15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutarhan koristelu – modernien veistosten salaperäinen viehätys

koristelu puutarhan musta-kiilto-abstrakti-pohjaan

Vihreät kasvit ja kolmiulotteiset hahmot näyttävät täydentävän toisiaan salaperäisellä tavalla, ikään kuin ne olisi luotu toisilleen. Vihreä korostaa viivojen harmoniaa ja veistosten siluetteja, jotka ovat hajallaan puutarhassa, mikä tekee niistä todellisen taideteoksen. Yhden sellaisen kanssa Puutarhan koristelu et koskaan tunne yksinäisyyttäsi ja voit aina nauttia vapaa -ajastasi siellä.

Puutarhan koristelu – veistokset modernin puutarhasuunnittelun elementtinä

koristelu puutarhapallo-metalli-pohja-kivi-laventeli

Puutarhahahmoja valittaessa ja sijoitettaessa on noudatettava muutamia sääntöjä, jotta niiden viehätys ei katoa. Jälleen harmonian ja tyylin lait vallitsevat kaikille Puutarhan koristelu jota meidän on myös harkittava.

Kun sisustat ulkoaluetta, olet jälleen valinnanvarainen. Sinulla voi olla varaa todelliseen taideteokseen, veistokseen. Valikoima on valtava, ensinnäkin mitä veistos tarkalleen edustaa ja toiseksi mistä materiaalista se on tehty. Nämä puutarhan taideteokset voivat periaatteessa olla realistisia tai abstrakteja. Ne on valmistettu kivestä (graniitti, marmori), teräslevystä, valettu tai maalatusta metallista, takorauta, keraamiset laatat tai puu. Nämä ovat melko kalliita taideteoksia, eikä kaikilla ole varaa tällaiseen puutarhahahmoon.

Puutarhan koristelu – kuinka valita oikeat veistokset

koristelu puutarhan kierre-hopeapenkki-punainen-aksentti-terassille

Vaihtoehto veistoksille kuten Puutarhan koristelu ovat kolmiulotteisia hahmoja, joita löytyy jokaisesta puutarhakeskuksesta. En sanoisi niitä ainutlaatuisiksi, mutta heillä on outo kosketus ja hyvä mieli. Tällaiset hahmot on yleensä valmistettu värillisestä lasikeraamisesta, metallista tai muovista. Valinta riippuu mieltymyksistäsi ja budjetistasi.

Veistokset ja koristehahmot on valittava huolellisesti niiden ulkonäön, koon ja viimeistelyn mukaan. On tärkeää, että ne ovat sopusoinnussa talon tyylin ja maiseman kanssa. Klassiset marmoripatsaat olisivat melko naurettavia maaseudulla. Toisaalta iloiset, värikkäät keraamiset kanat, jotka ovat hajallaan ruohoon, näyttävät kitšiltä klassisesti suunnitellussa puutarhassa.

Koordinoi veistosten koko puutarhan koon kanssa

koristelu-puutarhaan-kultarenkaat-idea-nurmikko-minimalistinen

Tehtävä Puutarhan koristelu on yhdistää ympäröivä tila ja siten tulla huomion keskipisteeksi. Ne lisäävät paljon väriä ja rakennetta puutarhan eri osissa. Pieni sisäpiha näyttää mielenkiintoiselta ja erilaiselta koristeellisilla hahmoilla, sitä laajennetaan visuaalisesti, kun hahmot luovat tämän optisen illuusion avaruudesta. Suuri puutarhahahmo on erittäin silmiinpistävä ja se on sijoitettava huolellisesti joko huomion keskipisteeseen tai nurkkaan, jossa se ei herätä niin paljon huomiota.

