15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hyvä terveys – 10 tarkoittaa, että ne ovat luonnollinen antibiootti

hyvä terveys nainen muoto tunne sopivaksi juoksu

Saastuneessa ympäristössä eläminen altistaa meille useita vakavia vaaroja, jotka liittyvät meihin terve Terveys loppu. Tämä johtuu pääasiassa monista mikrobista ja bakteereista, joita ympäristössä on. Useimmat lääkärit määräävät terveyshaasteita vastaan ​​synteettisiä antibiootteja, joilla on monia sivuvaikutuksia.

Luonnollinen antibiootti vaikuttaa terveyteen

hyviä terveysvinkkejä iloinen onnellinen leikkihyppy

American College of Physiciansin tutkimuksen mukaan päivittäin määrätyt suuret annokset ovat tarpeettomia. Nämä antibiootit tappavat paitsi negatiivisia, myös positiivisia bakteereja kehossa. He kehittävät myös antibioottiresistenttejä mikrobeja. Tämä on kriittinen tila, joka vaatii välitöntä huomiota. Näistä syistä tutkijat ympäri maailmaa suosittelevat joitain Äiti Luonnon tuotteita, jotka ovat antibakteerisia, antimikrobisia ja tulehdusta ehkäiseviä ja sienilääkkeitä ja jotka ovat loistava luonnollinen antibiootti sinulle. terve Terveys huolehtia. Tämä osoittaa, että ne ovat paljon tehokkaampia kuin keinotekoiset antibiootit. Muita etuja ovat, että ne ovat laajalti saatavilla, halvempia ja niillä ei ole kielteisiä sivuvaikutuksia. Alla on luettelo 10 keittiössä yleisesti esiintyvästä ruoasta, jotka ovat täydellisiä luonnollisia antibiootteja.

Hyödyllisiä vinkkejä terveyteen

hyvää terveyttä syövät valkosipuliruoat sopivat

10. Rikki valkosipulissa terve Terveys

Valkosipuli on tunnettu luonnollinen antibiootti ja lääke vuosisatojen ajan. Muinaisen kansanperinteen mukaan valkosipuli on tehokas hengitysvaikeuksiin, vilustumiseen, yskään ja flunssaan. Tämä johtui pääasiassa sen voimakkaista terapeuttisista eduista. Ja valkosipulin historia osoittaa myös, että sillä on monia etuja. Ensimmäisen maailmansodan aikana haavoihin käytettiin valkosipulikompressiota tulehduksen estämiseksi. Toisen maailmansodan aikana valkosipuli auttoi parantamaan kateenkorvaa ja sepsistä. Seuraavina vuosina tutkijat osoittivat sen hyödylliset vaikutukset aivohalvausta, korkeaa verenpainetta, tiettyjä syöpätyyppejä, sydänongelmia ja ihon tulehdusta vastaan. Tämä johtuu valkosipulin rikkiyhdisteistä, jotka toimivat kuin luonnollinen antibiootti. Ne myös vahvistavat immuunijärjestelmää ja parantavat siten terveyttä. Kaikkien näiden etujen lisäksi rikkiyhdisteet auttavat myös neutraloimaan vapaita radikaaleja ja estämään vakavien sairauksien esiintymisen.

hyvä terveys sipuli ravitsemus eri lajikkeita

9. Flavonoidit sipulissa

Sipulit kuuluvat samaan perheeseen kuin valkosipuli. Ne sisältävät myös paljon lääkinnällisiä ominaisuuksia rikin ja flavonoidien ansiosta. Sipulit toimivat kuin diureetti, jolla on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, koska ne koostuvat voimakkaista antioksidanttikoostumuksista. Nämä parantavat verenkiertoa, suojaavat kehoa diabetekselta, korkealta kolesterolilta ja sydänsairauksilta ja varmistavat terveen ruoansulatuskanavan. Sipulit ovat myös hyvä lääke vilustumiseen ja yskään. Antibakteeristen ominaisuuksiensa vuoksi ne soveltuvat hyvin luonnolliseksi antibiootiksi ja desinfiointiaineeksi hyönteisten ja eläinten puremiin.

Hyvää terveyttä ja vaihtoehtoista lääketiedettä

hyvä terveys gingerol inkivääri ainesosat luonnollinen ruoka

8. Gingerol inkivääriä varten terve Terveys

Inkivääri on ollut yksi vaihtoehtoisen lääketieteen tärkeimmistä ainesosista yli 2000 vuoden ajan ja se on ihanteellinen luonnollinen antibiootti. Tämä johtuu anti-inflammatorisista ja antibakteerisista ominaisuuksista, joita ainesosilla Shogaol, Zingerone ja Gingerol on. Näillä on kyky torjua limaa ja estää siten ruoansulatuskanavan ja ylähengitystieinfektiot, kuten flunssa, vilustuminen ja yskä. Säännöllinen inkiväärin käyttö auttaa torjumaan unihäiriöitä, parantaa verenkiertoa, vakauttaa verensokeria, parantaa sydämen ja immuunijärjestelmän terveyttä, taistelee syöpää vastaan ​​ja lievittää täydellisesti kipua.

terveys kurkuma kurkuma oranssi väri luonnollinen medium

7. Kurkumiini kurkumassa (kurkuma)

Kullankeltainen mauste on erinomainen lääke sen sisältämän kurkumiinin ansiosta. Kurkuma on loistava luonnollinen antibiootti ja antiseptinen aine, koska se sisältää enemmän tulehdusta estäviä aineita ja suojaa kehoa tietyiltä bakteereilta. Kurkuma auttaa myös parantamaan erilaisia ​​ihovaurioita, kuten pieniä naarmut ja leikkaukset, sekä vakavampia iho -ongelmia, kuten lepra, psoriaasi, ihottuma ja syyhy. Mausteella on myös positiivinen vaikutus kehon sisällä, erityisesti maksaan, sydämeen ja ruoansulatuskanavaan. Karsinogeenisten komponenttien ansiosta kurkuma estää kasvaimen kehittymisen. Tieteellisessä tutkimuksessa käytetyt antibiootit eivät parantaneet MRSA-infektioita, kun taas kurkuma, joka on luonnollinen antibiootti, lievitti infektioita tehokkaiden verenpuhdistusaineidensa ansiosta.

Hyvää terveyttä ja vitamiineja

hyvä terveys hedelmä mansikka appelsiini kiivi lajike

6. C -vitamiinin hyödyt siihen terve Terveys

Korkean C -vitamiinipitoisuuden lisääminen voi luonnollisesti parantaa antibioottiresistenssin aiheuttamia kehon vaurioita. Joka vuosi monet ihmiset kuolevat antibioottiresistentteihin mikrobeihin, koska tämä johtaa sairauksien yleistymiseen. C -vitamiinia sisältävät hedelmät ja vihannekset ovat luonnollinen antibiootti, osa sitä. C-vitamiinilla, vesiliukoisella mineraalilla, on tärkeä rooli kehossa. Ne hyökkäävät ja tuhoavat haitallisia mikro -organismeja, mukaan lukien HIV, joka mahdollistaa kehon kasvun ja kehityksen. Lisäksi C -vitamiini vahvistaa immuunijärjestelmää, mikä stimuloi valkosolujen tuotantoa ja ihon vammat paranevat nopeammin. Se on myös hyvä lääke muihin sairauksiin, kuten käärmeen puremiin, kurkkumätiin, jäykkäkouristukseen ja polioon.

hyvä terveys hunaja herkullinen makea terveellinen positiivinen vaikutus

5. Defensin-1 hunajassa

Kauan ennen synteettisen antibiootin keksimistä hunaja oli tehokas ja luonnollinen antibiootti parantamaan ihon hankaumia ja muita vaivoja. Se toimii niin hyvin luonnollisten virus-, antiseptisten, antibakteeristen ja tulehdusta estävien entsyymien ansiosta, jotka vapauttavat vetyperoksidia estäen tiettyjen paristojen lisääntymisen. Viimeaikaisten tutkimusten mukaan mehiläiset luovuttavat kerätylle hunajalle proteiinia, joka tunnetaan nimellä defensiini-1.

Tutkijat harkitsevat parhaillaan tapaa käyttää tätä ainetta lääkkeissä antibiooteille vastustuskykyisten mikrobien torjumiseksi. Jatkotutkimukset osoittavat, että mehiläisproteiini on keskeinen ainesosa hunajan antibakteerisissa ominaisuuksissa, minkä vuoksi se on niin sopiva luonnollinen antibiootti.

Vihreä tee ja probiootti hyvän terveyden vuoksi

hyvä terveys vihreä tee sitruuna tuoksuva positiivinen vaikutus

4. EGCG vihreää teetä

Vihreän teen sisältämän EGCG: n vuoksi se on toinen luonnollinen antibiootti, jolla on erilaisia ​​etuja terve Terveys tarjoaa. Northwestern Universityn tutkijat uskovat, että polyfenoliset koostumukset, jotka muodostuvat, kun teetä liotetaan veteen ripaus suolaa, tuottavat myrkyttömiä luonnollisia antibiootteja, jotka muistuttavat ohutta kuorta. Kun he kohtaavat haitallisen bakteerin, he tuhoavat sen. Antioksidantit vahvistavat immuunijärjestelmää ja taistelevat kehoa vastaan ​​tulevia infektioita vastaan. Yhdessä muiden antibioottien kanssa vihreä tee taistelee bakteereja, kuten E. colia ja streptokokkeja vastaan, jotka ovat vastuussa infektioista. Lisäksi tutkimukset osoittavat, että vihreä tee auttaa käsittelemään synteettisten antibioottien aiheuttamia vahinkoja.

paras terveys bifido acidophilus probiootti elintarvikkeiden ravitsemus

3. Probiootti ja Bifido Acidophilus

Probiootit tai fermentoidut aineet ovat luonnollinen antibiootti niiden sisältämien Bifido Acidophiluksen ja Lactobacilluksen vuoksi. Bifido -bakteeri stimuloi kehon positiivisia bakteereja puolustamaan itseään erilaisia ​​taudinaiheuttajia vastaan. Lääkärit suosittelevat antibioottien ottamista probioottien kanssa korvaamaan ruoansulatuskanavan mikroflooran (positiiviset bakteerit) menetyksen.

Vielä kaksi vinkkiä terveyteesi

terveys greippi herkullinen terveellinen ravitsemus antaa energiaa

2. Greippinsiemeniuute terve Terveys

Greippinsiemeniuute tunnetaan myös nimellä sitricidal ja sillä on luonnollinen viruslääke, sienilääke ja antiseptinen vaikutus. Yhdessä antioksidantteista valmistettujen aineiden kanssa ne auttavat kehoa puhdistumaan vapaista radikaaleista ja estävät patogeenisten bakteerien, kuten giardian ja Candidan, kasvua vahingoittamatta kehon ystävällisiä bakteereja.

hyvä terveys orgaaninen öljy luonnollinen antibiootti toimii hyvin

1. Oreganoöljy

Oreganoöljy on luonnollinen antibiootti ja paras niistä kaikista. Eri tutkimukset osoittavat sen ylivoimaisuuden ja tehokkuuden mikrobilääkkeenä. Se vahvistaa immuunijärjestelmää ja pitää infektiot loitolla. On myös mielenkiintoista, että oreganoöljyä on käytetty luonnollisena antibioottina yli kolmetuhatta vuotta. Tämä ei ole ihme, kun ajatellaan sen antibakteerisia, antimikrobisia, analgeettisia, antispasmodisia, sienilääkkeitä ja antiparasiittisia vaikutuksia. Sillä on myös positiivinen vaikutus käärmeen puremiin. Oreganoöljy on myös hyödyllinen hoidettaessa erilaisia ​​paikallisia infektioita, kuten allergioita, urheilijan jalka, hyönteisten puremat, akne, poskiontelotulehdukset, ruoansulatushäiriöt, kurkkukipu, keuhkoputkentulehdus ja flunssa.

Previous Post
Marmori-, muovi- tai puuleikkuulauta terveelliseen elämään
Next Post
Työskentely lasten kanssa: 14 puuntyöstöideaa ja yksinkertaisia ​​ohjeita