15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Manuka -hunaja: luonnollinen maaginen lääke Uudesta -Seelannista

Manuka-hunaja -luonnolliset korjaustoimenpiteet-teepuu-uusi-seelanti-yrtit

Manuka -pensaan kaunis kukka tuottaa ja antaa pois makean ja uskomattoman arvokkaan nektarin. Tämä poikkeuksellinen kasvi latinalaisella nimellä Leptospermum scoparium on sukua oleva laji Australian teepuusta, mutta se löytyy vain Uudesta -Seelannista. Hunajan parantava voima tunnetaan maailmanlaajuisesti ja on ollut tiedossa jo pitkään. Tarkemmin sanottuna vuosituhansien ajan. Uuden -Seelannin alkuperäiskansat käyttivät lehtiä, kuorta ja lopulta makeaa eliksiiriä paitsi ravintolisänä myös lääkkeenä lukemattomiin vaivoihin. Hunajan levittäminen sairaille ihoalueille ja maukkaan hunajan ottaminen lievittivät vastaavia valituksia. Vielä tänäkin päivänä tai erityisesti tänään Manuka -hunajaa pidetään erityisen ravitsevana ja sulavana eliksiirinä, jota käytetään edelleen menestyksekkäästi erilaisten vaivojen lievittämiseen edistyneestä perinteisestä lääketieteestä huolimatta.

Manuka -hunaja – Manuka -nektari sekoitettuna puhtaaseen hunajaan

Manuka-hunaja -luonnolliset-korjaustoimenpiteet-luonnollinen-tuote-makea-mehiläinen

Manuka -hunajan laatu väärentämättömässä muodossa on aluksi erittäin puhdasta ja ennen kaikkea runsaasti tärkeitä ainesosia, joita käytetään lopulta monenlaisten valitusten lievittämiseen tai jopa ravintolisänä. Hunajaa ostettaessa on erityisen tärkeää varmistaa, että se on erittäin hyvälaatuista. Täyttöprosessilla ja hunajan täyttöpaikalla on tässä tärkeä rooli.

Laatustandardeja on ehdottomasti noudatettava eikä niitä saa menettää. Jos hunaja pullotetaan esimerkiksi Saksassa, kuluttajan tulee kiinnittää huomiota hunajan niin kutsuttuun MGO-pitoisuuteen. Tämä metyyliglyoksaaliarvo on yksi hunajan tärkeimmistä ainesosista ja samalla myös hunajan tärkein vaikuttava aine. Tällä tavalla hunajan korkea tai matala antibakteerinen vaikutus todistetaan lopulta tämän arvon perusteella. Jos tämä on korkea, hänet palkitaan automaattisesti korkealaatuisella palkinnolla. Laatu ja myös MGO-arvo on arvioitava ja lopulta sertifioitava tunnetussa ja riippumattomassa hunajalaboratoriossa erityistä analyysitekniikkaa käyttäen. Tämä arvo voidaan aina lukea vastaavasta hunajapurkista. Jos näin ei ole, kuluttaja voi jopa ottaa yhteyttä hunajan pullottajaan käyttämällä kontrollinumeroa ja saada selville tämän hunajan MGO -analyysiarvot. Jäljitettävyys takaisin pullottajalle tulisi periaatteessa antaa jokaiselle kuluttajalle, tämä on ainoa tapa varmistaa täydellinen tutkimus.

Manuka -hunaja tulee suoraan Uudesta -Seelannista

uusi-seelanti-maisema-luonto-vuoret-valtameri-vihreä

Manuka hunaja kerätään ja pullotetaan Uudessa -Seelannissa. Jos haluat ostaa tämän tuontituotteena, joka myös pullotettiin paikan päällä, voit tehdä sen kätevästi verkossa. Hunaja analysoidaan täytön aikana, aivan kuten tässä maassa, vastaavan MGO -arvon määrittämiseksi. Uudessa -Seelannissa se on kuitenkin UMF -arvo, Unique Manuka Factor eli todellinen Manuka -arvo. Tämä arvo määritetään vain Manuka -hunajille, jotka todella pullotettiin Uudessa -Seelannissa. Jotta tämä arvo näkyy vastaavissa hunajapurkeissa, mehiläishoitajien on maksettava lisenssimaksu. Tätä varten on olemassa joitakin MGO -ohjeita, jotka todistavat ja erottavat hunajan laadun. Jos esimerkiksi MGO -arvo on yli 400 tai sen UMF -arvo on lähes yli 20, puhutaan poikkeuksellisen laadukkaasta hunajasta.

Metyyliglyoksaali on vaikuttava aine, joka on erityisen keskittynyt Manuka -hunajaan

Manuka-hunaja-tietysti-korjaustoimenpiteet-mehiläiset-mehiläishoitajat-tuottavat kukkia

Kemiassa metyyliglyoksaali tunnetaan myös nimellä 2-oksoprpanaali. Se on itse asiassa sivutuote, jonka organismit tuottavat aineenvaihduntaprosessien aikana, erityisesti yhdessä glykolyysin kanssa. Samaan aikaan tämä komponentti on pyruviinihapon pelkistetty muoto. Tämä aktiivinen ainesosa, joka syntyy luonnollisella kuivausprosessilla, sijaitsee itse hunajakennossa. Tämän vaikuttavan aineen antibakteerinen vaikutus on todistettu pitkällä aikavälillä, samoin kuin se, että tämä vaikuttava aine on erityisen keskittynyt Manuka -hunajaan.

