15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Plastiikkakirurgia nuorentaa 3 vuotta uusimpien testien mukaan

kukat-naiset-kasvot-plastiikkakirurgia-iho

the plastiikkakirurgia nuorenee vain 3 vuotta. Uudessa tutkimuksessa havaittiin, että plastiikkakirurgia, tai kasvojenkohotus on vain visuaalisesti 3 vuotta nuorempi eikä houkuttelevuus kasva. Tutkimus on osoittanut, että muutos on todella havaittavissa. Parannukset ovat erittäin merkityksettömiä. Täydellinen kasvojenkohotus ja muut toimenpiteet, kuten silmäluomien leikkaukset, antavat sinulle yhteensä 3 vuotta ilmaiseksi.

Viimeisin tutkimus plastiikkakirurgiassa

leikkaus-kaappi-mittauslaitteet-kodikas-tunnelma-valaistus

Amerikkalaiset ja kanadalaiset tutkijat havaitsivat myös, että kartio johtui plastiikkakirurgia kasvaa sitä enemmän mitä enemmän muutoksia tehdään. Mutta silloinkin osallistujat eivät vaikuttaneet houkuttelevammilta. Rypyt häviävät sen kautta plastiikkakirurgia, mutta ei ikuisesti. New Yorkin lääkäri Joshua Tsim sanoo, että plastiikkakirurgit eivät useimmiten kerro potentiaalisille potilailleen, että he näyttävät nuoremmilta ja houkuttelevammilta, koska ei ole objektiivista tutkimusta sen osoittamiseksi. Sen sijaan heille kerrotaan, että he näyttävät tuoreemmilta eivätkä niin väsyneiltä.

Se mitä uskomme ja ajattelemme, näkyy myös kasvoiltamme

huuli-op-plastiikkakirurgia-naisen nuorentaminen

Hänen mielestään suuri määrä muovileikkauksia johtuu epäilemättä potilaiden odotuksista siitä, että ne näyttävät kauniilta, nuoremmilta ja jopa etulyöntiasemalla työtovereihinsa nähden. Uusi tutkimus kuitenkin osoittaa, että plastiikkakirurgia On rajoja, joita potilaiden pitäisi odottaa Tämä tutkimus on ensimmäinen, joka tarkastelee leikkauksen jälkeisiä ja nuorentamismenetelmiä. Siihen osallistui 50 riippumatonta henkilöä, jotka arvioivat 49 potilaan valokuvia, mukaan lukien 12 miestä, joille oli tehty leikkaus ennen ja jälkeen leikkauksen. Kirurgi Peter Adamson osallistui potilaiden leikkaukseen heinäkuun 2006 ja heinäkuun 2010 välisenä aikana Toronton yksityisklinikalla Kanadassa..

the plastiikkakirurgia – Tutkimuksen tulos Olit 42–73 -vuotias kauneusleikkauksen aikaan. Heidän keski -ikä oli 57 vuotta. Arvioijat havaitsivat, että potilaat näyttivät keskimäärin 2,1 vuotta nuoremmilta kuin he todellisuudessa olivat ennen leikkausta ja 5,2 vuotta leikkauksen jälkeen. Keskimääräinen säästettyjen vuosien määrä (todellinen ikä miinus uskottu ikä) leikkauksen jälkeen on 3,1 vuotta. Määrä kasvoi sitä enemmän, mitä enemmän operaatioita tehtiin.

Aiheesta tehdyn tutkimuksen arvioijat plastiikkakirurgia piti myös arvioida potilaiden houkuttelevuutta asteikolla 1-10. 1 tarkoitti houkuttelevinta ja 10 houkuttelevinta. Havaittiin, että houkuttelevuus kasvoi hieman, mutta merkityksettömästi leikkauksen jälkeen. Kolme neljäsosaa potilaista sai arvosanan 4–7 ennen leikkausta, joka ei muuttunut leikkauksen jälkeen. the plastiikkakirurgia – Johtopäätös Dr. Tsimin tutkimus osoittaa, että arvioitu ikä määrää henkilön houkuttelevuuden, ja nuoremmat saavat yleensä paremman arvosanan.

Mitä nuorempi, sitä parempi – voit säilyttää viehätyksesi vuosien ajan hymyillen ja positiivisella ajattelulla

kaunis nainen-kukka-hiukset

Previous Post
Optimistinen ajattelu on tärkeä tekijä paremman unen saavuttamisessa
Next Post
Joulupallot täyttävät alkuperäiset DIY -joulukoristeet