15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hedelmäkalorit – tärkein tieto terveelliseen ruokavalioon yhdellä silmäyksellä!

Missä hedelmissä on vähiten kaloreita vesimeloni kcal 100 g

Opimme lapsena, että hedelmät ovat terveellisiä. Se on luonnollinen ja täynnä arvokkaita vitamiineja, kivennäisaineita, kuitua ja antioksidantteja. Tästä syystä sen pitäisi olla olennainen osa terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Mutta missä hedelmissä on vähiten kaloreita ja missä eniten? Mitkä ovat parhaita hedelmiä laihtumiseen ja sisältävät vähiten fruktoosia? Kaikki tämä ja paljon muuta tietoa hedelmien terveysvaikutuksista sekä muutama yksityiskohtainen hedelmäkaloritaulukko löytyvät artikkelistamme!

Hedelmäkalorit – Nämä ovat parhaita hedelmiä laihtumiseen

Kirsikat Kalorit 100 grammaa Missä hedelmissä on eniten kaloreita

Saksan ravitsemusyhdistyksen mukaan sinun pitäisi syödä 5 annosta hedelmiä ja vihanneksia päivässä, jaettuna kahteen annokseen hedelmiä ja 3 annokseen vihanneksia. Useiden tutkimusten mukaan yksi annos hedelmiä päivässä vähentää sydänsairauksien riskiä 7%. Yleensä hedelmiä pidetään vähäkalorisina ja erittäin kuitupitoisina. Kaikki hedelmät eivät kuitenkaan ole tasa -arvoisia – jotkut lajikkeet sisältävät paljon vähemmän kaloreita kuin toiset. Missä hedelmissä on vähiten kaloreita? Seuraavassa olemme koonneet yksityiskohtaisen luettelon vähiten kaloreista hedelmistä, joita voit nauttia milloin tahansa ilman katumusta.

Vähäkaloriset hedelmät Acerola -kirsikat, jotka ovat parhaita hedelmiä laihtumiseen

 • Acerola -kirsikoissa on 20 kaloria 100 grammaa kohti ja saavuttaa listamme ensimmäisen sijan. Niille on ominaista hieman hapan maku ja ne ovat täynnä arvokkaita ainesosia. Kourallinen herkullisia kirsikoita kattaa päivittäiset C -vitamiinitarpeesi.
 • Mansikat sisältää vain 32 kaloria 100 grammaa kohden ja ovat toinen erittäin vähäkalorinen hedelmä. Makeat, punaiset hedelmät ovat myös erittäin terveellisiä – ne tarjoavat sinulle rautaa, sinkkiä, kaliumia ja kalsiumia ruokavalion aikana.
 • Voit vapaasti ottaa sen Cantaloupe meloni, koska tämä herkullinen hedelmä on 34 kaloria 100 grammaa kohti ja se on erittäin runsaasti A -vitamiinia..
 • Mitä tulee vähäkalorisiin hedelmiin, vesimeloni on pakollinen. Tämä herkullinen virvoke koostuu yli 90% vedestä ja sisältää vain 38 kaloria 100 grammaa kohti.
 • Jogurtin tai kvarkin kanssa aamiaiseksi tai vain herkullisena välipalana – Vadelmat maistuvat uskomattoman hyvältä ja sisältävät paljon arvokkaita antioksidantteja.

Kuinka monta kaloria omenoilla on kh huonoja hedelmälajikkeita kcal omena

 • Vaikka Greippi eivät ole erityisen suosittuja katkeran maun vuoksi, ne ovat epäilemättä yksi terveellisistä hedelmistä. Lisäksi he ovat vain 38 kaloria 100 grammaa kohti erittäin hyvä hahmollesi.
 • 100 grammaa mustikoita nosta se vain esille 36 kaloria ja sisältävät monia antioksidantteja, jotka suojaavat sydän- ja verisuonijärjestelmää.
 • Eksoottinen papaija on erittäin maukas, vähäkalorinen hedelmä ja vain siksi 36 kaloria 100 grammaa kohti sinun ei tarvitse huolehtia ruokavaliostasi välipalan aikana. Kypsänä maku on erittäin makea ja mehukas, ja kypsänä se maistuu katkeralta ja hapokaltaalta. Papaija sisältää myös runsaasti papaiineja – entsyymejä, jotka nopeuttavat rasvanpolttoa ja auttavat sulattamaan proteiineja.
 • Persikat sisältävät paljon A- ja C -vitamiineja, rautaa, kaliumia ja sinkkiä ja sisältyvät 41 kaloria 100 grammaa kohti täydellinen terveellinen välipala vaihtoehto kesällä.
 • Aprikoosit ovat erittäin terveellisiä hedelmiä ja tarjoavat vain 47 kaloria 100 grammaa kohti. Lisäksi ne sisältävät runsaasti A -vitamiinia, jolla on positiivinen vaikutus näköön.

