15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ellagic Acid Effect – Terveyshyödyt tautien ehkäisyyn

Ellagiinihapon vaikutus perustuu pääasiassa siihen, että se on luonnossa esiintyvä aine. Parhaat luonnontuotteiden lähteet ruokavaliossa ovat esimerkiksi mansikat, vadelmat, karhunvatukat, kirsikat ja saksanpähkinät. Jotkut ihmiset käyttävät nykyään myös ellagiinihappokapseleita suun kautta syövän ehkäisemiseksi, kognitiivisten toimintojen parantamiseksi tai virus- ja bakteeri -infektioiden välttämiseksi. Tästä viestistä voit lukea lisää siitä, miten tämä kemiallinen yhdiste vaikuttaa kehoon ja ovatko mahdolliset sivuvaikutukset mahdollisia sen kanssa.

Tosiasiat, jotka kannattaa tietää ellagiinihapon vaikutuksista

erilaisia ​​marjoja, kuten mustikoita, vadelmia, joilla on ellagiinihappovaikutus

Ellagiinihappo on polyfenoli tai hivenaine, jota esiintyy pääasiassa hedelmissä ja vihanneksissa. Jotkut elintarvikkeet sisältävät monimutkaisemman version nimeltä ellagitannin. Tämä on happo, joka muuttuu ellagiinihapoksi kehossa. Jälkimmäinen on tunnettu antioksidanttisista ominaisuuksistaan. Se poistaa kuitenkin toksiineja kehostasi ja suojaa haitallisilta molekyyleiltä, ​​joita kutsutaan vapaiksi radikaaleiksi. Kasvit tuottavat myös tätä antioksidanttiyhdistettä puolustusmekanismina infektioita ja muita ongelmia vastaan. On jopa mahdollista käsitellä ihoa ellagiinihapolla vaalentamiseksi.

Polyfenolien mikroravinteet mansikoissa ellagiinihappokapselien tutkimuksissa ja tutkimuksissa

Ellagiinihappo voi sitoutua syöpäkemikaaleihin ja estää syöpäsolujen kasvua. Kuitenkin ravintoaine imeytyy huonosti ja erittyy myös nopeasti kehosta. Tämän vuoksi nämä ominaisuudet voivat rajoittaa sen käyttökelpoisuutta lääkkeenä. Ellagiinihapon proliferatiivisten vaikutusten vuoksi tutkijat ovat tutkineet huolellisesti aineen tulehdusta estäviä ominaisuuksia tietyissä syöpätyypeissä. Lisäksi yhä useammat todisteet viittaavat siihen, että ellagitanniinin käyttö vähentää tehokkaasti liikalihavuutta ja lievittää lihavuuden välittämiä metabolisia komplikaatioita, kuten insuliiniresistenssiä, tyypin 2 diabetesta, alkoholittomia rasvahapposairauksia ja ateroskleroosia..

Lääketieteellinen tutkimus ja hyödyt

Granaattiomena, jossa on runsaasti ellagiinihappokapseleita ravintolisänä

Joten ellagiinihappo voisi mahdollisesti tarjota laajemman valikoiman terveyshyötyjä kuin on aiemmin osoitettu. Siksi monet tutkimukset pyrkivät käsittelemään tällaisten hedelmien ja pähkinöiden kulutuksen mahdollisia metabolisia hyötyjä liikalihavuuteen liittyvien terveysolosuhteiden varalta. Esimerkiksi vadelmilla ja granaattiomenilla on korkeampi ellagiinihappopitoisuus verrattuna muihin elintarvikkeisiin. Voit jopa ostaa lisäravinteita kapseleina, liukoisena jauheena ja paikallisena liuoksena, joka on valmistettu ellagiinihaposta.

Laboratorion tutkija tutkii värillisiä nesteitä kumikäsineillä

Sen antioksidanttietujen lisäksi tutkijat tutkivat ellagiinihappoa sen kyvystä torjua syöpää ja muita sairauksia. Tutkimukset viittaavat siihen, että ellagiinihappo hidastaa kasvainsolujen kasvua ja sitoutuu syöpämolekyyleihin tehdäkseen ne inaktiivisiksi. Tämä voisi auttaa tutkimaan ellagiinihapon vaikutuksia hiirillä ja rotilla syöpähoidossa. Tämän yhdisteen karsinogeenisia vaikutuksia ihmisiin on kuitenkin tutkittu vähemmän. Happo on myös tehokas ryppyjen ja tulehdusten hoidossa.