Puutarhahahmojen koko on myös erittäin tärkeä. Pienet hahmot menetetään valtavalle sisäpihalle, ja suuret tarvitsevat tarpeeksi tilaa ollakseen kunnolla havaittuja. Usein riittää, kun valitset tyylikkään hahmon, joka tuo puutarhaan paljon viehätystä. Puutarhan tyylistä riippuen voit myös järjestää hahmoja. Esimerkiksi maaseudun pihalla kukkojen ja kanojen ryhmä poikasien tai kanojen kanssa näyttää hyvältä. Tai miten löytää etanaperhe siellä ruohikosta? Eikö olekin siistiä? Joten voit tehdä sävellyksen useista pienistä koristehahmoista, jotka on tietysti valittu temaattisesti. Jos sinulla on tarpeeksi suuri piha ja haluat nauttia muutamasta veistoksesta ja veistosryhmästä, aseta ne niin, että enintään kaksi putoaa näkyviin. Näin vältetään irtisanomisen vaikutelma.

Sovita puutarhan sisustus harmonisesti ympäristöön

koristelu-puutarhaan-moderni-lampi-idea-sauvat-metalli

the Puutarhan koristelu tulee sopia harmonisesti ympäristöön. Sen on oltava huoneen orgaaninen osa ja animoitava houkuttelevia alueita visuaalisen kuvan muuttamiseksi. Voit miettiä kahdesti, mihin haluat sijoittaa puutarhan koristeen. Esimerkiksi sinulla voi olla joitain puutarhahahmoja aivan sisäänkäynnin kohdalla, joten ne näkyvät välittömästi ja toivottavat vieraasi aina lämpimästi tervetulleiksi! Jotkut puutarhahahmot voidaan piilottaa puutarhan nurkkaan yllätyselementtinä, ja värikäs hahmojoukko voidaan sijoittaa ulos, vihreän ruohon väliin. Voi kyllä, miksi ei voisi olla joukko pieniä hahmoja etuovelle kulkevan polun kummallakin puolella? Se näyttää erittäin siistiltä, ​​eikö niin? tai?

Korosta veistosten kauneutta kasveilla

koristeellinen, alkuperäinen, moderni muotoilu, englantilainen piha

Puutarhahahmojen tulee sopia yhteen kasveidesi kanssa, koska ne luovat “elävän” kehyksen tai taustan. Jokainen pitkänomainen muoto on korostettu, pystysuorat viivat korostavat kukkapenkkien ja nurmikon tason perspektiiviä ja tasapainoa. Tämä katkaisee holkkien pitkän vaakasuoran viivan. Värikkäitä keraamisia hahmoja menetetään kukkivien kukkien keskelle, mutta ne näyttävät paljon paremmilta vihreällä nurmikolla. Jos haluamme korostaa veistosten ja puutarhahahmojen kauneutta, kasvien ei pitäisi hallita, vaan niiden tausta. Tässä kuvassa ovat fantastisen kauniita veistoksia David Harber.

Moderni puutarhaveistos puusta ja lasista

Puutarhan sisustusideoita lasi alkuperäinen, luova, tilaa säästävä

Puutarhan sisustus integroidulla valaistuksella

Suihkulähteet, jotka on rakennettu metalliseen puutarhahahmoon alkuperäisessä muodossa

Piristä puutarhalampi – metalliveistoksella

Puutarhavedessä on moderni tyylikäs puutarhalampi

Klassinen englantilainen puutarha

Suunnittele puutarhan sisustusideoita veistoksia vesiominaisuuksia englantilainen puutarha

Sisustusideoita kuvat Englantilainen korkealaatuinen veistos

Puupohjainen Hercken -kasvien pystysuora viherryttävä ristikko

koristele kauniita ideoita metallisia puutarhahahmoja huvimaja

Välimeren tyyliin elävät metallihahmot koristelu veistos allas

Metalliset pensaskasvit korostavat kevätpuita

luo nykyaikaisia ​​metallisia puutarhan sisustusideoita kuvia yksityisyysnäyttö

Sisustusideoita vesi ominaisuuksia veistoksia metallipuita perennat

Metallinen moderni puutarhasuunnittelu alkuperäisiä luovia sisustusideoita

Koristeelliset metalliveistokset ruosteettomia ideoita kauniisti tyylikkäitä

Previous Post
Mitkä ovat kynsilakan trendit kesällä 2014
Next Post
Mielenkiintoinen idea puutarhan suunnitteluun tekee puutarhanhoidosta helppoa