Vähäkaloriset hedelmät – tältä näyttää 100 kaloria hedelmäannoksessa!

punaisten rypäleiden kaloritaulukko, jonka hedelmät ruokavalion mustikoilla kcal

Vesimeloni 350 grammaa
mansikka 300 grammaa
Cantaloupe meloni 270 grammaa
persikka 250 grammaa
karhunvatukka 230 grammaa
ananas 225 grammaa
luumu 215 grammaa
oranssi 195 grammaa
vadelma 190 grammaa
Omena 185 grammaa
Mustikka 175 grammaa
päärynä 170 grammaa
kiivi 165 grammaa
kirsikka 140 grammaa
rypäleen 140 grammaa
banaani 120 grammaa

Missä hedelmissä on vähiten hiilihydraatteja??

Kirsikat kcal 100 grammaa Ovatko marjat vähähiilihydraattisia hedelmäkalorisia pöytämansikoita

Hedelmäkalorien lisäksi muillakin tekijöillä on suuri merkitys terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion kannalta. Hedelmien makea maku johtuu sokeripitoisuudesta, ja joissakin hedelmätyypeissä esiintyvä fruktoosin määrä on yllättävän korkea. Vähähiilihydraattisella ruokavaliolla vältetään kaikki hiilihydraatteja sisältävät elintarvikkeet. Mutta jos syöt oikeita hedelmiä oikeina määrinä, voit edelleen hyötyä monista terveyshyötyistä, joita jotkut hedelmät tarjoavat meille. Lue lisää siitä, missä hedelmissä on vähiten hiilihydraatteja 100 grammaa kohden.

 • 100 grammaa vesimelonia Sisältää A- ja C -vitamiinien lisäksi vain kaliumia ja magnesiumia 7,66 grammaa hiilihydraatteja. 
 • Mansikat on vain 5.68 Grammaa nettohiilihydraatteja.
 • Kanssa Karhunvatukat vastaanottaa 4,31 grammaa hiilihydraatteja.
 • Vadelmat ovat kanssa 5,44 grammaa  myös erinomainen valinta matalan kh: n hedelmille.
 • Vaikka ne ovatkin erittäin makeita ja mehukkaita, syö niitä Persikka vain 8,04 hiilihydraattia. Yhdistettynä raejuustoon ne ovat täydellinen vähähiilihydraattinen välipala kesäksi.
 • Mandariinit ovat yksinkertaisesti osa talvea 8 grammaa hiilihydraatteja voit nauttia niistä ilman katumusta.
 • kiivi ei ole vain vähäkalorinen hedelmä, vaan myös erittäin hyvä K -vitamiinin lähde. Monien kivennäisaineiden, kuten kalsiumin, kaliumin ja sinkin, lisäksi se sisältää myös vain 8 grammaa hiilihydraatteja.

Ja missä hedelmissä on paljon hiilihydraatteja?

Vähäkaloriset hedelmät Terveiden hedelmien taulukko Hedelmät, joissa on vähän hiilihydraatteja

Itse asiassa on olemassa monia terveitä hedelmiä, joissa on erittäin korkea hiilihydraattipitoisuus ja jotka eivät sovellu lainkaan vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Kaikki hedelmätyypit, joissa on yli 20 grammaa hiilihydraatteja yhdessä annoksessa, ovat sitten täysin tabu.

