15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kesäkoriste terassille: näin ulkoalue voidaan suunnitella kauniimmin kesällä!

Kesä on jo täällä ja mukava sää houkuttelee viettämään vapaa -aikamme ulkona parvekkeillamme ja terasseillamme. Mukavien kalusteiden lisäksi sopiva sisustus auttaa myös varmistamaan, että tunnet olosi mukavaksi ulkona. Terassin kesäsisustus voi olla varsin monipuolinen – kukkivista kasveista värikkäisiin tekstiileihin ja tunnelmavaloihin. Täällä olemme keränneet monia ideoita, joita voit käyttää inspiraationa oman olohuoneesi sisustamiseen ulkona.

Kesäkoriste terassille: kerää ideoita!

Koristele pieni terassi kesällä kasveilla ja lyhtyillä

Hyvin suunniteltu ulkoalue on monien tarpeellinen pyhäkkö, kun sää lämpenee. Aamukupin tai ilta -viinilasillisen nauttiminen ulkona on loistava tapa aloittaa tai lopettaa päivä. Ainoa asia, joka sinun on tehtävä, on suunnitella ulkoalue niin, että haluat todella viettää aikaa siellä. Jos etsit parhaillaan ideoita terassin suunnitteluun ja sisustamiseen kesäksi, löydät sen varmasti tästä artikkelista.

Sisustusideoita kodikkaalla luonteella

Kesäterassien sisustus, kuormalavasohva tyynyillä ja keijuvalaisimilla

Oletko muuttanut olohuoneesi puutarhaan kesäksi? Jotta voit tuntea olosi kotoisaksi ulkona, voit sisustaa ulko -olohuoneen kodikkailla elementeillä. Mukava sohva, jossa on pehmeät tyynyt ja värikkäät sohvatyynyt, on välttämätöntä tällaisessa huoneessa. Sinun ei välttämättä tarvitse ostaa kalliita lounge -huonekaluja. Kuormalavoista valmistettu DIY -sohva näyttää yhtä kauniilta ja sulautuu upeasti ulkoalueelle.

Kesäterassi koristele ulkomatto kasvitieteellisellä aiheella

Värikäs ulkomatto voi heti keventää tunnelmaa terassilla. Puutarhatyylistä riippuen voit valita eri kuvioiden ja kuvien välillä. Luonnollisilla malleilla varustetut mallit sopivat täydellisesti klassiseen puutarhaan, jossa on terassi, ja geometriset kuviot ovat erittäin suosittuja modernilla terassilla.

Aseta aksentti valaistuksella

Koriste ulkokäyttöön Kesäpaperilyhdyt Kiipeilykasvit Tekstiilit

Terassin valaistuksella on enemmän kuin vain käytännöllinen toiminto. Leikkisän puutarhavalaistuksen avulla ulkoalueelle voidaan asettaa kauniita aksentteja, jotka eivät ole vain hienoja puutarhajuhliin. Päivän aikana puutarhavalot kaunistavat terassia muotoilullaan ja illalla ne luovat hyvinvoinnin ilmapiirin.

Kesäkoriste paperilyhtyillä

Kesäkoriste terassi lampuilla ja kynttilöillä

Paperilyhdyt ovat trendikkäitä terassin kesäkoristeeksi. Niitä on tarjolla eri väreissä, ja valkoinen versio on suosittu valinta. Voit ripustaa paperilyhdyt terassikannelle, jos sellainen on, tai puuhun. Kun yhdistät erikokoisia ja -värisiä lyhtyjä, kokonaisnäkymästä tulee vieläkin mielenkiintoisempi.

Koristele terassi keijuvalaisimilla

Kesäkoriste terassille katospaperilla

Toinen suosittu vaihtoehto pation koristamiseen valolla on merkkijono. Löydät nämä erilaisissa malleissa ja versioissa, ja niitä voidaan käyttää luomaan tunnelmallisemmat katot, talon seinät ja seinät. Tämä artikkeli antaa sinulle vinkkejä keiju valojen ripustamiseen ulkona.

Lyhdyt, joissa on vintage -tunnelmaa

Kesäkoriste terassi vintage -lyhty LED -kynttilällä

Jos haluat antaa ulkoalueelle ripauksen vintagea, vanhat lyhdyt sopivat ihanteellisesti tähän tarkoitukseen. Voit sijoittaa lyhdyt mihin tahansa terassille ja koristella niitä haluamallasi tavalla. Jos haluat lyhdyn toimivan myös valaistuksena, voit laittaa siihen LED -kynttilän.

