15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pajutuolit ja puupöydät tuovat eksoottisen ripauksen Meksikon kattoterassille

Pajutuolit ja puupöydät, roikkuvat tuolit, kattoterassi luovat eksoottisen baarin

Tiheästi asutetuilla alueilla kattoterassit tarjoavat suojan suurkaupungin kaaokselta ja melulta. Runsaan alueensa vuoksi ne eivät sovellu pelkästään oman turvapaikan luomiseen. Juhlia tai jopa virallisia tapahtumia voidaan järjestää myös ulkona. Ei ihme, että kattoterassilla on tällä hetkellä monia tunnettuja ravintoloita ja baareja. Meksikon kattoterassi, joka on kuvattu alla, antaa kävijöille mahdollisuuden nauttia kaupunkinäkymistä cocktailin siemaillen. Pajutuolit ja puupöydät lisäävät ripauksen eksoottista, suihkulähteet vievät korvan pois katumelusta ja pergola heittää viileitä varjoja istuinten päälle. Se on vihreä keidas keskellä kaupunkia, joka kutsuu sinut viipymään ja rentoutumaan.

Pajutuolit ja puupöydät kattoterassilla muuttavat sen eksoottiseksi turvapaikaksi keskellä kaupunkia

Kattoterassilla korituolit ja puupöydät pergola -laattalattia

Kun Vertebralin arkkitehdit näkivät kattoterassin ensimmäistä kertaa, he olivat vaikuttuneita sekä sen koosta että kauniista näkymistä. He päättivät muuttaa käytettävissä olevan tilan pieneksi vihreäksi keitaksi. Ensinnäkin terassi oli kehystetty korkeilla lasikaiteilla. Sitten laudattiin lattia ja rakennettiin pitkä paikallispuusta valmistettu pergola.

Kattoterassi pajuhuonekalut lounge -sohvat harmaa pergola -tiili

Arkkitehdit eivät tietoisesti käyttäneet huoneenjakajia terassin jakamiseen useille alueille tavalliseen tapaan. Sen sijaan ne on optisesti jaettu useisiin vyöhykkeisiin, jotka täyttävät erilaisia ​​toimintoja. Asiakkaat voivat jutella rauhassa pergolan alla ja maata auringossa lounge -ryhmissä. Siellä on jopa lava, jonka vieressä on tanssilattia. Täydellinen kesäiltoihin, kun soitetaan elävää musiikkia.

Pajutuolit ja puupöydät kattoterassi pergola koristekasveja

Ikivihreitä eksoottisia koristekasveja, perennoja ja jopa koristepuita istutettiin korotettuihin vuoteisiin. Ne tuovat paljon vihreää terassille, tarjoavat yksityisyyttä ja tuulensuojaa ja mahdollistavat samalla selkeän näkymän kaupungin horisonttiin. Lopputuloksena on kutsuva ”tila”, jossa luonto ja arkkitehtuuri kohtaavat.

Kattoterassilla korituolit ja puupöydät harmaat sohvat monivuotiset

Eksoottisen näköiset puutarhakalusteet levittävät ylellistä anteliaisuutta ja viimeistelevät terassin suunnittelun. Pajutuolit ja puupöydät sekä aidosta rottinkista valmistetut riipputuolit, riippumatot ja puiset leposohvat muodostavat mukavan oleskelutilan, jossa kävijät voivat rentoutua.

Pajutuolit ja puupöydät tulevat todella omiksi kodin lisävarusteiden kanssa

Kattoterassi puutarhakalusteet marokkolainen sohva pyöreä pöytäkivi

Jotta lounge -huonekalut eivät näytä tylsiltä, ​​arkkitehdit verhoilivat ne uudelleen ja koristivat sen tupsutyynyillä. Laadukkaat tekstiilit tuntuvat erityisen miellyttäviltä iholla. Useat sohvapöydät, joissa on metallijalat, ja kiinteä luonnonkivilevy täydentävät kattoterassin huonekalut. Jotta vieraat tuntisivat olonsa mukavaksi myös illalla, asennettiin useita riippuvalaisimia ja lattiavalaisimia. Ne luovat romanttisen tunnelman auringonlaskun jälkeen.

Saumaton siirtyminen sisä- ja ulkotilojen välillä

Kattotelineen muotoinen pesuallas tiilikivet sora

Baari on liitetty saumattomasti viereiseen kattoterassiin suurten liukulasiovien kautta. Sisä- ja ulkoalueen raja sulautuu myös kalusteiden ansiosta. Sisällä ravintola oli sisustettu samoilla korituoleilla ja puupöydillä, jotka muodostavat myös mukavat istuimet ulkona.

Meksikon eksoottinen kattoterassi on erinomainen esimerkki onnistuneesta terassisuunnittelusta. Luonnonmateriaalit luovat kodikkaan ilmapiirin ja kasvit rentouttavat aisteja. Veden ominaisuudet lisäävät viimeistelyn ja luovat todellisen kaupunkikeitaan.

Kattoterassin kasvi korkea kauhan tiiliseinä

Kattoterassi itämainen lyhty suunnittelu vesi ominaisuuksia

A Nikamaprojekti

Previous Post
Wieniläiset pajuhuonekalut – kauniit punokset huonekaluissa ja kodin tarvikkeissa
Next Post
Kasvihuoneen rakentaminen ja asettaminen puutarhaan – mitä sinun on harkittava