 • Keskikokoisessa banaanissa on 27 grammaa hiilihydraatteja ja siksi se ei sovellu kaikille, jotka syövät vähähiilihydraattista ruokaa.
 • Aivan kuten useimmat sitrushedelmät, herkulliset mangot ovat valitettavasti myös täynnä hiilihydraatteja. Yksi Mangossa on noin 28 grammaa hiilihydraatteja, mutta voi kattaa myös 80% päivittäisestä C- ja A -vitamiiniannoksestasi..
 • Vaikka ananas on erittäin vähäkalorinen (50 kaloria 100 grammaa kohti), mikä ei tarkoita, että se olisi vähähiilihydraattinen. Herkulliset hedelmät päätyvät 22 grammaa hiilihydraatteja listallamme numero 3.
 • Yllättäen on keskikokoinen omena 25 grammaa hiilihydraatteja.
 • Kuivattu hedelmä sisältävät pienemmän vesipitoisuuden kuin tuoreet hedelmät ja sisältävät siksi erittäin paljon hiilihydraatteja. Arvot ovat yleensä noin 70 grammaa hiilihydraatteja 100 grammaa kuivattuja hedelmiä kohden.

Missä hedelmissä on vähiten fruktoosia??

Tuore ananas kcal 100 grammaa, joka hedelmiä vähähiilihydraattiseen ruokavalioon hedelmiä laihtuminen

Epäilemättä kaikki tuoreet hedelmät ovat terveellisiä ja erittäin maukkaita. Mutta vaikka useimmat hedelmät ovat vähäkalorisia, sokeripitoisuus on yleensä paljon korkeampi kuin luulet. On tieteellisesti todistettu, että sen sisältämä fruktoosi ei ole terveellisempää kuin tavallinen pöytäsokeri. Erityisesti jos haluat rajoittaa sokerin kulutusta hieman, sinun tulee olla hyvin varovainen, kun valitset kulutettavia hedelmiä. Alla on erilaisia ​​hedelmiä, joiden sokeripitoisuus on matala, keskikokoinen ja korkea.

 • Sitruunat sisältävät vain 2,5 grammaa sokeria ja 30 kaloria 100 grammaa kohden. Vaikka ne eivät sovellu välipaloille, ne sopivat erinomaisesti erilaisiin salaattikastikkeisiin ja smoothieihin. Ne kattavat myös puolet päivittäisestä C -vitamiinitarpeestasi, ja niiden sisältämällä hapolla on antibakteerinen vaikutus ja se auttaa ruoansulatusongelmissa.
 • Vesimelonit sisältävät 6 grammaa sokeria 100 grammaa hedelmää kohden ja kuten mainittiin, ne sisältävät runsaasti C- ja A -vitamiineja, mikä tekee niistä erittäin hyvää iholle ja hiuksille.
 • Guava on vähän tunnettu sitrushedelmä, joka yllättäen kuuluu marjoihin. Se on erittäin runsaasti C -vitamiinia, rautaa, kalsiumia ja kaliumia. Ja vain 6,7 grammaa sokeria hän on myös hahmoystävällinen.
 • Sisältää 37 kaloria ja 7 grammaa sokeria laske Piikikäs päärynä terveellisin ja vähäkalorisin hedelmä koskaan. Mutta koska ne eivät kypsy, sinun tulee aina käyttää kypsiä hedelmiä ostaessasi.

Sokeripitoisuus hedelmätyypeissä – yksityiskohtainen taulukko

Hedelmäkalorit taulukko terveitä hedelmiä laihtuminen

papaija 2,4 grammaa
Karhunvatukat 4,8 grammaa
Vadelmat 4,9 grammaa

Mansikat 4,9 grammaa
Vesimeloni 6 grammaa
mustikoita 6 grammaa
Greippi 7 grammaa
Kirsikat 8 grammaa
Nektariinit 8 grammaa
Persikat 8 grammaa
oranssi 8,3 grammaa
kiivi 9 grammaa
Aprikoosit 9 grammaa
päärynä 10 grammaa
ananas 10 grammaa
luumu 10 grammaa
tangeriini 10 grammaa
Omena 10,5 grammaa
Passion hedelmä 11,2 grammaa
Hunajameloni 12,5 grammaa
mango 12,5 grammaa
Litsi 15 grammaa
viinirypäleitä 16 grammaa
granaattiomena 16,2 grammaa
Banaanit 17,5 grammaa

Milloin on paras aika syödä hedelmiä??

