15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

20 mielenkiintoista ideaa puutarhan puukannelle ja terassille

puinen-terassi-terassi-ideoita-moderni-puutarha-suunnittelu-

Anna tämän viedä itsesi Ideoita puukannelle ja terassille inspiroi ja suunnittele puinen terassisi puutarhassa näiden alkuperäisten ehdotusten mukaisesti.

Laajenna olohuonetta ulkona puutarhassa rakentamalla puinen terassi talon ympärille ja luomalla viihtyisä oleskelualue. Jos haluat pitää istuinalueen peitettynä, voit perustaa avoimen huvimajan. Joten olet suojattu sateelta ja auringolta.

Ideoita puukannelle ja terassille kaikkina vuodenaikoina

puinen terassi-terassi-ideoita-moderni-puutarha-design-ylellinen-ylellinen-allas

the Ideoita puukannelle ja terassille ei ole tarkoitettu vain kesäksi. Älä poistu puutarhaterassilta kesän päätyttyä. Voit rakentaa tulipalon ja pysyä ulkona kylmistä iltoista huolimatta. Aseta penkit takan ympärille, jotka eivät häiritse näkymää puutarhaan.

Ideoita puukannelle ja terassille kaupungissa

puinen terassi-terassi-ideoita-moderni-puutarha-design-maalaistyylinen-yksityisyyden suoja-aita

Jopa kaupunkiolosuhteissa voit saada Ideoita puukannelle ja terassille käyttää. Määritä istuinalueesi rajat terassilla kivilaatoilla ja istutuskoneilla. Istuta mahdollisimman paljon kukkia, niin saat paratiisin keskelle kaupungin viidakkoa.

Yksityinen pakopaikka

puinen terassi-terassi-ideoita-moderni-puutarha-design-allas-lounge-katto

Takapihan viehättävä puinen terassi luo idyllisen tunnelman ja lisää tyyliä puutarhan suunnitteluun. Verannalle voidaan sijoittaa runsaasti kukkaruukkuja, joissa on kasveja.

Pyöreä muotoilu

puinen kansi-terassi-ideoita-moderni-puutarha-suunnittelu-luonnollinen-lampi-maalaistyylinen

the Ideoita puukannelle ja terassille näyttää malleja eri muodoissa. Yksi esimerkki on pyöreä terassi. Tämä rakenne on yksinkertainen ja mahdollistaa paljon luovuutta. Pyöreälle alueelle voit perustaa viihtyisän oleskelutilan, jossa voit viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Yksinkertainen puinen kansi

ideoita puukannelle ja terassille puutarhan askelsuunnittelussa

Puinen kansi voi myös näyttää varsin vaikuttavalta yksinkertaisella suunnittelulla. Huomattavan vaikutuksen saavuttamiseksi voit rakentaa puisen alustan melkein lattiatasolle ja asettaa sen yläpuolelle niin, että monitasoinen vaikutus tulee esiin. Tässä tapauksessa sisäänrakennetut penkit mukavuuden lisäämiseksi olisivat erittäin käytännöllisiä.

Taitava puinen kannen muotoilu

ideoita puinen kansi ja terassi puutarhassa pyöreitä muotoja

the Ideoita puukannelle ja terassille saattaa näyttää yksinkertaiselta, mutta ovat todella vaikuttavia. Erittäin suositeltava malli on kansi, jossa on monia kulmia, kaaria ja paviljonki sen päällä. Tällainen monitoiminen malli tuo aina tyyliä puutarhaan.

Puutarhasuunnittelu puisen kannen ympärillä

ideoita puinen kansi ja terassi puutarhassa kiipeilykasveja

Puukannen asettaminen pihallesi ei välttämättä tarkoita, että menetät arvokasta tilaa. Rakenna pergola lounge -alueen päälle ja anna kiipeilykasvien kasvaa sen päällä. Joten sinulla on viihtyisä ja vihreä nurkka puutarhassa.

Panoraamanäkymä ilman esteitä

ideoita puinen terassi ja terassi puutarhanäkymässä

Pysy lähellä maanpintaa ja rakenna puutarhaterassi vain askel korkeammaksi. Tällä tavalla voit nauttia ympäristöstä ilman esteitä ja istua mukavasti puutarhatuolilla.

Avoin puinen kansi

ideoita vapaasti seisova puinen terassi ja terassi puutarhassa

Suurin osa Ideoita puukannelle ja terassille puutarhassa ovat erityisen kauniita, koska ne tarjoavat vapauttavan tunteen. Luo puutarhaterassi ulkona, poissa talosta. Rakenna penkit toiselle puolelle ja jätä toinen puoli auki, jotta voit nauttia puutarhanäkymistä.

Rakenna puinen kansi strategisesti

ideoita puisten kansien ja terassien istuttamiseen puutarhaan

Laita lehtimaja puutarhaterassin länsipuolelle. Joten tämä alue on mukava paikka myös kuumimpina päivinä. Sisällytä muita elementtejä puukannelle, kuten tilaa kylpytynnyrille tai koirankopille nurkassa.

Puutarhaterassi porealtaalla

ideoita puukannelle ja terassille puutarhan porealtaassa

Jonkin verran Ideoita puukannelle ja terassille sisältää ylellisiä elementtejä, kuten avoimen kylpyammeen, vesialtaan tai porealtaan. Aseta poreallas puisen kannen nurkkaan ja nauti rauhasta ja hiljaisuudesta. Olisi erittäin kätevää, jos porealtaan terassille pääsee useista paikoista.

Tyylikäs puutarhaterassi

ideoita puinen terassi ja terassi puutarhapaviljongissa

Jotta puutarhaterassisi näyttäisi näyttävältä ja ainutlaatuiselta, rakenna kannen yläpuolelle paviljonin muotoinen huvimaja. Tyylikkäät kaarevat muodot ovat täydellinen yhteys sisä- ja ulkotilojen välillä. Voit siis liikkua helposti ja mukavasti talon ja puutarhan sisäpihan välillä.

Rakenna puinen kansi lisänä

ideoita puukannelle ja terassille puutarhaan

Jos sinulla on huone, jossa on suuret ikkunat, joissa voit nauttia auringosta, mutta pidät auringosta niin paljon, että rakennat puisen kannen ulkopuolelle, tämä on idea sinulle. Nauti auringonvalosta avoimella puutarhaterassilla kuumina kesäpäivinä.

Huvimaja puukannella

ideoita puinen kansi ja terassi puutarhan huvimajassa

the Ideoita puukannelle ja terassille sisältävät usein huvimajan lisänä. Katto voidaan peittää halutulla tavalla varjon luomiseksi. Voit myös antaa kiipeilykasvien kasvaa. Tällä tavalla huvimajasta tulee osa vihreää ympäristöä.

ideoita puukannelle ja terassille puutarhaterassilla

ideoita puinen terassi ja terassi takassa

ideoita puinen kansi ja terassi puutarhan kaupunkiympäristössä

ideoita puinen kansi ja terassi takapihan puutarhassa

ideoita puinen kansi ja terassi tiilipuutarhassa

Previous Post
Moderni rannikkotalo rakennettu unelmille
Next Post
Moderni peili käytävällä – koristeellinen aksentti, jolla on suuri vaikutus