15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Täydellinen puutarhajuhla koronasta huolimatta – vinkkimme ja ideamme

Puutarha sosiaalisen elämän uutena keskuksena? Tänä vuonna tämä voi olla totta enemmän kuin koskaan. Tämä johtuu siitä, että muiden ihmisten tapaaminen on luokiteltu vähemmän riskialttiiksi koronan vuoksi, erityisesti ulkona. Mutta vain ne, jotka luovat oikeat olosuhteet omalle omaisuudelleen, voivat todella hyötyä tästä asetuksesta. Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin tärkeimpiä vinkkejä, jotka voidaan soveltaa käytännössä puutarhajuhliin.

Oikea valaistus puutarhajuhliin

Valaistus puutarhajuhliin, joka ulottuu iltamyöhään, on tärkeä

Yhdessä grillaaminen, joka menee iltamyöhään? Yleensä valaistuksen puute lopettaa nämä suunnitelmat aivan liian nopeasti. Erityisesti tästä syystä kannattaa keskittyä ulkoalueen oikeaan valaistukseen. Hyviä tuloksia voidaan saavuttaa yksinkertaisilla resursseilla ja pienellä pääomalla. Tyylikkäästi valaistulle puutarhalle on ominaista ennen kaikkea se, että lamppuja käytetään huomaamattomasti.

Aurinko keiju valot ovat täydellisiä puutarhajuhliin

Maan alle sijoitetut virtakaapelit tarjoavat mahdollisuuden varmistaa, että lamput ja valaisimet asennetaan pysyvästi. Tämä ei kuitenkaan suinkaan ole ainoa vaihtoehto, joka voidaan tässä yhteydessä valita. Nykyaikaiset aurinkovalot leikkaavat myös hyvän luvun käytännössä. Niiden etuna on, että niitä voidaan siirtää täysin vapaasti olemassa olevasta sähköverkosta. Vastineeksi ostajien on hyväksyttävä jonkin verran heikompi kirkkaus haitaksi.

Joustava katon ansiosta

Terassin peittäminen voi suojata vieraasi liialliselta auringolta ja sateelta

Jotta ensimmäinen sadesuihku ei pilaa juhlia, terassi tarvitsee oikean katon. Monet valmistajat tarjoavat mahdollisuuden asentaa ne myöhemmin. Yleensä pienet työt riittävät kiinnittämään katoksen turvallisesti taloon.

Jos pelkkä katto terassilla ei riitä, on olemassa muita vaihtoehtoja. Esimerkiksi viime vuosina klassinen puutarhatalo on saanut uutta suosiota. Se ilmentää itsenäisyyttä, joka takaa oman puutarhan laajan käytön. Tämä on mahdollista esimerkiksi käytettäessä kotitoimistona, jos työ on tehtävä erillään yksityiselämän huoneista. Toiset haluavat käyttää puutarhavajaa saunana ja luoda siihen rentoutumispaikan.

Modernia puutarhataloa voidaan käyttää myös ulkokeittiönä tai kotitoimistona

Hankintakustannuksiin voi vaikuttaa myös käytännössä. Toisaalta tämä johtuu siitä, että kokoonpano voidaan suorittaa itse. Jokainen, jolla on tietynlainen tekninen tietämys, voi suorittaa kokoonpanon itse. Tällä tavalla ostokustannukset pienenevät puhtaasti materiaalin mukaan. Sopivia tarjouksia kaikentyyppisille moderneille puutarhavajoille on helppo löytää. Yksi valtava puutarhavajavalikoima tarjoaa esimerkiksi tämän sivun.

Grilli tai ulkokeittiö?

Niille, jotka haluavat grillata, kannattaa ostaa korkealaatuinen malli

Oikea valaistus, kodikas katto ja muutama koristekasvi terassille. Vielä puuttuu haluttujen ruokien todellinen valmistuspaikka. Tässä yhteydessä grilli on tietysti hyvin klassinen. Jos kuitenkin yleensä pidät tällaisesta ruoanlaitosta kesällä, kannattaa ostaa korkealaatuinen malli. Lisätoiminnot, kuten lämpötilan tarkka mittaus, mahdollistavat monien muiden jännittävien reseptien toteuttamisen, joita ei ehkä ole tähän mennessä harkittu.

moderni terassi, jossa on ulkokeittiö, täydellinen paikka juhlia ystävien kanssa

Jos haluat mennä askeleen pidemmälle, suosittelemme a Näkymä ulkokeittiöstä. Se, joka on pitkään ollut perinne Euroopan eteläisissä maissa, on nyt löytänyt tiensä myös moniin saksalaisiin koteihin. Tällä tavalla on mahdollista esimerkiksi kokata yhdessä ulkona. Toisaalta lika ja hajut, joita ei voida kokonaan välttää valmistelun aikana, jäävät asuintilan ulkopuolelle. Jokainen, joka on valmis kantamaan keskipitkän nelinumeroisen alueen kustannukset, hyötyy siitä joka tapauksessa.

Tästä artikkelista löydät lisää hyödyllisiä vinkkejä kotibileiden järjestämiseen korona -aikoina (ottaen huomioon suojatoimenpiteet).

Previous Post
Luonnonkivi sisustuksessa – tiili, laatta tai laatta?
Next Post
DIY -kirjontakehyksen koristelu – käsitöitä kuivatuilla kukilla tai tuoreilla leikkokukilla ja -kasveilla