15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutarhakalusteiden suunnittelu – 16 modernia Cane -line -mallia

puutarhakalusteet design ruoko-line-lounge-kalusteet-harmaa-väri-metalli

Kevääseen ei ole enää paljon aikaa, joten on aika miettiä terassin, puutarhan ja allasalueen sisustamista. Loppujen lopuksi haluat olla hyvin valmistautunut ensimmäisiin lämpimiin auringonpaisteisiin, jotta voit nauttia niistä täysin. Sinun ei tarvitse huolehtia, jos sinulla on vain pieni terassi. Koska jopa tämä voidaan tehdä oikealla Puutarhakalusteiden suunnittelu voidaan sisustaa täydellisesti ja tyylikkäästi.

Moderni Cane-line-puutarhakalusteiden suunnittelu

design-puutarhakalusteet-penkki-idea-tekstiili-moderni-parketti-seinä-väri-valkoinen

Erinomainen tapa saavuttaa tämä on Cane-linen puutarhakalusteiden suunnittelu. Yhtiö tekee vaikutuksen moderneilla huonekaluillaan ja lisävarusteillaan ja on jälleen valmistanut upeita malleja tälle vuodelle. Haluamme nyt esitellä teille nämä ja hienoja sisustusideoita. Anna itsellesi inspiraatiota ja harkitse Cane-linjan suunnittelua terassisi suunnitteluun.

Puutarhakalusteet, joissa on monitoimisia ominaisuuksia

design-puutarhakalusteet-muovi-ruokapöytä-pyöreät-pienet tuolit-kattoterassi

Jos tilaa on vähän, monikäyttöinen puutarhakaluste on erityisen toivottavaa. Cane-line tarjoaa mahdollisuuden suunnitella viihtyisä oleskelutila tällä tavalla. Käytä tähän tarkoitukseen esimerkiksi Kööpenhaminan tuoleja, Flexiä tai taitettavaa tuolia.

Uusia materiaaleja puutarhakalusteisiin

design-puutarhakalusteet-keinutuoli-muoviterassi-ideaheitotyynyt

Yhtiö käyttää puutarhakalusteiden suunnittelussa monenlaisia ​​materiaaleja ja pyrkii aina toteuttamaan uusia ideoita tarjotakseen kaikille laajan valikoiman. Uudesta kokoelmasta löytyy nyt kestävästä tiikistä valmistettuja huonekaluja.

Alumiinia ja uutta kangasta

design-puutarhakalusteet-sohva-harmaa-verhoilutyynyt-vihreä

Jotta monikäyttöisiä huonekaluja voidaan myös siirtää nopeasti ja helposti, alumiinia käytetään nyt materiaalina teakin lisäksi. Lisäksi on kangas, joka on kehitetty erityisesti Cane-linjaa varten, jota kutsutaan tekstiiliksi ja joka takaa maksimaalisen mukavuuden. Uusi kangas kestää myös erilaisia ​​sääolosuhteita, kuten sadetta ja aurinkoa.

Joustavat mallit

design-puutarhakalusteet-musta-kalusteet-ulkona-parveke-lasi-kaide

Yksittäisten huonekalujen mallit on suunniteltu siten, että ne voidaan yhdistää upeasti toisiinsa. Tällä tavalla voit suunnitella yksilöllisen tyylin ja luoda ulkotilan, joka heijastaa persoonallisuuttasi.

Värit terassilla

design-puutarhakalusteet-pussit-neulottu-säänkestävä-istuinverhoilu-vihreä-vaaleansininen

Tyylikäs puutarhakaluste voi aina ottaa vähän väriä. Voit tehdä tämän peittojen sekä tyynyjen, pöytäliinojen tai näiden houkuttelevien neulottujen ulosteiden kanssa.

