15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

23 luovaa tapaa suunnitella aurinkoterassi

Luo-aurinkoterassi-rauhallinen-ulkotila-nauttia

Aurinkoterassillesi tarvitset kiinteän ja hyvännäköisen pinnan, jopa korosta sitä visuaalisesti ja kehystä ulkoalueesi paljon vihreää. Tämä antaa sinulle upean paikan ulkona, jossa voit nauttia aamukahvisi ja järjestää pitkiä tunteja keskustelua viinipullon ääressä illalla. Anna itsellesi inspiraatiota alla olevasta kuvagalleriastamme ja hanki uusia ideoita Suunnittele aurinkoterassi!

Aurinkoterassin suunnittelu: yksinkertainen mutta tehokas

Kansi voi ihmeellisesti ylittää sisä- ja ulkotilojen välisen kuilun ja tarjoaa kutsuvan, mukavan ilmapiirin, josta voit katsella ja nauttia omasta puutarhasta. Ja tämä suorakulmio talon takana voi lisätä yksilöllistä kosketusta kotiisi ja elämäntapaasi. Lue ja tutustu 17 aurinkoterassien suunnitteluideaamme, jotka antavat luovuudelle vapauden.

1. Suunnittele aurinkoterassi juhlaksi

Aurinkoterassi-design-moderni-juhla-kannen tulipesä-kulho-riippumatto

Jos pidät paljon ulkojuhlista, aurinkoterassisi voi olla juuri se paikka. Ajattele vain, miten voit yhdistää suosikkijuhlatarvikkeesi, kuten riippumatto, takka, ulkokeittiö ja tarpeeksi sisäänrakennettuja istuimia.

2. Aurinkoterassi, joka on rakennettu eri materiaaleista

Aurinkoterassi-suunnittelumateriaali-puuseos-betonielementit-istutuskoneet

Puupäällysteen ja betonielementtien yhdistelmä – kuten tässä kuvassa näkyvä matala seinä ja portaat – toimii erityisen hyvin nykyaikaisissa, moderneissa ja kaupunkitaloissa. Harkitse betoniseinän ja portaiden lisäksi betoniviljelmän tai sisäänrakennettujen penkkiistuimien lisäämistä.

3. Vihreä puu aurinkoterassin keskellä

puuterassi-suunnittelu-puu-keskellä-terassilla-terassi-vankka

Tämä idea on aivan loistava! Tämä on tämän kuistin mukautettu mukautus puun ympärille ja on loistava tapa integroida se edelleen pihalle. Tarkista arboristilta ennen rakentamisen aloittamista, että jätät tarpeeksi tilaa puulle.

4. Pieni kuisti

Suunnitteluideoita-aurinkoterassi-pieni-veranta-oranssi-tuolit-ulkotila

Kuistin integroiminen pienempään pihaan voi todella tehdä ulkotilasta suuremman. Se näyttää myös käyttökelpoisemmalta. Tämän viehättävän espanjalaisen siirtomaa -bungalowin omistajat Etelä -Kaliforniassa ovat rakentaneet alustan, joka johtaa sisäpihalle. Joten he käyttivät kaiken irti kypsien yukkojen välisestä tilasta.

5. Veranta ruokailutilalla

Ulkoalue-jossa on paljon-vihreä-kehystys-puinen terassi-design-ideoita-ruokailukulma

Tykkäätkö syödä ulkona? Suunnittele sitten aurinkoterassi niin, että voit sijoittaa kauniin ruokapöydän ja mukavat tuolit sinne maksimaalisen ruokailunautinnon saavuttamiseksi. Ruokailutilan ei pitäisi olla liian kaukana talosta, ehkä puun alla. Jotkut keiju valot tai lyhdyt ovat myös ihanteellisia, koska ne luovat romanttisen ilmapiirin illalla.

6. Kulma kuisti

ideoita-terassi-suunnittelu-veranta-kulmamuoto-liukuovet-lasia

Ehkä rakennussuunnitelmasta puuttuu nurkkahuone? Ei hätää, voit korvata sen! Voit täydentää kotisi arkkitehtuuria kulman muotoisella ulkotilalla. Jos haluat luoda saumattoman siirtymisen sisä- ja ulkotilojen välillä, mieti liukulasioviovia, jotka ovat erityisen sopivia tässä tapauksessa.

7. Pyöreä kuisti

moderni-suunnittelu-ideoita-aurinkoterassi-nykyaikainen-muodot-pyöristetty

Jätetään modernin ja nykyaikaisen kodin suorat ja terävät reunat! Kyllä, veranta voi olla myös pyöreä! Kehystä tämä ulkoalue tukiseinällä, se antaa sinulle turvallisuuden tunteen ja toimii tuulensuojana.

8. Veranta jatkuu puutarhan maisemaan

Suunnitteluideoita-aurinkoterassit-veranta-integroitu puutarhan maisemaan

Voit tietysti välttää tavanomaisia ​​muotoja ja olla tekemättä neliön tai suorakulmaisen verannan. Parempi kokeilla ulkonevaa kannetta toisella puolella. Tämä veranta on täysin kirjoitettu puutarhamaisemaan ja auttaa sinua viettämään kodikkaita tunteja ulkona ja nauttimaan luonnon raikkaudesta ja hiljaisuudesta.