Kesäkoriste terassille – ideoita terassiseinälle

Kesäkoriste terassitalon seinävaatteeseen, jossa on palmuja

Usein terassi sijaitsee suoraan talon seinälle tai joskus puutarhan seinälle. Molemmissa tapauksissa istuimen vieressä on seinä, jonka voit sisustaa sopivaksi. Entä kuvakudos, jossa on esimerkiksi trooppinen tai ranta -aihe? Tai hieno seinämaalaus? Nämä kaksi ideaa ovat myös täydellisiä, jos haluat piilottaa epätäydellisyydet, kuten seinän pienet halkeamat.

Kesäkoriste terassin olkihattuille aidalla vihreät kasvit ruukuissa

Jos haluat sisustaa terassiseinän, on monia vaihtoehtoja. Nämä olkihatut esimerkiksi aidalla ovat loistava tapa antaa ulkoalueelle kesähenkeä. Yhdessä muiden luonnonmateriaaleista tehtyjen koriste -elementtien, kuten näiden korikorien kanssa, kokonaiskuva on täydellisesti pyöristetty.

Kesäkoriste ulkoterassille, puinen näyttö, jossa on makramee -keiju -valot

Pidätkö trendikkäästä boho chic -tyylistä ja haluatko yhdistää sen terassin kesäkoristeeseen? Sitten et yksinkertaisesti voi mennä vikaan patjaseinällä olevan makrameen kanssa. Jotta valkoinen makramee tulisi omakseen, se on kiinnitettävä tummaan taustaan.

Koristele terassi kesällä kasveilla ja kasvitieteellisillä aiheilla

Voit myös vihreyttää terassin seinää kiinnittämällä seinään pystysuoran puutarhan tai erilaisia ​​ripustusastioita. Nämä ideat näyttävät luonnollisilta ja moderneilta samanaikaisesti ja sopivat lähes kaikkiin puutarhatyyleihin.

Värikäs kesäkoriste ulkoseinien koristeluun

Harkitse myös aidan maalaamista uudella värillä. Näin terassisi saa aivan uuden ilmeen kesäksi. Entä esimerkiksi vihreäksi maalattu aita??

Kukkien koristelu terassille kesällä

Terassin koristelu kesän sivupöydässä kukkaruukkuilla

Suosituin tapa sisustaa terassi ja puutarha kesällä ovat kukat. Koska useimmat kauneimmista kukista ja pensaista kukkivat tähän aikaan vuodesta, ulkoalue voidaan muuttaa todelliseksi kukkien keitaksi. Säiliökasvit ja parvekekukat sopivat tähän parhaiten, koska ne voidaan sijoittaa mihin tahansa ja siirtää tarvittaessa.

Kiipeilykasvit kesäkoristeeksi terassiklematille kylpyammeessa

Jotta voit nauttia istutetusta terassistasi koko kesän, on parasta valita pysyviä kukintoja. Hyvä esimerkki on klematis – voit myös istuttaa tämän kiipeilykasvin kylpyammeeseen ja sen kukat kaunistavat terassiasi syksyyn asti.

Kesäkoriste ulkona terassilla kukkivat violetit kasvit

Ja miten löydät oikeat kukat ja kasvit kesäterassillesi? Valittaessa on erityisen tärkeää ottaa huomioon sivuston olosuhteet ja istuttaa kukat, jotka menestyvät kyseisellä alueella. Esimerkiksi kasvit, jotka kestävät paljon aurinkoa ja kuivuutta, ovat ihanteellisia aurinkoiselle terassille.

DIY -koristelu ulkona kesällä Puinen penkki, jossa kukkia ruukuissa

Haluatko koristella terassisi kukilla ruukuissa ja kylpyammeissa, mutta et tiedä tarkalleen, mihin ne sijoitetaan? Valittavana on muutamia vaihtoehtoja. Voit esimerkiksi ripustaa roikkuvat korit ja antaa koristeelle hieman korkeutta. Suuret kauhat sen sijaan näyttävät upeilta nurkissa ja istuimen vieressä. Tämä mahdollistaa myös terassin jakamisen vyöhykkeisiin. Vaihtoehtoisesti voit luoda kukkivan kulman koristelemalla puupenkkiä, sivupöytää tai tikkaita kukkaruukkuilla.

