15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

7 mielenkiintoista faktaa joogaopetuksen historiasta ja alkuperästä

joogaopetus pitkän historian alkuperän tosiasioiden yleiskatsaus

the Joogaopetus edustaa järjestelmää, joka koostuu erilaisista harjoitteluista, harjoituksista ja meditaatioista. Sen juuret ovat muinaisina aikoina. Tämä taide on muuttunut paljon ajan myötä ja saanut nykyisen muodonsa vasta viime vuosisatojen aikana.

Olemme keränneet sinulle 7 mielenkiintoista faktaa joogasta ja esitämme ne mielellämme sinulle.

1. Joogaopetuksen koti on Intia

opettavat monia kantoja art intia historia tosiasiat

Kukaan ei tiedä tarkalleen, milloin ihmiset harjoittivat joogaa ensimmäisen kerran. Erään version mukaan esi -isillämme oli harmonia elämässään kautta Joogaopetus tuotiin takaisin kivikaudelle. Mutta tästä ei ole todisteita.

On havaittu, että jooga on ollut olemassa 3000 vuotta ennen Kristusta. Intia -joen laaksosta on löydetty kokoelma kivihahmoja, jotka kuvaavat ihmisiä meditoivissa asennoissa. On kuitenkin täysin mahdollista, että tämä ei ole aivan jooga, vaan tämän taiteen alustava muoto.

2. Joogaopetus – kuvattu jo ruotsinkielisissä teksteissä

opettaminen nainen vihreitä vaatteita käyttää meri ulkona

Kehittäminen Joogaopetus ajan myötä on vaikuttanut voimakkaasti Vedoihin. Vedat ovat sarja uskonnollisia tekstejä, jotka on kirjoitettu 2500 vuotta sitten.

Uskovat ajattelevat, että vedat ovat jumalten luomia ja kirjoittamia. Tämä opetus merkitsi hindulaisuuden alkua ja sillä oli merkittävä rooli Etelä -Aasian filosofian syntymisessä ja kehityksessä.

Vedat sisältävät joitain varhaisimpia joogalakeja. Ne ovat hyvin vähän kuin nykyinen jooga, mutta taiteen perusperiaatteet sisältyvät niihin – esimerkiksi fyysisen ja henkisen harmonian ihanteet.

3. Joogaopetus – Sana on 4. vuosisadalla eKr. EKr

jooga merikivet luonnollisuus tarkoittaa intialaista filosofiaa

Sana “jooga” mainittiin ensimmäisen kerran muinaisessa intialaisessa tekstissä Katcha Upanishada. Tämä teksti on kirjoitettu 4. vuosisadalla eKr. Tässä tekstissä joogaa on kuvattu tekniikana mielen puhdistamiseksi ja tunteiden hallitsemiseksi. Hänen tavoitteensa oli saavuttaa hengellinen valaistuminen. Myöhemmissä Upandishadissa peruskäsitteet Joogaopetus kuvatut, kuten chakrat ja meditaatio, sekä pyhä tavu “Om”.

4. Joogaopetuksella oli käytännön sovelluksia

jooga -asana harjoittaa tehokkaasti kehoa ja sielua

Bhagawad – Gita, muinainen intialainen teksti kertoo käytännön sovelluksesta Joogaopetus ja sen merkitys ihmisille, jotka haluavat elää harmonisesti ja täydellisesti. Bhagawatissa – Gitassa kuvataan kolme lakia – Karmajooga: epäitsekkään toiminnan filosofia, Bhakti – Jooga: yleinen usko Jumalaan ja Jjanaan – Jooga: henkinen kehitys ja vaikea tie todellisuuden yhdistämiseen.

Joogan kehitys ajan mittaan on osoittanut, että tämä filosofia on saanut erilaisia ​​muotoja. Toisella vuosisadalla kirjoitettiin joogasutra – se on kokoelma aforismeja, jotka esittävät lyhyesti joogan ideoita. Toisin kuin väite, että sielu ja ruumis on yhdistettävä, Sutra sanoo, että päinvastoin – sitä on tarkasteltava erikseen – näin sielun puhdistus tapahtuu.

5. Joogaopetus on ennen kaikkea hengellinen harjoittelu

sielu kehon koulutus taide mielenkiintoinen historia alkuperä

Vaikka koko hänen tarinansa on Joogaopetus erityisesti hengellinen harjoittelu. Jooga sisältää tietysti myös muutamia fyysisiä menetelmiä – meditaatioasentoja, menetelmiä säänneltyyn erityiseen hengitykseen jne. Nämä menetelmät ovat suurimmaksi osaksi metafyysisiä.

6. Joogaopetuksella on pitkä historia

jooga meditoida rentoutua intialainen taide vaikuttaa ihmisiin

Joogaopetus sai nykyisen muotonsa keskiajalla. Hatha -jooga sai alkunsa keskiajalta ja on hyvin samanlainen kuin nykyaikainen jooga. Vanhojen joogatyylien filosofia on säilynyt, mutta myös muita ideoita lisättiin. Kehosta tuli tärkeämpi kuin sielu.

Hatcha lisäsi harjoituksiin enemmän asentoja ja asentoja – Asane.

7. Joogaopetus tuli Eurooppaan 1800 -luvulla

nainen puu valtameri kaunis ryhti vahva runko

Viimeinen muutos historiassa Joogaopetus tapahtui Euroopassa 1800 -luvulla – länsimaisen kulttuurin vaikutuksen alaisena. Intialaisen opettajan Swami Wiwekanandan ansiosta, joka on matkustanut paljon Euroopassa ja Yhdysvalloissa, jooga on muuttunut paljon. Ennen kaikkea luotiin monia uusia harjoituksia, jotka olivat erittäin suosittuja. Nykyinen jooga on tulosta idän ja lännen kulttuurien välisestä yhteistyöstä. Tässä kohtaa vanha ja uusi filosofia kohtaavat ja vaihtavat ajatuksia.

Previous Post
Rikkaruohot nurmikolla – miten hallita 10 yleisintä lajia
Next Post
Upeat joogaharjoitukset sinulle ja vauvallesi sävyttävät koko kehon