Hunaja luonnollisena lääkkeenä

Manuka-hunaja -luonnolliset-korjaustoimenpiteet-luonnollinen tuote-yrtti-sitruuna

Jopa muinaisina aikoina hunajaa pidettiin todellisena ihmelääkkeenä ja arvokkaana eliksiirinä. Haavaumat ja avoimet haavat voideltiin hunajalla ja paranemisprosessi oli usein nopeampi ja vähemmän tuskallinen. Maorit, Uuden -Seelannin alkuperäiskansat, tunnustivat jo, että Manuka -hunaja on ja oli erityinen. He käyttivät ensin mirha -pensaan lehtiä ja asettivat ne haavoille, katkaisivat pensaan kuoren, keittivät sen hauduksi ja antoivat lääkkeen ruoansulatuskanavan vaivoihin. Maorit näkivät myös kasvin ja lopulta hunajan ihmeellisen vaikutuksen kylmänä.

Kasvitieteilijä Joseph Banks tunnisti hunajan ja kasvin antibakteeriset ja tulehdusta ehkäisevät vaikuttavat aineet vasta 1700-luvun jälkeen, ja ne julkistettiin lopulta. Jopa Uuden -Seelannin maanviljelijät vannoivat hunajan parantavilla voimilla ja antoivat sitä lehmilleen, jotta he olisivat vastustuskykyisempiä sairauksille. the Manuka -hunajan käyttöalueet ovat hyvin erilaisia ​​ja harvoin eivät vaikuta. Alkaen ihosairauksista, kuten akne, neurodermatiitti, ihosienet, halkeileva iho, psoriaasin oireiden helpottamiseksi. Hunajan antibakteerinen vaikutus on ihanteellinen parantamaan akuutteja vammoja,

• kuten palovammat,

• Hiertymät,

• Leikkaukset,

• kroonisten ja toistuvien haavojen hoitoon,

Jopa diabeettisten jalkojen oireyhtymien kanssa, joiden paranemisprosessit ovat erittäin vaikeita ja pitkittyneitä, hunaja toimii yllättävän nopeasti ja hyvin. Mutta myös ruoansulatuskanavan vaivoja, refluksiesofagiittia, ns. Närästystä ja myös akuuttia ruoansulatuskanavan tulehdusta. Näiden ja monien muiden sairauksien alueiden ja niiden oireiden on osoitettu lievittävän selkeästi oireita käytettäessä hunajaa ja jopa parantuneen osittain.

Manuka -hunaja on erityisen tehokas ruoansulatuskanavan vaivoihin

Manuka-hunaja -luonnolliset-korjaustoimenpiteet-luonnollinen-tuote-makea-lusikka

Tämän hunajan käyttö on osoittautunut erityisen tehokkaaksi koko ruoansulatuskanavan vaivojen yhteydessä. Esimerkiksi Uuden -Seelannin Wakaiton yliopisto tutki, että hunaja tekee ihmeitä torjuttaessa salakavalaa Helicobacter pylori -bakteeria, joka leviää vain ruoansulatuskanavan alueille ja on osoittautunut gastriitin aiheuttajaksi. Lisäksi Manuka -hunaja on Escherichia coli -bakteerin vihollinen, joka vaikuttaa myös ihmisen ruoansulatuskanavaan. Maorit tiesivät vaistomaisesti, että hunajalla oli vain hyviä vaikutuksia ja että sen hyödylliset vaikutukset olivat selvästi osoitettu erityisesti näissä sairauksissa. Makea lääke ei ollut vain erittäin sulava ja ravitseva, vaan sitä pidettiin myös ihmelääkkeenä luonnosta.

Missä perinteinen lääketiede epäonnistuu ja hunaja toimii

manuka-hunaja-luonnolliset korjaustoimenpiteet-pillerit-lääkkeet-antibiootti

Erityisen huomionarvoista on se, että hunaja pystyy torjumaan itsepäisiä bakteerikantoja, jotka osoittavat antibioottiresistenssin samalla tavalla. Ja tämä voi lähitulevaisuudessa olla tai tulla mahdollisesti sanomattoman tärkeäksi ihmiskunnalle. Koska yhä useammat ihmiset käyttävät antibiootteja liian huolimattomasti ja määräävät niitä liian nopeasti jopa lieviin sairauksiin, kuten vilustumiseen ja antibioottien käyttöön lihantuotannossa, syntyy yhä enemmän vastustuskykyisiä ihmisiä. Bakteerit muuttuvat ja ovat immuuneja tavallisille antibiooteille – vaarallinen yritys, koska jos nämä ihmiset sairastuvat vakavasti, antibiootit eivät enää toimi.

Hunaja onnistuu kuitenkin tuhoamaan hyvin erityisiä bakteerikantoja. Yksi esimerkki on mätäbakteeri Staphylococcus aureus. Se vaikuttaa usein ihmisiin, joiden immuunijärjestelmä on heikentynyt ja jotka voivat kamppailla haavan paranemisen kanssa leikkauksen tai onnettomuuksien jälkeen. Salakavala bakteeri on vastuussa klassisesta haavainfektiosta, jota on erittäin vaikea saada hallintaan edes lääketieteellisten ja kliinisten havainto- ja hoitotoimenpiteiden avulla. Myös täällä hunaja tekee ihmeitä ja onnistuu hillitsemään ja jopa tuhoamaan nämä bakteerit. Synteettisesti tuotettuihin antibiooteihin verrattuna Manuka-hunaja ei edistä niin kutsuttujen superpatogeenien, mutatoituneiden patogeenien ja bakteerien kasvua ja leviämistä, jotka ovat selvästi antibiootteja kestäviä. Ei ole turhaa, että tämä hunaja saa yhä enemmän hyväksyntää ja kunnioitusta jopa palovammojen ja muiden herkkien ihosairauksien kumouksellisessa hoidossa, jopa perinteisessä lääketieteessä. Mitä tulee tämän hunajan ulkoiseen käyttöön, on sanottava, että koska se sisältää poikkeuksellisen paljon tyypillisiä aktiivisia ainesosia, se näyttää myös vaikutuksensa erittäin nopeasti ja erinomaisesti. Mikään hunaja ei voi kilpailla sen kanssa, eikä esimerkiksi haavojen paranemiseen tarkoitetussa voiteessa ole niin paljon tässä lueteltuja luonnollisia aktiivisia ainesosia kuin tässä hunajassa.

Manuka -hunaja hampaiden puhdistukseen?

Manuka-hunaja -luonnolliset-korjaustoimenpiteet-hammashoito-hammasharja-terve

Itse asiassa hunaja on mitä tahansa, makea ja tahmea, ja harvat ihmiset voivat kuvitella, että hunajan on tarkoitus olla hyödyllinen hampaille. Antibakteeristen ominaisuuksiensa ansiosta Manuka -hunaja suojaa myös plakkia vastaan. Hunaja toimii myös samalla tavalla kuin kemiallinen klooriheksidiiniliuos, jota käytetään suun huuhteluna karieksen ehkäisyyn. Sillä erolla, että Manuka -hunaja koostuu 100 % luonnollisista aineista verrattuna kemiallisiin suuvediin. Tämä tekee siitä ehdoton suosikki luonnon korjaustoimenpiteiden keskuudessa, erityisesti terveellisenä lääkkeenä.

Manuka -hunajaa diabeetikoille suositellaan ulkoiseen käyttöön

Manuka-hunaja -luonnolliset korjaustoimenpiteet-diabetes-sokeritauti

Ulkoiseen käyttöön Manuka -hunajaa suositellaan ehdottomasti diabetesta sairastaville. Älä kuitenkaan valitse tätä hunajaa sisäiseen imeytymiseen. Diabetes on aineenvaihduntasairaus, ja koska näillä ihmisillä on korkea MGO -arvo sairauden vuoksi, heidän ei pitäisi nauttia hunajaa. Koska tiede ei ole vielä sopinut siitä, voisiko MGO -arvo olla mukana myös diabeettisen neuropatian kehittämisessä. Ihmiset, jotka eivät kärsi diabeettisesta sairaudesta, voivat maistaa ja nauttia tätä hunajaa turvallisesti.

Yhä useammat mehiläishoitajat Uudessa -Seelannissa arvokkaan Manuka -hunajan takia

manuka-hunaja-luonnon-korjaustoimenpiteet-immker-mehiläisjalostus-luonnollinen tuote

Arvokkaan hunajan jatkuvan kysynnän vuoksi mehiläishoito kasvoi myös Uuden -Seelannin maaperällä. Tämän seurauksena vain muutama vuosi sitten kilo Manuka -hunajaa maksoi noin 37 Uuden -Seelannin dollaria ja vain viisi vuotta myöhemmin, vuonna 2015, hunajan hinta nousi yli 100 NZD. Vuosi 2015 oli noin 20 000 tonnia hunajaa paikallisten mehiläishoitajien tuottavimpina vuosina. Kun tuottoisa tulonlähde avattiin suhteellisen yksinkertaisella käsittelyllä, Manuka -mehiläishoidossa seurasi rikollisia machinaatioita.Mehiläisten rehukasveja vartioitiin ja suojeltiin, rehualueet kiistettiin ja kärsineet olivat mehiläisiä. Koska tänä aikana satoja mehiläispesiä ei vain yksinkertaisesti varastettu, vaan myös myrkytetty. Alkuperä- ja tuottajatodistukset, jotka näkyvät vastaavan MGO- tai UMF -arvon kanssa hunajapurkeissa, takaavat turvallisuuden.

Previous Post
Korujen tekeminen lapsille – 11 värikästä ideaa, joissa on ohjeet kauniille kaulakoruille ja rannekoruille
Next Post
Kuinka saat Heidi Klumsin unelmahahmon ja kiinteät jalat