15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Modernit terassit ja puutarhat – 11 inspiraatiota maisemointiin

modernit terassin ideat-inspiraatio-puutarha-maisemointi-sisustus-istutus

Jos suunnittelet parhaillaan terassiasi ja tavoittelet modernia puutarhasuunnittelua, inspiraatio voi olla sinulle erittäin hyödyllinen. Ja sitten tämä artikkeli on todennäköisesti tulossa oikeaan paikkaan, koska meillä on 11 minimalistista ulkotilaa ja modernit terassit On koottu esimerkkejä, jotka voivat toimia ehdotuksina, jos sinäkin haluat luoda modernin terassin. Katso kauniita elementtejä, joita voit muun muassa suunnitella.

Ideoita nykyaikaisiin terasseihin

modernit terassit puutarha-minimalistinen sora-sänky-katto-betoni

Moderni puutarha, joka on yksinkertaisesti suunniteltu, näkyy täällä. Yksinkertaisen ei välttämättä tarvitse tarkoittaa muutamia kasveja. Jopa useiden yksilöiden kanssa puutarha voi näyttää minimalistiselta, jos se ei ole liian rehevä ja jaettu myös järjestyksessä puutarhaan. Myös modernit terassit on suunniteltava minimalismilla. Voit nähdä loistavan esimerkin täältä.

Modernit terassit ja puutarhasuunnitteluideat

modernit terassit minimalistinen laatta-betoni-valaistus

Käytä esimerkiksi paljon betonia nykyaikaisiin terasseihin. Tällä terassilla on paitsi betoniseinät myös vaikuttava betonikatto, joka suojaa auringolta tai sateelta kuumina kesäpäivinä. Lisäksi on olemassa moderneja terassilaattoja sekä moderneja terassilaattoja, joiden välissä on leveät saumat, koska niitä käytetään niin usein minimalistisessa puutarhassa.

Modernit betoniset patiohuonekalut

modernit terassit, betonisen näköinen-pesuallas-terassilaatat-istutus-maanpäällyste

Jos suunnittelet suurta terassia, on suositeltavaa jakaa se useisiin alueisiin. Tälle terassille on suunniteltu mukava oleskelualue, ruokailutila ja puutarhakeittiö. Yksinkertaisen, harmaan betonin muotoilu yhdistettynä puulattiaan ja puukalusteisiin on loistava idea moderneille terasseille.

Moderni puutarha jokaiseen makuun

modernit terassit puutarha-allas-puutarhapolku-minimalistinen talon suunnittelu

Tämä esimerkki moderneista terasseista on myös suuri tontti, joka mahdollistaa eri alueiden suunnittelun. Suuri terassi ulottuu talon toiselta puolelta toiselle ja koostuu allasalueesta, ruokailutilasta, katetusta oleskelutilasta ja yhdestä avoimen taivaan alla. Täältä näet modernin terassisuunnittelun ylhäältä.

Minimalistisia patio -ideoita

modernit terassit suuret puutarhat-puut-pensaat-ruohot-korotetut vuoteet

Kauniit terassit ja puutarhat ovat makuasia. Se, mistä toinen pitää, ei miellytä toista. Mutta jos olet minimalistisella ulkoalueella, tämä puutarha on myös suuri inspiraatio. Kun suunnittelet moderneja terasseja, sinun on myös harkittava puutarhan suunnittelua.

Uima -allas, ruokailutila ja terassi -oleskelualue

modernit terassit oleskelualue-puu lounge-ruokailutila-puutarhakeittiö

Suunnittele puutarhaterassi, mutta myös muut elementit, kuten lattia, puutarhapolut ja kaikki terassin istutukset taataksesi huonekalujen ja koristeiden täydellisen jakautumisen. Tämä esimerkki moderneista terasseista on suunniteltu yksinkertaisesti. Puusta valmistetut erilaiset huonekalut ja pinnat antavat ulkoalueelle miellyttävän ja lämpimän tunnelman.

Moderni terassi eri alueilla

suunnittele modernit terassit-ideat-nurmikkoalue-takka-oleskelualue

Tämä suuri, moderni terassi on myös jaettu eri alueisiin. Epäsäännöllinen muoto valittiin tekemään ulkoalueesta mielenkiintoisempi. Nykyaikaisilla patioilla on usein enemmän kuin vain oleskelualue, jos tila sallii. Näin on myös tässä esimerkissä. Ruokailutilan ja viihtyisän oleskelutilan lisäksi takan ympärille on suunniteltu toinen oleskelualue.

