15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

WPC -terassit – muovinen vaihtoehto aidolle puulle

wpc-terassi-muovi-vaihtoehto-aito puu-UPM-ProFi-Deck

Puusta valmistetut terassit kiinnittävät huomiota, mutta valitettavasti vaativat myös paljon huoltoa. Jotta ne säilyttäisivät kauneutensa pidempään, ne on käsiteltävä säännöllisesti erityisillä puuöljyillä tai suojattava lasiteella. He tarvitsevat silloin tällöin virkistävän värin. the WPC -terassit ovat hyvä vaihtoehto, koska ne yhdistävät puun kauniin ulkonäön ja muovisten lattiapäällysteiden kestävyyden.

Mitä ovat WPC -terassit?

wpc -terassi muovinen allasalue

Mutta mitä WPC tarkalleen tarkoittaa? Tämän takana on termi puu-muovikomposiitit-eli puu-muovikomposiittimateriaalista valmistettu lattiapäällyste. WPC -terassit on valmistettu 70 -prosenttisesti puusta ja 30 -prosenttisesti muovista. WPC -levyjen ominaisuuksia on parannettu lisäaineilla ja vahvalla pinnoitteella. Tämä tekee materiaalista erityisen kestävän, säänkestävän ja helppohoitoisen.

WPC -terassin edut ja haitat

wpc-terassilattia-katto terassi-puu

Aitoon puuhun verrattuna tämä komposiittimateriaali tekee vaikutuksen useilla ominaisuuksilla. Se kestää kosteutta, tuholaisia ​​ja lämpötilan vaihteluita, on erittäin ympäristöystävällinen, helppohoitoinen ja tietysti halpa. WPC-telakat ovat halkeamattomia ja sopivat täydellisesti paljain jaloin. Siksi ne ovat suosittu valinta paitsi terassille myös asennettuna parvekkeelle ja allasalueelle. Asennuksen jälkeiset ylläpitokustannukset ovat huomattavasti pienemmät, koska tämä lattiapäällyste ei tarvitse maalausta, öljyämistä tai lasitusta. Voimme mainita sen haitan, että WPC -levyt menettävät osan värinvoimakkuudestaan ​​muutaman ensimmäisen vuoden aikana. Pitkällä aikavälillä ne eivät myöskään ole yhtä kestäviä kuin puulattiat, ja sade ja UV -säteet voivat vahingoittaa niitä.

WPC -terassilaudat on jaettu kahteen luokkaan. Ero ontelokammion ja kiinteän profiilin välillä. Näillä, joilla on täysi profiili, on suhteellisen suurempi paino, koska niillä on kiinteä ydin, kun taas onttojen kammioiden profiililaudat ovat kevyempiä sisätilojen onteloiden ansiosta. Selvitä, mikä ero on näiden kahden tyypin välillä löytää täydellinen tuote häntä varten.

UPM-WPC-telakka-ontelokammiorakenne

wpc-decking-plastic-full profile

Previous Post
DIY: kaunis koristelu ajopuulla tuo luonnon kauneutta
Next Post
Ylelliset huvilat Oceanique Vietnamin kaakkoisrannikolla