Hedelmäkaloritaulukko Hedelmät, joissa on vähiten fruktoosia

Aamulla, keskipäivällä tai illalla – hedelmät ovat yleensä terveitä milloin tahansa vuorokauden aikana. Jotta voisimme hyötyä kaikista sen tarjoamista terveyshyötyistä, meidän on kuitenkin noudatettava muutamia sääntöjä.

 • Jotta hedelmät voivat tukea kehon vieroitusta ja terveelliset ravintoaineet imeytyvät paremmin, sinun pitäisi Syö hedelmiä aina tyhjään vatsaan. Jos hemmottelet itseäsi herkullisella hedelmäsalaatilla illallisen jälkeen, fruktoosi vapautuu vatsaan ja alkaa käymiseen muun vatsan sisällön kanssa. Koko asia voi johtaa suuriin vatsan ja suoliston ongelmiin.
 • Herkkä vatsa ja närästys sinun tulisi välttää illalla kaikkia happamia hedelmiä, kuten omenaa tai ananasta.
 • On parasta nauttia hedelmistä vain iltapäivään asti – Joskus hedelmiä ei voida sulattaa kunnolla illalla ja ne jäävät paksusuoleen, mikä puolestaan ​​voi johtaa unihäiriöihin ja vatsan turpoamiseen. Tai jos sinulla on joskus ruokahalu siihen, mieluummin vähäsokerisia hedelmiä ja jos mahdollista, kävele lyhyesti sen jälkeen.

Marjat hedelmät kaloreita ja terveysvaikutuksia 

missä hedelmissä on vähiten hiilihydraatteja kaloripöytä mansikat mustikat kcal

Riippumatta siitä, ovatko vadelmat, mansikat, karhunvatukat jne. – pienet hedelmät ovat erittäin terveellisiä ja sisältävät monia vitamiineja ja ravintoaineita. Ne tukevat myös immuunijärjestelmää ja viimeisimpien tutkimusten mukaan vähentävät sydänkohtausten riskiä jopa 60%. Seuraavassa on lisätietoja pienten voimahedelmien terveysvaikutuksista.

 • Kuinka paljon kaloreita mansikoilla on?, olemme jo maininneet. Ne sisältävät vain 34 kcal / 100 grammaa, ja ne ovat erittäin vähäkalorisia, mutta sisältävät kuitenkin paljon enemmän C -vitamiinia kuin sitruunat. Ne sisältävät myös paljon kaliumia, kalsiumia, rautaa ja foolihappoa ja auttavat anemiassa tai erilaisissa suolisto -ongelmissa.
 • Vadelmat Kaloreita 100 grammaa on 33. Pienet hedelmät sisältävät runsaasti B -ryhmän vitamiineja, rautaa ja fosforia, jotka ovat hyviä aineenvaihdunnalle ja verelle. Ne sisältävät myös antosyaaneja – aktiivisia ainesosia, jotka viimeisimmän tutkimuksen mukaan estävät syöpää.
 • Mustikoita, tai tunnetaan myös mustikoina, stimuloivat suolistoa ja tukevat veren muodostumista. Ne myös vahvistavat silmiä ja niiden sisältämät tanniinit auttavat ripulia vastaan.

Mustikat kcal 100 grammaa Kaloripöytämarjat kh köyhät hedelmät

 • Karhunvatukat sisältävät 43 kaloria 100 grammaa kohti ja niiden korkean kalsium-, kalium- ja magnesiumpitoisuuden vuoksi ne ovat erittäin hyviä lihaksillemme ja luillemme. Ne ovat myös erittäin runsaasti C-, A- ja E -vitamiineja ja sisältävät paljon rautaa, kaliumia, kalsiumia, karoteenia, magnesiumia sekä hedelmähappoja ja pektiiniä. Superhedelmillä on anti-inflammatorisia vaikutuksia, ne edistävät veren muodostumista ja auttavat kuumetta.
 • Herukoissa on 36 kaloria 100 grammaa kohti myös erittäin vähäkalorisia ja samalla terveellisiä hedelmiä. Koska ytimet ovat erittäin runsaasti gamma -linoleenihappoja, ne ovat erittäin hyviä ihollesi ja voivat joissakin tapauksissa auttaa neurodermatiitin torjunnassa. Ne sisältävät myös runsaasti C -vitamiinia, rautaa, kaliumia ja kalsiumia. Korkean kuitupitoisuuden ansiosta ne alentavat kolesterolia ja auttavat ruoansulatusongelmissa.
 • Karpaloita on useimmiten saatavana kuivatussa muodossa. Kuitenkin, jotta voit nauttia kaikista heidän tarjoamistaan ​​terveysvaikutuksista, ne on parasta nauttia tuoreina. Tuoreet karpalot ovat paitsi erittäin terveellisiä myös vähäkalorisia – niissä on vain 45 kaloria 100 grammaa kohti. Koska niillä on runsaasti antioksidantteja ja toissijaisia ​​kasviaineita, niillä on anti-inflammatorinen vaikutus ja ne suojaavat sinua monilta sairauksilta.