Uima -allas terassilla

modernit terassit allasalue-aurinkotuolit-uima-allas-ulkoilu

Uima -allasalueella on useita aurinkotuoleja. Voidaan sanoa, että tämä alue on toinen terassi. Joten tässä näet mahdollisuuden, kuinka voit asentaa useita moderneja terasseja samanaikaisesti parhaan mukavuuden takaamiseksi. Täällä ei ole katoksia. Ne voidaan kuitenkin lisätä myös markiisien, aurinkovarjojen tai aurinkopurjeiden jälkeen.

Yksinkertainen puutarha

modernit terassit talo-minimalismi-tyyli-ulko-suunnittelu

Puutarha on erityisen yksinkertainen. Vain vihreä nurmikko ja suuret puut kiinteistön reunalla koristavat ulkoaluetta ja varmistavat siten, että pieni puutarha näyttää suuremmalta. Minimalistisiin ja moderneihin terasseihin voit valita myös modernit terassipäällysteet, kuten täällä, jossa puu voidaan yhdistää upeasti betoniin tai luonnonkiveen.

Moderni puusta valmistettu yksityisyysnäyttö

moderni-terassi-korotetut vuoteet-design-puutarhakalusteet-terassi-huonekalut-puu

Koska tämä on hyvin pieni takapiha, terassi ulottuu koko puutarhaan ja on kohokohta. Ruokailutila ja porealtaan auringonottoalue eivät vain jakautuneet useille tasoille, vaan ne on myös integroitu upeasti puutarhan suunnitteluun. Joten jos haluat istuttaa terassin, tämä moderni patioesimerkki on loistava tapa nähdä, miten se voidaan tehdä. Ruokapöydän moderni terassikoriste on myös kaunis katseenvangitsija.

Suunnittele pieni terassi

moderni-terassi-pieni-puutarha-poreallas-ruokapöytä-ruoho-ikivihreä

Nykyaikaiset terassikasvit, joita voit käyttää myös puutarhan sisustamiseen minimalistiseen tyyliin, ovat ruohoja. Ne sopivat sänkyihin sekä istutus-, ruukku- ja kukkalaatikoiden suunnitteluun, jotta voit koristella ja suunnitella minkä tahansa alueen ulkona näillä kasveilla. Nykyaikaisilla terasseilla on usein korotetut vuoteet, kuten tässä tapauksessa.

Puutarha ja terassi meren rannalla

moderni-terassi-talo-välimerellinen-arkkitehtuuri-yksinkertainen-puutarha-muutama kasvi

Tämä vaikuttava kiinteistö sijaitsee suoraan meren rannalla, ja siksi sillä on oma laituri, jonka kautta asiakkaat voivat myös tulla käymään veneellä. Tämä terassi- ja puutarhasuunnittelu uima -allasalueineen, jossa valaistus on myös kauniisti järjestetty, osoittaa, että täydellinen muotoilu pienemmille moderneille terasseille on mahdollista,

Portaiden ja altaan valaistus

moderni-terassi-valaistus-idea-baari-katto-kaide-lasi-portaat

Jos suunnittelet uima -allasta puutarhaan, sinun tulee myös harkita valaistusta, koska se luo upean ilmapiirin illalla. Muut puutarhan alueet voidaan myös valaista kauniisti ja samalla asettaa modernit terassit parrasvaloihin. Tässä esimerkissä taloon johtavissa portaissa on sisäänrakennetut valot.

Grillausalue puutarhassa – ideoita puutarhakeittiölle, jossa on baari

moderni-terassi-ulkokeittiö-harmaa-seinäverhous-laatta-baarituolit

Mainittakoon myös tämä alue, jossa on puutarhakeittiö, grilli ja baaritiski. Kaikki tämä sijaitsee melko pienen katoksen alla, jossa on sisäänrakennetut valot. Moderneille terasseille voit myös valita yksinkertaisia ​​ja myös yksivärisiä seinäpäällysteitä. Kirkkaat värit ovat vähemmän sopivia. Tällä alueella seinä on suunniteltu vaaleanharmailla luonnonkivilaatoilla.

Vihreä yksityisyysnäyttö terassille ja puutarhaan

moderni-terassi-puutarha-pieni-nurmikko-allas-laituri-järvi-suojaus-yksityisyysnäyttö

Altaan ympärille suunniteltiin pieni nurmikko, joka ei jätä tilaa sängyille ja muille istutuksille. Jos myös tilasi on rajallinen, voit käyttää tätä ideaa moderneilla terasseilla ja valita viherryttämiseen korkean suojan, joka toimii myös aidana ja yksityisyyden suojana. Ulkoalue näyttää paljon luonnollisemmalta.