Kesäkoriste terassille Välimeren tyylisissä seinämaalausvihreissä kasveissa

Kukkivat kasvit voivat näyttää kauniilta, mutta ne vaativat usein paljon hoitoa. Vihreitä kasveja on paljon helpompi hoitaa, ja toisin kuin useimmat kesäkukat, ne ovat monivuotisia. Ne sopivat myös upeasti lämpimiin puisiin patio -huonekaluihin ja tuntuvat raikkailta ja rauhallisilta ulkona. Jos haluat lisätä hieman Välimeren tunnelmaa terassille, voit valita joitain näistä Välimeren kasveista.

Verhot tuovat kesähenkeä terassille

Katettu terassi kesällä koristellaan kukilla ja verhoilla

Valkoiset verhot, joita tuuli liikuttaa hieman – eikö se muistuta sinua rantahuvilasta meren rannalla? Vaikka ranta on kaukana, voit kokea tämän tunteen omalla terassillasi oikeilla verhoilla tai verhoilla. Ulkoverhot voidaan helposti kiinnittää terassikanteen ja muuttaa välittömästi ulkoalueen ulkoasua aivan kuten sisällä.

Kesäkoriste terassin läpikuultaviin verhoihin

Verhoilla ei ole vain koristeellinen toiminto, vaan niitä voidaan käyttää myös yksityisyyden suojana ja aurinkosuojana terassille. Tätä varten on tärkeää valita läpinäkymätön kangas, joka päästää tarpeeksi valoa läpi. Koska kukaan ei pidä pimeästä terassilla.

Kesäkoriste ulko -olohuoneeseen verhoilla

Koristele ulkopinta tekstiileillä

Kesäkoriste ulkona värikkäillä pomponeilla

Verhojen ja verhojen lisäksi voit käyttää myös muita tekstiilejä terassin kesäkoristeina. Jos istut ulkona sohvalla tai nojatuoleilla, sinun kannattaa käyttää värillisiä tyynyliinoja. Sekä kukkakuviot että merelliset aiheet, kuten ankkurit, raidat ja kalat, ovat täydellisiä kesäksi.

Terassi kesällä leikattuja kukkia maljakossa ruukkumatolla

Valkoisen, tummansinisen ja punaisen yhdistelmä on klassikko kesällä ja leikkaa todella hyvän hahmon terassilla.

DIY -kesäkoriste terassille

DIY -kesäkoriste patioille, jotka koristavat puulaatikoita seinälle

Käsityön harrastajat tekevät varmasti mielellään muutamia elementtejä kesän sisustukseen terassille itse. Esimerkiksi vanhat puulaatikot sopivat erinomaisesti DIY -koristeluun. Ne voidaan nojata talon seinää vasten tai jopa käyttää ripustushyllyinä. Voit järjestää siihen esimerkiksi kukkaruukut, lyhdyt, tuulikellot, lyhdyt ja paljon muuta.

Kierrätysidea – istuttaa vanhoja laatikoita kasveilla

DIY -koriste kesäksi ulkona kierrättämällä vanhoja laatikoita

Ideoita meren koristeluun terassille kesällä

Terassipöydän koristelu kesävihreissä merivihreissä

Paras tapa koristella meriterassia on tekstiilit sopivissa väreissä. Mutta voit myös lisätä muutamia pieniä elementtejä, jotka täydentävät yleistä ulkoasua. Pari kaunista lyhtyä tai yksinkertaiset lämpökynttilänpitimet sopivissa kesäväreissä ovat mukava sisustusidea patiopöydälle. Vihreästä tai sinisestä lasista valmistetut mallit muistuttavat merta ja ovat hyvä valinta.

Terassipöytä kesällä koristele flotsam lasissa

Mikä on parempi kesäkoristeeksi kuin meren materiaalit? Kuoret, etanankuoret ja pienet merieläimet näyttävät erittäin koristeellisilta ja ovat täydellinen käsityömateriaali kesän sisustusprojekteihin. Voit käyttää sitä esimerkiksi lyhdyn koristamiseen kesäksi. Laita kerätty vaahtomuovi purkkiin tai järjestä se yksinkertaisesti lyhtyyn. Lisää muutama merellinen elementti, kuten meritähti ja köysi, ja sivupöydän koristelu ulkona on valmis.

Previous Post
Conseils pour décorer votre tête de lit dans la chambre
Next Post
Koronamaskit käytön jälkeen – enemmän lääketieteellistä jätettä pandemian aikana