15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ruokavalio ruoan yhdistämisen kautta – edut ja mitä pitää ottaa huomioon

ruoka, jossa yhdistyvät eläintuotteet vihannekset hedelmät vilja

Ruoan yhdistäminen tai oikea ruoan yhdistelmä on yksi terveellisen ruokavalion tärkeimmistä osista. Se mahdollistaa oikean ruoansulatuksen kehossa ja tukee aineenvaihduntaprosessien suotuisaa kulkua. Saadaksesi mahdollisimman paljon hyötyä ruoasta ja yhdestä Ruokavalio yhdistämällä ruokaa Piirtääksesi sinun on tiedettävä ruoansulatusprosessit.

Ravitsemuksen yhdistäminen vatsan hyvinvointiin

vatsan hyvinvointiruoka, joka yhdistää ruoansulatuksen terve sydän kädet

Ruokavalion yhdistäminen – Ruoan hajoaminen alkaa suussa, jossa hiilihydraattien, rasvojen ja sokereiden emäksinen pilkkoutuminen tapahtuu. Vatsa käsittelee proteiineja ja hajottaa edelleen kaikki hiilihydraatit, jolloin proteiinien ja rasvojen imeytyminen jatkuu ohutsuolessa. Ainoa hapan alue kehossa on vatsa. Sylki, suolet, veri ja imusolmukkeet ovat yksinkertaisesti emäksisiä.

Yhdistä ravitsemus – yhdistä salaatit oikein

valmistus salaattiruokaa yhdistämällä tomaatit leikattu puutarhasalaatti

Ruokavalion yhdistäminen – Keho tarvitsee yksinkertaisia ​​rakenteita toimiakseen normaalisti. Proteiinit jaetaan aminohappoihin, rasvat rasvahappoihin ja hiilihydraatit yksinkertaisiksi sokereiksi, joita puolestaan ​​käytetään uusiin tarkoituksiin. Monet sairaudet johtuvat vääristä elintarvikkeiden yhdistelmistä. Ruoka ei imeydy hyvin, minkä seurauksena fermentointi- ja mätänemisprosessi alkaa elimistössä. Tämä puolestaan ​​voi johtaa kehon myrkytykseen sekä moniin myrkkyihin ja haitallisiin jätteisiin kehossa. Jos esimerkiksi tunnet kaasuja vatsassasi, voit olettaa, että ne ovat kehossasi syntyneet huonon ruokayhdistelmän seurauksena.

Ravitsemuksen yhdistäminen – elintarvikkeiden erottaminen

ruoka terveellinen ruoka, jossa yhdistetään patonki purjoa paprikajuustoa kanaa

Ruoansulatuksen helpottamiseksi suosittelemme siksi syömään vain yhden tyyppistä ruokaa kerrallaan. Tätä tapaa yhdistää ruokavaliot kutsutaan mono -ruokavalioksi. Tätä ruokavaliota on kuitenkin vaikea noudattaa. Siksi on suositeltavaa löytää oikeat ruoan yhdistelmät, jotka auttavat ruoansulatusta.

Eläintuotteet ruokavaliossa elintarvikkeiden yhdistämisen kautta

ruoka, jossa yhdistyvät liha eläintuotteet juusto puulevy

Eläintuotteet, kuten juusto, munat, kala, liha, tulee syödä erikseen tai sulamisen helpottamiseksi yhdessä vihreiden lehtivihannesten, kuten salaatin, tillin, persiljan, jäävuorisalaatin, pinaatin, kurkun ja muiden kanssa. Yhdistettyä ruokavaliota varten syö vain yhden tyyppisiä eläintuotteita yhden aterian yhteydessä. Esimerkiksi vihreä salaatti juustolla tai vihreä salaatti raejuustolla. Kaikki muut yhdistelmät, kuten eläintuote eläintuotteella, eläintuote viljalla, palkokasveilla, siemenillä tai pähkinöillä, eivät sovellu. Olisi parasta syödä eläinperäisiä tuotteita illalla, vähintään 3 tuntia ennen nukkumaanmenoa. Tämä antaa keholle tarpeeksi aikaa hajottaa ja imeä koko ruoka.