Kuinka paljon kaloreita banaaneissa on ja kuinka hyvä ne ovat terveydellesi??

kcal banaani hedelmät kalorit taulukko fruktoosi osoitti hedelmiä laihtuminen terve

Banaanit ovat erittäin maukkaita ja erittäin suosittu välipala jokaiselle, joka etsii terveellistä ruokavaliota. Kaloreita banaanissa on noin 110 ja hiilihydraatteja noin 30.

 • Eksoottiset hedelmät sisältävät monia välttämättömiä ravintoaineita, kuten magnesiumia, kaliumia, kalsiumia ja rautaa, jotka ovat erittäin tärkeitä kehon uudistumiselle kuntoharjoittelun jälkeen. Tästä syystä kaikki urheilijat vannovat banaanien terveysvaikutuksia.
 • Lisäksi banaanit tarjoavat monia sydämen terveyttä ja ruoansulatuskanavan etuja.
 • Voimahedelmät sisältävät myös tryptofaania – proteiinia, jonka keho muuttaa serotoniiniksi. Tämä puolestaan ​​lisää mielialaa ja takaa rentoutumisen, ja sillä on suuri merkitys masennuksen torjunnassa.
 • Banaanien sisältämä rauta stimuloi hemoglobiinin tuotantoa, mikä voi auttaa anemiassa.

Hedelmäkalorit – Kuinka monta kaloria omenoilla on ja terveyshyötyjä?

Hedelmäkalorit omena laihtuminen terveiden hedelmien kalorien luettelo

“Omena päivässä pitää lääkärin loitolla” – luultavasti useimmat teistä tuntevat vanhan sanonnan. Keskikokoisessa, noin 180 gramman omenassa on 95 kaloria ja noin 25 grammaa hiilihydraatteja. Omenat ovat Saksasta eniten syötäviä hedelmiä hyvästä syystä – ne sisältävät yli 30 tärkeää mineraalia ja hivenaineita, mukaan lukien paljon rautaa ja kaliumia. Koska suurin osa flavonoideista, polyfenoleista, kuidusta ja vitamiineista on iholla, sinun tulee aina syödä omenoita kuorimattomina. Mutta kaikki omenat eivät ole samanlaisia ​​- ainesosien koostumus vaihtelee lajikkeesta riippuen. Mitkä ovat terveellisimpiä omenalajikkeita ja sisältyykö sinun? Kerromme sinulle siitä hetken kuluttua!

 • Koska vanhemmat omenalajikkeet ovat vähemmän jalostettuja verrattuna uusiin lajikkeisiin, ne ovat paljon terveempiä. Näitä ovat esimerkiksi: Boskoop, Cox Orange, Berlepsch, Goldparmäne, Ingrid Marie ja Idared.
 • Mummi Smith on yksi suosituimmista omenalajikkeista ja on todellinen monipuolinen. Vihreät, hapan omenat ovat niin runsaasti C -vitamiinia, että 100 grammalla omenoita on sama vaikutus kuin 400 mg: lla puhdasta C -vitamiinia apteekista. Lisäksi ne sisältävät runsaasti magnesiumia ja kaliumia, jotka ovat hyviä hermoille.

Alhaisimpia hedelmiä Omena kcal 100 grammaa, joka on paras omenalajike

 • Elstar Omenat on ominaista mehukas ja makea maku. Ne sisältävät monia antioksidantteja ja bioaktiivisia entsyymejä, jotka suojaavat niveltulehduksilta ja edistävät immuunisolujen muodostumista.
 • Braueburn ovat erittäin mehukkaita ja sisältävät runsaasti klorogeenihappoa – kasvi -ainetta, joka tappaa onnistuneesti hampaiden reikiintymistä aiheuttavia bakteereja.
 • Boskoop omenoita sisältävät paljon pektiiniä ja varmistavat, että kolesteroli ja rasvat erittyvät helpommin. Tämä tekee niistä täydellisen omenalajikkeen laihtua.

