15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

5 vinkkiä täydellisen terassin suunnitteluun – tärkeimmät asiat yhdellä silmäyksellä

Lounge puutarhakalusteet riipputuoli säänkestävä puun varjossa

Heti kun kevät ilmestyy ja ensimmäiset kukat ja lehdet ilmestyvät, tunnemme tarvetta mennä puutarhaan tervehtimään aurinkoisia, lämpimiä päiviä. Mikä voisi olla mukavampaa kuin nauttia aamiainen aamuauringossa, viettää kodikas grilli -ilta ystävien kanssa tai vain rentoutua auringossa kansituolilla? Mukava paikka raikkaassa ilmassa on todellinen onnen magneetti. Jotta voit todella nauttia ulkona vietetystä ajasta, terassin tulisi olla kutsuvan kaunis. Siksi saat meiltä hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten terassistasi tulee ainutlaatuinen hyvinvoinnin keidas.

Luo terassipöydän mukavat tyynyt

Ensin suunnittelu, sitten toteutus

Oikea suunnittelu on välttämätöntä täydellisen terassin suunnittelussa. Kysy ensin itseltäsi mihin tarkoitukseen haluat käyttää terassia: ulko-olohuoneena, vihreänä keidasna, jolla on oma yrttitarha, lasten leikkipaikkana tai vähän kaikessa? On tärkeää pohtia alueen tilarakennetta ja rajata yksittäiset alueet toisistaan. Mittaa terassi tarkasti ja piirrä mittakaava. Jos sinulla on tarkat mitat, voit helposti arvioida, kuinka paljon tilaa on puutarhakalusteillesi, tarvikkeillesi ja kaikelle muulle. Esimerkiksi oleskelu- ja ruokailutilaan tarvitaan 15–30 neliömetriä ihmisten määrästä riippuen.

Suunnittele terassilattiapäällysteet modernit puutarhakalusteet yksityisyyden suoja

Kokonaisvaltainen ilme on tunnelmallisempi

Terassi nähdään yleensä olohuoneen tai koko talon laajennuksena. Asiantuntijat suosittelevat siksi usein talon, terassin ja puutarhan visuaalista koordinointia. Mutta se ei ole pakollista. Terassi on yksityinen rentoutumisalueesi, jossa voit antaa mielen vaeltaa. Joten sinulla on mahdollisuus suunnitella ulkokeidas mieltymystesi mukaan. On vain tärkeää pitää kiinni yhtenäisestä tyylistä yhtenäisen kokonaiskuvan luomiseksi. Valittu terassityyli määrittää muiden sisustuselementtien, kuten lattian, aurinkosuojan, puutarhakalusteiden, sisustuksen ja muiden materiaalien, suunnittelun ja vaikutuksen.

Suunnittele terassi -ideoita penkki -tiikkipuutyynyt

Puutarhakalusteet – mikä sopii parhaiten?

Aivan kuten talon olohuone, myös terassi on suunniteltava viihtyisäksi ja kutsuvaksi. Oikeiden patiohuonekalujen valinta perustuu kriteereihin, kuten toimivuuteen, mukavuuteen, ulkonäköön, helppohoitoisuuteen ja huonekalujen kestävyyteen. Suuntaus on yhä enemmän kohti huonekaluja, jotka ovat säänkestäviä, mutta myös mukavia ja ajattoman kauniita. Pitkäkestoisen tiikin lisäksi ruostumaton teräs, alumiini ja säänkestävät muovit ovat nousussa. Suosituimpia ovat varatut luonnolliset värit, jotka yhdistetään sitten värikkäisiin tyynyihin ja tyynyihin. Puutarhatyylillä on myös suuri rooli uusien patiohuonekalujen etsinnässä. Klassisia tai moderneja, ylellisiä tai käytännöllisiä puutarhakalusteita – paikassa Kees Smit esimerkiksi löydät laajan valikoiman erilaisia ​​tyylejä ja malleja. Riippumatta siitä, valitsetko istuinryhmän, jossa on pöytä, ylellinen nojatuoli tai kaunis puupenkki, on täysin sinun valintasi.

Suunnittele terassi moderni aurinkosuoja -aidan erotus

Aurinkosuoja on välttämätön

Jos haluat käyttää terassia hyvin kuumina kesäpäivinä, tarvitset myös sopivan aurinkosuojan. Varjostusvaihtoehtojen valikoima on melko suuri. Esimerkiksi terassin sijainti ja asennusvaihtoehdot on sisällytettävä suunnitteluun. Haluatko vakaan ja pysyvän ratkaisun? Sitten pergola tai pysyvä terassipeite olisi sinulle ihanteellinen. Eikö pysyvä asennus ole toivottu tai mahdoton? Sitten sinun pitäisi katsoa ympärillesi kiinnitysmarkiisi, markiisi tai päivänvarjo.

Lisävarusteet täydentävät kokonaiskuvaa

Oikealla aurinkosuojalla ja oikeilla huonekaluilla terassi on lähes täysin kalustettu. Vielä puuttuvat pienet aksentit, jotka korostavat kodikasta hyvänolon tunnelmaa. Monitoimiset ja käytännölliset kodin lisävarusteet ovat yhä suosittuja ulkoalueella. Näitä ovat esimerkiksi: koristeelliset tarjottimet, jakkarat, joissa on säilytystilaa tai viihtyisät peitot. Lyhdyt, valaisevat pallot, lyhdyt ja muut varmistavat romantiikan ja tunnelman leutoina kesäiltoina.

Olemme koonneet yhteen terassisuunnittelun tärkeimmät elementit, mutta nykyään sinulla on lukuisia vaihtoehtoja suunnitella terassi yksilöllisesti ideoidesi mukaan! Luo oma hyvinvointikeidas!

Kuvan lähde: Kees Smit puutarhakalusteet

Previous Post
Wieniläiset pajuhuonekalut – kauniit punokset huonekaluissa ja kodin tarvikkeissa
Next Post
Kasvihuoneen rakentaminen ja asettaminen puutarhaan – mitä sinun on harkittava