15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fermobin uudet puutarhakalustesarjat 2019: Laserleikkaus tuo kevyyttä

Uusi puutarhakalusteiden sarja 2019 metallista korallia

Fermob, ranskalainen ulkokalusteiden valmistaja, esitteli uusimmat kokoelmansa ICFF: n kansainvälisillä huonekalumessuilla New Yorkissa. Uuden puutarhakalusteiden sarjan 2019 nimi on Lorette ja sen on suunnitellut Frédéric Sofia. Suunnittelun kohokohta on epätavallinen, hienovarainen kukka -aihe, jossa on neljä terälehteä kosmopoliittisuuden merkkinä. Se muistuttaa itämaisia ​​maita ja Mashrabiyyaa. Mashrabiya on nimi, joka annetaan islamilaiselle arkkitehtuurille tyypillisille koristeellisille puuristikoille.

Fermobin uusi puutarhakalustesarja 2019

Lorette -puutarhakalusteiden sarja ilmentää Fermob -henkeä, joka paljastuu graafisten tehosteiden ja ilmeisen metallityön hallinnan kautta. Valikoima sisältää täydellisen metallisen puutarhakalusteen ja koristeelliset tekstiilitarvikkeet.

Toistuva kuvio kukista ja timanttimuodoista

Puutarhatuoleille on ominaista tyylikäs, nykyaikainen ilme. Neljän ohuen, suoran jalan ansiosta tuoli seisoo tukevasti nurmikolla, kun taas soikea selkänoja takaa erinomaisen istumismukavuuden. Pyöristetyt kulmat jalan ja istuimen välillä muistuttavat Fritz Hansenin Arne Jacobsen Ant -tuolia ja 1950 -luvun huonekalutyyliä. Toistuva kukka- ja timanttikuvio antaa ulkokalusteille modernin ja naisellisen ripauksen. Tässä monimutkaisessa työssä Fermob näyttää kuinka hyvin hän käsittelee laserleikkausta. Saatavana on myös Skai® -keinonahasta valmistettu istuinpehmuste, jota voidaan käyttää ulkona.

täydellinen puutarhakalusteiden sarja metallista Lorette

Soikean Lorette -pöydän muoto on ihanteellinen, kun tilaa on rajoitetusti: jopa kuusi henkilöä voi istua pöydässä. Soikealle Lorette -pöydälle on ominaista myös rei’itetty yläosa ja se korostaa puutarhakalusteiden tyylikästä ulkoasua.

Lorette -pöytä on saatavana myös pyöreänä, halkaisijaltaan 110 cm

Klassinen, geometrinen tai epätyypillinen Lorette -pöytä on saatavana myös pyöreänä, halkaisijaltaan 110 cm. Tyylikäs pöytäjuoksija on saatavilla myös aterioille puutarhassa.

jopa kuusi henkilöä voi istua pöydän ääressä

Lorette -mallistoa täydentävät koristetyynyt kahdessa koossa, jotka ovat saatavana myös kahdessa värissä: lakritsi ja porkkana. Nämä tyynyt on valmistettu ranskalaisesta jacquard-kankaasta, joka kestää tahroja ja kosteutta.

Täältä näet myös vuoden 2020 malliston uutuuksia.

Lorette -mallistoa täydentävät koristetyynyt kahdessa koossa

Ulkokalusteet, joissa on ripaus modernisuutta ja naisellisuutta

Previous Post
Wieniläiset pajuhuonekalut – kauniit punokset huonekaluissa ja kodin tarvikkeissa
Next Post
Kasvihuoneen rakentaminen ja asettaminen puutarhaan – mitä sinun on harkittava