Ruokavalio yhdistämällä ruokaa – siemeniä ja pähkinöitä

pähkinät ravitsemus mantelit pähkinä auringonkukansiemen pistaasipähkinät

Siemenet ja pähkinät voidaan myös yhdistää hyvin vihreisiin lehtivihanneksiin ruokavalion yhdistämiseksi, joissakin tapauksissa myös yhdessä tomaattien kanssa. Ne sisältävät runsaasti proteiinia, eikä niitä saa syödä yli 50 grammaa päivässä. Alustava käsittely, kuten liotus, helpottaa niiden sulamista. Nämä elintarvikkeet täyttävät kaikki proteiini-, rasva- ja hiilihydraattitarpeemme. Yhdistettyä ruokavaliota varten on suositeltavaa kuluttaa vain yksi lajike pähkinöitä tai siemeniä päivässä.

Viljat ja palkokasvit ruoan yhdistämisessä

ruoka, jossa yhdistyvät viljat ravitsemus riisi quinoa ruoka

Viljat ja palkokasvit voidaan yhdistää keskenään, ja siksi ne sopivat yhdistelmään ruokavalion ja ruoan yhdistämisen kanssa. Nämä yhdistelmät tarjoavat täydellisen proteiinin, joka korvaa lihan kokonaan. Jyvien ja palkokasvien yhdistelmä toimii erittäin hyvin ihmisille, jotka haluavat siirtyä kasvisruokaan. Helpoin keholle käsiteltävä jyvä on gluteeniton – hirssi, riisi, tattari, kvinoa, amarantti, maissi. Erilaisten kroonisten sairauksien yhteydessä on suositeltavaa käyttää vain gluteenittomia elintarvikkeita. Viljat ja palkokasvit sopivat parhaiten juurivihannesten, kuten porkkanan, punajuuren, kaalin, bataatin, punajuuren ja muiden kanssa, ruokavalion yhdistämiseen..

Ruoka, jossa ruokavalio yhdistetään vihanneksiin

tuoreet vihannekset ravitsemus porkkanat munakoiso tomaatit valkosipuli

Vihanneksia voidaan syödä mehuina ja käyttää yhdessä missä tahansa yhdistelmässä. Vihreät lehtivihannekset yhdistyvät hyvin proteiineihin (eläinruoat, siemenet, pähkinät). Juurivihannekset sopivat hyvin hiilihydraattipitoisten elintarvikkeiden (viljan) kanssa. Jotkut vihreät lehtivihannekset, kuten tomaatit, kurkut, puolimakeat ja hapan hedelmät, ovat myös sallittuja ruokavaliossa ruoan yhdistämisen kanssa. Ne voidaan yhdistää keskenään.

Ruokavalio yhdistämällä ruokaa – hedelmiä ja hedelmiä

hedelmäkori ravitsemus ruoka yhdistää banaanit ananas mango rypäleet

Hedelmät ovat jumalallista ravintoa ja edistävät hyvinvointiamme, varsinkin jos syöt yhden tyyppisiä hedelmiä aamulla tai juot hedelmämehua (yksin ja yhdessä). Terveet hedelmäyhdistelmät ruokavalion ja elintarvikkeiden yhdistämisen välillä voivat olla: Yhdistä makeat hedelmät juuri sellaisiin ja makeat puolimakeisiin hedelmiin.

Valmista mehut ruoan yhdistämistä varten

mehu hedelmä ruoka yhdistelmä appelsiini kiivi veri appelsiini

Jos kuitenkin todella haluat parantaa terveyttäsi ja saada parhaan mahdollisen hyödyn ruoasta ja ravitsemuksesta yhdistämällä elintarvikkeita, sinun on ensin puhdistettava ja puhdistettava kehosi ja koottava sitten oikeat ruokayhdistelmät.

puhdistaa kehon detox -ruokavalio ruoan avulla, jossa yhdistetään mehukasviksia

Me DeaVita -tiimissä suosittelemme, että syöt vain silloin, kun olet todella nälkäinen. Vasta sitten ruoansulatuskanavasi on valmis käsittelemään ja ottamaan ruokaa oikein.

Jyvät palkokasvit ruoka yhdistää perunat leipä riisi

syöminen salaatti ravitsemus lehtisalaatti tomaatit terve

ruoka yhdistäen aterian idea katkarapuja terveellisiä mereneläviä

ravitsemus ruoan kautta, joka yhdistää hyvinvoinnin mahalaukun suoliston ruoansulatuksen

Previous Post
Pisteiden ruokavalio – Tämä siisti taulukko auttaa sinua laihduttamaan
Next Post
Suunnittele oma kalenteri – 12 hyödyllistä käsityöideaa seinälle ja pöydälle