15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lasersilmät Turkissa? Hyvässä organisaatiossa toiminta kestää vain 3 päivää

Ametropia on hyvin yleinen useista syistä. Piilolinssit / lasit ovat kuitenkin usein este jokapäiväisessä elämässä. Siksi useimmat ametropia -ihmiset näkevät ainoan mahdollisuutensa selkeään näkemiseen laser -silmähoidossa.

Naamarit ovat erityisesti este ihmisille, jotka käyttävät silmälaseja jokapäiväisessä elämässä

Jokainen, joka käsittelee sitä intensiivisesti, huomaa, että kustannukset tässä maassa ylittävät normaalit budjetit. Esimerkiksi eurooppalaiset silmäklinikat veloittavat noin 4000 euroa molemmista silmistä modernista Femto-LASIK-hoidosta. Markkinoilla on kuitenkin vakavia, kokeneita turkkilaisia ​​palveluntarjoajia, jotka suorittavat onnistuneesti silmälaserleikkauksen huomattavasti pienemmillä kustannuksilla. Turkin silmäleikkauksen osalta virasto on erikoistunut lääketieteellisiin matkoihin Turkkiin, Terveysmatkat, luotettava kumppani. Alla olevasta artikkelista voit selvittää miltä ulkomaanmatka ja oleskelu näyttää.

Kustannukset turkkilaisissa silmäklinikoissa

jos sinulla on ametropia, laseroi silmäsi

Vaikka ametropia on yleensä este työssä, lakisääteiset sairausvakuutusyhtiöt kattavat kulut vain poikkeustapauksissa. Joten jos haluat nähdä selkeästi uudelleen, sinun on maksettava itse.

Käytetystä tekniikasta riippuen laserhoito voi maksaa 1500–2500 euroa per silmä. Usein alustavasta tutkimuksesta tai ylimääräisistä diopterivahvuuksista aiheutuu lisäkustannuksia. Lopulta kokonaissumma voi nousta reilusti yli 5000 euroon.

Maksat vain noin kolmanneksen Turkin silmäklinikoiden kustannuksista

Päänsärky ametropiasta ja lasista

Instituutista riippuen muut palvelut sisältyvät hyvämaineisten palveluntarjoajien hoitokustannuksiin. Täydelliset paketit tarjoavat usein lentokenttä- / hotellikuljetuksen, hotellihuoneen ja hoitavan kirurgin välttämättömän esitutkimuksen. Potilaat maksavat vain lentokustannukset.

Lisäksi ametropia voi hyötyä Istanbulin ja Izmirin poikkeuksellisesta kiinteästä hintajärjestelmästä. Diopterin lujuus tai ametropian tyyppi eivät ole laskennan perusta. Jopa matkakustannukset huomioon ottaen potilaat säästävät 1500–2500 euroa Istanbulin Femto-LASIKissa.

Yhdistä Turkin silmäleikkaus lyhyelle lomalle

Yhdistä lyhyet tauot Istanbulissa Turkissa laserleikkaukseen

Koska silmälaseroperaatio Turkin laitoksissa kestää yleensä vain kolme päivää, potilailla on sitten mahdollisuus viettää rentouttava lyhyt loma. Kiehtovat kaupungit, kuten Izmir ja Istanbul sekä Antalya, ovat kuuluisia nähtävyyksistä useiden päivien ajan sekä nähtävyyksistään.

Potilaat voivat nauttia äskettäin hankitusta näöntarkkuudestaan ​​kotona. Ilman laseja / piilolinssejä arki voidaan suunnitella huomattavasti enemmän itsevarmuudella.

Alustava tutkimus laserleikkauksen testinä

Alustava tutkimus ennen laserhoitoa

Alustava tutkimus on tärkeä seikka, joka on suoritettava ennen silmälaserleikkausta. Tämän avulla paikallinen silmälääkäri voi määrittää, onko silmissä terveysrajoituksia tai ongelmia, jotka eivät sovellu laserhoitoon.

Ajan ja rahan säästämiseksi tätä kotitestiä suositellaan. Jotkut Saksan silmäkeskukset tarjoavat tämän alustavan tutkimuksen ilman velvoitetta. Näkövammaiset voivat helposti selvittää verkossa, voidaanko tämä tehdä kodin läheisyydessä.

Matkasuunnitelma – investoi kolme päivää selkeän näkemyksen saamiseksi

silmälaserit maksavat Istanbulista

Taittovirheet voivat nauttia silmälaserleikkauksesta Turkissa ympäri vuoden! Jos menet vain Istanbuliin tai Izmiriin silmälaserleikkaukseen, voit yleensä odottaa kolmen päivän matka- / hoitopäivää (2 yötä). Vinkki: Syksyllä / talvella lentokustannukset ovat yleensä paljon halvempia!

Terveysmatkan kulku:

– Päivä 1: Saapuminen ja sisäänkirjautuminen valittuun hotelliin.

– Päivä 2: Hoitavan asiantuntijan viimeinen alustava tutkimus iltapäivällä silmälaserleikkaus.

– Päivä 3: Jälkitarkastus paluulennon aamulla ja yleensä iltapäivällä.

