15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

AFA -levät – 7 hyötyä terveydellemme

Vinkkejä-AFA-levät-superruoat-terveyshyödyt-

Orgaaniset sinilevät ovat yksi planeettamme ravitsevimmista superruoista. Sinilevien paras ja suosituin muoto ovat vihreät levät, jotka tunnetaan myös nimellä AFA-levät.

AFA -levät tulevat Klamath -järvestä, idyllisestä makean veden järvestä Yhdysvaltojen kansallispuistossa Oregonin osavaltiossa. AFA -levistä tuli nopeasti ravintolisä tuhansille terveyden harrastajille ympäri maailmaa. Sinilevät ovat luonnollinen ruoka, jossa on fantastinen valikoima erityisiä kasvikemikaaleja, ja se tarjoaa valtavan valikoiman antioksidantteja, mineraaleja, aminohappoja, vitamiineja, ainutlaatuisia entsyymejä ja ravintoaineita. AFA-levät ovat yksi rikkaimmista antioksidanttien ruokalähteistä, mukaan lukien karotenoidit (beetakaroteeni, lykopeeni ja luteiini), klorofylli ja fikosyaniini, joten se on epäilemättä superruoka.

sinivihreä-AFA-levät-klorofylli-superfoodin lähde

AFA -levän ominaisuudet

sinivihreä-AFA-levät-runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita

Tässä on joitain AFA -levän ominaisuuksia, joilla on poikkeuksellisia terveyshyötyjä:

– AFA -levät – yksi parhaista klorofyllin lähteistä

AFA on täynnä klorofylliä, joka auttaa rakentamaan verisoluja, torjumaan leukemiaa ja tiettyjä syöpätyyppejä, kuten iho- ja maksasyöpää.

Tutkimukset osoittavat, että klorofylli puhdistaa kehon raskasmetalleista, kuten kadmiumista ja elohopeasta, torjunta -aineista ja teollisista epäpuhtauksista, jotka kertyvät kehon eri osiin.

Vihreä pigmentti on erityisen tehokas kehon myrkyllisyyteen – yhdistyy myrkkyihin ja vapaisiin radikaaleihin ja neutraloi ne.

AFA -levät parantavat vastustuskykyä

sinivihreä-AFA-levät parantavat vastustuskykyä

AFA -levissä on korkea fykosyaniinipitoisuus sinisessä pigmentissä, mikä lisää vastustuskykyä stimuloimalla kantasolujen tuotantoa luuytimestä. Kantasolut ovat kaikkien solujen perusmuoto ja ne voidaan muuntaa mihin tahansa soluun, mukaan lukien T -solut, makrofagit ja vastaavat.

– AFA -levät auttavat ruoan imeytymisessä ja tukevat aineenvaihduntaa.

AFA -levät kuivataan erittäin alhaisissa lämpötiloissa, ne sisältävät suuren määrän entsyymejä. Ne auttavat ruoansulatusta, ravinteiden imeytymistä ja aineenvaihduntaa.

AFA -levät ovat hyviä antioksidantteja

Superfoods-Chlorella-AFA-Levät-hyvät antioksidantit

AFA sisältää runsaasti antioksidantteja. Urbino Carlon yliopiston Italiassa tekemät tutkimukset osoittavat, että AFA -levien käyttö antioksidanttina lievittää stressiä vapauttamalla vapaita radikaaleja.

Toisessa Japanissa tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että Klamath-järven sinilevät osoittavat merkittäviä antioksidanttisia vaikutuksia ja sisältävät adaptogeenia, joka auttaa kehoa sopeutumaan ja suojautumaan stressitekijöiltä.

– AFA -levät lataavat kehon vitamiineilla ja kivennäisaineilla

AFA -levät ovat erinomainen mineraalien lähde. Ne sisältävät kaikki 40 välttämätöntä ja tärkeää mineraalia, jotka ovat peräisin Klamath Seelta. Mineraalit ovat kehon atomimatriisi ja ne ovat välttämättömiä kaikkien kudosten rakentamiseksi, mukaan lukien luut, hampaat, iho, hiukset, kynnet, sisäelimet, lihakset, immuunijärjestelmä ja hermosto. Mineraalien lisäksi AFA on erinomainen B -vitamiinien lähde, sisältää huomattavia määriä B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B9- ja B12 -vitamiineja. Yleensä B -vitamiinit auttavat meitä stressiä vastaan, ne muuttavat tehokkaasti polysakkaridit ja muut hiilihydraatit glukoosiksi, mikä antaa keholle välittömästi energiaa ja kestävyyttä.

AFA on erinomainen omega-3-rasvahappojen lähde

spirulina-AFA-levät auttavat ruoan saannissa

AFA on erinomainen omega-3-rasvahappojen lähde. Ne sisältävät alfa-linoleenihappoja (ALA) ja omega-3-rasvahappoja. Lähes 50% AFA-levän rasvapitoisuudesta tulee näistä välttämättömistä omega-3-rasvahapoista. Omega-3-rasvahapot, kuten DHA ja ALA, parantavat immuniteettia houkuttelemalla immuunisoluja loukkaantumis-, kroonisen kivun ja soluvaurion kohteisiin. Näin ne rauhoittavat tulehdusta. On osoitettu, että omega-3-rasvahappojen terapeuttinen kulutus parantaa mielialaa ja verisuonijärjestelmää. Omega-3-rasvahapot estävät syöpäsolujen, rintasyövän, paksusuolen, haiman ja eturauhassyövän muodostumista.

Sinilevät – ravintolisä

spirulina-smoothie-tukee-aineenvaihduntaa

Lopuksi voimme tiivistää seuraavan:

AFA -levillä on voimakas detoksifikaatiovaikutus ja niiden avulla keho voi helpommin puhdistaa itsensä kertyneistä toksiineista. Tämä johtaa positiiviseen vaikutukseen aivoihin, mikä auttaa vähentämään masennuksen vaiheita. Lisäksi AFA -levät varmistavat korkean vastustuskyvyn arjen stressiä vastaan.

AFA -levät parantavat kehon vastustuskykyä, lisäävät fyysistä energiaa ja kestävyyttä harjoituksen aikana.

AFA -levät ovat erinomainen lisä päivittäiseen ruokavalioon. Ne lisäävät harvinaisten ravintoaineiden saantia, joita on vaikea saada tavallisella ruokavaliolla.

Previous Post
Taitettavat lautasliinat – 15 yksinkertaista ja tehokasta ohjetta
Next Post
Käsityöt paperilevyillä – 20 ideaa joululahjaksi lasten kanssa