Moderni julkisivu

moderni-terassi-minimalistinen-suunnittelu-ideoita-seinä-pensaat-koristekasvit

Katettu terassi kulkee ikkunaruutuja pitkin ja muuttuu sitten tilavaksi oleskelualueeksi, joka on myös katettu. Ei ole harvinaista, että modernit terassit tai oleskelutilat eivät ole suoraan talon edessä. Tämä vaihtoehto valitaan, jos halutaan korostaa toinen puutarha -alue, kuten tässä tapauksessa pitkä uima -allas.

Suunnittele terassi sivuun

moderni-terassi-suuri-allas-lounge-nurmikko-helppohoitoinen-julkisivu-3d-paneelit

Allas ei kuitenkaan ole suoraan kapean terassin edessä, joka toimii enemmän puutarhapoluna. Se on erotettu talosta kapealla nurmikolla, joka on varustettu myös minimalistisilla neliön muotoisilla askelmilla. Tämä on toinen esimerkki nykyaikaisista terasseista, jotka käyttävät tällaista puutarhapolkua.

Terassisuunnittelukuvia

moderni-terassi-betoni-design-katto-eksoottiset kalusteet-istuimet-buddhalainen

Voit myös yhdistää useita tyylejä nykyaikaisiin patioihin. Se ei ole ollenkaan ongelma! Harmaiden betonimaisten seinien minimalistinen ilme yhdistyy eksoottisiin patiohuonekaluihin ja buddhalaista tyyliä edustaviin tekstiileihin. Sisustustyylistä riippuen voit myös sisustaa terassin.

Terassi uima -altaalle

moderni-terassi-allasalue-design-vierashuone-kylpyhuone-ruokailutila

Jotta vieraat voivat myös nauttia täydellisestä mukavuudesta, monet asunnon omistajat valitsevat uima -altaan, joka voi toimia guesthousena. Nykyaikaiset terassit ovat myös loistava idea allastalon edessä ja ympärillä. Allastalo itsessään koostuu kahdesta erillisestä huoneesta, joista toisessa on makuuhuone ja toisessa kylpyhuone.

Moderni terassipäällyste

moderni-terassi-pergola-metalli-liuku-penkki-liukuikkuna

Terassi suunniteltiin sitten näiden kahden alueen väliin. Voit myös varustaa modernit terassit modernilla pergolalla. Tässä tapauksessa se on valmistettu metallista ja sijaitsee guesthousen kahden alueen välissä miellyttävän varjon aikaansaamiseksi. Mutta tämä ei ole kaikki, mitä tällä terassilla on tarjottavana.

Luo terassi, jossa on takka

moderni-terassi-takka-puutarha-idea-canapae-puu-sohvapöytä-ulkomatto

Viihtyisä oleskelualue on suunniteltu alkuperäisestä, antiikkisesta sohvasta, jossa on sohvapöytä. Suuri takka, jota kohti oleskelualue on suunnattu, on myös katseenvangitsija. Varusta modernit terassit matoilla, jotta ne näyttävät entistä mukavammilta ja kodikkaimmilta. Saat nopeasti toisen olohuoneen tällä tavalla, mutta tällä kertaa ulkona.

Terassi uima -altaalla ja porealtaalla

moderni-terassi-pieni-allas-poreallas-kansituolit-liukuovet-julkisivu-puu

Tällä kiinteistöllä on myös oma laituri, ja se on suunniteltu samalla tavalla kuin edellinen esimerkki meren rannalla. Modernit terassit voidaan erottaa visuaalisesti allasalueesta, vaikka se sijaitsisi suoraan terassilla. Tätä tarkoitusta varten tässä puutarhassa on yksinkertaisesti suunniteltu kaksi tasoa. Ruokailutila sijaitsee terassilla, josta on suora yhteys uima -altaalle ja puutarhakeittiöön.

Idea pieneen puutarhaan

moderni-terassi-järvi-joki-tontti-pieni puutarha-eksoottiset kasvit-puutarha-keittiö-inspiraatiota

Kun suunnittelet terassia ja puutarhaa, harkitse, kuinka paljon viheralueita arvostat, ja suunnittele modernit terassit ja oleskelutilat sen mukaisesti. Tällä ulkoalueella on enemmän laatoitettuja alueita kuin vihreä. Kasveja löytyy vain kiinteistön reunalta ja muodostavat tällä tavalla omaisuuden rajan.

