15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kuule paremmin: tunnista ja käsittele kuulo -ongelmat ajoissa

Nykyään monet ihmiset kärsivät kuulo -ongelmista. Koska kuulon heikkeneminen kehittyy vähitellen useiden vuosien aikana, ensimmäisiä merkkejä kuulon heikkenemisestä on usein vaikea nähdä. Oikea -aikainen hoito lisää merkittävästi paranemismahdollisuuksia. Mutta vaikka kuulon heikkenemistä ei olisi tunnistettu pitkään aikaan, kuulokojeet voivat auttaa sinua kuulemaan paremmin ja välttämään kuulon heikkenemistä.

Kuulo paremmin: mahdolliset syyt kuulon heikkenemiseen ja mahdolliset hoidot kuulo -ongelmille

Iäkkäiden kuulon heikkenemisen oireet ja mahdollinen helpotus

Kuulon menetyksen merkit vaihtelevat suuresti ja riippuvat syystä. Välikorvatulehdus ilmenee nopeasti kipua ja kuumetta. Kasvaimet aiheuttavat kuulon heikkenemistä erityisesti korkeilla sävyillä. Tinnituksen myötä potilaat valittavat korvien viheltämisestä. Suurin osa yli 60-vuotiaista kärsii vanhuuden kuulon heikkenemisestä, jolloin sairastuneet “eivät kuule” tiettyjä ääniä. Mutta yhä useammat nuoret kärsivät myös kuulon heikkenemisestä lähinnä siksi, että he kuuntelevat säännöllisesti kovaa musiikkia kuulokkeilla tuntikausia.

Kuulo -ongelmat paremmin infektion takia

Mahdolliset hoitovaihtoehdot diagnosoidulle kuulonmenetykselle ovat yhtä erilaisia ​​kuin syyt itsessään.Tulehdukset johtavat usein tilapäiseen kuulon heikkenemiseen, mutta niitä voidaan hoitaa hyvin lääkkeillä. Kasvaimet on poistettava leikkauksella. Jos kuulon heikkeneminen johtuu pysyvästä altistumisesta tai jos se liittyy ikään, se voidaan korvata kuulokojeella. Ovat erityisen edullisia Kuulokojeet Sveitsistä, koska ne yhdistävät korkealaatuisen tarkkuustekniikan tekniseen osaamiseen ja mukavan suunnittelun. Tunnetut kuulolaitekauppiaat, kuten Audika, tarjoavat laajan valikoiman malleja ja myös lisäpalveluja, kuten kuulotestit. Sopiva kuulojärjestelmä valitaan sitten testitulosten perusteella. Turvallisuuden vuoksi ota yhteys lääkäriin ennen kuulotestin suorittamista, jos kuulon heikkeneminen tulisi hoitaa myös lääkkeillä.

Kuule paremmin: mikä kuulolaite kuulovammaisille?

kuulla paremmin kuulokojeella laji yhdellä silmäyksellä

On olemassa erilaisia ​​kuulokojeita, jotka täyttävät erilaiset tarpeet. Nämä ovat kolme kuulokojeiden tyyppiä yhdellä silmäyksellä:

1. Korvan sisäiset kuulokojeet ovat mittatilaustyönä. Tämä on ainoa tapa varmistaa, että ne sopivat täydellisesti korvakäytävään ja ovat mukavat käyttää. Pukemisen jälkeen niitä ei enää tarvitse säätää. Korvakuulokojeet ovat erittäin helppokäyttöisiä, ja niihin voidaan asentaa lisätoimintoja, kuten automaattinen äänenvoimakkuuden säätö tarpeen mukaan. Haittapuolena on kuitenkin, että ne ovat herkkiä kosteudelle ja siksi niitä on tuuletettava useita kertoja päivässä.

Poista kuulo -ongelmat kovan musiikin, kuten

2. Korvan takana olevat kuulokojeet on helppo hoitaa, mukava käyttää ja erittäin helppokäyttöinen. Niiden ainoa haittapuoli: Ne eivät ole yhtä huomaamattomia kuin korvan sisäiset kuulokojeet.

3. Ex -vastaanottimen kuulokojeet ovat ensi silmäyksellä hyvin samanlaisia ​​kuin korvan takana olevat kuulokojeet. Ne ovat kuitenkin paljon pienempiä ja vähemmän havaittavia, mutta herkkiä kosteudelle.

Kuule paremmin: Nämä ovat merkkejä kuulon heikkenemisestä

Nainen, jolla on korvissa olevat kuulokojevinkit kuulla paremmin

Joten riippuen siitä, mikä aiheuttaa kuulon heikkenemisen, oireet voivat vaihdella suuresti. Sinun on kuitenkin käytävä kuuloalan ammattilaisen luona ja varattava aika kuulotestiin, jos:

  • Tiettyjen luonnonäänien, kuten meren äänen, huomiotta jättäminen.
  • Perinteisiä ääniä, kuten seinäkellon tikittämistä tai valokytkimen kytkemistä päälle, tuulettimen kohinaa, askeleita tai auton vilkkua ei voi enää kuulla.
  • Tunne aina, että muut puhuvat liian pehmeästi meluisassa ympäristössä.
  • Usein kuultiin oven ovikelloa

Kuulokojeiden tyypit yhdellä silmäyksellä ja niiden edut

  • sinulla on vaikeuksia ymmärtää puhuva henkilö puhuessasi puhelimessa.
  • Kun katsot televisiota, ihmisten ääni tuntuu liian pehmeältä ja musiikki liian kovalta.
  • Usein on pyydettävä muita toistamaan sanotut.
  • Kuulet selvästi paremmin, kun katsot ihmisiä kasvoihin.
  • kärsivät korvakivusta.

Previous Post
Marmori-, muovi- tai puuleikkuulauta terveelliseen elämään
Next Post
Työskentely lasten kanssa: 14 puuntyöstöideaa ja yksinkertaisia ​​ohjeita