Oranssi – Terveysvaikutukset ja oranssit kalorit

Oranssi kcal 100 g sitrushedelmiä vähähiilihydraattisen ruokavalion kaloripöydässä itäiset lajikkeet

Appelsiinit ovat alun perin peräisin Kiinasta ja niiden toinen nimi “Orange”, joka tarkoittaa “Apple from China”, kertoo jo sen. Hedelmäinen, maukas ja täynnä terveellisiä ainesosia – ei ole turhaa, että ne ovat maailman laajimmin kasvatettuja sitrushedelmiä. Keskikokoinen appelsiini, joka painaa noin 200 grammaa, koostuu 87% vedestä, sisältää vain 85 kaloria ja 11,8 grammaa hiilihydraatteja.

 • Kehomme ei pysty itse tuottamaan C -vitamiinia, joten meidän on otettava se ruoan kanssa. 2-3 appelsiinilla voit kattaa tämän vitamiinin päivittäisen tarpeen.
 • Appelsiinit sisältävät runsaasti rautaa, fosforia, foolihappoa ja monia B -ryhmän vitamiineja, jotka vahvistavat immuunijärjestelmää ja joilla on antioksidanttinen vaikutus.
 • Herkullisten sitrushedelmien magnesiumpitoisuutta ei myöskään pidä aliarvioida, ja mineraali on erityisen tärkeä luuston tiheydelle.
 • Koska appelsiinit sisältävät paljon kaliumia, niiden käyttö voi alentaa korkeaa verenpainetta.

Vesimelonin kalorit ja terveyshyödyt

Vähäsokeriset hedelmät vesimeloni kaloreita 100 grammaa, jotka hedelmät laihduttaessa

Vesimelonit ovat erittäin suosittu välipala erityisesti kuumina kesäpäivinä. Mutta hyvän maun lisäksi herkulliset hedelmät tarjoavat myös lukuisia terveyshyötyjä.

 • Vesimeloni koostuu 92% vedestä ja on siksi täydellinen janonpoistaja kesällä. 32 – tämä on tuoreen vesimelonin kaloreita 100 grammaa kohden ja se tekee siitä yhden parhaista hedelmistä laihtumiseen.
 • Ne sisältävät suuria määriä C-, A- ja B6 -vitamiineja, jotka ovat hyviä iholle, hiuksille ja silmille.
 • Ruoansulatusta säätelee korkea kuitupitoisuus.
 • Vitamiinien ja monien arvokkaiden ravintoaineiden lisäksi herkullinen vesimeloni sisältää erittäin suuren karotenoidipitoisuuden ja suojaa monia sairauksia, kuten astmaa, niveltulehdusta ja ateroskleroosia vastaan.
 • Vesimeloni on syvänpunaisen värinsä ansiota lykopeenille – hapettimelle, joka alentaa syöpäriskiä ja vahvistaa immuunijärjestelmää tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta.

Hedelmäkalorit eri melonilajeissa – hunajamelonin ravintoarvot 

Vesimeloni kcal 100 grammaa, jossa hedelmissä on eniten kaloreita

Vesimelonin lisäksi hunajameloni on myös erittäin maukas ja virkistävä välipala kesäksi. Jos etsit herkullisia hedelmiä laihtua, sinulle on suositeltavaa hunajameloni. 100 grammassa sitä on vain 55 kaloria ja 12 grammaa hiilihydraatteja. Sen kaloreiden lisäksi se on myös erittäin terveellistä ja sisältää suuria määriä C-, B1- ja B2 -vitamiineja. Tärkein vitamiini on kuitenkin provitamiini A, joka muuttuu elimistössä A -vitamiiniksi ja jolla on suuri merkitys silmille ja solujen kasvulle. Lisäksi hunajameloni sisältää runsaasti mineraaleja, kuten rautaa, kaliumia, kalsiumia, natriumia ja magnesiumia.