Käytä ellagiinihappovaikutukseen

terveellinen ravitsemus ja ellagitanniinin hyödyt vadelmissa luonnollisissa syöpälääkkeissä

Aikaisemmat tutkimukset osoittavat, että ellagiinihapon ottaminen 12 viikon ajan parantaa mielenterveyttä ja älykkyyttä ylipainoisilla miehillä. Näitä tuloksia ei kuitenkaan näy normaalipainoisilla miehillä. Ihon tummuminen ja värimuutokset (hyperpigmentaatio) ovat myös tila, jossa ellagiinihapon on osoitettu olevan tehokas. Kun ellagiinihappoa käytettiin yhdessä salisyylihapon kanssa kasvoille 12 viikon ajan, nämä aineet pystyivät pienentämään tummien läiskien kokoa ja määrää. Joten tämä näyttää toimivan yhtä hyvin kuin hydrokinoni. Hydrokinonin käyttö näyttää kuitenkin vaikuttavan paremmin ihon kiinteyteen. Ellagiinihapon levittäminen kasvoille voi myös vaaleuttaa ruskeita pilkkuja (melasmaa). Tämä näyttää toimivan yhtä hyvin kuin reseptiläinen vaalentusaine.

ihon hoitoon mikroravinteilla, kuten ellagiinihapon anti-melasma-vaikutus

Ihmisen papilloomavirus (HPV) liittyy korkeaan kohdunkaulasyövän riskiin. Tutkimukset viittaavat siihen, että ellagiinihapon ja graviolan ottamisella 6 kuukauden ajan on viruslääke HPV: tä vastaan. Tämä voisi myös estää syöpää aiheuttavien vaurioiden pahenemisen naisilla. Ellagiinihapon ottaminen eturauhassyövän kemoterapian aikana voi myös vähentää syövän hoidon sivuvaikutuksia. Tämä ei kuitenkaan näytä vähentävän kasvaimia tai parantavan selviytymistä. Tarvitaan lisää todisteita ellagiinihapon tehokkuuden arvioimiseksi näihin käyttötarkoituksiin.

Ovatko sivuvaikutukset ja annostus mahdollisia??

granaattiomenauute, jossa on ellagiinihappoa, hoitaa ihoa hyperpigmentaatiolla ihon keventämiseksi

Ellagiinihappo on voimakas antioksidantti, joka on yhdistetty lukuisiin lääketieteellisiin ja terveydellisiin etuihin. Ihmisten tutkimuksen puutteen vuoksi ei ole riittävästi tietoa tunnettujen sivuvaikutusten, turvallisuusongelmien tai niiden tehokkuuden määrittämiseksi hoitona. Ellagiinihappovaikutus voi olla turvallinen, jos otat sen lyhyen aikaa tai levität sen iholle. Lääketieteen ammattilaiset eivät kuitenkaan tiedä tarpeeksi pitkän aikavälin vaikutuksista. Erityisiä varotoimia ja varoituksia on olemassa raskauden ja imetyksen aikana. On parasta pysyä turvassa ja välttää sen käyttöä tänä aikana.

Pähkinöillä ja vadelmilla on ellagiinihapon vaikutuksia syöpään ja lihavuuteen

Sopiva annos ellagiinihappoa riippuu useista tekijöistä, kuten yksilön iästä, terveydestä ja monista muista olosuhteista. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa sopivan ellagiinihappoannoksen määrittämiseksi. Muista kuitenkin myös, että luonnontuotteet eivät ole aina turvallisia ja niiden annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asianmukaisia ​​pakkauksen ohjeita ja kysy neuvoa apteekista, lääkäriltä tai muulta terveydenhuollon ammattilaiselta ennen käyttöä.

Previous Post
LED -hehkuvat kengät: lenkkaritrendi nuorten keskuudessa, mutta ei vain
Next Post
Hyviä ideoita pääsiäismunien päälle laittamiseen ja ohjeet tehdä se itse