15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rakenna pilaantunut suolistofloora probiooteilla – mitä ruokia?

terveet suolistoflooran probiootit rakentavat ruokaa

Probiootit ovat eläviä mikro -organismeja, jotka, toisin kuin infektioita aiheuttavat, auttavat parantamaan koko kehon ja erityisesti ruoansulatus- ja immuunijärjestelmän terveyttä. kuka Suoliston kasvisto probioottien avulla voi ottaa sen kapselin muodossa tai syödä tiettyjä ruokia.

Rakenna suolistoflooraa probioottien avulla

suoliston kasvisto probioottien kautta jogurttihedelmät ruokakuitu

Yleensä niistä tulee osa luonnollista suolistoflooraa syntymän jälkeen. Ne vahvistavat immuunijärjestelmää, suojaavat meitä patogeenisiltä mikro -organismeilta ja estävät infektioita. Siksi ne on toimitettava. Näitä hyödyllisiä bakteereja ei kuitenkaan aina ole riittävässä määrin suolistofloorassa. Heidän läsnäolonsa riippuu paljon yleisestä terveydestä, ruokailutottumuksista ja kulutetuista elintarvikkeista. Tämän kompensoimiseksi meidän on valittava probiootteja sisältävät elintarvikkeet. Sen käyttöä suositellaan ripuliin ja muihin ruoansulatuskanavan ongelmiin sekä vakaviin ja pitkäaikaisiin hoitoihin.

Suojele suolistoflooraa probiooteilla – syö maitotuotteita

rakentaa suolistoflooraa probiooteilla ruoka jogurtti pähkinät mysli

Probiootit ovat eläviä mikro -organismeja, kuten jo mainittiin, joten nämä probioottiset elintarvikkeet tulisi säilyttää tavaratalojen jäähdytetyllä alueella. Terveen suolistoflooran ylläpitämiseksi sinun pitäisi syödä jogurttia, kirnupiimää, kefiiriä, maidon jälkiruokia. Lämmittely tuhoaa näiden tuotteiden probiootit.

Mitä ruokia nämä bakteerit sisältävät

suolistoflooran probiootit rakentavat ruokajuustokuitua

Elävää hiivaa sisältävä jogurtti on sopiva ripulituote, ellei lääkäri ole määrännyt toisin – tietyn sairauden vuoksi tai kun lapset ovat pieniä. Tässä tapauksessa on kuitenkin suositeltavaa, ettet käytä suuria määriä kerrallaan, vaan muutama ruokalusikallinen, enintään 100 grammaa ateriaa kohden ja yhteensä puoli kupillista päivässä.

Lääkärisi neuvoo, sopiiko probioottien ottaminen ravintolisänä sairautesi kannalta. Vaikka niitä pidetään terveyttä edistävinä tuotteina, niitä suositellaan hyvin pienille lapsille ja niille, joilla on vakavasti heikentynyt immuniteetti.

Previous Post
Hyppynaruharjoitukset – edut, muunnelmat ja harjoitussuunnitelma yhdellä silmäyksellä!
Next Post
4 hyödyllistä jooga -asanaa naisille – helppoja harjoituksia aloittelijoille