Cantaloupe melonin kalorit

Hedelmäkalorit, joiden hedelmäpiirakka vähähiilihydraattisessa ruokavaliossa Melon -lajikkeet Ravitsemukselliset arvot

Cantaloupe on suloisin melonilaji, ja vain 34 kaloria 100 grammaa kohden se on myös erittäin vähäkalorinen hedelmä. Mielenkiintoinen tosiasia on, että mitä pienempi meloni, sitä enemmän ravintoaineita ja vitamiineja se sisältää. Se sisältää suuria määriä C- ja B -vitamiineja, jotka vahvistavat immuunijärjestelmää ja varmistavat terveen hiusten kasvun. Vain 100 grammaa cantaloupe melonia kattaa enemmän kuin suositeltu päivittäinen A -vitamiinin tarve..

Galia -melonien ravitsemukselliset arvot ja terveyshyödyt

Hunajameloni kcal 100 g vähäkaloriset hedelmät vähähiilihydraattiset hedelmät taulukko

Galia -meloni on hunajamelonin ja cantaloupe -hybridi, ja se on kasvatettu Israelissa. Se sisältää runsaasti C- ja A -vitamiineja, monia bioflavonoites ja sisältää suuria määriä pektiiniä. Lisäksi herkulliset hedelmät sisältävät monia mineraaleja, kuten rautaa, kaliumia, kalsiumia ja natriumia. Ne takaavat terveen sydämen ja ovat hyviä lihasten aineenvaihduntaprosesseille.

Kuinka paljon kaloreita rypäleissä on??

Punaiset viinirypäleet kcal 500 g Missä hedelmissä on vähiten fruktoosia Vähähiilihydraattiset hedelmät

Korkeasta sokeripitoisuudesta huolimatta rypäleissä on vain 67 kaloria 100 grammaa kohden, joten jos kiinnität huomiota vain hedelmäkaloreihin, ne ovat täydellinen terveellinen välipala tien päällä.

 • Ne sisältävät myös paljon fenoleja ja flavonoideja – nämä ovat kasviaineita, jotka sieppaavat vapaita radikaaleja elimistössä ja vähentävät siten merkittävästi syöpäriskiä ja ehkäisevät valtimotautia.
 • Ne ovat erittäin tärkeä C-, A- ja K -vitamiinien lähde ja ne tarjoavat tärkeitä mineraaleja, kuten kuparia, rautaa, kaliumia ja magnesiumia.
 • Pienten, maukkaiden hedelmien päivittäinen kulutus stimuloi aineenvaihduntaa ja säätelee happo-emästasapainoa.
 • Punaisten rypäleiden ja vihreiden rypäleiden kalorit eivät juurikaan eroa toisistaan. Punaiset viinirypäleet sisältävät kuitenkin paljon enemmän resveratrolia – erittäin voimakasta kasviainesta, jonka monet tutkimukset ovat osoittaneet estävän sydänsairauksia ja torjuvan tulehduksia ja jopa kasvaimia.

Kaloripöydän hedelmät per 100 g

Oranssi kcal 100 g, joiden hedelmät sisältävät vähiten hiilihydraatteja

Omenan kalorit 52
Ananaksen kalorit 55
Aprikoosin kalorit 43
Päärynä kaloreita 55
Banaanien kalorit 88
Mustikoiden kalorit 35
Karhunvatukat kaloreita 43
Karpaloiden kalorit, tuoreet 46
Mansikat kaloreita 32
Viikuna kalorit 107
Greippi kalorit 50
Granaattiomena kaloreita 74
Hunajameloni kaloreita 54
Vadelmat kaloreita 36
Kiivi kaloreita 51
Kirsikat kaloreita 50
Mandariinin kalorit 50
Mango kaloreita 62
Passionhedelmien kalorit 97
Nektariini kaloreita 56
Papaijan kalorit 32
Luumu kalorit 47
Persikan kalorit 41
Raparperin kalorit 21
Vesimeloni kaloreita 30
punaiset rypäleet kaloreita 71
vihreiden rypäleiden kalorit 69
Sitruunan kalorit 29

Vihreät viinirypäleet kaloreita parhaita hedelmiä laihtuminen kaloritaulukko

Previous Post
Askartelu 2-vuotiaiden lasten kanssa-20 ideaa eri materiaaleista
Next Post
Tee pääsiäislahjoja itse – 9 hienoa ideaa ja ohjeita