Yhdistä paras klinikka suosittuihin lomakohteisiin

Auringonlasku Istanbulissa

Jos et vielä tunne Istanbulia, hämmästyt kiehtovasta metropolista. Kaupunki, joka on siirtymässä länsimaasta itämaiseen, on osoittautunut kansainvälisten lääketieteellisten matkailijoiden magneetiksi yli kaksikymmentä vuotta. Tämä perustuu pääasiassa siihen, että maailmanlaajuisesti tunnetut ja sertifioidut taitekirurgian asiantuntijat Istanbulissa Bati Göz Eye Clinicillä hoitavat potilaita menestyksekkäästi. Huolimatta erinomaisesta hinta-laatusuhteesta yksittäisten hoitojen laatu on lähes lyömätön.

Turkin maamerkki Celsus -kirjasto lähellä Izmiria

Muinainen Celsuksen kirjasto Izmirin lähellä

Suuren kysynnän vuoksi Bati Göz Eye Laser Institute on myös toinen paikka Izmirissä. Muut hyvämaineiset silmäklinikat ovat laajentaneet toiminta -alueitaan esimerkiksi Antalyaan. Kohteet, kuten Side, Kemer ja Alanya, ovat ihanteellisia lyhyelle lomalle.

Bati Göz Eye Clinic – Zeiss -laserjärjestelmät lisäävät turvallisuutta

BATI GÖZ -silmäklinikka Istanbulissa

Bati Göz -silmäkeskuksen asiantuntijat / kirurgit käyttävät vain Carl Zeissin / Saksan toimittamia silmälaserjärjestelmiä. Tämä on pääasiassa VisuMax femtosekundin laserjärjestelmä, jonka kanssa suurin osa innovatiivisista ReLEx SMILE silmäleikkaus suoritettavaksi.

Tämä tarkoittaa, että Bati Göz Eye Clinicin potilaat voivat hyötyä eri eduista. Nämä ovat esimerkiksi:

-Uusimmat laitteet klinikan rakennuksessa ja räätälöidyt hygieniakonseptit, jotka on sertifioinut TÜV-Rheinland.

– Laadunhallinnan sertifiointi ISO 9001 -standardin mukaisesti.

– Lasermenettelyt, jotka on ennalta määrätty monentyyppisille ametropioille. Näitä ovat esimerkiksi iLasik, Femto-LASIK ja Wavefront-LASIK sekä toimenpiteet strabismus-leikkausten, linssin istutusten ja sarveiskalvonsiirtojen hoitoon.

– Health Travels järjestää ja hoitaa potilaita Bati Göz Clinicin edustajana.

– Turkin silmäkeskuksessa, joka sijaitsee Istanbulissa ja Izmirissä, potilaita hoidetaan saksaksi ja englanniksi.

Suosittelut verkossa saadaksesi lisätietoja

silmä-laser-kalkkuna-kokemuksia

Tyytyväiset potilaat jakavat omansa Kokemus hänen onnistuneesta laserleikkauksestaan ​​Turkissa eri medioissa. Kattavat kokemusraportit ja ennen kaikkea videot löytyvät online-foorumeilta, jotka kertovat erinomaisesta hoidosta ja monipuolisesta hoidosta, joka on turkkilaisten silmäkeskusten, kuten Bati Gözin, filosofia. Nämä kokemukset ovat erittäin hyödyllisiä niille, jotka ovat edelleen epävarmoja ja poistavat myös pelot taitekirurgiasta. Terävä näkö on jälleen esteetön!

Erilaiset menettelyt monipuolisiin hoitoihin

laser eri toimenpiteitä silmille

Optimaalinen laserprosessi määritetään Bati Göz Clinicin asiantuntijan alustavan tutkimuksen aikana.

Femto-LASIK / iLasik

Tekniseltä kannalta Femto-LASIK on klassinen LASIK. Kuitenkin nykyaikaista femtosekundilaseria käytetään sarveiskalvon korjaamiseen. ILasik on vakiotekniikka, jota voidaan käyttää lähes yleisesti.

Wavefront LASIK / Wavefront LASIK

Tämä on muunnelma tai vaihtoehto iLasik / Femto-LASIKille. Ametropia mitataan erittäin tarkasti aberrometrillä ennen hoitoa. Silmälaser toimii paljon tarkemmin, nopeammin ja lempeämmin.

Mainittuja menetelmiä voidaan käyttää:

– Kaukonäköisyys enintään +5 diopteria

– likinäköisyys enintään -8 diopteria

– Sarveiskalvon kaarevuus – / + 6 diopterilla

voidaan käyttää.

ReLEx HYMY

Tämä lasersilmätoimenpide on yksi innovatiivisimmista taitekirurgiassa. Klassinen femtolaser on muunnettu (VisuMax / Zeiss) ja sitä käytetään vain vähän. Tämä tekee silmäleikkauksesta nopean ja lempeän. Sarveiskalvon sisäosan (linssi) suoran käsittelyn ansiosta myös infektioriski pienenee merkittävästi. Esimerkiksi ReLEx SMILE -menettelyllä voidaan korjata sarveiskalvon kaarevuus – / + 6 diopterilla ja likinäköisyys -2 –10 diopterilla.

Ametropian hoito Valitse paras lasermenetelmä

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä