä alumiinirakenne.

Toimivat, kestävät Fast -ulkokalusteet

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-pyöreä olympia-pieni

Huonekalusarjaan kuuluvat pöydät – suuret soikeat tai pyöreät muodot ja tuolit käsinojilla. Valittavana on kuusi väriä, jotka korostavat lineaaristen huonekalujen suunnittelukieltä entistä selvemmin. Ne sopivat yhtä hyvin perinteiseen tai moderniin tunnelmaan.

Ulkopöytä ‘Flower’, Ethimo, Italia

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-metalli-suorakulmainen-taitettava kukka

Italialaisen Ethimo -valmistajan Flower -sarjan huonekalut on valmistettu kokonaan metallista ja niitä on saatavana monenlaisissa väreissä. Tämä kokoelma on hyvin ominainen brändille ja on saavuttanut suuren suosion. Kalusteille on tunnusomaista käyttäjäystävällinen muotoilu – ne ovat taitettavia, pinottavia ja saatavana useissa iloisissa väreissä.

Taitettavat ja värilliset – huonekalut käytännölliseen käyttöön puutarha -alueella

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-taitettava-toiminnallinen-metallikukka

Metallinen muotoilu ja värillinen pulverimaalaus takaavat kestävän käytön. Tämä huonekalu on usein havaittavissa pienissä kahviloissa jalkakäytävällä tai terassilla ja sopii erinomaisesti ahtaalle yksityiselle ulkoalueelle, jossa puutarhakalusteet on säilytettävä eri tavalla talvella.

Outdoor -pöytä ‘Wedge’, Living Divani, Italia

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-muotoilu-suorakulmainen-kiila-valkoinen

‘Wedge’ on Arik Levyn suunnittelupöytä Living Divanille, Italia. Sille on ominaista suorakulmainen, erittäin ohut pöytälevy ja geometrisesti kaarevat jalat. Materiaalista riippuen on vaihtoehto sisä- ja ulkokäyttöön.

Ruokapöytä sopii yhtä hyvin sisä- tai ulkokäyttöön

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-muotoilu-suorakulmainen-wedhe-puu-sisältä

Alumiinista valmistettu versio, jossa on polyuretaanipinnoite, on suunniteltu ulkotiloihin, kun taas kastanjapuusta valmistettu, luonnollisen näköinen tai Charocal -versio sopii sisäkäyttöön.

Vondom, Espanja, ulkoteline ‘Vertex’

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-ylellinen-kärkipiste

Vertex on osa viimeistä huonekalumallistoa, jonka suunnittelija Karim Rashid espanjalaiselle valmistajalle Vondomille suunnitteli. Ruokapöydässä on yleensä suorakulmainen yläosa ja erittäin mielenkiintoinen pöytäjalusta. Se on tyypillisesti geometrinen, kolmiulotteinen muoto ja sillä on erityisen veistoksellinen vaikutus. Yhdessä sarjan tuolien kanssa luodaan ajattoman moderni olohuone, jossa suositaan selkeitä kolmion muotoisia rakenteita.

Kolmion muotoisten geometristen rakenteiden valtakunta – Karim Rashidin Vertex -huonekalusarja

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-kärki-valkoinen-geometrinen

Ulkopöytä “Boiacca”, Kristalia, Italia

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-musta-betoni-moderni-boiacca

Lucidi Peveren suunnittelema huonekalusarja “Boiacca” Italialle Kristalialle on täydellinen ulkokäyttöön. Huonekaluja on saatavana rajoitettu määrä, koska ne on valmistettu käsityönä tiettyä tekniikkaa käyttäen. Käytetty sementti on tyypillistä rakennusteollisuudelle, mutta ei huonekalujen rakentamiseen.

Huonekalut minimalistiseen tyyliin sementistä

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-betoni-yksityiskohta-näkymä-boiacca-materiaali

Tarkka rakenne on valmistettu teräksestä ja se on hienostuneesti saatettu tyylikkääseen muotoon sementillä.

Ulkopöytä “T”, Lyon Bènton, Ranska

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-t-betoni-moderni-kiinteä

Lyon Bétonin “T” -taulukko on nimetty syystä syystä. Se muodostaa T-kirjaimen muodon ja koostuu yhdestä erittäin kevyestä betonista. Saatavilla on myös pieniä istuinkalusteita, joilla on sama supistettu suunnittelukieli.

Kiinteä pöytä, joka on valmistettu kokonaan betonista

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-t-puutarhakalusteet

Ulkopöytä “Tekura”, Les jardins, Ranska

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-tekura-puu-teak-hpl

‘Tekura’ on suorakulmainen ruokapöytä puutarhaan tai terassille, joka voidaan kuitenkin yhdistää sisätiloihin. Se on valmistettu tiikistä paitsi paneeli, joka on valmistettu kestävästä HPL: stä.

Ulkopöytä ‘Ludwig’, Richard Lampert, Saksa

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-ludwig-penkki-valkoinen

Penkkien käyttö on todella suosittua ulkona eikä turhaan. Pienessä tilassa on useita istumapaikkoja, ja se on helppo suojata sateelta ja muilta asioilta – peitä se. Saksalainen valmistaja Richard Lampert tarjoaa ulkokalusteita Ludwig, joka koostuu suorakulmaisesta puupöydästä ja kahdesta penkistä.

Pöytä ja penkit sisälle ja ulos

ulkona-pöytä-puutarha-pöytä-design-ludwig-stahl-puu

Päälliset on valmistettu lehtikuusta ja vakaa runko on pulverimaalattua terästä. 220 senttimetrin pituista pöytää käytetään puutarha -alueella ja moderneissa sisätiloissa teollisesti.

Previous Post
Wieniläiset pajuhuonekalut – kauniit punokset huonekaluissa ja kodin tarvikkeissa
Next Post
Kasvihuoneen rakentaminen ja asettaminen puutarhaan – mitä sinun on harkittava