Sisustus terassilla

puutarhakalusteiden suunnittelu lyhty-metalli-lasi-moderni-kynttilät-koriste-idea

Oikea puutarhakalusteiden suunnittelu luo miellyttävän ilmapiirin. Myös koristeilla on tärkeä rooli. Ja Cane-line voi auttaa sinua jälleen tässä. Entä esimerkiksi näiden houkuttelevien lyhtyjen kanssa. Ne tarjoavat myös romanttisen valaistuksen iltaisin.

Valkoinen rottinki

design-puutarhakalusteet-tuolit-tyylikäs-valkoinen-jakkara-punainen-patio-design

Hienovarainen ja samalla tyylikäs muotoilu voidaan saavuttaa kevyestä rottinkista valmistetuilla puutarhakalusteilla. Tämä voidaan sitten myös yhdistää upeasti kirkkaaseen väriin, kuten tässä tapauksessa punaruskeaan, joka koostuu sivupöydästä ja ulosteesta.

Moderni oleskelualue

puutarhakalusteet design-tuolit-harmaa-musta-sivupöytä-väri

Cane-linen puutarhakalusteiden muotoilu mukautuu upeasti toiveisiisi. Valitse neutraali väri tai lisää värikkäitä aksentteja. Metalliset huonekalut voidaan jopa yhdistää upeasti brändin puumalleihin.

Moderni hyllyrakenne

design-puutarhakalusteet-ulkokäyttöinen hylly-teak-astiat-mausteet-keittiö

Riittävä säilytystilaa tarvitaan myös ulkona. Koska ihmiset syövät usein ulkona lämpiminä kuukausina, on myös käytännöllistä pitää astiat siellä. Tämä henkeäsalpaava hylly, joka on osittain valmistettu tiikistä, voi toimia tätä tarkoitusta varten. Puutarhakalusteiden muotoilu on erittäin houkutteleva.

Puutarhakalusteet säilytystilaa varten

design-puutarhakalusteet-koristeet-tarvikkeet-jakkara-puiset-tyynyt-värikäs

Hyllyä on saatavana eri kokoja ja värejä. Tässä näet mallin valkoisena ja vain kahdella tasolla. Voit myös yhdistää eri korkeuksia ja värejä luodaksesi mielenkiintoisemman ilmeen.

Kingston

design-puutarhakalusteet-kingston-rottinkimalli-pöytä-tarjotin-lounge

Rottinki on melkein välttämätöntä nykyaikaisissa kalusteissa. Jos luulet niin, Kingston -mallien puutarhakalusteiden suunnittelu on juuri sinulle sopiva. Niillä on houkutteleva muoto, ja mukavat istuintyynyt tarjoavat tarvittavan mukavuuden.

Timantti

design-puutarhakalusteet-timantti-nojatuoli-mukavuus-jakkara-patio-allasalue

Diamond -sarjan huonekalut ovat myös erittäin houkuttelevia. Mukavien nojatuolien lisäksi tähän puutarhakalusteeseen kuuluu myös musta jakkara. Vapaana iltapäivänä tai viikonloppuna nosta jalat pystyyn, kun nautit puutarhasta.

Uusi mies

design-puutarhakalusteet-newman-tuoli-rottinki-metalli-pöytä-pyöreä-kasvi-terassi

Tarvitsetko oikeat istuimet parvekkeen pienelle pöydälle? Valitse Newman -rottinkituolit. Ne antavat ulkoalueelle modernin ilmeen ottamatta paljon tilaa, joten tämä puutarhakaluste sopii myös pienemmille alueille.

Luola

design-puutarhakalusteet-luolakeinu-minimalistinen-harmaa-runko-alumiini

Rentoudu nukkumaan viehättävän ja samalla kodikkaan luolakeinun kanssa. Puutarhakalusteiden muotoilu koostuu turvallisesta ja vakaasta rungosta, joka tukee keinua, jossa on paju. Huonekalu, jota ei ehdottomasti saisi puuttua!

Suunnitellut Ruoko -linja.

Previous Post
5 ideaa ulkoalueelle – piristä kuistia
Next Post
7 yrttiä ja lääkekasveja, joita voit kasvattaa itse