15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Uusi tutkimus osoittaa kahvin terveyshyödyt

I love coffeekuva kahvin juominen Päivittäinen kulutus on terveellistä

Me kaikki odotamme innolla kevättä. Pelkkä ajatus lämpimästä auringosta, kävelystä ulkona ja se, että voimme vihdoin laittaa talvitakkimme kaappiin, nostaa mieltämme. Mutta valitettavasti jokainen vuodenaikojen muutos vaikuttaa kehoomme. Tunnemme väsymystä emmekä voi keskittyä. Pitkä talvi ja lomat muuttavat kehomme, joka lisää muutaman kilon. Niistä pääsemiseksi keho tarvitsee apua. Se on puhdistettava toksiineista ja vapaista radikaaleista (epästabiileista molekyyleistä) eli puhdistettava, koska muuten ne voivat vahingoittaa solujamme ja DNA: ta. The kahvin terveelliset vaikutukset auta.

Kahvin terveelliset vaikutukset kehoomme

aromaattinen kahvikuppi juoma terveellistä keholle

Vaikka keho tuottaa myös omia antioksidanttejaan, se saa monipuolisemman ruoan ja juoman kautta. Ruoan antioksidantit estävät vapaita radikaaleja ja vähentävät joidenkin sairauksien, kuten syövän, kognitiivisen dissonanssin, niveltulehduksen, immuunihäiriöiden ja sydän- ja verisuonitautien riskiä, ​​International Food Information Councilin (IFIC) mukaan.

Kahvipavut aromaattinen kahvi-kerma kahvitaide-ideoita

American Journal of Clinical Nutrition -julkaisussa kahvi on 6. sijalla 50 parhaan antioksidantteja sisältävän ruoan joukossa. Sijoitus perustuu normaaliin annokseen sisältyvien antioksidanttien määrään. Vain jotkut hedelmät ja saksanpähkinät sisältävät enemmän kuin kahvia yhdessä annoksessa. Teoksessa “Kokeellinen biologia 2007” osallistujat väittävät, että kahvin terveelliset vaikutukset todennäköisesti pienentää Alzheimerin ja Parkinsonin taudin riskiä ja suojaa jossain määrin syöpää vastaan.

Mitkä aineet vaikuttavat kahvin terveelliseen vaikutukseen??

Kahvimaantieteellinen luova maailmankartta, joka on valmistettu kahvipavuista

Mukaan Dr. Rob van Damme, epidemiologian erikoislääkäri Harvardin kansanterveyskoulussa ja Harvardin lääketieteellisessä koulussa, osoittaa uusimman epidemiologisen tutkimuksen Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa, että liukoisen kahvin ainesosat, toisin kuin kofeiini, stimuloivat todennäköisimmin glukoosin aineenvaihduntaa . the kahvin terveelliset vaikutukset johtuu myös satoista muista aineista, mukaan lukien klorogeenihappo (antioksidantti, joka hidastaa glukoosin imeytymistä suolistossa), kofeiini, magnesium, kalsium, B3 -vitamiini, trigonelliini ja lignaanit. Jotkut tiedot osoittavat, että kahvi parantaa glukoosin aineenvaihduntaa hidastamalla glukoosin imeytymistä suolistossa sekä stimuloimalla suolihormonin glukagonin kaltaisten peptidien (GLP-1) eritystä, mikä stimuloi insuliinin vapautumista vartalo.

Kahvin päivittäinen nauttiminen on terveellistä

Kahvipavun posliinisen kahvikupin muotoilulevyn terveellinen vaikutus

Liukoinen kahvi on epäilemättä yksi maailman suosituimmista ja laajalti käytetyistä juomista. Siitä on tullut erottamaton osa jokapäiväistä elämäämme. Polyfenolit ovat kahvimme tärkeimmät antioksidantit. Ne ovat erityisen aktiivisia vapaita radikaaleja vastaan, joita kertyy kehoomme päivittäin. Näin autat varhaista ikääntymistä ja kroonisten sairauksien ilmaantumista vastaan.

Kahvin juominen vaikuttaa positiivisesti ihmiskehoon

Yhtä tärkeää on saada yksi lisää kahvin terveelliset vaikutukset mainita. Liukoinen kahvi sisältää myös ravintokuitua. Ravintokuitujen määrä kahvissa riippuu eri tekijöistä, kuten kahvityypistä ja tavasta, jolla kahvi on käsitelty.

Previous Post
Inspiraatioita mustavalkoiseen kylpyhuoneeseen
Next Post
Kunto masennusta vastaan ​​- kuinka harjoitukset parantavat mielialaamme