15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kärsitkö kevään väsymyksestä? Etsi korjaustoimenpiteitä täältä!

Voittaa kevään väsymyksen pestäessä likaiset vaatteetKevät lähestyy ja sen myötä myös tunnettu Kevään väsymys. Monet tuntevat tämän tunteen, jonka siirtyminen lämpimään kesään tuo mukanaan.

Jotkut hyödylliset korjaustoimenpiteet auttavat sinua taistelemaan Kevään väsymys voidakseen auttaa:

nainen pään kipu on stressi ongelmia työvinkkejä toisaalta

Syy Kevään väsymys on huomattavasti pienempi vitamiinien ja kivennäisaineiden lisäys talvella. Taistelu, jonka organismin on lisäksi käytävä alhaisilla lämpötiloilla, heikentää vastustuskykyä, joten kehon on työskenneltävä kovasti maaliskuun lopussa tasapainon palauttamiseksi ja valmistautumiseksi lämpimiin kuukausiin. Mitä sinun pitäisi tehdä:

vesi nesteet kestää dystonia perusteeton huoli paniikki tuntuu poikkeavan

1. Sano hyvästit dystonialle. Naisilla on 1,5 kertaa todennäköisemmin vegetatiivinen dystonia (verenpaineen nousu, sydämentykytys ja tarpeettoman huolen tunne). Päästäksesi eroon tästä kohtauksesta sinun tulee:

 • ota rauhoittavia ja piristäviä aineita. Näitä ovat valerian, minttu, ginseng ja orapihlaja tai orapihlaja.
 • kuluttaa enemmän hiilihydraatteja ja nesteitä. Tämä normalisoi verensokerin, joka on kohonnut dystoniassa.
 • sulje silmäsi ja paina kevyesti silmämunia minuutin ajan useita kertoja päivässä. Tämä pysäyttää tai ainakin lievittää sydämentykytystä ja kuumetta.
 • hiero pieniä sormia / varpaita ja niskaa. Tämä normalisoi verenpaineen.

Kevään väsymysvinkit taistelevat laventelin kanssa rentouttavat päänsärkyä

2. Päästä eroon päänsärystä. Yleisin syy päänsärkyyn on stressi. Erään tutkimuksen mukaan 60% kaikista miehistä ja 75% kaikista naisista kärsii päänsärystä yli kaksi kertaa kuukaudessa. Paras tapa päästä eroon niistä on kipulääkkeiden, laventeliteen ja sitruunankuoren kanssa.

linssit pavut herneet palot hedelmät auttavat jalkakipua suonikohjuja vastaan

3. Jalkakipu – mikä auttaa? Tämä on ensimmäinen merkki suonikohjuista. Uusimmat tutkimukset osoittavat, että hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden (ehkäisypillereiden) ja hormonihoitojen käyttö vaikuttaa negatiivisesti suoniin huipentuman aikana. Riski kasvaa myös raskauden aikana. Siksi tulevien äitien tulisi käyttää erityisiä sukkia suonikohjuja vastaan. Paras tapa päästä eroon jalkojen väsymyksestä on:

 • Geeli vihreän teen uutteella ja kastanjoilla
 • Kamomilla, minttu ja muut jalkakylvyt
 • herneiden, papujen, linssien, purjojen, munankeltuaisten ja oliiviöljyn lisääntyminen. Niissä on paljon E -vitamiinia, joka antaa joustavuutta suonille, ja C -vitamiinia, joka vahvistaa suonia.

Lisää vinkkejä kevään väsymystä vastaan

rinnat tuntuvat tuskallisilta naiset menevät lääkäriin mastopatiaan

4. Mitä tehdä rintakipuun juuri ennen kuukautisia. Monet naiset kokevat voimakasta rintakipua muutama päivä ennen kuukautisia. 80% naisista kokee tämän ja muita ongelmia. Maitorauhasen turvotus on seurausta kehon hormonaalisista muutoksista ja on normaali prosessi, joka on tuskallisempaa joillekin ja vähemmän kivuliasta toisille. Jos rinnat eivät vain turvota, vaan myös muuttuvat koviksi ja tuskallisiksi, sinun on hakeuduttava lääkärin hoitoon. Tällaisissa tapauksissa on olemassa mastopatian riski sekä fibroadenooman ja kystien muodostuminen.

kilpirauhasongelma kala itkua vastaan ​​huonolla tuulella

5. perusteeton ärtyneisyys Kevään väsymys. Tarkista kilpirauhasesi. Hermosto on herkin hormonaalisille ongelmille. Alkuvaiheen oireita ovat lisääntynyt ärtyneisyys, taipumus itkeä, normaalit tai vakavat painonvaihtelut ja kuukautisten epäsäännöllisyydet. Jos sinulla on kilpirauhasongelmia, on parasta syödä mereneläviä.

maitotuotteet vahvistavat luita ja ehkäisevät sairauksia

6. Huolehdi hiuksistasi. Jos jalkojen suoristaminen on vaikeaa pitkän istumisen jälkeen, se on merkki kalsiumin ja D -vitamiinin puutteesta kehossa, mikä vahvistaa hiusten ja lihasten supistumista. Tämä puute voi johtaa osteoporoosiin myöhempinä vuosina. Kalsiumin puute voi myös johtaa:

 • Vapina jaloissa
 • Kynsien halkeilu ja halkeaminen
 • tylsä ​​kipu alaselässä, varsinkin pitkien kävelyjen jälkeen tai raskaan pussin nostamisen jälkeen
 • Kipu luissa

Jos haluat tarkistaa luusi, tee densitometria. Luun tiheys mitataan ultraäänilaitteella. Saadaksesi riittävästi kalsiumia, käytä enemmän maitotuotteita, maksa ja äyriäiset tai polyvitamiinit, joissa on enemmän kalsiumia.

Lääkäri voi auttaa sinua voittamaan kevään väsymyksen

Kevään väsymys käy lääkärissä ja kiinnitä huomiota terveysongelmiin

7. Anna itsesi tutkia hyvissä ajoin. Lääkinnällisten tilastojen mukaan tartuntatautien lisäksi 60% kaikista sairauksista voidaan estää, jos ne havaitaan ajoissa. Yli 40-vuotiaiden naisten verikokeet on tehtävä vuosittain, yli 25-vuotiaiden rintojen ultraäänitutkimus joka toinen vuosi. 30-35-vuotiaille naisille, jotka ovat saaneet vähintään yhden synnytyksen, on tehtävä ultraääni ja mammografia joka toinen vuosi. Naiset, joilla ei ole ollut synnytystä, saavat vain ultraäänitutkimuksen. Yli 40 -vuotiaille naisille suositellaan mammografiaa ja ultraäänitutkimusta puolentoista vuoden välein, lantion elinten ultraäänitutkimusta kahden vuoden välein ja yksityiskohtaista kolesterolitestiä kerran vuodessa.

Noudata vihjeitämme vastaan Kevään väsymys ja tunnet olosi heti paremmaksi!

Previous Post
Tee puutarhakoristeita betonista itse – 28 kaunista ideaa
Next Post
4 hyödyllistä jooga -asanaa naisille – helppoja harjoituksia aloittelijoille