9. Makuuhuoneen kansi

Suunnittele-aurinkoterassi-päämakuuhuone-kansi-aurinkotuoleja-valkoinen

Kannen ei tarvitse olla valtava, jotta sillä olisi valtava, erittäin myönteinen vaikutus ihmisten elämään. Haluamme näyttää sinulle tyypillisen tapauksen: pieni terassi makuuhuoneen edessä, jossa on juuri tarpeeksi tilaa kahdelle kansituolille ja pöytä, johon voit laittaa juoman ja kirjan. Voit tehdä tästä kodikkaasta ulkoalueesta vieläkin kodikkaamman muutamalla vihreällä kasvilla.

10. Veranta mökin edessä

terassi-suunnittelu-puutarha-katos-vaja-mökissä-näyttää-pieni-veranta

Anna pienelle mökille mahtava ilme, kun minikansio on sisäänkäynnin edessä. Riippumatta siitä, mihin tarkoitukseen käytät mökkiäsi – puutarhatyökalujen säilyttämiseen, minileikkitalona tai yksinkertaisesti piiloutumassa siellä viikonloppuna, kansi ja aurinkoterassi ovat tervetullut lisä puutarhaan.

11. Verannan peittäminen kerroksittain

Aurinkoterassin suunnittelu-kerrokset-peittävä-mielenkiintoinen-moderni askel askeleelta

Tämä pinta on kerroksittain ja siinä on epätavallinen ja visuaalisesti mielenkiintoinen kannen muotoilu. Se sopii hyvin moderneihin ja nykyaikaisiin koteihin, kuten tässä esitetty kansi lisäisi erottuvan kosketuksen myös pieneen kaupunkikiinteistöön.

12. Suunnittele aurinkoterassi käämityksenä

Suunnittele aurinkoterassi-Schlaengelweg-puulattiat-moderni

Anna talosi vieressä olevan kannen olla vasta alkua. Tämä on kaareva ja mutkittelee takapihan läpi. Harkitse myös puutarhaveistosta, penkkiä tai muuta erikoisominaisuutta ja aseta se polun loppuun!

13. Puutarhapolku johtaa pienelle kuistille

Suunnittelu-aurinkoterassi-pieni-puutarha-polku-johtaa verannalle

Haluatko tiedustella takapihaasi? Sitten voit jäljitellä tätä ajatusta: pieni puutarhapolku johtaa verannalle, jossa voit luoda kodikkaan nurkan ulkona, jotta voit mukavasti harkita puutarhamaisemaa ja nauttia puutarhan tuoreudesta.

14. Portaat johtavat kuistille

Aurinkoterassi-suunnittelu-ideoita-ulkokeittiö-takka

Jos sinulla on monitasoinen kuisti, sinun on harkittava huolellisesti, miten saat kaiken irti ulkotilasta. Tässä on vain vinkki: ulkokeittiö voidaan sijoittaa ylemmälle tasolle, josta pääsee helposti sisäkeittiöön, kun taas istuinalue tai takka voidaan sijoittaa muutaman askeleen pidemmälle, missä yksityinen vyöhyke on Kokoukset suunniteltu.

15. Taso keskellä vihreää nurmikkoa

Aurinkoterassi-suunnittelu-vihreä-alue-kannen-taso-puutarhassa

Kuka sanoo, että aurinkoterassi on kiinnitettävä taloon? Jos olet mukavalla takapihalla, vapaasti seisovasta kannen alustasta voi tulla suosikkipaikkasi. Tämä paikka on upotettu puutarhan vihreään ja on jatkuvasti auringonpaisteessa lämpiminä kuukausina. Pala paratiisia puutarhassa, eikö olekin?

16. Matala kuisti

Aurinkoterassi-design-moderni-sora- ja ruoholasitettu olohuone

Vaikka veranta on tuskin nostettu maasta, se luo erinomaisen yhteyden sisä- ja ulkopuolelle, ja pieni sora tai ruoho ympärillä on yksinkertaisesti täydellinen!

17. Terassi siirtymänä talon muihin osiin

Suunnittele ideoita-terasseja siirtymänä talon muihin osiin

Tilava kansi on tehokas tapa yhdistää rakenteita samaan tonttiin tai päästä muihin suuren kodin osiin.

aurinkoterassin suunnittelu avotulella modernit sohvapöydät

aurinkoterassi suunnittelu harmaa muotoilu takka puutarhakalusteet puulattia

aurinkoterassi suunnittelu pergola puu lepotuoli ulkotakka

aurinkoterassi design minimalistinen harmaa väri värikäs aksentti tyynyt

aurinkoterassin suunnittelu suuri uima -allas takka metalliset huonekalut talon suunnittelu

Previous Post
Talo dyyneillä – kestävää arkkitehtuuria meren rannalla ilman toimitusverkkoa
Next Post
20 terassikasveja suoralle auringonpaisteelle, jotka kestävät paljon lämpöä ja kuivuutta