Paljon istuimia

moderni-terassi-takapiha-yksinkertainen-istutus-amme-pergola-muotoilu

Toisaalta tällä ulkoalueella ei ole viheralueita. Kasveja esiintyy joissakin sängyissä ja ruukuissa, ja ne tarjoavat joitain luonnollisia aksentteja puutarhassa. Mutta siellä on enemmän kuin tarpeeksi istuinalueita penkkien ja nykyaikaisten turkoosien muodossa. Kuten näette, modernit terassit ja puutarhat voidaan suunnitella millä tahansa kasveilla.

Puinen pergola

moderni-terassi-puu-pergola-idea-baari-vastabaarituoli-tuolit-turkoosi

Puiset pergolat sopivat myös moderneille terasseille. On vain tärkeää, että pergolalla on moderni muotoilu, kuten tässä esimerkissä. Kuten puutarhan istutus, myös terassin sisustus on melko yksinkertainen ja arka. Kaksi modernia, turkoosia tuolia ja kolme baarituolia baarissa käytettiin oleskelualueiden luomiseen.

Suunnittele moderneja puutarhoja ja terasseja

moderni-terassi-puutarha-polku-diagonaalinen-puulattia-keiju valot-lounge-nojatuoli-ruostumaton teräs

Näet jälleen täällä, että eri materiaaleja voidaan käyttää nykyaikaisiin terasseihin. Jos harmaat ja valkoiset laatat antavat ilmapiirin, joka on liian viileä makuusi, voit myös käyttää puuta lattiapäällysteenä. Yhdessä patinan kanssa, jota käytettiin täällä portaissa ja takassa, luodaan mielenkiintoinen ilme.

Koristele soralla

moderni-terassi-rinne-suunnittelu-sängyt-kasvit-penkit-puu-aita-yksityisyyden suojan idea

Portaita myös pidennettiin ja niitä käytettiin samanaikaisesti vuoteina, mikä loi korotettujen sänkyjen ilmeen. Nykyaikaisten terassien kehystäminen soralla on epäilemättä myös loistava idea. Tässä esimerkissä pikkukivet toimivat myös lattiana ruokailutilassa alla ja viihtyisässä oleskelutilassa, joka koostuu lounge -pajuista nojatuoleista. Täällä kasveja oli runsaasti.

Useita moderneja terasseja

moderni-terassi-lasikaide-allas-suoja-mosaiikki-harmaa-laatat-pergola-katos

Ulkoalueelle on suunniteltu useita moderneja terasseja. Allasalueella on lasikaide ja aurinkotuoleja. Kaksi oleskelutilaa on sijoitettu läpinäkyvän pergolan alle katoksena, mikä takaa vain osittaisen varjon, mikä sopii täydellisesti lämpimämpään kevääseen.

Eläviä ideoita terassille

moderni-terassi-ulko-olohuone-sohva-harmaa-kierreportaat-sohvapöytä-valkoinen

Kesäksi kannattaa ajatella moderneja terasseja, joilla on suojaavampi katto. Tämä on myös tämän majoituspaikan kolmas oleskelualue, jolle on ominaista mukavat huonekalut, jotka saavat terassin näyttämään olohuoneelta. Lattia ja katto on koristeltu lämpimällä puulla ja kodikas tunnelma on taattu.

Puutarjotakka moderneille terasseille

moderni-patio-takka-puutarhan suunnittelu-ideoita-polttopuut-hylly-tiili-valkoinen

Kuten näette, terassin sisustusideoita on lukuisia. Olipa takka, ruokailu- ja oleskelualue, katto puutarhakeittiön päällä, sinun on itse päätettävä, mitkä ovat parhaat alueesi elementit. Ennen kuin aloitat terassisuunnittelun, harkitse kuitenkin mahdollisimman monia vaihtoehtoja ja suunnittele huolellisesti!

Suunnittelijat Metropolin suunnittelu

Fernanda Marques Arquitetos Associados

O + L RAKENNUSHANKKEET

MGS -arkkitehtuuri

Choeff Levy Fischman Architecture + Design

Mario Romano

ICRAVE

Luis Bosch ja Maksimi lanka

Nuppi Moderni muotoilu

YAMAMAR -suunnitteluarkkitehdit ja Terremoto

Bower -arkkitehtuuri

Previous Post
Luonnonkivi sisustuksessa – tiili, laatta tai laatta?
Next Post
DIY -kirjontakehyksen koristelu – käsitöitä kuivatuilla kukilla tai tuoreilla leikkokukilla ja -kasveilla