15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnitteluideoita terasseille – 10 vaihtoehtoa kodikkaaseen tunnelmaan

ideoita-terassille-suunnittelu-valaistus-boxwood-puulattia-istuimet

Useimmat meistä alkavat miettiä terassin suunnittelua heti, kun ensimmäiset auringon säteet saapuvat talvella. Yleensä se saa uuden ilmeen, yksinkertaisesti kokeilla jotain uutta ja tuoda raikasta ilmaa vanhaan hyvään terassiin tai koska se tarvitsee yksinkertaisesti kunnostusta. Ja mikä voi auttaa sinua paremmin kuin hieno inspiraatio? Tämän artikkelin pitäisi huolehtia siitä, koska se sisältää paljon Suunnitteluideoita terasseille, joita voit käyttää terassin uudelleensuunnittelussa.

1. Ideoita terassien luomiseen – Romanttinen terassi

ideoita-terassille-suunnittelu-romanttinen-ilta-valaistus-moderni

Tämä terassi, jossa on melko umpeen kasvanut pergola, on pieni, mutta tarjoaa kaiken tarvitsemasi, kuten neljä paikkaa, grillin ja liukuvan sivupöydän. Ulkomatto, joka antaa terassille kodikkaan tunnelman, lisää mukavuutta. Vihreys antaa myös terassille lämpöä ja turvallisuutta.

2. Ideoita rottinkikalusteiden terassien luomiseen

ideoita-terassille-suunnittelu-istuimet-muovi-rottinkikatto-pergola

Rottinkikalusteet ovat loistava valinta, jos haluat luonnollisen ilmeen. Rentoudu tämän kodikkaan huonekalun ääressä kuunnellessasi suihkulähteen miellyttävää veden liputusta. Varo vain, ettet unohda aikaa!

3. Sisä- tai ulkotiloissa?

ideoita-terassille-suunnittelu-puulaatat-ulkokäyttöön-lattia-istuimet

Tämä terassi kuuluu itse asiassa sisustukseen. Liukuovet avataan yksinkertaisesti lämpiminä päivinä, mikä luo mukavasti kalustetun terassin. Vietä aikaa ulkona poistumatta modernista olohuoneesta.

4. Terassi, josta ei puutu mitään

ideoita-terassille-design-katto-terassi-näkymä-city-london

Tällä suurella terassilla on kaikki tarvittavat alueet. Valmista ruokaa ulkokeittiössä, kun perheesi tai ystäväsi nauttivat virkistävän drinkin baarissa. Tarjoile ateriasi viereisessä ruokailutilassa ja rentoudu illallisen jälkeen viihtyisällä oleskelualueella, jossa on tv.

5. terassi, jossa takka

kodikas-terassi-takka-etelä-tunnelma-rottinki-nojatuolit-kivilattiat

Kun ajatellaan, kuinka suosittu takka on sisätiloissa ja erityisesti olohuoneessa, ei ole ihme, että sitä ei pitäisi puuttua myöskään terassilta. Etuna – voit nauttia raikkaasta ilmasta myös viileämpinä päivinä.

6. Ideoita terassien luomiseen – pergola

Terassi-katto-pergola-tehty puusta kaareva-valaistus-keiju valot

Pergola katolla on romanttinen vaikutus ja se on myös ihanteellinen, jos terassisi ei ole aivan talon vieressä. Muutama ruukkukasvi, valosarja ja ulkotakka sekä täydellinen tunnelma tarjoavat täydellisen rentoutumisen.

7. Lounge -alue rentoutumiseen

ideoita-moderni-terassi-design-kuvat-lounge-alue-kattoluukku-yksityisyyden suoja

Tähän terassiin valittiin myös rottinkikalusteet. Siinä on mukava oleskelualue, jolla on vaikuttava katto, sekä avoin alue, joka on täydellinen auringonottoon. Kukkakasvit, joissa on reheviä kasveja, tuovat luontoa terassille ja suojaavat niitä kauniilla tavalla uteliailta katseilta.

8. Terassi järvellä

terrasse-am-see-aurinkotuoleja-tyynyjä-ulkona-palokulho-moderni-muotoilu

Tämä terassi on hieman kauempana talosta, mutta se on myös lähempänä laituria. Tunsitko olosi tuoreeksi veneretken jälkeen? Sitten voit lämmittää itsesi tulen ääressä tulipesässä ja rentoutua yhdessä mukavista lepotuoleista. Muuten, tämäntyyppinen takka on edullinen ja tilaa säästävä variantti ulkotakasta.

9. Suunnitteluideoita terassille – modernia ylellisyyttä

moderni-lounge-terassi-puulattia-sohva-setti-valkoinen-verhoilu-etelä-tunne

Puulla on tärkeä rooli tällä terassilla, koska sekä lattia että puutarhakalusteet on valmistettu tästä materiaalista, mikä antaa terassille lämpimän ilmapiirin ja näyttää vielä tyylikkäämmältä valkoisten tyynyjen ja tyynyjen ansiosta. Rentoutumisalueen lisäksi terassilla on tilaa myös ruokailualueelle, jossa on pyöreä pöytä, johon mahtuu paljon ihmisiä. Tämä terassi on täydellinen, jos pidät usein vierailijoista.

10. Ulkoiluurheilu erolla

ylellisyys-patio-takka-kulmasohva-projisointinäyttö-ulko-viihde-elektroniikka

Haluatko viettää aikaa ystäviesi kanssa ulkona, mutta unohtamatta tärkeää finaalia? Varaa sitten televisioon paikka terassilta. Tietenkin sinun on myös varmistettava, että istumapaikkoja on riittävästi, ja miksi ei, on myös makuualueita. Vielä yksi asia ei tietenkään saisi puuttua, se on grilli. Vielä hauskempaa on pihvin kanssa!

infinity-allas-terassi-wellness-tekijä-ergonominen-aurinkotuoleja-tunnelmavalaistus

moderni-terassi-eteläisen tunnelman-lounge-vuoteet-tehty rottinkipolttopuista

Romanttinen-moderni-terassi-design-puinen pergola-valkoinen-matto

Terassikalusteet-moderni-rottinkisarja-nojatuoli-pöytä-sohvapöytä

moderni-terassi-design-katettu-lounge-alue-allas-nurmikko

moderni-terassi-ulkokeittiö-katto-kivipäällysteiset seinät

Puutarha-idyllinen istuinalue-tunnelmavalaistu-yksityisyys-aita-kasvit

Välimeren terassi-design-paju-huonekalut-ruukkukasvit-koristetyynyt

Välimeren terassi-metallituolit-puinen istuin-ulkokeittiö-savi-terrakotta

Previous Post
15 inspiroivaa lastentarhaideaa – makuuhuoneen sisustus tytöille
Next Post
Moderni peili käytävällä – koristeellinen aksentti, jolla on suuri vaikutus