15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Paranna ruoansulatuskanavan flunssa yrteillä – 5 hyödyllistä esimerkkiä

Paranna ruoansulatuskanavan flunssa yrteillä

On useita tapoja torjua ruoansulatuskanavan flunssa ja saada se parantumaan nopeammin. Jos haluat luottaa vaihtoehtoiseen lääketieteeseen ja välttää lääkitystä, yrttejä voidaan käyttää ruoansulatuskanavan flunssan parantamiseen. Jotkut niistä ovat nimittäin antibakteerisia ja tulehdusta ehkäiseviä ja vahvistavat immuunijärjestelmää. Ota yrtit teen tai kapseleiden muodossa. Katso täältä, mitkä yrtit ovat hyödyllisiä.

Paranna ruoansulatuskanavan flunssa yrteillä – aurinkohatut

Aurinkohatut-kukat-vatsa-suolisto-flunssa-hoito

Voit käyttää tätä yrttiä immuunijärjestelmän vahvistamiseen. Sillä on myös antibakteerinen vaikutus.

Paranna ruoansulatuskanavan flunssa yrteillä – todellinen vaahtokarkki

maha-suolisto-flunssa-hoito-Althaea-officinalis-todellinen vaahtokarkki

Jos sinulla on Paranna ruoansulatuskanavan flunssa yrteillä Voit myös käyttää tätä kukkaa. Sillä on rauhoittava ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus.

inkivääri

ruoansulatuskanavan flunssan hoito-inkivääri-juuri

Inkiväärillä on myös tulehdusta ehkäisevä vaikutus. Se lievittää pahoinvointia niin, että myös oksentelu vähenee. Sillä on myös positiivinen vaikutus olemassa olevaan vatsakipuun ja ilmavaivoihin, eikä sitä pidä aliarvioida. Toisin sanoen, inkivääri on todellinen ihmelääke vatsaan ja suolistoon, minkä vuoksi se on niin hyvä, kun sinulla on niitä Paranna ruoansulatuskanavan flunssa yrteillä haluta.

ruusunmarja

Paranna ruusunmarjan ruoansulatuskanavan influenssaa yrteillä

Jos etsit lääkettä, joka auttaa erityisesti ripulia vastaan, ruusunmarja on täydellinen. Joten jos voit saada takaisin nesteitä kuivumisen estämiseksi, harkitse ruusunmarjan teetä juomista veden sijasta. Tämä vaihtoehto on myös erittäin hyvä, kun sairas on vielä lapsi. Joten luota ruusunmarjaan, kun saat Paranna ruoansulatuskanavan flunssa yrteillä haluta.

kamomilla

Paranna ruoansulatuskanavan flunssa kamomilla yrtteillä

Kamomilla tunnetaan yleisesti hyödyllisistä vaikutuksistaan. Jos sinulla on Paranna ruoansulatuskanavan flunssa yrteillä voit käyttää niitä lievittämään vatsakipua ja epämukavuutta vatsassa ja suolistossa.

Previous Post
Rikkaruohot nurmikolla – miten hallita 10 yleisintä lajia
Next Post
Upeat joogaharjoitukset sinulle ja vauvallesi sävyttävät koko kehon