15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kattoterassin suunnittelu – vinkkejä ja temppuja lisää glamouria

Kattoterassin suunnitteluideoita lattiakalusteiden näky tuulensuoja

Daniel Keeley, Design DK: n perustaja ja johtaja Fayettevillessä, Arkansasissa, suunnitteli äskettäin kaksi vierekkäistä kattokantaa Fayetteville -aukiolla, jotka esittelevät urbaania ulkoilua parhaimmillaan. the Kattoterassin suunnittelu tarjoaa ainutlaatuisen ilmapiirin viihteeseen ja rentoutumiseen ystävien ja perheen kanssa. Tämän ilmapiirin mukana tulee ainutlaatuiset olosuhteet, jotka vaikuttavat koko suunnittelu- ja rakennusprosessiin. Täällä Keeley jakaa viisi näkökohtaa asunnonomistajille, jotka haluavat muuttaa katonsa ylelliseksi asuintilaksi.

Kattoterassin suunnittelu – jaa alue eri vyöhykkeisiin

Kattoterassin suunnittelutakka ulkotelevisiolattia

Niille, jotka haluavat kattopuutarhan tai ulkotilan, yksityiskohtainen suunnittelu ja organisointi on elintärkeää. Suurin haaste Keeleylle ja hänen tiimilleen kattoterassin suunnittelussa oli logistiikka. Ylelliset asunnot ovat toisella tasolla kaupallisen yksikön yläpuolella, joten kaikkien laitteiden, materiaalien ja huonekalujen esille tuominen vaati luovuutta. Raskaammille elementeille käytettiin nosturia, kun taas osa kasvimateriaalista siirrettiin hississä.

“Ole valmis käyttämään enemmän rahaa kattoterassin suunnitteluun tai uudistamiseen kuin sen rakentamiseen maahan”, Keeley varoittaa. Katon rakennustyöt ovat kalliimpia edellä mainituista syistä ”, hän lisää.

Kattoterassin suunnittelu – aurinko- ja tuulisuoja ovat etusijalla

Kattoterassin muotoilu istuinalueella koristeltu palokulho puutarhalamput

Maalla työskennellessä puut tarjoavat tiheän varjon ja toimivat tuulensuojana. Katolla voi joskus olla äärimmäisiä työolosuhteita, aurinko ja tuuli voivat olla lähes sietämättömiä, joten suojaaminen näiltä kahdelta on ensisijainen tavoitteemme. Keeleyn telttapaviljonki oli rakennettu yhdelle terassista, joka heittää varjoja istuinalueen päälle. “Koska tuulet ovat täällä joskus erittäin voimakkaita – jopa 60 mph, kiinnitimme rakenteen teräsosilla kattopalkkien alle”, hän selittää. Tämän terassin toisella alueella oli jo tarpeeksi varjoa, asuntoon kiinnitettiin setripergo. Lisäksi Keeley suosittelee sisäänrakennettuja säilytyspaikkoja huonekalutyynyille ja tyynyille, jotka voimakas tuuli voi helposti puhaltaa pois. Yhdellä sen terasseista on ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaapit, jotka palvelevat tätä tarkoitusta.

Kattoterassin suunnittelu – oikea yksityisyysnäyttö

Kattoterassin suunnittelu ruokailutila ulkotuolit verhoilu

Kattoterassit ovat yleensä kaupungin keskustassa, missä rakennukset ovat hyvin lähellä toisiaan ja näkymä ei ole aina paras. Nämä asunnot eivät ole Manhattanin keskellä, joten Keeleyn oli otettava huomioon naapureiden läheisyys. “Vain kaide erotti nämä terassit toisistaan, ja ne tarjoavat periaatteessa vähän yksityisyyttä”, hän muistelee. Aitapaneelit ja laatikkosuojat auttavat erottamaan kaksi aluetta selvästi. Laatikon suojauksia on myös käytetty estämään ei -toivotut näkymät, jotta voidaan katsoa kaukaisuuteen Ozark -vuorilla.

Kattoterassin suunnittelu – kasvit valita

Katolla design puu aidat tuolit puinen pöytä

“Tiesimme alusta alkaen, että näiden terassien tulisi olla sisätilojen laajennuksia puutarhan elementteillä”, Keeley sanoo. Tämä tarkoitti, että siellä tarvittiin enemmän kuin koristekasveja. Molemmilla terasseilla pehmustettiin muotoilua pehmustetuilla huonekaluilla. Jokaisella patiolla on myös tulipalo, joka lämmittää ulkoilmaa kylminä iltoina, kun asunnonomistajat haluavat katsella jalkapalloa ulkona katolla, ulkona.

Suunnittele kattoterassi – lattian tulee olla luistamaton

Kattoterassin suunnittelu takan lattialaatat puukalusteet

Jokaisen terassin lattia on myös valittu huolella. “Alun perin molemmat kannet oli päällystetty puulla, mutta halusin jotain, joka olisi parempi paljaille jaloille”, Keeley sanoo. Yhdelle terassille hän valitsi kierrätetyn Trex-terassin, jossa on puinen ilme, joka on helppohoitoinen ja luistamaton, joten omistajan lastenlapsilla ei ole liukastumisvaaraa. Toisella terassilla kvartsiittilaatat tarjoavat sileän, viileän ja tyylikkään pinnan.

Suunnittele kattoterassi – näin ammattilaiset tekevät sen

Kattoterassin suunnittelu valaistusideoita ilta ulkona

Kun suunnittelet omaa kattoterassia, on tärkeää ensin varmistaa, että terassi sopii elämäntyyliisi. Näiden alueiden ensisijainen tehtävä on toimia perheen ja ystävien kohtaamispaikkana. Jokaisella terassilla on ruokailu- ja oleskelutilat sekä ulkokeittiö. Molemmilla perheillä on kuitenkin uudet kodit, joissa he voivat viettää osan ajastaan. Kattoterassit vaativat myös vähäistä huoltoa. Tästä syystä Keeley piti vihreän mahdollisimman pienenä ja asensi automaattisen tippakastelun. “Tämä automaattinen tiputus kastelujärjestelmä estää kasveja kuivumasta liian nopeasti, koska ne altistuvat äärimmäiselle stressille täällä”, hän korostaa.

Kattoterassi on jaettu eri vyöhykkeisiin

Kattoterassi design patio puutarhakalusteet lounge -sohvat

Projekti: DK -muotoilu

Previous Post
Remontoitu moderni asunto, jossa on tyylikäs sisustus
Next Post
Kukkien tekeminen lasten kanssa paperista, huopasta ja muovista – 16 luovaa ideaa